Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

oyyy kuzum yaaaa.... şok oldum resmen ve çok üzüldüm... Rabbim yar ve yardımcın olsun, içinin ateşini küllendirsin....

son zamanlarda ki düşüncem aslında sadece şu, yaptığımız herşey tüp bebek dahil; sadece ve sadece kendimizi rahatlatma çabası başkaca bi işe de yaradığını düşünmüyorum.... yani yumurtlama takibinden tut da takviyelere.... öyle olmasa sersefil bir şekilde savaş olan ülkelerinden kaçan hamile suriyelilerin çocuklarının yollarda düşmesi lazım, yada bizden daha mı az stresliler ama gebe kalıyolar işte :) rezervin azalması da açıkcası çok da beslenme yada yaşam tarzıyla alakalı diye düşünemiyorum, madde bağımlıları bile gebe kalabilirken.... çok çok uçuk bi hayatım olmadı ki.... yada burdaki kaçımızın oldu hepsi mazeret.... yaşamamız gereken ne ise onu yaşıyoruz....
o sebeple diyorum, tek ilişki ile gebe kalan da yok mu var!!!! inşallah sen de onlardan olursun. ancak tüp vs. gibi tedavilere geçersen de bil ki sadece onu yaşaman gerektiği için ordasın o hastanedesin

Hahahaaaa, deli yahu! İyi misin bakiiim, nasıl gidiyor ?
sağol kuzum çok şükür bugünümüze... Allah aratmasın...
valla kendime bir aylık mola vermiştim, tüm takviyeleri bıraktım sigara içtim bi kere de kola içtim, cips yedim kaaaaçççç ay sonra kızartma yedim dopinglendim bi bakıma.... 1 nisan itibariyle yeniden herşeyi bırakıp herşeye başlıycam yani tukaka'ları bırakıp takviyelere dönücem.

sen nasılsın tatlım????

Bazen teslimiyet içindeyim bazen de sorgu sual hallerindeyim. Benim gibi büyük konuşmamak lazım çok kolay hamile kalıyorum gibisinden sanırımelimdeki yavrucağın pek de kıymetini bilmiyorum diye Allah bana ikinciye gerek yok kulum mesajı veriyor olabilir

öyle bir mesaj içerdiğini düşünmüyorum açıkcası.... e öyleyse bizim mesajlar pek bi acımasız olabilir..... bunun bir şeyin diyeti olduğu fikrine kapılma sakın!!!!! sadece hayat boyu içinde olduğumuz sınavlardan biri....

İyi yapmışsın canim , arada gerekiyor hakkaten benim bu ay aşılama öncesi son aydi ve yine tutturamadik diye düşünüyorum, çok kanamam oldu bu ay ameliyat sonrası diye mi bilemiyorum ama hemen hemen her gün 1 kez de olsa ince ince kanadım bu ay bu da beni mutsuz etti açıkçası, hep petle gezdim canim sıkkın.. Regl gelir en geç 1 haftaya, sonra hormon testleri ve aşılama için start verilecek...

Yok yavrum yaa, ne alaka, kendi kendine işkence ediyorsun. Mesaj falan yok, olumsuz düşünme, olabiliyor böyle şeyler, 20 li yaşlarda değiliz neticede, o sebeple düşünme bebisim böyle...

olabiliyor bazen tatlım o tarz kanama yaşayanları biliyorum.... inşallah yanılıyorsundur tabi ama şimdi kanama varken de yapamıyo ki insan

Yok yavrum yaa, ne alaka, kendi kendine işkence ediyorsun. Mesaj falan yok, olumsuz düşünme, olabiliyor böyle şeyler, 20 li yaşlarda değiliz neticede, o sebeple düşünme bebisim böyle...
ya bende onu diyorum işte, 20 yaşında bekar menopoza girme riski değil, menopoza giren var.... eeee ona ne diycez o zaman??? ona ne mesajı iletiliyor!!!! ordan girersek çıkamayız....

olabiliyor bazen tatlım o tarz kanama yaşayanları biliyorum.... inşallah yanılıyorsundur tabi ama şimdi kanama varken de yapamıyo ki insan
Evet canım 14. Güne kadar degerlendirebildik, sonrası malum, grip kanama derken, bu ay da geçti önümüzdeki aylara bakacaz artık

ya bende onu diyorum işte, 20 yaşında bekar menopoza girme riski değil, menopoza giren var.... eeee ona ne diycez o zaman??? ona ne mesajı iletiliyor!!!! ordan girersek çıkamayız....
haklısın, haleti ruhiyemin kusuruna bakmayın nolurrr, iki arada bir deredeyim, çok şükrediyorum sahip olduğum herşey için, doğduğumdan beri tüm bana verilenler için, ama pimi çekilmiş bir bombayla aynı evde yaşıyorum gibi hissediyorum bazen yüreğim kuşun kanadı gibi oluveriyor, herşey anlık, genel olarak çok iyi ama ona göre uygun olmayan söz ve tutumların toleransı yok, bana ve geneline göre uygun olmayan söz ve tutumlar ise işine gelirse olabiliyor......

Yok daha neler canım düşündüğümüz her şeye programlıyor beyin kendini lütfen böyle saçma şeyler aklına geldiğinde kov hemen. Aklınıza ne zaman olumsuz bi düşünce gelse hemen en güzel hayalinizi en mutlu gününüzü düşünün. Kesinlikle negatif düşünceler yok bizim için sakın ha :)

Canım biz de ne zaman niyetlensek ya birimiz hasta olur ya bi aksilik çıkar, istiyoruz ya işte murphy kanunları devreye giriyo anında

Ay kizlar ben hamile kalamadigim aylarda ayda sadece 2 3 kere filan birlikte oluyorduk kavgali filan oluyirduk iste denk gelmiyordu filan ama bu ay yani hamile kaldigim ay reglimden sonra hergun yaptik biraz abarttik galiba ama ben ona yordum yani inanin duzenli iliskide cok onemli

bence de canım bu topikte hamiş kalanların yaş avantajı dikkatimi çekiyor bir de sık çalışma yapmaları, doktorlar herşey yolunda olanlara bile en az haftada iki diyorlar, bilemiyorum ya zamanında olduğu halde olmuyor, ya da hiçbir zaman zamanında olmuyor...

Zamaninda oldugu halde olmamasinin asil nedeni de bana ve cogu doktora gore stres canim. En sonki doktorum istedigin kadar kaliteli spermin ve yumuryan olsun stresli bi kadinda yumurta ve sperm birlesmez diyordu. Senin cocugun olmaz diyen doktorlarada aldiris etmeyeceksin banada dendi moral bozmak yok

hakkımızda hayırlısı olsun montecim allahın da bi bildiği var demek ki uğraşıyoruz bakalım kısmet herşey.....

Benim bir kızım var Allah herkese nasip etsin, çocuk hem neşe hem stres kaynağı bizde, işim de eşim de stresli, e ben zaten herşeyi takan ve negatif bakan bir tiptim, yeni yeni törpülendim

Benim bir kızım var Allah herkese nasip etsin, çocuk hem neşe hem stres kaynağı bizde, işim de eşim de stresli, e ben zaten herşeyi takan ve negatif bakan bir tiptim, yeni yeni törpülendim
Allah bagislasin canim bende oyledim oyle negatif bi insanimki benim kadar yoktur derim hep ama sukur ki bukonularda rahatlatabildim kendimi düşük tehlikem var ama hic takmiyorum gelcek hayirlisyla diyorum hayirlisi neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…