Günaydın canım. Ne güzel 4 kg vermişsin. Nasıl bir diyet uyguluyorsun tatlım? bende vermek istiyorum. Akşamları meyve yiyordum. Şimdi onu kaldırdım.Günaydın bebisler, bugün dizi günü, tüm gün mentalist izleyip tembellik yapma niyetindeyim. Bu sabah 78 i gordum, 4 kg gitti biledün gece saat 2 gibi uyanıp deli gibi dolaba kostum canim koca bi bardak süt içine arı sütü bal polen çekti! Ne alakaysa, daha önce hiç böyle denememistim bal poleni... karıştırdımiçtim, oysa nefret ediyorum arı sutu bal polenin tadından. Anlam veremedi kendime.
9 ay gelmez inşallah o regl canım.Bu arada bugün cyclo bitiyor benim, sanırım 5-6 gün içinde geliyormuş regl ? Beklemedeyim...
Canim bu ay çok hevesliydim ama bu kanamalar tüm umidimi kaybettirdi. Bu kadar kanama hayra alamet değil, olsa da tutunamamiştir diye düşünüyorum, 15 gundur ince ince kanamam var...9 ay gelmez inşallah o regl canım.
Çok saol canim. Karatay uyguluyorum ben, sabah 2 yumurta,domates, lor peynir, bol yeşillik, zeytin, 1 bardak süt... Bir de akşam saat 17.30 da bol yeşil salata üstüne, haşlanmış tavuk ya da ton balığı ya da et vb... Gece çok acikirsam süt ya da ayran. Günde 3 lt su. Başka hiçbir şey yok,liste hep aynı. Ölçü yok, çatlayana kadar yiyorumGünaydın canım. Ne güzel 4 kg vermişsin. Nasıl bir diyet uyguluyorsun tatlım? bende vermek istiyorum. Akşamları meyve yiyordum. Şimdi onu kaldırdım.
Fıstığım orası hiç belli olmaz. İnşallah çok yakın zamanda senden de güzel haberler alacağız.Canim bu ay çok hevesliydim ama bu kanamalar tüm umidimi kaybettirdi. Bu kadar kanama hayra alamet değil, olsa da tutunamamiştir diye düşünüyorum, 15 gundur ince ince kanamam var...
Öğle yemeği yok mu tatlım?Çok saol canim. Karatay uyguluyorum ben, sabah 2 yumurta,domates, lor peynir, bol yeşillik, zeytin, 1 bardak süt... Bir de akşam saat 17.30 da bol yeşil salata üstüne, haşlanmış tavuk ya da ton balığı ya da et vb... Gece çok acikirsam süt ya da ayran. Günde 3 lt su. Başka hiçbir şey yok,liste hep aynı. Ölçü yok, çatlayana kadar yiyorum
Yok canım 2 öğün sadece. Zaten acikmiyorsun sabahki kahvaltıdan sonraÖğle yemeği yok mu tatlım?
wuhuuuu baharda yenilenmeceDün evde temizlik vardı bugün de kendime bakayım dedim kuaföre gittim. Saçımı boyattım bi de saç botoksu diye bişii çıkmış dhea yüzünden çok saçım dökülüyo belki işe yarar dedim ondan da yaptırdım, kaç haftadır saç bile boyatamıyodum yine tedavi başladı diye, oh be kendime geldim, boyası gelmiş diple gezmekten kendimi yaşlı hissediyodum. Bi daha plan yapmiicam. Önce kendime bakıcam hep düşün hep düşün nereye kadar yani :)
Sırada cilt bakımı var kist sayesinde nefes aldım her şeyde bi hayır var işte, kisti olan ve kistten şüphelenen arkadaşlara da tavsiye ederim kendine bakınca psikolojisi düzeliyo insanın.
selam...soğan kürünün rahmi incelttiği yada işte ara kanamalara neden olduğu söylenir...ilk başlarda yapmıştım 1 sefer ama tam gününü tamamalayamadan tedaviye başlamıştım.rahim kalınlığım ilk seferinde daha iyiymiş.hulusi bey öyle demişti.günaydın, ben de yarın soğan kürüne başlayayım diyordum, yapmadığım bir o kaldı, iki endişem var, rahmi inceltir mi, zaten bizde rahim kalınlığı az, ikincisi kanama yapar mı, çünkü bir daha ki ay tüp bebek startını vereyim diyorum, havalar müsait, çok sıcağa, çok soğuğa kalmasın, bir de pişmanlık olmasın diye....
