- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Aa bak bunu söylediğin iyi oldu canım önemli bişey bu cinsel perhiz :) benim c.tesi ye bayaa tamamen bitmiş olur zaten o zaman daha önce çektirmem zaten anlamsız olurmuş çok sağol canım :)benim reglin 9. günü çekilmişti, reglin tam bitmesi isteniyor o yüzden, bir de sanırım 3 gün cinsel perhiz isteniyordu.
Olur tatlim ilişki olursa dikkatli olun hamile olmaman gerek, regl tamamen bitti ben de 3 gün sonra çektirdin filmiGünaydın canlarımmmBu sabah hayıt suyumu içtim.. Herşeyimi çok düzenli yapmaya and içtim resmen İnanıyorum herşey çok güzel olacak.. no_name_ cim regl bittikten kaç gün sonra hsg çekiliyodu benim sanırım yarın fln biter c.tesi çektirsem olurmu ki işyeriyle bu yüzden hiç muhattap olmak istemiyorum da
Bana perhiz demedi, korun dedi Dr, işlem öncesi hamile değilim diye kağıt imzalatiyorlarAa bak bunu söylediğin iyi oldu canım önemli bişey bu cinsel perhiz :) benim c.tesi ye bayaa tamamen bitmiş olur zaten o zaman daha önce çektirmem zaten anlamsız olurmuş çok sağol canım :)
Tmm canım benim bugün yarın işte azar azar gelir sonra da zaten daha yumurtlamam olmadan hamile olmam imkansız ben bi arayım bakalım neler diycekler randevu alırken bi öneride bulunuyolarmı?Olur tatlim ilişki olursa dikkatli olun hamile olmaman gerek, regl tamamen bitti ben de 3 gün sonra çektirdin filmi
Ablana geçmiş olsun canım, allah sabır versin.Amin canim. Allah böyle şeyleri kimseye yaşatmasın.
Bir çocuğun varsa pek umursamıyorlar, amh kaç çıkacak bakalım, dvit ve multivitamin takviyesi yapmış mıydın?Kızlar test yaptım tabiki de negatif çıktı. Bugün de doktora gittim. Amh için kan verdim. Adet olmadığım için adet söktürücü istedim. Kist mi var dedi, bilmiyorum dedim, bişey söylenmedi. amh önceden yaptırmıştım ya çok düşük çıkmıştı onu söylemedim, yeniden yaptırınca değişik sonuç çıkar mı? Moralimi bozmak istemedim. Ama muayene etmedi, fsh sonuçları içinde erken menapoz demedi. Ama ben neden adet olamıyorum. Neden doğrudüzgün bişey demiyo bu doktorlar. Bence hep acemi bunlar. Fsh'yi de tekrarlayalım mı diyorum gerek yok diyo. Amh sonucunu aldığımda adetliyken gitsem acaba tekrar hormon testlerini ister mi? Çocuk istiyo musun diye iki kere de sordu, garip ya of..
Gülbilcim nasılsın, ablan nasıl?Amin canım.
Yok canım, dvit ve multivitamin almadım. O zaman ben dvit alayım. Folik asit alayım. Multivitamin olarak ne almam gerekiyo. Bu ay öyle deneme yapalım bakalım. Kistim olabilir mi acaba, neden adet olmuyorum anlamadım. Bi daha gittiğimde muayene eder mi acaba? Bi de ablam renkli ultrason çektirmişti, 9 yaşında oğlu var onun da kisti var ve rahimde doğumdan kalan parçalar olabileceği söylendi, kürtaj oldu parçalar patolojiye gitti sonuçları henüz öğrenmedi, acaba bende de öyle bişey olabilir mi. Bi de şu rahim filmini çocuğu olanlara çekiyolar mı? Ya da gerek var mıdır.Bir çocuğun varsa pek umursamıyorlar, amh kaç çıkacak bakalım, dvit ve multivitamin takviyesi yapmış mıydın?
dvit AMH ı biraz da olsa yükseltiyormuş, multivitamin marka farketmez bence, hsg yi kastediyorsan çekiyorlar, ablanın durumu ilginçmiş, bilemiyorum ama iyi bir doktora gitmekte fayda var bence.Yok canım, dvit ve multivitamin almadım. O zaman ben dvit alayım. Folik asit alayım. Multivitamin olarak ne almam gerekiyo. Bu ay öyle deneme yapalım bakalım. Kistim olabilir mi acaba, neden adet olmuyorum anlamadım. Bi daha gittiğimde muayene eder mi acaba? Bi de ablam renkli ultrason çektirmişti, 9 yaşında oğlu var onun da kisti var ve rahimde doğumdan kalan parçalar olabileceği söylendi, kürtaj oldu parçalar patolojiye gitti sonuçları henüz öğrenmedi, acaba bende de öyle bişey olabilir mi. Bi de şu rahim filmini çocuğu olanlara çekiyolar mı? Ya da gerek var mıdır.
Ben iyiyim canım. öğle arası ablamın yanına uğradım. düne göre daha iyiydi. 2 çocuğu var. bu üçüncü idi. ilk olsa idi çok daha zor olurdu. rabbim kimseye yaşatmasın.Gülbilcim nasılsın, ablan nasıl?
Sen nasılsın canım?Gülbilcim nasılsın, ablan nasıl?
