Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Aynen caanim sana katiliyorum. Maddi durum uygunsa hic beklemeden tedavi en iyisi. Cunku beklerken zaman akiyor. Hic bi tedavi gormeden(tup bebek) dogal yolla olmasini beklerken zaman geciyor.beklemenin bi anlami yok. Ben ilk muayeneye gittihimde tesadufen 2. Gunumdeydim adette. Doktor rapor icin 2 asilama sart dedi. Baslayalim mi bugun dedi.hic dusunmeden kabul ettik. Iyiki de zaman kaybetmeden hemen yaptirmisiz.bir sonraki adette de 2. Asilama oldu. Simdi geriye bakinca 2 asilama 2 tup yaptirmis biri olarak asilama ne kadar basitmis diyorum. 7 ay icinde 2 asilama 2 tup yaptirmisim.cabuk yaptirdik diyorum ama yine de yas 33 oldu bile.

Canım G gulbil10 im iyiyim iyi olucam inşallah regli olabilir isem süper olucam :)
Sen nasılsın
Cumartesi moralim bozuldu. Ablamin bebisini kaybettigini ogrendim. Bugun kurtaj oldu. Minigin omru bu kadarmis. Onun haricinde iyiyim. Inşallah regl olursun tatlim. Doktorun sana adet söktürücü vermedi mi?

Güzelim seni bulmamak farketmemek mümkün mü? Böyle bir çıtır,genç kız gibi geldi bekleme salonuna ☺ ortalık şeker şeker koktu valla.Bol bol konuştuk,benim gibi bir obsesife güç vermeye çalışarak dinledi sağolsun.Keşke hepimiz görüşebilsek valla kardeş gibi olduk.

Cumartesi moralim bozuldu. Ablamin bebisini kaybettigini ogrendim. Bugun kurtaj oldu. Minigin omru bu kadarmis. Onun haricinde iyiyim. Inşallah regl olursun tatlim. Doktorun sana adet söktürücü vermedi mi?
Geçmiş olsun canım 2 çocuğu vardı sanırım Allah onlara uzun ömürler versin inşallah.

Evet kızlar,şimdi biraz konu değişikliği olacak ama,ne zamandır soracağım.Çok alakasız ama gülmeyin ☺ Ya hemen hemen her yemeği güzel yapıyorum.Biri hariç.Vay arkadaş ya,şu patlıcan ile başım dertte.Olmuyor ya.Allah aşkına garantili bir tarif verin,anlatın ya.Adam seviyor,ben istediğim gibi yapamıyorum

Canım,Allah sabır versin.Umarım yakın zaman da herşey istediği gibi olur.Çok üzüldüm.

Günaydın bebislerrrr, G gulbil10 bebeğim iyiyim çok şükür, regl bekliyorum aşılama için onun dışında iyi gibiyim bu arada 2000 parçalı puzzle im dün bitti, bi boşlukta gibiyim, 8 gün iyi oyaladi beni, acayip zordu, çok sukur tamamladım bugün dizilerime ve ev temizliğine dönüş Gobe canim patlıcan yemeğini ben de pek yapmam, kızartmak gerektiği için genelde. Ama çok lezzetli bir patlıcan közleme tarifi verebilirim z.yağlı.... patlicanlari kozluyorum, bir tavada bol soğan biber ve domates kavurup biraz salça , tuz, az karabiber atıp, közlenmiş patlıcanları kup kup dograyip bu karışıma ilave edip 1 küp şeker atıp 2-3 dk daha karıştırıp kapatiyorum altını. Biz yemek olarak yapıyoruz bunu, yanına da peynirli makarna çok yakışıyor. Bu arada 11 yıllık evliliğimde ben hiç kızartma yapmadım, zararlı diye , benim mutfak hep böyle z yağlı ağırlıklı hepinizi opuyorum, buralardayim, gorusuruz...

günaydın arkadaşlar no_name_ becerikli hatunum cilalar parlatırım diyosun yani :) :) bizim evde 2-3 ayda yıkanıyor perdeler
Evde olunca takıntılı oluyor insan sanırım tatlim, benimki manyaklik, farkındayım, annem bile yıkarken eskitiyorsun der, koku takintim var benim, makinaya bile 4 ayrı deterjan koyarim, yumuşatıcı reyonları, saatlerimi geçirebileceğim reyonlardir, oda spreyi falan 2-3 gunde biter benim evde, gerçek takintiliyimdir, manyaklik işte, kimseler akıl erdiremez

ben de çok severim ama çocuk alerjik bizde, yumuşatıcı kullanmıyoruz, parfüm bile korkarak sıkıyoruz kendimize

ben de çok severim ama çocuk alerjik bizde, yumuşatıcı kullanmıyoruz, parfüm bile korkarak sıkıyoruz kendimize
Amaninnnn benim için hayatın sonu demek geçer inşallah tatlim ilerde, teni hassas sanırım. Benimde çocuk olursa bitmek zorunda kalır bu takintim. Beyaz sabuna dönüş

Günaydın canlarımmm Bu sabah hayıt suyumu içtim.. Herşeyimi çok düzenli yapmaya and içtim resmen İnanıyorum herşey çok güzel olacak.. no_name_ cim regl bittikten kaç gün sonra hsg çekiliyodu benim sanırım yarın fln biter c.tesi çektirsem olurmu ki işyeriyle bu yüzden hiç muhattap olmak istemiyorum da

benim reglin 9. günü çekilmişti, reglin tam bitmesi isteniyor o yüzden, bir de sanırım 3 gün cinsel perhiz isteniyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…