Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

fsh 18 benim sizin en yüksek kaçtı?

haklısın ben de bugün o aşağı çeken insanlar gibi oldum kusura bakmayın, hava kasvetli ya ondan oluyor :) hakkımızda hayırlısı, tez zamanda topiğimiz bebik haberleri ile dolsun, neşe dolsun, mutluluk dolsun

yazmışsınız şimdi gördüm ama dalgalı bir sonuç, vakit kaybettim diye düşünmeyin nolur, yaşınız avantaj, olur inşallah

Hayir asagi cekmedin suanda kesinlikle:) cekseydin de canin sagolsun. Benim de depresif anlarim oluyor.sizinle konusunca aciliyorum.

Vallahi canim sana katılıyorum, o kadar sorun sıkıntı stres içinde kaç tane doğuruyor kadınlar, ama ben şöyle düşünüyorum, evet bizlerde sıkıntı var, bir şekilde yumilerimiz ya azalmakta, ya da kalitesi düşük, biz stres yapınca bizim zaten bozuk olan hormonlar daha da bozuluyor, yani iki misli dezavantajlı oluyoruz, o sebeple bizim gruptakilere ters etki ediyor bu stres... Ayrıca mesela bu ay bende sıfır stres, acayip rahatim, hiç de umurumda değildi bebek falan, her şeye de çok dikkat ettim ama yine olmadı demekki vakti gelmeden kendimi yirtsam olmayacak bu bebik. O sebeple sabırlı olmamız gerekiyor sanırım

Kızlar yaaa, vallahi biktim, reglin 14 gününden beri sanırım her gün ince kanamam var, aklıma kötü şeyler geliyor, dış gebelik falan yasamazsam iyidir, çıldıracak artık WC ye gidip kan gitmekten. Bu neden olur anlamıyorum, hala bu miyom ameliyatının izleri mi bunlar bilemiyorum. 1 ayı geçti ameliyat olalı, sınırın bozuluyor artık

Eşim de bana aynısını söylüyor hep, annem 13 yaşındayken bi trafik kazası geçirmiş, annesi ve kardeşiyle beraber 14 kişiyi kaybetmiş ailesinden aynı kazada, kendisi de yaralanmış 6 ay alçılarla geçirmiş yatakta. Doktorlar bu tür travmaların doğurganlığı etkileyebildiğini söylemişler. Evlenirken babama söylemiş hatta benim çocuğum olmayabilirmiş ona göre bil bunu diye ama hiç sorun yaşamamışlar. Kadınların yumurta rezervi daha anne karnındayken belli oluyo diyorlar ya, eşim de onun için diyo belki hep azdı senin boşa üzüyosun kendini geç kaldım sağlıksız yaşadım onu yaptım bunu ettim diye. En iyi psikolog deniz güneş hava su ve sakinlik bu arada.

Canım fsh dalgalanan bi değer, her ay kötüye gittiğini sanmıyorum. Arada düşüp yükselebiliyor bence. Amh değişmez diyorlar ama çok yazan var eskisinden iyi çıktı diye bunu anlamıyorum işte. Benim de ilk ölçüldüğünde 0.03 tü sonrakinde 0.06 çıktı. O 0.03 lük fark beni nasıl mutlu etti bilemezsiniz :) ama ne değişti hiç. Her şey aynı adet düzensiz kanama daha az. Zaman kaybetmeden tedavi olmak en doğrusu, tedavi sırasında sürpriz şekilde doğal denk gelirse ne ala, yapacaklarımızı da yine yaparız. Ama hep söyledim ve söyleyeceğim sakın ha ne sebeple olursa olsun ertelemeyin tedaviyi.

Canım doktorun ne diyo bu işe, en son olur demişti ama bu kadar sık olunca bi kontrole mi gitsen acaba beklemeyip? Dış gebelik olmasın aman ağzından yel alsın, şüpheleniyosan ver bi kan baktır beta hcg, kafan rahat etsin. Ben artık öyle bi hale gelmişim ki acayip sabırsızım, aklıma en ufak bişey takılsa hemen doktordayım veya test yaptırıyorum. Beklemeye ve merak etmeye edişe etmeye hiç halim yok

Canlarım merhaba...Annemi aldım,döndüm Ankara'ya.Yarın onu hastaneye götüreceğim.İş ile ilgili önce İnsan Kaynakları Müdürü,sonra Genel Müdür ile 2 kez mülakata girdim.Bana göre iyi geçti,haber bekliyorum...

