Gönderdim canim sana puzzle iAhh sen gibi tatlı hoş kadınla her gün görüşsem keşke...obsesiflikte neymiş beeeee
patlıcan severim çok severim,ama çok yağ çekiyor montenin dediği gibi...eşin acaba annesi gibi mi yapmanı istiyor...eğer öyleyse bırak kayınvalide yapsın
bitmiş puzzle resmi isterimmmmdamak tadımız benzer sende de o misss gibi koku takıntısı var..ama canına da yazık yıka as yıka as....
canım develet hastanesi mi gittiğin dr...bazen oralarda bazende tüp bebek kliniklerinde bile çok üzüyorlar bizleri..bende kist var mesela şubat 8 den beri regli olamıyorum...olmak için can atıyorum ama...sen talep et hormon testlerini,biz tedaviye başlıycazda durumumu bilmek istiyorum de...sen sormadan birşey demezler ah şu dr.lar
ben bir 2014 sonunda birde işte ocak ayında yaptırdım amh testi 0,74 çıkmış ikiside...ama yazılanlardan değişik çıkanlar olduğunu duydum...
çekiyorlar canımcım...Allah korusun belki yoktur ama bebişten sonrada tüplerde yapışıklık olabilirmiş..tedavi öncesi bilmek ister dr...takviylerin gücüne inanıyorum...önce şu testlerini yaptır,sonra mutlaka iyi marka arı sütü bal polen ve diğer vitaminlerdende istersen kullanabilirsin...
aminnnnn inşallahhhhGönderdim canim sana puzzle idarısı başına inşallah
Önceki yaptıklarımdan da gonderdim canimaminnnnn inşallahhhh
Aaaa kızlar annem şehir dışına geziye gitmişti ünlü bir falcı varmış, fal baktirmis, falcı senin kızın hamile kalamiyormus ama çok kısa zamanda müjdeyi alacaksın ve bir oğlu olacak, torun geliyor sana demisssss, ben şokkkk!!!! :)
Kiyamam yaaa, hiç inanmam ben böyle şeylere, kardeşimin bebeğine, yaşadığı yere kadar her şeyi söylemişwuhuuuuuuuuu hiç şok olma......alalım ya güzel bir haber.....hadi inşallahhhh,ayyy bizde baktırsak
Olsunnnn, fal zaten vakit geçirmelikkk, fala inanma falsız kalma demişler....orası öyle valla 2 kere hamiş kaldın sen...hayırlısı kuzucum..eğlencelik işte yazık kadıncağızda hemen anlatayım diye :)Kiyamam yaaa, hiç inanmam ben böyle şeylere, kardeşimin bebeğine, yaşadığı yere kadar her şeyi söylemişhayırlısı artık. Ben tabi hemen savunmaya geçen bi tip, çocuğum nereden olmuyormuş benim 2 kere gebe kaldım ben! Diye cemkirdim kadicagiza
Canim ya bende yaptım sogan kuru ama hiç kanama yapmadı. Bilemiyorum ki, bence devam et,dediğin gibi kist atılıyor olabilir.Arkadaslar bana bir fikir verin lutfen.
Gectigimiz gunlerde sogan kurumun ilk kismini yapmistim(15 gun). Ben normalde 7 nisanda adet olmam gerekiyor. Sogan kurunun ikinci kisminda da adete 10 gun kala 5 veya 7 gun tekrar yapiliyor,sonra bitiyor bir daha yapilmiyor. Benim adetime normal aartlar altinda bugun 10 gun kalmasi gerekiyordu ve bugunden baslayarak 5 veya 7 gun daha yapacaktim. Ama benim gecen carsambadan beri kanamam var. Son adetim bittikten 6 gun sonra basladi bu kanama.
Intetnetten okudum.sogan kuru sonrasi bu kanamalar oluyormus.
Sizce bugun baslayip 5 gun daha yapayim mi yoksa yapmayim mi?
Kistim vardi.acaba o mu vucuttan ciktigi icin kanama oluyor.
bende regli olabilirsem yapıcam mutlaka...bu kistler ara kanamalara neden olabiliyor o yüzden bence de devam et...Arkadaslar bana bir fikir verin lutfen.
Gectigimiz gunlerde sogan kurumun ilk kismini yapmistim(15 gun). Ben normalde 7 nisanda adet olmam gerekiyor. Sogan kurunun ikinci kisminda da adete 10 gun kala 5 veya 7 gun tekrar yapiliyor,sonra bitiyor bir daha yapilmiyor. Benim adetime normal aartlar altinda bugun 10 gun kalmasi gerekiyordu ve bugunden baslayarak 5 veya 7 gun daha yapacaktim. Ama benim gecen carsambadan beri kanamam var. Son adetim bittikten 6 gun sonra basladi bu kanama.
Ya uzun sure kesilmezse diye de korkuyorum. Pazartesi istanbula gidiyiruz 2 doktorla gorusmeye.7 nisanda adet olunca baslariz karar verdigimiz merkezde diye dusunuyorduk. Simdi boyle devam ederse tedavi ileri bir tarihe atilabilir. Yapmasamiydim acaba diyorum ama yaptim bir kere.Canim ya bende yaptım sogan kuru ama hiç kanama yapmadı. Bilemiyorum ki, bence devam et,dediğin gibi kist atılıyor olabilir.
