Ne zaman fırsat bulursan gel kuzum, ozletme kendinibendeeeee çokkkkk özledimmmm
süpersin bebeyimmmminşallah çok fit bir kadın olacaksın valla :) imrendim bende yapacağım inşallahhh
oooo senin puzzllerda esaslıymış
ayrılıcam kuşum Allah ın izniyle...sayılı gün gerçekten çabuk geçiyor...işleri devrettiğim için girip okuyup çıkıyorum ama aklım sizlerde....
ayyyy ağzından bal damlıyorCanım bi önceki ay aynı kist yüzünden 68.gün adet olabildim hormon salgıladığında gecikme yapıyo sanırım bu kistler. Yaptığım o kadar merional de buna gitmiş herhalde ki 3.5 cm olmuş maşallah :) bi şekilde adet oldum işte, hayıt bende çok işe yaradı yine yapıcam ama önce soğan kürü yapalım o zaman.
Taşınma telaşı kavuşma sevinci falan iyi günler geliyo o arada yorgunluktan kesin regl olursun sen de zaten :)
süpermişşşNe zaman fırsat bulursan gel kuzum, ozletme kendinievde olmak güzel, gün yetmiyor, nasıl geçiyor anlayamıyorum. Akşam olmuş uloyor hemen.
Maşallah canım yaa, çok keyiflidir yeni bir şehir, her şey gönlünce olsun inşallah tatlimsüpermişşşbende küçük bir şehir ama bol bol keşif birde tabii bolca temizlik ve yerleşme öncelikli planlarım arasında...çok heyecanlıyım
aminnnnn inşallah cümlemizin canımcımmmMaşallah canım yaa, çok keyiflidir yeni bir şehir, her şey gönlünce olsun inşallah tatlim
Onu söyleyen doktoru bırakmanı tavsiye ederim :)Ben de dün FSH değerimin 31,14 olduğunu öğrendim, dünyam yıkıldı dünden beri ölü gibiyim.
Doktor yüzüme bakarak imkansız olduğunu söyledi! Bu böyle söylenir mi? imkansız denilir mi?
30 yaşımdayım ve 7 ay önce bu değerim 4'tü !! pes etmek istemiyorum ama sanıyorum rahatlamak için bir kaç gün daha ağlayacağım gizli gizli.. 1 ay sonra tüp bebek tedavisine geçiyoruz...
ben de buradayım acıyı paylaşmak daha da güçlenmek için...
Bu ayı değerlendirdim adet günümü bekliyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda :)Korkma canım, yaşın güzel, hormonlar da düzgün, yakın zamanda gelir bebis, stres yapma kendine. Ovulasyonu takip et, o dönem bol ilişki yasa, gelir bebik
Benim 23,6 FSH ima tüp bebek bile yapamazsın, menopoz dedi ya tatlim... Bu doktorlar böyle hiç takma kafana, hayıt suyu ile 1 ayda 10,21 e düştü, şimdi normal yoldan kalabilecegimi bile söylüyor DrBen de dün FSH değerimin 31,14 olduğunu öğrendim, dünyam yıkıldı dünden beri ölü gibiyim.
Doktor yüzüme bakarak imkansız olduğunu söyledi! Bu böyle söylenir mi? imkansız denilir mi?
30 yaşımdayım ve 7 ay önce bu değerim 4'tü !! pes etmek istemiyorum ama sanıyorum rahatlamak için bir kaç gün daha ağlayacağım gizli gizli.. 1 ay sonra tüp bebek tedavisine geçiyoruz...
ben de buradayım acıyı paylaşmak daha da güçlenmek için...
Benim 23,6 FSH ima tüp bebek bile yapamazsın, menopoz dedi ya tatlim... Bu doktorlar böyle hiç takma kafana, hayıt suyu ile 1 ayda 10,21 e düştü, şimdi normal yoldan kalabilecegimi bile söylüyor Drtakılma sakin bu değerlere, sakin olmaya çalış canim...ama Dr mutlaka degistir
deger rakamsal olarak dusse bıle,kalan yumurta sayımız artmaz benceHemen hayıt suyu, arslan perçemi, keten tohumu siparişi verdim bakalım.
Ama anlamadığım eğer bu değer yumurta rezervi azlığını gösteriyorsa nasıl düşürülür? Veya düşürülse bile Yumurta rezervi hala az değil midir?
