Dr kız dedi 30 unda tekrar gidecegim bakalim:) senin bellimiCnm cinsiyet belli mi nasıl gidiyor :)
Yarin kontrol ama erken daha belli olmaz sanırım. :) sağlıklı olsunlarda ins.Dr kız dedi 30 unda tekrar gidecegim bakalim:) senin bellimi
Ben sonrasında tekrar baktırmadımpeki kullanığınız süre boyuncamı düşük kalıyo kimisi bırakınca geri yükseldi demiş kararsız kaldım hapını aldım bugun bende
Ikizler biraz daha gec belli oluyor sanirim belki ayrintiliya kadar bekletirler:) saglikla alalim kucagimiza insallahYarin kontrol ama erken daha belli olmaz sanırım. :) sağlıklı olsunlarda ins.
sağol canımBen sonrasında tekrar baktırmadım
Sağol canım, öyle tabi hayırlısı olsun diyorum ben de hep zaten, arada oluyo işte hep pozitif olamıyoruz.Günaydın canım.. Bozulmaz mı moral en kolay bozulan şey zatenama bozmamalıyız aslınd,a herşeyin bi vakti zamanı elbet vardır.. Bak ben gerçekten bıraktım düşünmüyorum desem yeridir artık içimde bi tuhaf güven mi ne olduğunu bilmediğim bi his var.. Ne zaman alıcak nefesi yiyecek kısmeti varsa o zaman gelicek bebeklerimiz :) Gelicekse bişey ona sebep olucak.. Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım lütfen üzülmemeye çalış :)
Haklısın canım bekliyo buz bebek garibim bakalım daha ne kadar bekleyecek :) folikül çıkmayınca üzülüyoruz çıkınca da böyle kist falan olup boşa gidince üzülüyoruz, hep moral bozukluğu görmemeye düşünmemeye çalışsak da nasıl olacak aman ne bileyim işte. Akupunkturu ihmal ettim 3 hafta olacak gitmiyorum gideyim de fırçalasın beni doktor bi güzel, hakkımdan o geliyo.Canım bozma moralini. bu ay olmazsa öteki ay mutlaka olacak. seni çok iyi anlıyorum. bende her muayeneye gittiğimde moralim bozuluyor. o yüzden artık düşünmemeye konuşmamaya çalışıyorum.ama en azından birer tane bebişlerimiz var. onları düşünelim. biraz moralimiz yerine gelsin.
Bekliyoruz inşallah canım :)güzel günler göreceğiz, güneşli günler...
Canım evdeyim durmadan temizlik yapıyorum, dizi izliyorum, kitap okuyorum hepsinden sıkıldım. Hobi değil de işe dönücem haftaya, kafam dağılsın artık, güya düşünmeyecektim bu konuları halime bak.Canim bozma moralini lutfen, biraz uzaklasalim konulardan. Ben sabah yürüyorum, tüm gün puzzle yapıyorum, dizi izliyorum, kafami oldukça rahatladı, bi uğraş bul kendine ve asla moralini bozma, vardır bunda da bi hayır...
Evet doktorlar kafadan atın diyor haklılar da, ama 2-3 haftadır sabah bulantılarım, göğüslerde acıma falan vardı ister istemez sürekli niye böyleyim diye düşünüp kurdum kendi kendime. Neyse artık olan oldu eski kafaya dönmem lazım acilen.Dr.da bu tip takıntıların hormonları baskılayıp folikül olmamasına sebep olduğunu söyledi.Bu arada bende bu ayda folikül yokkkk. Ne yapalım Allah tan gelene razıyız yaşayacağımız varsa yaşarız.
Rabbim neylerse güzel eyler,nasip...
