Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Tatlim karatayda liste yok yapılabilecek en keyifli diyettir karatay. Meyve, ekmek ve tatlı hayattan çıkarılır, bol salata, balık,et,tavuk hayata sokulur, 2 öğün yenir, mümkünse 5 km yurunur, değilse de sıkıntı yok, 2 öğün arası 5 saat falan aç kalmak gerekir. Ben daha önce inanılmaz kilo verdim karatayla ve AC kalmadan. Su andada karatay yapıyorum. Akşam 6 dan sonra sadece su ve ayran, bir lokma dahi ağıza atılmayacak. Leptin hormonu zayıflatan hormon 4 saat mide boş kaldıktan sonra salgilaniyor. Uykuda zayifliyorsun. Ben karatayla 2 ayda 16 kg vermiştim.bizzat denedim. tavsiye ederim. Ve hiç aç kalmiyorsun. Mesela dün akşam yediğim salata sanırım 4 kişilik aile için falandi yanında da ızgara piliç. Hem tokum hem de kilo veriyorum. Bence bi incele derim.

Yalnız arkadaşlar benim gibi tüp bebek tedavisi görem kişiler doktorlarına danışmadan bitkisel tedaviye başlamasınlar fsh değerini yükseltmek için.
Bugün öğrendim mesela civan perçemi, arslan otu kullanmamam gerekliymiş, ekolojik ürünler satan bir dikkandaki hamile bayan da aynı şeyi söyledi.
Doktorumun önerisi ile kuru incir, keten tohumu, polen, ananas, çörek otu yemeye başlayacağım. Bitki çaylarından ve otlardan uzak durulmalıymış.

Son düzenleme:
merhabalar :)) evet dr lar zaten tedavi sırasında bitkisel kürler yada çayları önermiyorlar..ilaçlarla bunların etkileşimi iyi olmayabiliyor...

Unutur muyuz hiç tatlim, bu ara hepimiz saldik biraz aktif sohbet yok topikte, ozgur takiliyoruz, giren yazıyor okuyan cevapliyor. Kim nerede baskısı yok, kafalar rahat, ama hepinizi düşünüyor ve iyi olmanız için dua ediyorum

seviyorummmm bu kafalarıııı

Ben de tatlim zorunluluk olmamalı hiç bir şey de, bazen topik bile strese sokabiliyor, o sebeple rahat olalım
kesinlikle katılıyorum, bizim güzel bir arkadaşlığımız kim ne zaman görürse yazar cevap verir, paylaşır bildiği kadarıyla...topik dediğin insanı rahatlatmalı strese falan sokmamalı..

ohh en iyisi kuzum hepiniz rahat olun o zaman gelecek zaten insallah bebisleriniz

kesinlikle katılıyorum, bizim güzel bir arkadaşlığımız kim ne zaman görürse yazar cevap verir, paylaşır bildiği kadarıyla...topik dediğin insanı rahatlatmalı strese falan sokmamalı..
Aynen tatlim aslında ne güzel faklı konularda yazisalim demiştik ama olmadı, bu mevzulardan da bazen sıkıp bunaltabiliyor, habire aynı şeyler...

Aynen tatlim aslında ne güzel faklı konularda yazisalim demiştik ama olmadı, bu mevzulardan da bazen sıkıp bunaltabiliyor, habire aynı şeyler...
aslında çok haklısın...ama işte yeni bir arkadaş geliyor mesela cevap vermek bilgilendirmek paylaşmak gerekiyor...öylece başa sarabiliyoruz...ama tabii kafa dağıtmalık konular her daim ön planda :))

Bekle tatlim bakalım, test yaptın mı bu arada ? Belki bebis vardır? İnşallah vardır, yoksa da bekletmeden gelsin reglin inşallah kuzum
Yok canım yapmadım test, önceki aydaki gibi su gibi akıntım var hep hiçbişey hissetmiyorum, bazen hamiş olduğumu düşünüyorum ama kendimi inandırmak istemiyom sonra boş çıkıyo. Test yapmaya da korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…