Kanama yapmayanlar varmis canim ama bende yapti. Hem kirmizi geliyor hem kahverengi geliyor. Bugun 8 gun oldu.hala devam. Kullandiklari ay hamile kalanlar da var kalmayanlar da var. Ben de cok kararsizdim ama yaptim en sonunda.3 cm lik kistim vardi.pazArtesi muayene var.insallah tertemi der de doktor yaptigima deger.günaydın, ben de yarın soğan kürüne başlayayım diyordum, yapmadığım bir o kaldı, iki endişem var, rahmi inceltir mi, zaten bizde rahim kalınlığı az, ikincisi kanama yapar mı, çünkü bir daha ki ay tüp bebek startını vereyim diyorum, havalar müsait, çok sıcağa, çok soğuğa kalmasın, bir de pişmanlık olmasın diye....
Kanama yapmayanlar varmis canim ama bende yapti. Hem kirmizi geliyor hem kahverengi geliyor. Bugun 8 gun oldu.hala devam. Kullandiklari ay hamile kalanlar da var kalmayanlar da var. Ben de cok kararsizdim ama yaptim en sonunda.3 cm lik kistim vardi.pazArtesi muayene var.insallah tertemi der de doktor yaptigima deger.günaydın, ben de yarın soğan kürüne başlayayım diyordum, yapmadığım bir o kaldı, iki endişem var, rahmi inceltir mi, zaten bizde rahim kalınlığı az, ikincisi kanama yapar mı, çünkü bir daha ki ay tüp bebek startını vereyim diyorum, havalar müsait, çok sıcağa, çok soğuğa kalmasın, bir de pişmanlık olmasın diye....
Aynen regl zamanı salgılanan hormonlar ilginç. Toksin falan atıyo vücut herhalde boya da yabancı madde sonuçta. Dhea bende booolca ergenlik sivilcesi ve çok fazla saç dökmesi yaptı. Hiç sivilce çıkmazdı yüzümde en büyük şikayetim bu zaten, hatta bazılarının yeri var artık düzenli çıkıyolargünaydın, bende bu hafta boyatıcam saçımı, reglin 5. günündeyim, regli iken iyi tutmuyo benim boyalar sanki, hayıt çok saç kopması yapmıştı bende, dhea yapmadı, orginal diil ondan mı acaba:) ya bu arısütünü de organik aldım ama bir değişiklik hissettirmedi, arginmax ve coenzimde değişiklikler olmuştu, dhea da saolsun regl öncesi sivilceler yaptı :)
Oh maşallah ne güzel gitsin kilolar, benim o yönde hiç çabam yok henüz nedense. Halbuki kilo vermek çok önemliymiş, ideal kilosunda olan bi kadının doğal yoldan hamile kalma ihtimali çok daha fazla. Keşke biraz dikkat edebilsem ama az yesem de hala düzensiz besleniyorum ve kilo veremiyorum bu yüzden kızın banaGünaydın bebisler, bugün dizi günü, tüm gün mentalist izleyip tembellik yapma niyetindeyim. Bu sabah 78 i gordum, 4 kg gitti biledün gece saat 2 gibi uyanıp deli gibi dolaba kostum canim koca bi bardak süt içine arı sütü bal polen çekti! Ne alakaysa, daha önce hiç böyle denememistim bal poleni... karıştırdımiçtim, oysa nefret ediyorum arı sutu bal polenin tadından. Anlam veremedi kendime.
Gelir canım aynen hiç şaşmaz.Bu arada bugün cyclo bitiyor benim, sanırım 5-6 gün içinde geliyormuş regl ? Beklemedeyim...
Canım ben de hiç sevmiyorum, eskiden o kadar şekilden şekile sokardım ki saçlarımı inanamazsınız. Kızılın her tonunu denedim desem yeridir. Turuncu bile yaptım hatta kalıcı örgü rasta falan bile denedim. Güzel günlerdi ve çook özlüyorum o çılgın zamanlarımı :) Evlenmeden siyaha boyattım bi süre de siyah kaldı ama ondan da sıkıldım. 5-6 yıldır doğal rengime boyatmaya çalışıyorum tabiki beceremiyolar. Yok efendim küllüymüş de orjinal renk tutmazmış da bilmem ne. Beyazlarım çok olmasa ben de hiç boyatmak istemezdim. Hamile kalsam nasıl olacak hiiiç bilmiyorum.wuhuuuu baharda yenilenmeceçok iyiymiş...yenilenmek tazelenmek...hem evimiz hem kendimiz
bende var ya kist sesli güldüm ofiste kuaförün yolunu tutayım ben :) ama boyatmayı sevmiyorum saçlarımı beyazımda var ama mutluyum onlarla...ama haftaya eşimin yanına giderken komple bir bakımdan geçeyim adamı neredeyse 2 aydır görmüyorum
Ahh sen gibi tatlı hoş kadınla her gün görüşsem keşke...obsesiflikte neymiş beeeee
canım develet hastanesi mi gittiğin dr...bazen oralarda bazende tüp bebek kliniklerinde bile çok üzüyorlar bizleri..bende kist var mesela şubat 8 den beri regli olamıyorum...olmak için can atıyorum ama...sen talep et hormon testlerini,biz tedaviye başlıycazda durumumu bilmek istiyorum de...sen sormadan birşey demezler ah şu dr.lar
ben bir 2014 sonunda birde işte ocak ayında yaptırdım amh testi 0,74 çıkmış ikiside...ama yazılanlardan değişik çıkanlar olduğunu duydum...