Bende sizleri çok özledim ve merak ediyorum durumlarınızı.Sohbet tadındaki yazışmaları ve Güzel haberler duymayı fakat maalesef şu sıralar pek katılamıyorum ama hep aklımdasınız,dualarımdasınız.Canimsin, özlemişim seni tatlim. Folikul olmayan aylardan sonra cosarak geliyormuş folikuller tatlim, önümüzdeki ay çok sıkı çalışıp sağlam beslenmelisin.
sogan kurumun ılk kısmı gecen hafta bıttı,salı gununden baslayarak bes gundaha yapacagım,dunku kontrolde kıstım ve mıyomlarım duruyordu,bes gun daha yapacagım,belkı ondan sonra gecer dıyorum,bır umıt:) kıst olunca mutlaka ıptal mı olur,kıstın yerıne gore durum degısır mı?Canım bi önceki ay aynı kist yüzünden 68.gün adet olabildim hormon salgıladığında gecikme yapıyo sanırım bu kistler. Yaptığım o kadar merional de buna gitmiş herhalde ki 3.5 cm olmuş maşallah :) bi şekilde adet oldum işte, hayıt bende çok işe yaradı yine yapıcam ama önce soğan kürü yapalım o zaman.
Taşınma telaşı kavuşma sevinci falan iyi günler geliyo o arada yorgunluktan kesin regl olursun sen de zaten :)
İçinde yumurta olmayan foliküller, çatlamayan foliküller veya önceki folikül kalıntısı kist olup hormon salgıladıkları için tedaviye engel oluyor. Yeri önemli değil folikül kistinin, miyom polip gibi değil yani. Belki büyüklüğüne göre iptale karar veriyordur doktorlar ondan emin değilim.sogan kurumun ılk kısmı gecen hafta bıttı,salı gununden baslayarak bes gundaha yapacagım,dunku kontrolde kıstım ve mıyomlarım duruyordu,bes gun daha yapacagım,belkı ondan sonra gecer dıyorum,bır umıt:) kıst olunca mutlaka ıptal mı olur,kıstın yerıne gore durum degısır mı?
günaydın canım yap tabii ben de bugün regl olacağım büyük ihtimal, 7. gün yapıcam, yapmadığım bir o kaldı :)Kızlar bu soğan kürüne şimdi başlasam mı kist için, gerek yok mu ne dersiniz?
Hiç yapmadım daha önce, gittiğim bi kadın doğum doktoru bile söylemişti inanır mısınız soğan kürü yap istersen diye şaşırmıştım. Cyclo da vermedi doktor, kendi kendine gitmesini beklemektense soğan kürü işe yarar belki dedim.
selam kızlar :)
işten ayrılmama son 11 günsonraaaa ver elini Kırklareli hayırlısıyla inşallah
moyaalitu canım benim bende de kist var biliyorsun ve hala regli olamadım...canımı da en çok bu sıkıyor zaten.regli olmak bir nimet. üzülme canını sıkma demiycem tedavisi yarım kalmış ve bunu dünden kabullenmiş biri olarak.bu sefer kendimi bile şaşırttım. hele şu taşınma bir olsun bitsin asıl o zaman bunaltırım ben sizi
iş başlamak çok faydalı kesinlikle kafan dağılır bende dedim çalışmıycam falan diye ama şimdide düşünmekten kafayı çizermiyim diyorum...ama yeni bir yer bol bol keşif yaparım birazcık kilo aldım onları veririm en sevdiğim şey yürüyüş bol bol da yürürüm :)) ev çok sıktıysa ama çalışmak iyi gelebilir...inşallah o kistler gider yerine yazecik yumiler gelir...ben inanıyorum olacak ....umudumuzun kırılması 1-2 gün sonra gene ümitler...
@gibigibiyim canım o diyet servisleri duydum bende...valla zaten yaz geliyor bikiniydi mayoydu..sen her halükarda fıstıkgibisin ama tabi daha da olmaman için bir neden yok.
no_name_ puzzle en sevdiğim.kaçlık seninki...ben en son halı tüccarı adında 1500 lik bir puzzle bitirdim.şimdi yeni evim için yapıcam çerçeveleticem inşallah bi sürü... kendini oyalamana bir sürü şey bulmana bayıldım. bu arada kaç kilo gitti toplamda
@ebrukkkk @zeynepzumra @brnh @yapayalniz1 umarım siz hamişlerimizde iyisiniz mutlusunuz sağlıklısınızdır bebişlerinizle birlikte...
@gulbil10 canım sen de gidiyormuşsun akupunktura nasıl memnun musun?
fshe2 sen nasılsın..
sibel15 sendeki bu teslimiyetide çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?