Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

benim reglin 9. günü çekilmişti, reglin tam bitmesi isteniyor o yüzden, bir de sanırım 3 gün cinsel perhiz isteniyordu.
Aa bak bunu söylediğin iyi oldu canım önemli bişey bu cinsel perhiz :) benim c.tesi ye bayaa tamamen bitmiş olur zaten o zaman daha önce çektirmem zaten anlamsız olurmuş çok sağol canım :)

Olur tatlim ilişki olursa dikkatli olun hamile olmaman gerek, regl tamamen bitti ben de 3 gün sonra çektirdin filmi

Aa bak bunu söylediğin iyi oldu canım önemli bişey bu cinsel perhiz :) benim c.tesi ye bayaa tamamen bitmiş olur zaten o zaman daha önce çektirmem zaten anlamsız olurmuş çok sağol canım :)
Bana perhiz demedi, korun dedi Dr, işlem öncesi hamile değilim diye kağıt imzalatiyorlar

Olur tatlim ilişki olursa dikkatli olun hamile olmaman gerek, regl tamamen bitti ben de 3 gün sonra çektirdin filmi
Tmm canım benim bugün yarın işte azar azar gelir sonra da zaten daha yumurtlamam olmadan hamile olmam imkansız ben bi arayım bakalım neler diycekler randevu alırken bi öneride bulunuyolarmı?

Kızlar test yaptım tabiki de negatif çıktı. Bugün de doktora gittim. Amh için kan verdim. Adet olmadığım için adet söktürücü istedim. Kist mi var dedi, bilmiyorum dedim, bişey söylenmedi. amh önceden yaptırmıştım ya çok düşük çıkmıştı onu söylemedim, yeniden yaptırınca değişik sonuç çıkar mı? Moralimi bozmak istemedim. Ama muayene etmedi, fsh sonuçları içinde erken menapoz demedi. Ama ben neden adet olamıyorum. Neden doğrudüzgün bişey demiyo bu doktorlar. Bence hep acemi bunlar. Fsh'yi de tekrarlayalım mı diyorum gerek yok diyo. Amh sonucunu aldığımda adetliyken gitsem acaba tekrar hormon testlerini ister mi? Çocuk istiyo musun diye iki kere de sordu, garip ya of..

Bir çocuğun varsa pek umursamıyorlar, amh kaç çıkacak bakalım, dvit ve multivitamin takviyesi yapmış mıydın?

Bir çocuğun varsa pek umursamıyorlar, amh kaç çıkacak bakalım, dvit ve multivitamin takviyesi yapmış mıydın?
Yok canım, dvit ve multivitamin almadım. O zaman ben dvit alayım. Folik asit alayım. Multivitamin olarak ne almam gerekiyo. Bu ay öyle deneme yapalım bakalım. Kistim olabilir mi acaba, neden adet olmuyorum anlamadım. Bi daha gittiğimde muayene eder mi acaba? Bi de ablam renkli ultrason çektirmişti, 9 yaşında oğlu var onun da kisti var ve rahimde doğumdan kalan parçalar olabileceği söylendi, kürtaj oldu parçalar patolojiye gitti sonuçları henüz öğrenmedi, acaba bende de öyle bişey olabilir mi. Bi de şu rahim filmini çocuğu olanlara çekiyolar mı? Ya da gerek var mıdır.

dvit AMH ı biraz da olsa yükseltiyormuş, multivitamin marka farketmez bence, hsg yi kastediyorsan çekiyorlar, ablanın durumu ilginçmiş, bilemiyorum ama iyi bir doktora gitmekte fayda var bence.

TEşekkür ede
dvit AMH ı biraz da olsa yükseltiyormuş, multivitamin marka farketmez bence, hsg yi kastediyorsan çekiyorlar, ablanın durumu ilginçmiş, bilemiyorum ama iyi bir doktora gitmekte fayda var bence.
Teşekkür ederim canım. Doğru söylüyosun, şu sonuçları da alayım da iyi bi doktora gideyim bari, yoksa bu hastanelerin bi tedavi önereceği yok.

Telefondan takip zor oluyor bazen ama
Cumartesi moralim bozuldu. Ablamin bebisini kaybettigini ogrendim. Bugun kurtaj oldu. Minigin omru bu kadarmis. Onun haricinde iyiyim. Inşallah regl olursun tatlim. Doktorun sana adet söktürücü vermedi mi?
çok çok üzüldüm Allah ablana size sağlıklı uzun ömürler versin...sanırım başka çocukları vardı 2 tane...onları bağışlasın Allahım

şımart şımart yüksek doz şımarma...sonra kimse beni yerden indiremeyecek

Ahh sen gibi tatlı hoş kadınla her gün görüşsem keşke...obsesiflikte neymiş beeeee

patlıcan severim çok severim,ama çok yağ çekiyor montenin dediği gibi...eşin acaba annesi gibi mi yapmanı istiyor...eğer öyleyse bırak kayınvalide yapsın

bitmiş puzzle resmi isterimmmm damak tadımız benzer sende de o misss gibi koku takıntısı var..ama canına da yazık yıka as yıka as....

canım develet hastanesi mi gittiğin dr...bazen oralarda bazende tüp bebek kliniklerinde bile çok üzüyorlar bizleri..bende kist var mesela şubat 8 den beri regli olamıyorum...olmak için can atıyorum ama...sen talep et hormon testlerini,biz tedaviye başlıycazda durumumu bilmek istiyorum de...sen sormadan birşey demezler ah şu dr.lar
ben bir 2014 sonunda birde işte ocak ayında yaptırdım amh testi 0,74 çıkmış ikiside...ama yazılanlardan değişik çıkanlar olduğunu duydum...

çekiyorlar canımcım...Allah korusun belki yoktur ama bebişten sonrada tüplerde yapışıklık olabilirmiş..tedavi öncesi bilmek ister dr...takviylerin gücüne inanıyorum...önce şu testlerini yaptır,sonra mutlaka iyi marka arı sütü bal polen ve diğer vitaminlerdende istersen kullanabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…