Tatlim senin değerlerin gayet normal, takma kafana, Rabbimin izni ile tabiki normal yollardan gelir bebisin. Başka bir sorun yok değil mi? Çünkü hormon testi sonucunda sıkıntı yok canimmerhaba ben de 6 aydır bebek istiyorum ama olmadı henüz. hormonlara bakıldı fsh 7.00 lh 5.53 prolaktin 18.66 arkadaşlar doğal yollardan umut var mı siz fikir sahibisiniz bu konularda. yaşım 25
sorun çok malesef. ergenlik döneminde pko teşhisi kondu. fakat son 2-3 senedir yumurtalıklarda kist bulamadılar. iyileşti mi nedir. bir de haşimatom var ilacımı kullanıyorum bi sıkıntısı olmuyor ama işte 6 ay gebelik olmayınca insan korkmuyor değilTatlim senin değerlerin gayet normal, takma kafana, Rabbimin izni ile tabiki normal yollardan gelir bebisin. Başka bir sorun yok değil mi? Çünkü hormon testi sonucunda sıkıntı yok canim
Tatlim diyet yemekciler uzun zamandır var, kullanan birkaç arkadaşım da vardı, ama porsiyonlarin çok küçük olduğunu, diymadiklarini, üstüne kaçamak yaptıklarını söylerlerdi.iyice bi araştır bence, az parada değil haniAyy bayılırım konu değiştirmelere :) bu arada kızlar ben enteresan bişey keşfettim bi yemek şirketi diyet yemekler yapıp her gün istediğin saatte 5 öğün nereye istersen oraya getiriyomuş falan.. Ben diyet yemek hazırlamakta ve özellikle işyerinde diyet yapmakta çok zorlanıyorum.. Galiba önümüzdeki p.tesi 6 haftalık bi spariş verip rahim filmiyle beraber korunmamı da göz önünde bulundurursak 6 haftada 5 kiloyu falan hedefliyorum , çünkü artık göbek falan aldı başını gitti valla bu şekilde hamile kalırsam işim iş 66 kilo olmuşum
canımcım ben regli olabilirsem ve şayet ortamda uygun olursa bir soğan kürü patlatıcam bu sefer :)) yap istersenKızlar bu soğan kürüne şimdi başlasam mı kist için, gerek yok mu ne dersiniz?
Hiç yapmadım daha önce, gittiğim bi kadın doğum doktoru bile söylemişti inanır mısınız soğan kürü yap istersen diye şaşırmıştım. Cyclo da vermedi doktor, kendi kendine gitmesini beklemektense soğan kürü işe yarar belki dedim.
pko takip edebilirse gayet te güzel doğal gebelik olabilir...sizdede hormonlarınız gayet güzel...yaş çok uygun..endişe vesvese stres bizi bebişten uzaklaştıransorun çok malesef. ergenlik döneminde pko teşhisi kondu. fakat son 2-3 senedir yumurtalıklarda kist bulamadılar. iyileşti mi nedir. bir de haşimatom var ilacımı kullanıyorum bi sıkıntısı olmuyor ama işte 6 ay gebelik olmayınca insan korkmuyor değil
Tatlim nerelerdesin yahu, özledik.selam kızlar :)
işten ayrılmama son 11 günsonraaaa ver elini Kırklareli hayırlısıyla inşallah
moyaalitu canım benim bende de kist var biliyorsun ve hala regli olamadım...canımı da en çok bu sıkıyor zaten.regli olmak bir nimet. üzülme canını sıkma demiycem tedavisi yarım kalmış ve bunu dünden kabullenmiş biri olarak.bu sefer kendimi bile şaşırttım. hele şu taşınma bir olsun bitsin asıl o zaman bunaltırım ben sizi
iş başlamak çok faydalı kesinlikle kafan dağılır bende dedim çalışmıycam falan diye ama şimdide düşünmekten kafayı çizermiyim diyorum...ama yeni bir yer bol bol keşif yaparım birazcık kilo aldım onları veririm en sevdiğim şey yürüyüş bol bol da yürürüm :)) ev çok sıktıysa ama çalışmak iyi gelebilir...inşallah o kistler gider yerine yazecik yumiler gelir...ben inanıyorum olacak ....umudumuzun kırılması 1-2 gün sonra gene ümitler...
gibigibiyim canım o diyet servisleri duydum bende...valla zaten yaz geliyor bikiniydi mayoydu..sen her halükarda fıstıkgibisin ama tabi daha da olmaman için bir neden yok.
no_name_ puzzle en sevdiğim.kaçlık seninki...ben en son halı tüccarı adında 1500 lik bir puzzle bitirdim.şimdi yeni evim için yapıcam çerçeveleticem inşallah bi sürü... kendini oyalamana bir sürü şey bulmana bayıldım. bu arada kaç kilo gitti toplamda
E emebezeynepzumra brnh Y yapayalniz1 umarım siz hamişlerimizde iyisiniz mutlusunuz sağlıklısınızdır bebişlerinizle birlikte...