Ya uzun sure kesilmezse diye de korkuyorum. Pazartesi istanbula gidiyiruz 2 doktorla gorusmeye.7 nisanda adet olunca baslariz karar verdigimiz merkezde diye dusunuyorduk. Simdi boyle devam ederse tedavi ileri bir tarihe atilabilir. Yapmasamiydim acaba diyorum ama yaptim bir kere.Canim ya bende yaptım sogan kuru ama hiç kanama yapmadı. Bilemiyorum ki, bence devam et,dediğin gibi kist atılıyor olabilir.
Kızlar test yaptım tabiki de negatif çıktı. Bugün de doktora gittim. Amh için kan verdim. Adet olmadığım için adet söktürücü istedim. Kist mi var dedi, bilmiyorum dedim, bişey söylenmedi. amh önceden yaptırmıştım ya çok düşük çıkmıştı onu söylemedim, yeniden yaptırınca değişik sonuç çıkar mı? Moralimi bozmak istemedim. Ama muayene etmedi, fsh sonuçları içinde erken menapoz demedi. Ama ben neden adet olamıyorum. Neden doğrudüzgün bişey demiyo bu doktorlar. Bence hep acemi bunlar. Fsh'yi de tekrarlayalım mı diyorum gerek yok diyo. Amh sonucunu aldığımda adetliyken gitsem acaba tekrar hormon testlerini ister mi? Çocuk istiyo musun diye iki kere de sordu, garip ya of..
Iyi yapmissin canim. Kendimizi iyi hissettigimiz seyleri yapmakta fayda var.Dün evde temizlik vardı bugün de kendime bakayım dedim kuaföre gittim. Saçımı boyattım bi de saç botoksu diye bişii çıkmış dhea yüzünden çok saçım dökülüyo belki işe yarar dedim ondan da yaptırdım, kaç haftadır saç bile boyatamıyodum yine tedavi başladı diye, oh be kendime geldim, boyası gelmiş diple gezmekten kendimi yaşlı hissediyodum. Bi daha plan yapmiicam. Önce kendime bakıcam hep düşün hep düşün nereye kadar yani :)
Sırada cilt bakımı var kist sayesinde nefes aldım her şeyde bi hayır var işte, kisti olan ve kistten şüphelenen arkadaşlara da tavsiye ederim kendine bakınca psikolojisi düzeliyo insanın.
günaydın, ben de yarın soğan kürüne başlayayım diyordum, yapmadığım bir o kaldı, iki endişem var, rahmi inceltir mi, zaten bizde rahim kalınlığı az, ikincisi kanama yapar mı, çünkü bir daha ki ay tüp bebek startını vereyim diyorum, havalar müsait, çok sıcağa, çok soğuğa kalmasın, bir de pişmanlık olmasın diye....Arkadaslar bana bir fikir verin lutfen.
günaydın, bende bu hafta boyatıcam saçımı, reglin 5. günündeyim, regli iken iyi tutmuyo benim boyalar sanki, hayıt çok saç kopması yapmıştı bende, dhea yapmadı, orginal diil ondan mı acaba:) ya bu arısütünü de organik aldım ama bir değişiklik hissettirmedi, arginmax ve coenzimde değişiklikler olmuştu, dhea da saolsun regl öncesi sivilceler yaptı :)Dün evde temizlik vardı bugün de kendime bakayım dedim kuaföre gittim. Saçımı boyattım bi de saç botoksu diye bişii çıkmış dhea yüzünden çok saçım dökülüyo belki işe yarar dedim ondan da yaptırdım, kaç haftadır saç bile boyatamıyodum yine tedavi başladı diye, oh be kendime geldim, boyası gelmiş diple gezmekten kendimi yaşlı hissediyodum. Bi daha plan yapmiicam. Önce kendime bakıcam hep düşün hep düşün nereye kadar yani :)
Sırada cilt bakımı var kist sayesinde nefes aldım her şeyde bi hayır var işte, kisti olan ve kistten şüphelenen arkadaşlara da tavsiye ederim kendine bakınca psikolojisi düzeliyo insanın.
Soğan kürünü bende kist için yaptım. 4. günde lekelenme ve sonrasında kanamam oldu. Kanamam 10. günde yoğunlaştı. Gelen kan adet kanıydı. Bıraktım. Kist, rahim içerisinde enfeksiyon olduğu zaman lekelenme, kanama vs. olabiliyor. Soğan kürü bazı kişilerde adeti erken getirebiliyor. bazı kişilerde ise geciktirebiliyor. Kanaman adet kanıysa soğan kürünü bırakmanı tavsiye ederim.Arkadaslar bana bir fikir verin lutfen.
Ohhhh miss, çok iyi yapmışsınız canim, iyi günlerde kullan. Tabi ya, bakım şart! Ben de regl bekliyorum saç boyamak için...su çocuklar için ne kadar 2. Plana atıyoruz kendimizi. Ben cilt bakımını evde yapıyorum, hiç çekinmeden devam ediyorum maskeler falan. Gebelikte sakıncalı mı acaba ? Yalnız 3 haftadır evdeyim her gün düzenli kullandım cilt urunlerimi, her gün buz ile cildimi ovdum, dışarı çıkmadıkça evde makyaj yapmadım, hemen faydasını gösterdi, bakınca oluyor hakkatenDün evde temizlik vardı bugün de kendime bakayım dedim kuaföre gittim. Saçımı boyattım bi de saç botoksu diye bişii çıkmış dhea yüzünden çok saçım dökülüyo belki işe yarar dedim ondan da yaptırdım, kaç haftadır saç bile boyatamıyodum yine tedavi başladı diye, oh be kendime geldim, boyası gelmiş diple gezmekten kendimi yaşlı hissediyodum. Bi daha plan yapmiicam. Önce kendime bakıcam hep düşün hep düşün nereye kadar yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?