Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ne zaman fırsat bulursan gel kuzum, ozletme kendini evde olmak güzel, gün yetmiyor, nasıl geçiyor anlayamıyorum. Akşam olmuş uloyor hemen.

ayyyy ağzından bal damlıyor inşallah olurum birde oralarda daha ilk günlerde dr peşinde koşmak hiç istemiyorum...
bu kistler böyle galiba nerede faydalı şey var ilk onlar kapıyor galibaadet olmana çok sevindim ama :)
yap bacım yap bende yapıcam inşallahh soğan kürü

Ne zaman fırsat bulursan gel kuzum, ozletme kendini evde olmak güzel, gün yetmiyor, nasıl geçiyor anlayamıyorum. Akşam olmuş uloyor hemen.
süpermişşş bende küçük bir şehir ama bol bol keşif birde tabii bolca temizlik ve yerleşme öncelikli planlarım arasında...çok heyecanlıyım

Ben de dün FSH değerimin 31,14 olduğunu öğrendim, dünyam yıkıldı dünden beri ölü gibiyim.
Doktor yüzüme bakarak imkansız olduğunu söyledi! Bu böyle söylenir mi? imkansız denilir mi?

30 yaşımdayım ve 7 ay önce bu değerim 4'tü !! pes etmek istemiyorum ama sanıyorum rahatlamak için bir kaç gün daha ağlayacağım gizli gizli.. 1 ay sonra tüp bebek tedavisine geçiyoruz...
ben de buradayım acıyı paylaşmak daha da güçlenmek için...

Onu söyleyen doktoru bırakmanı tavsiye ederim :)

Korkma canım, yaşın güzel, hormonlar da düzgün, yakın zamanda gelir bebis, stres yapma kendine. Ovulasyonu takip et, o dönem bol ilişki yasa, gelir bebik
Bu ayı değerlendirdim adet günümü bekliyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda :)

Benim 23,6 FSH ima tüp bebek bile yapamazsın, menopoz dedi ya tatlim... Bu doktorlar böyle hiç takma kafana, hayıt suyu ile 1 ayda 10,21 e düştü, şimdi normal yoldan kalabilecegimi bile söylüyor Dr takılma sakin bu değerlere, sakin olmaya çalış canim...ama Dr mutlaka degistir

slm arkadaslar ben değerlerden pek anlmam ama bnm FSH 4,18 fakat LH değerimde * 1,94 ve koyu renk sanrım anormal olan o hiç anlamıyorum sonuclardan fln

Hemen hayıt suyu, arslan perçemi, keten tohumu siparişi verdim bakalım.
Ama anlamadığım eğer bu değer yumurta rezervi azlığını gösteriyorsa nasıl düşürülür? Veya düşürülse bile Yumurta rezervi hala az değil midir?

Ben ilk çıkan değer önemli diye biliyorum. Sonradan düşürülen değer pek bi anlam ifade etmiyor diye okudum hep

deger rakamsal olarak dusse bıle,kalan yumurta sayımız artmaz bence

Canimsin, özlemişim seni tatlim. Folikul olmayan aylardan sonra cosarak geliyormuş folikuller tatlim, önümüzdeki ay çok sıkı çalışıp sağlam beslenmelisin.
Bende sizleri çok özledim ve merak ediyorum durumlarınızı.Sohbet tadındaki yazışmaları ve Güzel haberler duymayı fakat maalesef şu sıralar pek katılamıyorum ama hep aklımdasınız,dualarımdasınız.
Allaha emanet olun güzelleri,hepinizi öpüyor ablanız

sogan kurumun ılk kısmı gecen hafta bıttı,salı gununden baslayarak bes gundaha yapacagım,dunku kontrolde kıstım ve mıyomlarım duruyordu,bes gun daha yapacagım,belkı ondan sonra gecer dıyorum,bır umıt:) kıst olunca mutlaka ıptal mı olur,kıstın yerıne gore durum degısır mı?

Canlarımmm nabersiniz koptum sanmayın benim oğlanla biraz vakit geçiriyorum okumaya geçtiler sıkı bir dönemdeyiz.Hepinizi seviyorum bu arada iyiyim Allah a şükür.Atlattım o dönemi çok deil 2 regl sonra başlarım bebişe durmak yok napalım :) bu aralar hemen kalma riskim var korunucam bu arada tüm tetkikler negatif yani sorun yok demekki Allah ın takdiri....regl olunca tarih vericem hepinizi koccccaman öpüyorum canlarım.

İçinde yumurta olmayan foliküller, çatlamayan foliküller veya önceki folikül kalıntısı kist olup hormon salgıladıkları için tedaviye engel oluyor. Yeri önemli değil folikül kistinin, miyom polip gibi değil yani. Belki büyüklüğüne göre iptale karar veriyordur doktorlar ondan emin değilim.

günaydın canım yap tabii ben de bugün regl olacağım büyük ihtimal, 7. gün yapıcam, yapmadığım bir o kaldı :)

tatlım benim iyiyim çok şükür regl gerginliği dışında tabe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…