Kuzuuuuum, inşallah yakında gelir artık bebislerCanım bozma moralini. bu ay olmazsa öteki ay mutlaka olacak. seni çok iyi anlıyorum. bende her muayeneye gittiğimde moralim bozuluyor. o yüzden artık düşünmemeye konuşmamaya çalışıyorum.ama en azından birer tane bebişlerimiz var. onları düşünelim. biraz moralimiz yerine gelsin.
Benim tam öyle oluyor Eylül başı doğum :) Rabbim nasip ederse tabi.Bi de olumlu yandan bakalım kızlar 1-2 ay sonra hamis kalmamiz daha iyi, dusunsenize en sıcak günleri, yaz aylarıni, 3-4. Aylarda atlatıp , baharda doğurmak bebisleri daha güzel. Misal ben ağustos ayında 8-9 aylık hamile olmak istemem
Canimsin benimki züğürt tesellisi, sen bakma bana, sağlıkla gelsin inşallah bebislerinBenim tam öyle oluyor Eylül başı doğum :) Rabbim nasip ederse tabi.
Akrep olamayacak malesef :)
İkiz olduğu için erken.
Hayırlı zamanda gelsin bebişleriniz ins cnm :)
merhaba kızlar,Kızlar inanmıycaksınız ama listemiz tam 90 sayfa geride çıktı :) Ben atıyım siz gerekli değişikliği yaparsınız olur mu???
@EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
@yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
E emebe ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
@brnh ..................................................................................................................... hamiş
@Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
@arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
@amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
@asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
@melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
@34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
@mavera49................................................................................................................. 09.03.2016
@semizotu_ ................................................................................................................16.03.2016
@EfervesaN .................................................................................................................16.03.2016
fshe2 ........................................................................................................................25.03.2016
@toprak-35 ...............................................................................................................19.03.2016
@Gobe..................................... ..................................................................................26.03.2016
gibigibiyim ..............................................................................................................27.03.2016
@nilperi16................................................................................................................?????????????
@rozbin........................................ ......................................................................... ?????????????
@computertchr........................................................................................................?????????????
@yakamoz007......................................................................................................... ?????????????
@gulbil10.................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
@moyaalitu............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
no_name_ ............................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
@nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR
@sekerpancari ..........................................................................................................kafasını dinliyor...(en azından bir süre)
Al benden de o kadar artık ay mış cinsiyet miş kimin umurunda olsun ve sağlıkla gelsin o yeter.Canimsin benimki züğürt tesellisi, sen bakma bana, sağlıkla gelsin inşallah bebislerin
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.Darısı bizlere.Amiiiiinnn.Şükür canım iyiyiz bugün kesinleşti cinsiyetimiz inşallah kızımız olacakmış:)
Dr.da bu tip takıntıların hormonları baskılayıp folikül olmamasına sebep olduğunu söyledi.Bu arada bende bu ayda folikül yokkkk. Ne yapalım Allah tan gelene razıyız yaşayacağımız varsa yaşarız.İşe gitmiyorum birkaç haftadır belki işe dönmeliyim ben de düşündüm bugün bunu çok boş kalmak da iyi değilmiş yani.
Canimsin, özlemişim seni tatlim. Folikul olmayan aylardan sonra cosarak geliyormuş folikuller tatlim, önümüzdeki ay çok sıkı çalışıp sağlam beslenmelisin.Dr.da bu tip takıntıların hormonları baskılayıp folikül olmamasına sebep olduğunu söyledi.Bu arada bende bu ayda folikül yokkkk. Ne yapalım Allah tan gelene razıyız yaşayacağımız varsa yaşarız.
Rabbim neylerse güzel eyler,nasip...
Canim benim dedim ya bizimki tesellino_name_ canim benimde eylul basi bende nisan gibi dogum yapmak isterdim ama Allah boyle nasip etti :)
Listeyi kopyalayıp bilenler yeni BATları yazsın anlamında canım :)merhaba kızlar,
canım ne demek istediğini anlamadım ama yinede tşkler.
Ayy bayılırım konu değiştirmelere :) bu arada kızlar ben enteresan bişey keşfettim bi yemek şirketi diyet yemekler yapıp her gün istediğin saatte 5 öğün nereye istersen oraya getiriyomuş falan.. Ben diyet yemek hazırlamakta ve özellikle işyerinde diyet yapmakta çok zorlanıyorum.. Galiba önümüzdeki p.tesi 6 haftalık bi spariş verip rahim filmiyle beraber korunmamı da göz önünde bulundurursak 6 haftada 5 kiloyu falan hedefliyorum , çünkü artık göbek falan aldı başını gitti valla bu şekilde hamile kalırsam işim iş 66 kilo olmuşumCanim bozma moralini lutfen, biraz uzaklasalim konulardan. Ben sabah yürüyorum, tüm gün puzzle yapıyorum, dizi izliyorum, kafami oldukça rahatladı, bi uğraş bul kendine ve asla moralini bozma, vardır bunda da bi hayır...
aslında monte konu listeleri yapmıştı ama devamını getiremedik, diyet yemek işi de iyi ama beni kesmez o doymadım diyip üstüne döner yerim ben :)Ayy bayılırım konu değiştirmelere :) bu arada kızlar ben enteresan bişey keşfettim bi yemek şirketi diyet yemekler yapıp her gün istediğin saatte 5 öğün nereye istersen oraya getiriyomuş falan.. Ben diyet yemek hazırlamakta ve özellikle işyerinde diyet yapmakta çok zorlanıyorum.. Galiba önümüzdeki p.tesi 6 haftalık bi spariş verip rahim filmiyle beraber korunmamı da göz önünde bulundurursak 6 haftada 5 kiloyu falan hedefliyorum , çünkü artık göbek falan aldı başını gitti valla bu şekilde hamile kalırsam işim iş 66 kilo olmuşum
Valla canım listelere baktım da pek doyulmayacak gibi değil ara öğünde pasta olan gün falan var ama işte bi denerim diyorum yaa kabaca bi hesap yaptım her hafta içi kahvaltı+öğle yemeğine ortalama 110 TL veriyorum 6 hafta 660 TL eder bu da hem de bi sürü sağlıksız şey yiyorum.. Bu dediğim şirkete 6 hafta sadece pazar hariç 1170 TL ödiycem hem de taksit imkanı falan var Normalde ödediğimden 500 TL fazla ve içinde ara öğünler ve akşam yemeği de dahil yani ekstra hiçbişeye para ödemiycem açıkçası kafa kafaya gelir diye düşünüyorum maddi olarak.. Döner falan konusunda da şanslı olabilirim çünkü ben tencere yemeği severim her gün o tarz yemekler yemekten artık içim şişti inanki fenalık geldi canıma minnet tencere yemeğiaslında monte konu listeleri yapmıştı ama devamını getiremedik, diyet yemek işi de iyi ama beni kesmez o doymadım diyip üstüne döner yerim ben :)
Benimde 9,8 di 1ay hayit kullandim 6,6 ya dustu cok sukurkızlar merhaba hormon testi yaptırdım fsh 9,34 çıktı hayıt suyu yada hapı kullanıp heray test kontrolü yaptıran oldumu
Hayıt suyu ve aslan pençesi kullanarak 1 ayda 17 küsürden 3 e düşürdüm ben :)kızlar merhaba hormon testi yaptırdım fsh 9,34 çıktı hayıt suyu yada hapı kullanıp heray test kontrolü yaptıran oldumu
Cnm cinsiyet belli mi nasıl gidiyor :)Benimde 9,8 di 1ay hayit kullandim 6,6 ya dustu cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?