Bende biraz ara verdim herşeye.Belki işe başlarım.Bu süre içinde diyete başladım,spor zaten yapıyordum,hergün yürüyüş.Şu sıra hava bayağa kötü diye çıkamadım.2,5 kilo vermişim :) Kendimi kasa kasa ne hale getirdim.Evet en başta hatayı bebeği hep ertelemekle yaptım.Evet çok pişmanım ama ne yapabilirim...Sonra mı?Sonra e hadi bebek yapalım dedik.Yapalım deyince olmuyormuş.Hayatımda bir sürü bilmediğim şeyi öğrendim vücudumla ilgili.Ha sorun birde sadece bende de değil,eşimde de var.Yani durum kötü.Evet tedavi süreci geçirdim.İğneler,yumurta toplamalar,tranferler...Oldu mu?Olmadı.Ağladım mı,ohooo çok.Ağlayınca değişti mi?Hayır.Ne oldu,ben yıprandım,hormonlarım fırladı.Ne yaptım,buraya geldim.Başta Monteciğim tüm arkadaşlarım bana destek oldu.Yalnız olmadığımı,tüm bu yaşananlarda bir suçum olmadığını öğrendim,kabullendim.Kürlerle hormonları düzelttim.Şimdi ise artık frene bastım.Kabullendim.Son bir sene de bir çok ilaç,tedavi,operasyon,acı yaşadım.Yani yapabileceğim herşeyi yaptım.Ha olursa başımın tacı,olmazsa da...Vardır bir hayır.Gerçekten bunun için yapabileceğim birşey olmadığını düşünüyorum artık.Elimden geleni yaptım,yapıyorum.Gerisi kader...Artık bu durumu hayatımın merkezinden çıkaracağım.Hayatımın merkezine kendimi,eşimi,ailemi koyacağım.Sahip olamadıklarıma üzülüp ağlayacağıma.sahip olduklarıma sarılıp güleceğim.Allah can sağlığı versin güzellerim.Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.Sizi çok çok seviyorum ben ya...

Olan oldu nasılsa tatlım, cyclo bugünde içince son 2 kalacak sonra da regl gelir, 3. Gün gideceğim zaten... Umursamamaya çalışıyorum ama pedle gezmekten sanırım fazla hassaslasti, aciyor artık canim

Canimsin yaaaa, ben de seni coook seviyorum. Tabiki bu uğraşları hayatının merkezinden çıkar, yaz geliyor, gez eğlen, çalış, nasıl mutlu olacaksan. İnşallah kendiliğinden de gelsin bebisin. Bizi de sakin unutup ihmal etme, yaz ki nasıl olduğunu bileyim.gelişmeleri bildir mutlaka coook optum canim seni

Unutur muyum hiç,hep buralardayım.Sadece yoğunlaşmayacağım kendi halime bu kadar.Yoksa sürekli takipteyim Monte'm...Biliyor musun,Ankara'da hastanede Şeker Pancarı ile buluştuk :) ay bir güldük bir dertleştik.Adı gibi maşallah arkadaşım.İyi ki bulduk birbirimizi hepimiz.

no_name_ canımcım histereskopi sonrasına bağladım böyle minik kanamaları,Allah korusun canım benim dış gebelik falan nereden çıkardın,olsa olsa normal gebeliktir ki senin yumurtlaman bu ay erken başlamıştı, birde kanamaların nasıl hani kahverengi mi kırmızıyamı çalıyor acaba

Benim tatlı Gobe mmm şımartıyorsun sen beni
Valla tanışmak görüşmek mükemmeldi.kendisi acayip kafa bir insan ve ayrıca çok çok hoş, demek insan 30 undan sonra da iyilerle güzellerle tanışabiliyor, beni buldu hemen, o kadar bekledik hiç sıkılmadık, Hulusi bey vesile oldu bunada :)

Muhtesemsinizzzz, oyyy nasıl güzel, bende olmak isterdim

Canim kırmızı ve pembemsi

Oyyy çok sevindim yaa, ne güzel olmuş maşallah sizeeee

Sabretmekten basks secenek yok. Maddi olarak gucumuz yettigince olana kadar devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…