oyyy kuzum yaaaa.... şok oldum resmen ve çok üzüldüm... Rabbim yar ve yardımcın olsun, içinin ateşini küllendirsin....Daha iyiyim canım oğlumla okula gidip geliyorum oynamaya çalışıyorum onunla işte zaman akıp gidiyor bir şekilde arada kriz geliyor yalnız kaldığım vakitlerde bağırarak ağlayıp rahatlıyorum.Farkettimki hergün daha iyiye gidiyorum.Herkes yeni bir bebek diyor galiba unutmam için ama bunada beynen hazır deilim belki 2 regl sonrası düşünebilirim.Kendine dikkat et hastane seçimlerine dikkat et benim doktorum iyiydi ama hastane iyi deildi oda hastane prosüdürlerine uydu.Artık özele gidicem bir dahakine kısmetse tabi.
son zamanlarda ki düşüncem aslında sadece şu, yaptığımız herşey tüp bebek dahil; sadece ve sadece kendimizi rahatlatma çabası başkaca bi işe de yaradığını düşünmüyorum.... yani yumurtlama takibinden tut da takviyelere.... öyle olmasa sersefil bir şekilde savaş olan ülkelerinden kaçan hamile suriyelilerin çocuklarının yollarda düşmesi lazım, yada bizden daha mı az stresliler ama gebe kalıyolar işte :) rezervin azalması da açıkcası çok da beslenme yada yaşam tarzıyla alakalı diye düşünemiyorum, madde bağımlıları bile gebe kalabilirken.... çok çok uçuk bi hayatım olmadı ki.... yada burdaki kaçımızın oldu6 ay boyunca ayda sadece bir defa çalışma yapıp doktora gitmiştim, doktor gülmüştü bana en az haftada iki olmalı demişti (bizde biliyoruz da olmuyor hani), daha sonra ovü testini iki üç defa yapıp önceki gebeliklere güvenerekten 15, 16. günler gibi çalışma yapıyorduk. Ama artık ne eski düzen var, ne eski stressiz günlerim var, ne de ben 28 - 30 yaşlarındayım, belki hani bir umut doğal yoldan olur diye denemediğim birşey kalmasın dedim tüm duyduklarımı yaptım, bir sürü takviye aldım, ama stresi yenemedim ve ilişkiyi arttıramadım... şimdilerde diyorum ki artık düzenim yok belki yumurtlama günlerim de değişti ama yakalamanın yolu da sık çalışma...
sağol kuzum çok şükür bugünümüze... Allah aratmasın...Hahahaaaa, deli yahu! İyi misin bakiiim, nasıl gidiyor ?
Bazen teslimiyet içindeyim bazen de sorgu sual hallerindeyim. Benim gibi büyük konuşmamak lazım çok kolay hamile kalıyorum gibisinden sanırımelimdeki yavrucağın pek de kıymetini bilmiyorum diye Allah bana ikinciye gerek yok kulum mesajı veriyor olabilirson zamanlarda ki düşüncem aslında sadece şu, yaptığımız herşey tüp bebek dahil; sadece ve sadece kendimizi rahatlatma çabası başkaca bi işe de yaradığını düşünmüyorum.... yani yumurtlama takibinden tut da takviyelere.... öyle olmasa sersefil bir şekilde savaş olan ülkelerinden kaçan hamile suriyelilerin çocuklarının yollarda düşmesi lazım, yada bizden daha mı az stresliler ama gebe kalıyolar işte :) rezervin azalması da açıkcası çok da beslenme yada yaşam tarzıyla alakalı diye düşünemiyorum, madde bağımlıları bile gebe kalabilirken.... çok çok uçuk bi hayatım olmadı ki.... yada burdaki kaçımızın olduhepsi mazeret.... yaşamamız gereken ne ise onu yaşıyoruz....
