sevdim seni :)Allah bagislasin canim bende oyledim oyle negatif bi insanimki benim kadar yoktur derim hep ama sukur ki bukonularda rahatlatabildim kendimi düşük tehlikem var ama hic takmiyorum gelcek hayirlisyla diyorum hayirlisi neyse o olsun
Ay canim seni en iyi ben anlarim:) bende seni sevdim:)sevdim seni :)
Bazen ben de öyle düşünüyorum belki de sadece oğlum olmalı ikinciye gerek yoktur. Bugün de içim çok sıkıldı. Amayaa da doğru söylüyor aslında bizden daha çok stres yaşayan, dediği gibi o suriyeliler nasıl hamile kalıyolar. Bunu yaşamamız gerekiyormuş ki yaşıyoruz.Bazen teslimiyet içindeyim bazen de sorgu sual hallerindeyim. Benim gibi büyük konuşmamak lazım çok kolay hamile kalıyorum gibisinden sanırımelimdeki yavrucağın pek de kıymetini bilmiyorum diye Allah bana ikinciye gerek yok kulum mesajı veriyor olabilir
Aynen canim. Katiliyorum sana.ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.. anneden öte insana daha yakın biri olamaz canm....katılıyorum.. bende herşeyimi annemle paylaşırım....
:) Canım süper bi haber o zaman ben bu sabah 30 günlük bi paket siparişi verdim çünkü dün regl oldumgünaydın canım bende de hipoglisemi var, insülin direncini kırıyor bu diyet, aksine şeker almazsan vücuduna insülin salgınlanmıyor, tekrar şekere ihtiyacın olmuyor, en iyi dönemimdi şeker açısından bu diyet ama sıkıldım bir de bizim evde baklavayı nutellayı saolsun hiç eksik etmeyen bir koca var sen diyet yaparsın o alır da alır
Canim su yazdiklarinin aynilarini esime soyluyorum.bir tek biz mi stres yasiyoruz. O kadar sıkıntı ceken insanlar var kotu muamele goren kadinlar var.onlar nasil dogal yoldan gebe kaliyorlar. Stres bir tek bizde mi etkili sanki. Yiyecek ekmegi icecek suyu varsa dunyaya geliyor bebekler.son zamanlarda ki düşüncem aslında sadece şu, yaptığımız herşey tüp bebek dahil; sadece ve sadece kendimizi rahatlatma çabası başkaca bi işe de yaradığını düşünmüyorum.... yani yumurtlama takibinden tut da takviyelere.... öyle olmasa sersefil bir şekilde savaş olan ülkelerinden kaçan hamile suriyelilerin çocuklarının yollarda düşmesi lazım, yada bizden daha mı az stresliler ama gebe kalıyolar işte :) rezervin azalması da açıkcası çok da beslenme yada yaşam tarzıyla alakalı diye düşünemiyorum, madde bağımlıları bile gebe kalabilirken.... çok çok uçuk bi hayatım olmadı ki.... yada burdaki kaçımızın olduhepsi mazeret.... yaşamamız gereken ne ise onu yaşıyoruz....
o sebeple diyorum, tek ilişki ile gebe kalan da yok mu var!!!! inşallah sen de onlardan olursun. ancak tüp vs. gibi tedavilere geçersen de bil ki sadece onu yaşaman gerektiği için ordasın o hastanedesin
canım ben karatay diyetini kast etmiştim yanlışlık olmasın onda yağlar uzun süre vücutta kalıyor ya bir de insülin salgılatmıyor ya fazla o bakımdan şeker düşmesi, şeker ihtiyacı pek olmuyor o bakımdan...:) Canım süper bi haber o zaman ben bu sabah 30 günlük bi paket siparişi verdim çünkü dün regl oldumBu ay kendimi temize çekicem her bakımdan.. hayıt suyuna başlıyorum bugün , Reglm bitince rahim filmimi çekilicem, çarşamba günü ilk diyet yemeklerimi yemeye başlıycam ve ufak bi spor da yapmak istiyorum.. Zaten bu ay korunucam hiçbirini yapmamda bi sakınca yok :) Önümüzdeki ay hem kilo hem de sağlık bakımından daha güzel bi başlangıç yaparım umarım :)
AAa ben r ile başlayan diyet firmasından bahsediyoruz sandımcanım ben karatay diyetini kast etmiştim yanlışlık olmasın onda yağlar uzun süre vücutta kalıyor ya bir de insülin salgılatmıyor ya fazla o bakımdan şeker düşmesi, şeker ihtiyacı pek olmuyor o bakımdan...