çekiyorlar canımcım...Allah korusun belki yoktur ama bebişten sonrada tüplerde yapışıklık olabilirmiş..tedavi öncesi bilmek ister dr...takviylerin gücüne inanıyorum...önce şu testlerini yaptır,sonra mutlaka iyi marka arı sütü bal polen ve diğer vitaminlerdende istersen kullanabilirsin...
Zeynep kamile gittim canım. Ordaki doktorlar da asistan biliyosunuz, uzman doktoru hiç göremedim ki. Sonuçta Ekimden beri 6- 7 ayımı harcadım, kendim de geç kaldım doktora gitmek için, belki bebişim olur diye hep umdum ama, adet olmayınca nasıl olacak ki?Benim 1,5 yıl içerisinde gittiğim tüm doktorlar böyleydi, onlar yüzünden çok vakit kaybettım, sırf biraz ucuz diye gitmiştim. Aynı dertten muzdarip çevremde bir kaç arkadaşım daha var, ne olur ne olur maddi durumun müsaitse kaliteli yerlere git, sonra çok geç olabiliyor dönüşü.. Uzmanlık alanı sadece bu olan hastanelere gitmeni tavsiye ederim canım.
Malesef öyleymiş e2 yüksek olduğunda fsh yi baskılıyor doğru sonuç vermez dedi doktorum bana bu ay, ben de baktıramadım kist e2 salgılıyodur diye. Merak ediyorum ama yapıcak bişii yok beklemeye devam.Teşekkür ederim canım, peki amh çok düşük çıkarsa tedavi öneriyo mu yoksa artık olmaz mı diyo bu doktorlar, peki adet olmaya devam edemiycek miyim ben. Hormon testlerini yenilemek istiyorum ama ordaki doktor gerek yok dedi ben üçüncü gün başka hastaneye gideyim orda yaptırayım sonra sonuçları alıp, amh sonucunu da alıp iyi bi doktor bulayım. fsh 8.7 e2 246 çıkmıştı ya menapoz değil dedi ama amh çok düşükse ne diycek çok merak ediyorum. e2 yüksek çıktığı için mi fsh düşük çıktı. Öyle olabiliyormuş diyorlardı burdaki arkadaşlar. Sonuçta yumurta rezervim azaldığı için adet olmuyorsam bunun için bi tedavi vermez mi?
bu dhea sanırım bende sivilce yaptı,ama onun dışında bir yan etkisini görmedim. yaklaşık 4 kutu kadar kullandım.ancak tedavi iptal olunca ben takviyeleri bıraktım.eşimde yanımda olmadığından bu konuda resmen saldım diyebilirim...3 senedir bebek düşünmediğim zamanlardan geçiyorum... :)))günaydın, bende bu hafta boyatıcam saçımı, reglin 5. günündeyim, regli iken iyi tutmuyo benim boyalar sanki, hayıt çok saç kopması yapmıştı bende, dhea yapmadı, orginal diil ondan mı acaba:) ya bu arısütünü de organik aldım ama bir değişiklik hissettirmedi, arginmax ve coenzimde değişiklikler olmuştu, dhea da saolsun regl öncesi sivilceler yaptı :)
polen canı çeken kadın..hımmm çok ilginç....cycloyu kullanıp o ay regli değilde kat kat hcg gören kadında çok...ince kanama evet kafaya takılabilir ancak bu durum tutunmaya ya da embriyo oluşumuna engel midir tartışılır...Günaydın bebisler, bugün dizi günü, tüm gün mentalist izleyip tembellik yapma niyetindeyim. Bu sabah 78 i gordum, 4 kg gitti biledün gece saat 2 gibi uyanıp deli gibi dolaba kostum canim koca bi bardak süt içine arı sütü bal polen çekti! Ne alakaysa, daha önce hiç böyle denememistim bal poleni... karıştırdımiçtim, oysa nefret ediyorum arı sutu bal polenin tadından. Anlam veremedi kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?