o sebeple diyorum, tek ilişki ile gebe kalan da yok mu var!!!! inşallah sen de onlardan olursun. ancak tüp vs. gibi tedavilere geçersen de bil ki sadece onu yaşaman gerektiği için ordasın o hastanedesin
öyle bir mesaj içerdiğini düşünmüyorum açıkcası.... e öyleyse bizim mesajlar pek bi acımasız olabilir..... bunun bir şeyin diyeti olduğu fikrine kapılma sakın!!!!! sadece hayat boyu içinde olduğumuz sınavlardan biri....Bazen teslimiyet içindeyim bazen de sorgu sual hallerindeyim. Benim gibi büyük konuşmamak lazım çok kolay hamile kalıyorum gibisinden sanırımelimdeki yavrucağın pek de kıymetini bilmiyorum diye Allah bana ikinciye gerek yok kulum mesajı veriyor olabilir
İyi yapmışsın canim , arada gerekiyor hakkatensağol kuzum çok şükür bugünümüze... Allah aratmasın...
valla kendime bir aylık mola vermiştim, tüm takviyeleri bıraktım sigara içtim bi kere de kola içtim, cips yedimkaaaaçççç ay sonra kızartma yedim dopinglendim bi bakıma.... 1 nisan itibariyle yeniden herşeyi bırakıp herşeye başlıycam yani tukaka'ları bırakıp takviyelere dönücem.
sen nasılsın tatlım????
Yok yavrum yaa, ne alaka, kendi kendine işkence ediyorsun. Mesaj falan yok, olumsuz düşünme, olabiliyor böyle şeyler, 20 li yaşlarda değiliz neticede, o sebeple düşünme bebisim böyle...Bazen teslimiyet içindeyim bazen de sorgu sual hallerindeyim. Benim gibi büyük konuşmamak lazım çok kolay hamile kalıyorum gibisinden sanırımelimdeki yavrucağın pek de kıymetini bilmiyorum diye Allah bana ikinciye gerek yok kulum mesajı veriyor olabilir
olabiliyor bazen tatlım o tarz kanama yaşayanları biliyorum.... inşallah yanılıyorsundur tabi ama şimdi kanama varken de yapamıyo ki insanİyi yapmışsın canim , arada gerekiyor hakkatenbenim bu ay aşılama öncesi son aydi ve yine tutturamadik diye düşünüyorum, çok kanamam oldu bu ay ameliyat sonrası diye mi bilemiyorum ama hemen hemen her gün 1 kez de olsa ince ince kanadım bu ay bu da beni mutsuz etti açıkçası, hep petle gezdim canim sıkkın.. Regl gelir en geç 1 haftaya, sonra hormon testleri ve aşılama için start verilecek...
ya bende onu diyorum işte, 20 yaşında bekar menopoza girme riski değil, menopoza giren var.... eeee ona ne diycez o zaman??? ona ne mesajı iletiliyor!!!! ordan girersek çıkamayız....Yok yavrum yaa, ne alaka, kendi kendine işkence ediyorsun. Mesaj falan yok, olumsuz düşünme, olabiliyor böyle şeyler, 20 li yaşlarda değiliz neticede, o sebeple düşünme bebisim böyle...
Evet canım 14. Güne kadar degerlendirebildik, sonrası malum, grip kanama derken, bu ay da geçtiolabiliyor bazen tatlım o tarz kanama yaşayanları biliyorum.... inşallah yanılıyorsundur tabi ama şimdi kanama varken de yapamıyo ki insan
haklısın, haleti ruhiyemin kusuruna bakmayın nolurrr, iki arada bir deredeyim, çok şükrediyorum sahip olduğum herşey için, doğduğumdan beri tüm bana verilenler için, ama pimi çekilmiş bir bombayla aynı evde yaşıyorum gibi hissediyorum bazen yüreğim kuşun kanadı gibi oluveriyor, herşey anlık, genel olarak çok iyi ama ona göre uygun olmayan söz ve tutumların toleransı yok, bana ve geneline göre uygun olmayan söz ve tutumlar ise işine gelirse olabiliyor......ya bende onu diyorum işte, 20 yaşında bekar menopoza girme riski değil, menopoza giren var.... eeee ona ne diycez o zaman??? ona ne mesajı iletiliyor!!!! ordan girersek çıkamayız....