Yaşınız kaç, amh kaçmış o zaman, şimdi ki fsh kaç çıktı?
bence bu beklentiyle alakalı birşey benim yaşamım hep bu çizgide yürüdü ben birşeyi istediğimde çok istiyorum, olmuyor, sonra istemekten yoruluyorum oluyor, iş meselem, evliliğim, acındırmak gibi olmasın ama ben küçükken çok bisiklet isterdim, aileminde maddi durumu iyi, inat etti almadı babam, babamın bisikletinde öğrendim sürmeyi ama kendi boyutumda bir kız bisikletim olsun istiyordum okula onunla gidip geleyim, yıllarca almadı, kazık kadar kız olduğumda aldı, binemedim, utanıyordum nedense, bisikletim olmuş gibi gelmedi...Canim su yazdiklarinin aynilarini esime soyluyorum.bir tek biz mi stres yasiyoruz. O kadar sıkıntı ceken insanlar var kotu muamele goren kadinlar var.onlar nasil dogal yoldan gebe kaliyorlar. Stres bir tek bizde mi etkili sanki. Yiyecek ekmegi icecek suyu varsa dunyaya geliyor bebekler.
Bizim bir tanidik kendisi soyledi.aylarca iliskiye girmemisler.evliliklerinde sorunlar varmis. Sadece 1 defa birlikte olmuslar ve hamile kaldi ve cocuk 3 yasinda simdi. Tutacaksa tutacaaaaak. Rabbim ol diyecek.bu kadar bence.
bana da kızmayın ama değerleriniz iyi bence, ben bu durumda olsaydım sebepsiz infertil olduğumu düşünürdüm, rezerv azlığı düşünmezdim sanırım.Yaşım 30, Amh 1, fsh 4 çıkmış 7 ay önce. Fsh olmasa da AMH rezerv az sinyallerini vermiş aslında. Şuan fsh: 32,14...
İyi ki o saçma sapan hastaneleri bıraktım sen sebepsiz infertilitesin diyorlardı sürekli.. Meğer yumurtam iyice azalmış her geçen gün.. Reglim de iyice azalmıştı ve düzenli de değil..
mutlaka bir kaç farklı hastaneye gidin, yanlış yönlendirebiliyorlar. Okudugum kadarıyla memorial ve bahçeci bu işi profesyonel yapıyor. Ortada bir gerçek varsa da söylemekten çekinmiyorlar, çünkü diğer türlü ben de bir şey yok mantığıyla hareket ederken vakit kaybedebiliyorsunuz benim gibi.
benim anladığım rezervi mümkünse kötü hale getirmemek lazım sonra düzeltmek zor bazen de imkansız, şimdi çevremde gebelik düşünen ya da yeni evli herkesi uyarıyorum önce doktor kontrolüne gidin diyeCanim su yazdiklarinin aynilarini esime soyluyorum.bir tek biz mi stres yasiyoruz. O kadar sıkıntı ceken insanlar var kotu muamele goren kadinlar var.onlar nasil dogal yoldan gebe kaliyorlar. Stres bir tek bizde mi etkili sanki. Yiyecek ekmegi icecek suyu varsa dunyaya geliyor bebekler.
Bizim bir tanidik kendisi soyledi.aylarca iliskiye girmemisler.evliliklerinde sorunlar varmis. Sadece 1 defa birlikte olmuslar ve hamile kaldi ve cocuk 3 yasinda simdi. Tutacaksa tutacaaaaak. Rabbim ol diyecek.bu kadar bence.
Iyi kotu hale getirmek elimizde olsa keske. Gecen gun psikologum sunu dedi: belki hep rezervin azdi.duzenli adet olmana yetiyordu ama gebe kalmaya gelince destege ihtiyac duydu.benim anladığım rezervi mümkünse kötü hale getirmemek lazım sonra düzeltmek zor bazen de imkansız, şimdi çevremde gebelik düşünen ya da yeni evli herkesi uyarıyorum önce doktor kontrolüne gidin diye
bana da kızmayın ama değerleriniz iyi bence, ben bu durumda olsaydım sebepsiz infertil olduğumu düşünürdüm, rezerv azlığı düşünmezdim sanırım.
kendi adıma spor yapmadığımı, sağlıklı beslenmediğimi, pozitif düşünen biri olmak için çabalamadığımı, bir de bebek işini tembellikten ertelediğimi söyleyebilirim.Iyi kotu hale getirmek elimizde olsa keske. Gecen gun psikologum sunu dedi: belki hep rezervin azdi.duzenli adet olmana yetiyordu ama gebe kalmaya gelince destege ihtiyac duydu.
Acaba rezervim neden azaldi diye dusunuyorum ben ya da ne zaman azalmaya basladi diye. O sekilde dusunursen zihin oyalanmasi yasarsin dedi. Neden boyle oldu diye nedenlerle ugrasirsan sonuca yani gebe kalmaya ulasamazsin dedi. Ben nasil gebe kalabilirim buna odaklan dedi.
en yüksek 18 çıkmıştı amh 0,16 yaş 37 olacakSenin kaç canım fsh?
en yüksek 18 çıkmıştı amh 0,16 yaş 37 olacak
Ben kesinlikle sana katiliyorum arkadasim. Sana karsi olmak icin bunu yazmiyorum ama ben sunu anlamaya calisiyorum kendi kendime. Bunlarin hicbirini yapmayanlarr nasil kendiliginden hamile kaliyorlar.kendi adıma spor yapmadığımı, sağlıklı beslenmediğimi, pozitif düşünen biri olmak için çabalamadığımı, bir de bebek işini tembellikten ertelediğimi söyleyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?