- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Hımm dur bakalım ben histereskopi sonrası olduğunu düşünüyorum ama tam regli olunca ancak dr söyler, Allah korusun iyiyi çağıralım biz hep, gerisi takdir i İlahiCanim kırmızı ve pembemsi
Aynen caanim sana katiliyorum. Maddi durum uygunsa hic beklemeden tedavi en iyisi. Cunku beklerken zaman akiyor. Hic bi tedavi gormeden(tup bebek) dogal yolla olmasini beklerken zaman geciyor.beklemenin bi anlami yok. Ben ilk muayeneye gittihimde tesadufen 2. Gunumdeydim adette. Doktor rapor icin 2 asilama sart dedi. Baslayalim mi bugun dedi.hic dusunmeden kabul ettik. Iyiki de zaman kaybetmeden hemen yaptirmisiz.bir sonraki adette de 2. Asilama oldu. Simdi geriye bakinca 2 asilama 2 tup yaptirmis biri olarak asilama ne kadar basitmis diyorum. 7 ay icinde 2 asilama 2 tup yaptirmisim.cabuk yaptirdik diyorum ama yine de yas 33 oldu bile.Eşim de bana aynısını söylüyor hep, annem 13 yaşındayken bi trafik kazası geçirmiş, annesi ve kardeşiyle beraber 14 kişiyi kaybetmiş ailesinden aynı kazada, kendisi de yaralanmış 6 ay alçılarla geçirmiş yatakta. Doktorlar bu tür travmaların doğurganlığı etkileyebildiğini söylemişler. Evlenirken babama söylemiş hatta benim çocuğum olmayabilirmiş ona göre bil bunu diye ama hiç sorun yaşamamışlar. Kadınların yumurta rezervi daha anne karnındayken belli oluyo diyorlar ya, eşim de onun için diyo belki hep azdı senin boşa üzüyosun kendini geç kaldım sağlıksız yaşadım onu yaptım bunu ettim diye. En iyi psikolog deniz güneş hava su ve sakinlik bu arada.
Canım fsh dalgalanan bi değer, her ay kötüye gittiğini sanmıyorum. Arada düşüp yükselebiliyor bence. Amh değişmez diyorlar ama çok yazan var eskisinden iyi çıktı diye bunu anlamıyorum işte. Benim de ilk ölçüldüğünde 0.03 tü sonrakinde 0.06 çıktı. O 0.03 lük fark beni nasıl mutlu etti bilemezsiniz :) ama ne değişti hiç. Her şey aynı adet düzensiz kanama daha az. Zaman kaybetmeden tedavi olmak en doğrusu, tedavi sırasında sürpriz şekilde doğal denk gelirse ne ala, yapacaklarımızı da yine yaparız. Ama hep söyledim ve söyleyeceğim sakın ha ne sebeple olursa olsun ertelemeyin tedaviyi.
Canım doktorun ne diyo bu işe, en son olur demişti ama bu kadar sık olunca bi kontrole mi gitsen acaba beklemeyip? Dış gebelik olmasın aman ağzından yel alsın, şüpheleniyosan ver bi kan baktır beta hcg, kafan rahat etsin. Ben artık öyle bi hale gelmişim ki acayip sabırsızım, aklıma en ufak bişey takılsa hemen doktordayım veya test yaptırıyorum. Beklemeye ve merak etmeye edişe etmeye hiç halim yok
fsh 18 benim sizin en yüksek kaçtı?
Cumartesi moralim bozuldu. Ablamin bebisini kaybettigini ogrendim. Bugun kurtaj oldu. Minigin omru bu kadarmis. Onun haricinde iyiyim. Inşallah regl olursun tatlim. Doktorun sana adet söktürücü vermedi mi?
Güzelim seni bulmamak farketmemek mümkün mü? Böyle bir çıtır,genç kız gibi geldi bekleme salonuna ☺ ortalık şeker şeker koktu valla.Bol bol konuştuk,benim gibi bir obsesife güç vermeye çalışarak dinledi sağolsun.Keşke hepimiz görüşebilsek valla kardeş gibi olduk.Benim tatlıGobe mmm şımartıyorsun sen beni
Valla tanışmak görüşmek mükemmeldi.kendisi acayip kafa bir insan ve ayrıca çok çok hoş, demek insan 30 undan sonra da iyilerle güzellerle tanışabiliyor, beni buldu hemen, o kadar bekledik hiç sıkılmadık, Hulusi bey vesile oldu bunada :)
Geçmiş olsun canımCumartesi moralim bozuldu. Ablamin bebisini kaybettigini ogrendim. Bugun kurtaj oldu. Minigin omru bu kadarmis. Onun haricinde iyiyim. Inşallah regl olursun tatlim. Doktorun sana adet söktürücü vermedi mi?
Canım,Allah sabır versin.Umarım yakın zaman da herşey istediği gibi olur.Çok üzüldüm.Cumartesi moralim bozuldu. Ablamin bebisini kaybettigini ogrendim. Bugun kurtaj oldu. Minigin omru bu kadarmis. Onun haricinde iyiyim. Inşallah regl olursun tatlim. Doktorun sana adet söktürücü vermedi mi?
Sağol canim. Zaten onların varlığı onun için en büyük moral oldu. Allah kimseye böyle acıyı yaşatmasın.Geçmiş olsun canım2 çocuğu vardı sanırım Allah onlara uzun ömürler versin inşallah.
Canimmm çok geçmiş olsun bu arada, Rabbim diğer bebislerine sağlıklı uzun omur verin inşallahSağol canim. Zaten onların varlığı onun için en büyük moral oldu. Allah kimseye böyle acıyı yaşatmasın.
Evde olunca takıntılı oluyor insan sanırım tatlim, benimki manyaklik, farkındayım, annem bile yıkarken eskitiyorsun der, koku takintim var benim, makinaya bile 4 ayrı deterjan koyarim, yumuşatıcı reyonları, saatlerimi geçirebileceğim reyonlardir, oda spreyi falan 2-3 gunde biter benim evde, gerçek takintiliyimdir, manyaklik işte, kimseler akıl erdiremezgünaydın arkadaşlarno_name_ becerikli hatunum cilalar parlatırım diyosun yani :) :) bizim evde 2-3 ayda yıkanıyor perdeler
ben de çok severim ama çocuk alerjik bizde, yumuşatıcı kullanmıyoruz, parfüm bile korkarak sıkıyoruz kendimizeEvde olunca takıntılı oluyor insan sanırım tatlim, benimki manyaklik, farkındayım, annem bile yıkarken eskitiyorsun der, koku takintim var benim, makinaya bile 4 ayrı deterjan koyarim, yumuşatıcı reyonları, saatlerimi geçirebileceğim reyonlardir, oda spreyi falan 2-3 gunde biter benim evde, gerçek takintiliyimdir, manyaklik işte, kimseler akıl erdiremez
Amaninnnn benim için hayatın sonu demekben de çok severim ama çocuk alerjik bizde, yumuşatıcı kullanmıyoruz, parfüm bile korkarak sıkıyoruz kendimize
benim reglin 9. günü çekilmişti, reglin tam bitmesi isteniyor o yüzden, bir de sanırım 3 gün cinsel perhiz isteniyordu.Günaydın canlarımmmBu sabah hayıt suyumu içtim.. Herşeyimi çok düzenli yapmaya and içtim resmen İnanıyorum herşey çok güzel olacak.. no_name_ cim regl bittikten kaç gün sonra hsg çekiliyodu benim sanırım yarın fln biter c.tesi çektirsem olurmu ki işyeriyle bu yüzden hiç muhattap olmak istemiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?