Yok daha nelerBazen teslimiyet içindeyim bazen de sorgu sual hallerindeyim. Benim gibi büyük konuşmamak lazım çok kolay hamile kalıyorum gibisinden sanırımelimdeki yavrucağın pek de kıymetini bilmiyorum diye Allah bana ikinciye gerek yok kulum mesajı veriyor olabilir
İyi yapmışsın canim , arada gerekiyor hakkatenbenim bu ay aşılama öncesi son aydi ve yine tutturamadik diye düşünüyorum, çok kanamam oldu bu ay ameliyat sonrası diye mi bilemiyorum ama hemen hemen her gün 1 kez de olsa ince ince kanadım bu ay bu da beni mutsuz etti açıkçası, hep petle gezdim canim sıkkın.. Regl gelir en geç 1 haftaya, sonra hormon testleri ve aşılama için start verilecek...
6 ay boyunca ayda sadece bir defa çalışma yapıp doktora gitmiştim, doktor gülmüştü bana en az haftada iki olmalı demişti (bizde biliyoruz da olmuyor hani), daha sonra ovü testini iki üç defa yapıp önceki gebeliklere güvenerekten 15, 16. günler gibi çalışma yapıyorduk. Ama artık ne eski düzen var, ne eski stressiz günlerim var, ne de ben 28 - 30 yaşlarındayım, belki hani bir umut doğal yoldan olur diye denemediğim birşey kalmasın dedim tüm duyduklarımı yaptım, bir sürü takviye aldım, ama stresi yenemedim ve ilişkiyi arttıramadım... şimdilerde diyorum ki artık düzenim yok belki yumurtlama günlerim de değişti ama yakalamanın yolu da sık çalışma...
Ay kizlar ben hamile kalamadigim aylarda ayda sadece 2 3 kere filan birlikte oluyorduk kavgali filan oluyirduk iste denk gelmiyordu filan ama bu ay yani hamile kaldigim ay reglimden sonra hergun yaptik biraz abarttik galiba6 ay boyunca ayda sadece bir defa çalışma yapıp doktora gitmiştim, doktor gülmüştü bana en az haftada iki olmalı demişti (bizde biliyoruz da olmuyor hani), daha sonra ovü testini iki üç defa yapıp önceki gebeliklere güvenerekten 15, 16. günler gibi çalışma yapıyorduk. Ama artık ne eski düzen var, ne eski stressiz günlerim var, ne de ben 28 - 30 yaşlarındayım, belki hani bir umut doğal yoldan olur diye denemediğim birşey kalmasın dedim tüm duyduklarımı yaptım, bir sürü takviye aldım, ama stresi yenemedim ve ilişkiyi arttıramadım... şimdilerde diyorum ki artık düzenim yok belki yumurtlama günlerim de değişti ama yakalamanın yolu da sık çalışma...
