Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kuzuuuuum, inşallah yakında gelir artık bebisler

Bi de olumlu yandan bakalım kızlar 1-2 ay sonra hamis kalmamiz daha iyi, dusunsenize en sıcak günleri, yaz aylarıni, 3-4. Aylarda atlatıp , baharda doğurmak bebisleri daha güzel. Misal ben ağustos ayında 8-9 aylık hamile olmak istemem

Benim tam öyle oluyor Eylül başı doğum :) Rabbim nasip ederse tabi.
Akrep olamayacak malesef :)
İkiz olduğu için erken.
Hayırlı zamanda gelsin bebişleriniz ins cnm :)

merhaba kızlar,
canım ne demek istediğini anlamadım ama yinede tşkler.

İşe gitmiyorum birkaç haftadır belki işe dönmeliyim ben de düşündüm bugün bunu çok boş kalmak da iyi değilmiş yani.
Dr.da bu tip takıntıların hormonları baskılayıp folikül olmamasına sebep olduğunu söyledi.Bu arada bende bu ayda folikül yokkkk. Ne yapalım Allah tan gelene razıyız yaşayacağımız varsa yaşarız.
Rabbim neylerse güzel eyler,nasip...

Canimsin, özlemişim seni tatlim. Folikul olmayan aylardan sonra cosarak geliyormuş folikuller tatlim, önümüzdeki ay çok sıkı çalışıp sağlam beslenmelisin.

Ayy bayılırım konu değiştirmelere :) bu arada kızlar ben enteresan bişey keşfettim bi yemek şirketi diyet yemekler yapıp her gün istediğin saatte 5 öğün nereye istersen oraya getiriyomuş falan.. Ben diyet yemek hazırlamakta ve özellikle işyerinde diyet yapmakta çok zorlanıyorum.. Galiba önümüzdeki p.tesi 6 haftalık bi spariş verip rahim filmiyle beraber korunmamı da göz önünde bulundurursak 6 haftada 5 kiloyu falan hedefliyorum , çünkü artık göbek falan aldı başını gitti valla bu şekilde hamile kalırsam işim iş 66 kilo olmuşum

aslında monte konu listeleri yapmıştı ama devamını getiremedik, diyet yemek işi de iyi ama beni kesmez o doymadım diyip üstüne döner yerim ben :)

aslında monte konu listeleri yapmıştı ama devamını getiremedik, diyet yemek işi de iyi ama beni kesmez o doymadım diyip üstüne döner yerim ben :)
Valla canım listelere baktım da pek doyulmayacak gibi değil ara öğünde pasta olan gün falan var ama işte bi denerim diyorum yaa kabaca bi hesap yaptım her hafta içi kahvaltı+öğle yemeğine ortalama 110 TL veriyorum 6 hafta 660 TL eder bu da hem de bi sürü sağlıksız şey yiyorum.. Bu dediğim şirkete 6 hafta sadece pazar hariç 1170 TL ödiycem hem de taksit imkanı falan var Normalde ödediğimden 500 TL fazla ve içinde ara öğünler ve akşam yemeği de dahil yani ekstra hiçbişeye para ödemiycem açıkçası kafa kafaya gelir diye düşünüyorum maddi olarak.. Döner falan konusunda da şanslı olabilirim çünkü ben tencere yemeği severim her gün o tarz yemekler yemekten artık içim şişti inanki fenalık geldi canıma minnet tencere yemeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…