Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Sağol canım, öyle tabi hayırlısı olsun diyorum ben de hep zaten, arada oluyo işte hep pozitif olamıyoruz.

Haklısın canım bekliyo buz bebek garibim bakalım daha ne kadar bekleyecek :) folikül çıkmayınca üzülüyoruz çıkınca da böyle kist falan olup boşa gidince üzülüyoruz, hep moral bozukluğu görmemeye düşünmemeye çalışsak da nasıl olacak aman ne bileyim işte. Akupunkturu ihmal ettim 3 hafta olacak gitmiyorum gideyim de fırçalasın beni doktor bi güzel, hakkımdan o geliyo.

güzel günler göreceğiz, güneşli günler...
Bekliyoruz inşallah canım :)

Canım evdeyim durmadan temizlik yapıyorum, dizi izliyorum, kitap okuyorum hepsinden sıkıldım. Hobi değil de işe dönücem haftaya, kafam dağılsın artık, güya düşünmeyecektim bu konuları halime bak.

Evet doktorlar kafadan atın diyor haklılar da, ama 2-3 haftadır sabah bulantılarım, göğüslerde acıma falan vardı ister istemez sürekli niye böyleyim diye düşünüp kurdum kendi kendime. Neyse artık olan oldu eski kafaya dönmem lazım acilen.

merhaba ben de 6 aydır bebek istiyorum ama olmadı henüz. hormonlara bakıldı fsh 7.00 lh 5.53 prolaktin 18.66 arkadaşlar doğal yollardan umut var mı siz fikir sahibisiniz bu konularda. yaşım 25

merhaba ben de 6 aydır bebek istiyorum ama olmadı henüz. hormonlara bakıldı fsh 7.00 lh 5.53 prolaktin 18.66 arkadaşlar doğal yollardan umut var mı siz fikir sahibisiniz bu konularda. yaşım 25
Tatlim senin değerlerin gayet normal, takma kafana, Rabbimin izni ile tabiki normal yollardan gelir bebisin. Başka bir sorun yok değil mi? Çünkü hormon testi sonucunda sıkıntı yok canim

Kızlar bu soğan kürüne şimdi başlasam mı kist için, gerek yok mu ne dersiniz?
Hiç yapmadım daha önce, gittiğim bi kadın doğum doktoru bile söylemişti inanır mısınız soğan kürü yap istersen diye şaşırmıştım. Cyclo da vermedi doktor, kendi kendine gitmesini beklemektense soğan kürü işe yarar belki dedim.

selam kızlar :)
işten ayrılmama son 11 gün sonraaaa ver elini Kırklareli hayırlısıyla inşallah
moyaalitu canım benim bende de kist var biliyorsun ve hala regli olamadım...canımı da en çok bu sıkıyor zaten.regli olmak bir nimet. üzülme canını sıkma demiycem tedavisi yarım kalmış ve bunu dünden kabullenmiş biri olarak.bu sefer kendimi bile şaşırttım. hele şu taşınma bir olsun bitsin asıl o zaman bunaltırım ben sizi
iş başlamak çok faydalı kesinlikle kafan dağılır bende dedim çalışmıycam falan diye ama şimdide düşünmekten kafayı çizermiyim diyorum...ama yeni bir yer bol bol keşif yaparım birazcık kilo aldım onları veririm en sevdiğim şey yürüyüş bol bol da yürürüm :)) ev çok sıktıysa ama çalışmak iyi gelebilir...inşallah o kistler gider yerine yazecik yumiler gelir...ben inanıyorum olacak ....umudumuzun kırılması 1-2 gün sonra gene ümitler...

gibigibiyim canım o diyet servisleri duydum bende...valla zaten yaz geliyor bikiniydi mayoydu..sen her halükarda fıstıkgibisin ama tabi daha da olmaman için bir neden yok.

no_name_ puzzle en sevdiğim.kaçlık seninki...ben en son halı tüccarı adında 1500 lik bir puzzle bitirdim.şimdi yeni evim için yapıcam çerçeveleticem inşallah bi sürü... kendini oyalamana bir sürü şey bulmana bayıldım. bu arada kaç kilo gitti toplamda

E emebe zeynepzumra brnh Y yapayalniz1 umarım siz hamişlerimizde iyisiniz mutlusunuz sağlıklısınızdır bebişlerinizle birlikte...

G gulbil10 canım sen de gidiyormuşsun akupunktura nasıl memnun musun?

fshe2 sen nasılsın..

sibel15 sendeki bu teslimiyetide çok seviyorum

Tatlim senin değerlerin gayet normal, takma kafana, Rabbimin izni ile tabiki normal yollardan gelir bebisin. Başka bir sorun yok değil mi? Çünkü hormon testi sonucunda sıkıntı yok canim
sorun çok malesef. ergenlik döneminde pko teşhisi kondu. fakat son 2-3 senedir yumurtalıklarda kist bulamadılar. iyileşti mi nedir. bir de haşimatom var ilacımı kullanıyorum bi sıkıntısı olmuyor ama işte 6 ay gebelik olmayınca insan korkmuyor değil

Tatlim diyet yemekciler uzun zamandır var, kullanan birkaç arkadaşım da vardı, ama porsiyonlarin çok küçük olduğunu, diymadiklarini, üstüne kaçamak yaptıklarını söylerlerdi.iyice bi araştır bence, az parada değil hani

canımcım ben regli olabilirsem ve şayet ortamda uygun olursa bir soğan kürü patlatıcam bu sefer :)) yap istersen

pko takip edebilirse gayet te güzel doğal gebelik olabilir...sizdede hormonlarınız gayet güzel...yaş çok uygun..endişe vesvese stres bizi bebişten uzaklaştıran

Tatlim nerelerdesin yahu, özledik.

Veeee bu sabah 79 um kızlar 3 kg gitti bile. Sporu azalttim çünkü yağ yakarken kasa çeviriyor aşırı spor. Önce biraz kilo verip sonra spora yükle necegim.

Puzzle 2000 parça tatlim, benim evimde galeri gibi yıllardır yapar, çerçeveler tasarım. Kafam çok rahat çok sukur. Hadi sende ayrıl su işinden de bi nefes al

Yap tatlim bence de, onu da yapmadım demezsin. Ben de yapmıştım belki miyom ameliyatından yirtarim diye ama olmadı

Korkma canım, yaşın güzel, hormonlar da düzgün, yakın zamanda gelir bebis, stres yapma kendine. Ovulasyonu takip et, o dönem bol ilişki yasa, gelir bebik

Canım bi önceki ay aynı kist yüzünden 68.gün adet olabildim hormon salgıladığında gecikme yapıyo sanırım bu kistler. Yaptığım o kadar merional de buna gitmiş herhalde ki 3.5 cm olmuş maşallah :) bi şekilde adet oldum işte, hayıt bende çok işe yaradı yine yapıcam ama önce soğan kürü yapalım o zaman.
Taşınma telaşı kavuşma sevinci falan iyi günler geliyo o arada yorgunluktan kesin regl olursun sen de zaten :)

bendeeeee çokkkkk özledimmmm

süpersin bebeyimmmm inşallah çok fit bir kadın olacaksın valla :) imrendim bende yapacağım inşallahhh

oooo senin puzzllerda esaslıymış

ayrılıcam kuşum Allah ın izniyle...sayılı gün gerçekten çabuk geçiyor...işleri devrettiğim için girip okuyup çıkıyorum ama aklım sizlerde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…