Selam kizlarrr uzun zaman oldu gelmeyeli. Soooyyyle bi 100 sayfa kadar okudum geldim... hepinizi cok ozledim. Reglimin son gunundeyim sanirim 25 inde oldum.no_name_ ,@sekerpancari ,@gibigibiyim @gulbil10 zeynepzumra Y yapayalniz1 moyaalitu ve nickini yazmakla bitiremeyecegim topic uyeleri,hepinizi oper saygiyla selamlarim
bence de canım bu topikte hamiş kalanların yaş avantajı dikkatimi çekiyor bir de sık çalışma yapmaları, doktorlar herşey yolunda olanlara bile en az haftada iki diyorlar, bilemiyorum ya zamanında olduğu halde olmuyor, ya da hiçbir zaman zamanında olmuyor...Ay kizlar ben hamile kalamadigim aylarda ayda sadece 2 3 kere filan birlikte oluyorduk kavgali filan oluyirduk iste denk gelmiyordu filan ama bu ay yani hamile kaldigim ay reglimden sonra hergun yaptik biraz abarttik galibaama ben ona yordum yani inanin duzenli iliskide cok onemli
Zamaninda oldugu halde olmamasinin asil nedeni de bana ve cogu doktora gore stres canim. En sonki doktorum istedigin kadar kaliteli spermin ve yumuryan olsun stresli bi kadinda yumurta ve sperm birlesmez diyordu. Senin cocugun olmaz diyen doktorlarada aldiris etmeyeceksin banada dendi moral bozmak yokbence de canım bu topikte hamiş kalanların yaş avantajı dikkatimi çekiyor bir de sık çalışma yapmaları, doktorlar herşey yolunda olanlara bile en az haftada iki diyorlar, bilemiyorum ya zamanında olduğu halde olmuyor, ya da hiçbir zaman zamanında olmuyor...
hakkımızda hayırlısı olsun montecim allahın da bi bildiği var demek ki uğraşıyoruz bakalım kısmet herşey.....Gunaydinlarrr canlar, nasılsınız? Acayip halsizim 2 gundur yataktan kalkamıyorum. Sabah 5 te uyanıp bi kalkiyorum sonra saat 9 dan sonra ölü gibiyim hep yatayim istiyorumcyclonun bitmesine 3 gün kaldı sanırım 1 hafta içinde reglim gelir. Bu ay da tutturamadik diye düşünüyorum, bana aşılama yolları görünecek. Adetin 14. Günü eşimin ağır gribi sebebiyle ilişkiyi bıraktım. fshe2 cnm biz de siz gibi, biraz tembeliz bu hususta melisyasemen tatlim kolaylıklar dilerim canım, zor bir süreç ama başarıyla atlatacaksin umarım amayaa çim, ceee deyip kacmissin, özlüyoruz seniii vallahi bende hamis kalıp su durumumla herkese motive olayim isterdim ama olmayacak sanırım, kısmet artık...
Benim bir kızım var Allah herkese nasip etsin, çocuk hem neşe hem stres kaynağı bizde, işim de eşim de stresli, e ben zaten herşeyi takan ve negatif bakan bir tiptim, yeni yeni törpülendimZamaninda oldugu halde olmamasinin asil nedeni de bana ve cogu doktora gore stres canim. En sonki doktorum istedigin kadar kaliteli spermin ve yumuryan olsun stresli bi kadinda yumurta ve sperm birlesmez diyordu. Senin cocugun olmaz diyen doktorlarada aldiris etmeyeceksin banada dendi moral bozmak yok
Canım çok şükür iyiyiz. :) sen nasılsın? Sizden gelecek güzel haberleri bekliyoruz :)Selam kizlarrr uzun zaman oldu gelmeyeli. Soooyyyle bi 100 sayfa kadar okudum geldim... hepinizi cok ozledim. Reglimin son gunundeyim sanirim 25 inde oldum.no_name_ ,@sekerpancari ,@gibigibiyim @gulbil10 zeynepzumra Y yapayalniz1 moyaalitu ve nickini yazmakla bitiremeyecegim topic uyeleri,hepinizi oper saygiyla selamlarim
Allah bagislasin canim bende oyledim oyle negatif bi insanimki benim kadar yoktur derim hep ama sukur ki bukonularda rahatlatabildim kendimi düşük tehlikem var ama hic takmiyorum gelcek hayirlisyla diyorum hayirlisi neyse o olsunBenim bir kızım var Allah herkese nasip etsin, çocuk hem neşe hem stres kaynağı bizde, işim de eşim de stresli, e ben zaten herşeyi takan ve negatif bakan bir tiptim, yeni yeni törpülendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?