G gulbil10 canım sen de gidiyormuşsun akupunktura nasıl memnun musun?
fshe2 sen nasılsın..
sibel15 sendeki bu teslimiyetide çok seviyorum
Yap tatlim bence de, onu da yapmadım demezsin. Ben de yapmıştım belki miyom ameliyatından yirtarim diye ama olmadıKızlar bu soğan kürüne şimdi başlasam mı kist için, gerek yok mu ne dersiniz?
Hiç yapmadım daha önce, gittiğim bi kadın doğum doktoru bile söylemişti inanır mısınız soğan kürü yap istersen diye şaşırmıştım. Cyclo da vermedi doktor, kendi kendine gitmesini beklemektense soğan kürü işe yarar belki dedim.
Korkma canım, yaşın güzel, hormonlar da düzgün, yakın zamanda gelir bebis, stres yapma kendine. Ovulasyonu takip et, o dönem bol ilişki yasa, gelir bebiksorun çok malesef. ergenlik döneminde pko teşhisi kondu. fakat son 2-3 senedir yumurtalıklarda kist bulamadılar. iyileşti mi nedir. bir de haşimatom var ilacımı kullanıyorum bi sıkıntısı olmuyor ama işte 6 ay gebelik olmayınca insan korkmuyor değil
selam kızlar :)
işten ayrılmama son 11 günsonraaaa ver elini Kırklareli hayırlısıyla inşallah
moyaalitu canım benim bende de kist var biliyorsun ve hala regli olamadım...canımı da en çok bu sıkıyor zaten.regli olmak bir nimet. üzülme canını sıkma demiycem tedavisi yarım kalmış ve bunu dünden kabullenmiş biri olarak.bu sefer kendimi bile şaşırttım. hele şu taşınma bir olsun bitsin asıl o zaman bunaltırım ben sizi
iş başlamak çok faydalı kesinlikle kafan dağılır bende dedim çalışmıycam falan diye ama şimdide düşünmekten kafayı çizermiyim diyorum...ama yeni bir yer bol bol keşif yaparım birazcık kilo aldım onları veririm en sevdiğim şey yürüyüş bol bol da yürürüm :)) ev çok sıktıysa ama çalışmak iyi gelebilir...inşallah o kistler gider yerine yazecik yumiler gelir...ben inanıyorum olacak ....umudumuzun kırılması 1-2 gün sonra gene ümitler...
gibigibiyim canım o diyet servisleri duydum bende...valla zaten yaz geliyor bikiniydi mayoydu..sen her halükarda fıstıkgibisin ama tabi daha da olmaman için bir neden yok.
no_name_ puzzle en sevdiğim.kaçlık seninki...ben en son halı tüccarı adında 1500 lik bir puzzle bitirdim.şimdi yeni evim için yapıcam çerçeveleticem inşallah bi sürü... kendini oyalamana bir sürü şey bulmana bayıldım. bu arada kaç kilo gitti toplamda
E emebezeynepzumra brnh Y yapayalniz1 umarım siz hamişlerimizde iyisiniz mutlusunuz sağlıklısınızdır bebişlerinizle birlikte...
G gulbil10 canım sen de gidiyormuşsun akupunktura nasıl memnun musun?
fshe2 sen nasılsın..
sibel15 sendeki bu teslimiyetide çok seviyorum
bendeeeee çokkkkk özledimmmmTatlim nerelerdesin yahu, özledik.
Veeee bu sabah 79 um kızlar 3 kg gitti bile. Sporu azalttim çünkü yağ yakarken kasa çeviriyor aşırı spor. Önce biraz kilo verip sonra spora yükle necegim.
Puzzle 2000 parça tatlim, benim evimde galeri gibi yıllardır yapar, çerçeveler tasarım. Kafam çok rahat çok sukur. Hadi sende ayrıl su işinden de bi nefes al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?