Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ellerine sağlık canım, çok güzel yazı olmuş. Ama demek istediğim kromozomlarda bozukluk varsa tedavi mi edebilecek sanki. Değişmez ki o çıkan sonuç ???

Ellerine sağlık canım, çok güzel yazı olmuş. Ama demek istediğim kromozomlarda bozukluk varsa tedavi mi edebilecek sanki. Değişmez ki o çıkan sonuç ???
Bozukluk varsa tüp bebek yapmak mecburi oluyor, onda da embriyoya genetik inceleme yapıp sağlıklı olanı bulana dek uğraşıp öyle transfer ediyorlar canım.

bız de yarın bır genetık merkezınde yaptıracagız,ıkımız 400tl. pıhtılasmayı devlette yaptırmıstık,nısan basında cıkacak.@moyaalıtu adet oldum demıssın,ne zamangıdıyosun doktora,havuza devam mı?

Yarın sabah gidicem bakalım, folikül çıkar değerler de uygun olursa devam. Geçen ay iptal oldu tedavim folikül sınırları düzensiz olduğu ve hızlı büyüdüğü için. Bu ay hayıt içmedim hiç, 2 gün yaptım adet oldum zaten bıraktım bugün. Dhea mın da 3.ayı doldu onu da bıraktım. Artık sadece folbiol ve coq10+omega3 içiyorum. Umarım yükselmemiştir fsh.

okudum canım ben de bunu.

ınsallahyukselmez ve kalıtelı embrıyoların ol ur,karyotıp sonucun temız mıydı.

ınsallahyukselmez ve kalıtelı embrıyoların ol ur,karyotıp sonucun temız mıydı.
Evet normal çıktı eşimin de benim de çok şükür. Bizim derdimiz amh ve fsh ile :) Gerçi eşimin morfoloji problemi olduğunu öğrendik ama onu önemsemiyorlar tüp bebekte. 1 tane bile sperm yeterli diyorlar, mikroçip istedik yine de opudan sonra en iyi sperm seçilebilsin diye. İstanbulda çok iyi bi üroloji doktoruna gidiyoruz, kromozom, pıhtılaşma ve sperm dna analizi testlerimizi falan o istemişti zaten sperm değerleri de iyileşti eşime verdiklerini kullanınca. Yine de Kaan Aydostan randevu aldık, Nisan sonu bi de ona gidicez.

günaydın arkadaşlar, BAT a bir gün kaldı, sivilceler, stres hepsi ile birlikte bekliyoruz, gecikmesin diye dua ediyoruz :)

Günaydın, tahmin ettiğim gibi kist olmuş, büyük de, 11 ve 17 lik iki folikül de var ama kist yüzünden yine iptal. Moralim çok bozuldu kızlar, uzun bi süre düşünmek istemiyorum bu konuları umarım becerebilirim.

Günaydın canım.. Bozulmaz mı moral en kolay bozulan şey zaten ama bozmamalıyız aslınd,a herşeyin bi vakti zamanı elbet vardır.. Bak ben gerçekten bıraktım düşünmüyorum desem yeridir artık içimde bi tuhaf güven mi ne olduğunu bilmediğim bi his var.. Ne zaman alıcak nefesi yiyecek kısmeti varsa o zaman gelicek bebeklerimiz :) Gelicekse bişey ona sebep olucak.. Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım lütfen üzülmemeye çalış :)

Canım bozma moralini. bu ay olmazsa öteki ay mutlaka olacak. seni çok iyi anlıyorum. bende her muayeneye gittiğimde moralim bozuluyor. o yüzden artık düşünmemeye konuşmamaya çalışıyorum. ama en azından birer tane bebişlerimiz var. onları düşünelim. biraz moralimiz yerine gelsin.

çok güzel yazmışsın, uzaklaşmamız gerek, uğraş gerek, dizi izlemekle de olmuyor :)

güzel günler göreceğiz, güneşli günler...

Canim bozma moralini lutfen, biraz uzaklasalim konulardan. Ben sabah yürüyorum, tüm gün puzzle yapıyorum, dizi izliyorum, kafami oldukça rahatladı, bi uğraş bul kendine ve asla moralini bozma, vardır bunda da bi hayır...

Canimsin çok haklisin moral bozmak yok, gelir elbet bi gün bu bebekler, can sikmamak lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…