Teşekkür ederim canım. Doğru söylüyosun, şu sonuçları da alayım da iyi bi doktora gideyim bari, yoksa bu hastanelerin bi tedavi önereceği yok.dvit AMH ı biraz da olsa yükseltiyormuş, multivitamin marka farketmez bence, hsg yi kastediyorsan çekiyorlar, ablanın durumu ilginçmiş, bilemiyorum ama iyi bir doktora gitmekte fayda var bence.
çok çok üzüldümCumartesi moralim bozuldu. Ablamin bebisini kaybettigini ogrendim. Bugun kurtaj oldu. Minigin omru bu kadarmis. Onun haricinde iyiyim. Inşallah regl olursun tatlim. Doktorun sana adet söktürücü vermedi mi?
şımart şımart yüksek doz şımarma...sonra kimse beni yerden indiremeyecekGüzelim seni bulmamak farketmemek mümkün mü? Böyle bir çıtır,genç kız gibi geldi bekleme salonuna ☺ ortalık şeker şeker koktu valla.Bol bol konuştuk,benim gibi bir obsesife güç vermeye çalışarak dinledi sağolsun.Keşke hepimiz görüşebilsek valla kardeş gibi olduk.
Amin canımTelefondan takip zor oluyor bazen ama
çok çok üzüldümAllah ablana size sağlıklı uzun ömürler versin...sanırım başka çocukları vardı 2 tane...onları bağışlasın Allahım
Güzelim seni bulmamak farketmemek mümkün mü? Böyle bir çıtır,genç kız gibi geldi bekleme salonuna ☺ ortalık şeker şeker koktu valla.Bol bol konuştuk,benim gibi bir obsesife güç vermeye çalışarak dinledi sağolsun.Keşke hepimiz görüşebilsek valla kardeş gibi olduk.
Evet kızlar,şimdi biraz konu değişikliği olacak ama,ne zamandır soracağım.Çok alakasız ama gülmeyin ☺ Ya hemen hemen her yemeği güzel yapıyorum.Biri hariç.Vay arkadaş ya,şu patlıcan ile başım dertte.Olmuyor ya.Allah aşkına garantili bir tarif verin,anlatın ya.Adam seviyor,ben istediğim gibi yapamıyorum
Günaydın bebislerrrr, G gulbil10 bebeğim iyiyim çok şükür, regl bekliyorum aşılama içinonun dışında iyi gibiyim bu arada 2000 parçalı puzzle im dün bitti, bi boşlukta gibiyim, 8 gün iyi oyaladi beni, acayip zordu, çok sukur tamamladım bugün dizilerime ve ev temizliğine dönüş @Gobe canim patlıcan yemeğini ben de pek yapmam, kızartmak gerektiği için genelde. Ama çok lezzetli bir patlıcan közleme tarifi verebilirim z.yağlı.... patlicanlari kozluyorum, bir tavada bol soğan biber ve domates kavurup biraz salça , tuz, az karabiber atıp, közlenmiş patlıcanları kup kup dograyip bu karışıma ilave edip 1 küp şeker atıp 2-3 dk daha karıştırıp kapatiyorum altını. Biz yemek olarak yapıyoruz bunu, yanına da peynirli makarna çok yakışıyor. Bu arada 11 yıllık evliliğimde ben hiç kızartma yapmadım, zararlı diye , benim mutfak hep böyle z yağlı ağırlıklı hepinizi opuyorum, buralardayim, gorusuruz...
Evde olunca takıntılı oluyor insan sanırım tatlim, benimki manyaklik, farkındayım, annem bile yıkarken eskitiyorsun der, koku takintim var benim, makinaya bile 4 ayrı deterjan koyarim, yumuşatıcı reyonları, saatlerimi geçirebileceğim reyonlardir, oda spreyi falan 2-3 gunde biter benim evde, gerçek takintiliyimdir, manyaklik işte, kimseler akıl erdiremez
Kızlar test yaptım tabiki de negatif çıktı. Bugün de doktora gittim. Amh için kan verdim. Adet olmadığım için adet söktürücü istedim. Kist mi var dedi, bilmiyorum dedim, bişey söylenmedi. amh önceden yaptırmıştım ya çok düşük çıkmıştı onu söylemedim, yeniden yaptırınca değişik sonuç çıkar mı? Moralimi bozmak istemedim. Ama muayene etmedi, fsh sonuçları içinde erken menapoz demedi. Ama ben neden adet olamıyorum. Neden doğrudüzgün bişey demiyo bu doktorlar. Bence hep acemi bunlar. Fsh'yi de tekrarlayalım mı diyorum gerek yok diyo. Amh sonucunu aldığımda adetliyken gitsem acaba tekrar hormon testlerini ister mi? Çocuk istiyo musun diye iki kere de sordu, garip ya of..
Yok canım, dvit ve multivitamin almadım. O zaman ben dvit alayım. Folik asit alayım. Multivitamin olarak ne almam gerekiyo. Bu ay öyle deneme yapalım bakalım. Kistim olabilir mi acaba, neden adet olmuyorum anlamadım. Bi daha gittiğimde muayene eder mi acaba? Bi de ablam renkli ultrason çektirmişti, 9 yaşında oğlu var onun da kisti var ve rahimde doğumdan kalan parçalar olabileceği söylendi, kürtaj oldu parçalar patolojiye gitti sonuçları henüz öğrenmedi, acaba bende de öyle bişey olabilir mi. Bi de şu rahim filmini çocuğu olanlara çekiyolar mı? Ya da gerek var mıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?