Sanki engel olur gibi düşündüm tatlim ben. Kanama ile atılır gibi geliyor dollense bile.polen canı çeken kadın..hımmm çok ilginç....cycloyu kullanıp o ay regli değilde kat kat hcg gören kadında çok...ince kanama evet kafaya takılabilir ancak bu durum tutunmaya ya da embriyo oluşumuna engel midir tartışılır...
ayyyy rasta mııııAynen regl zamanı salgılanan hormonlar ilginç. Toksin falan atıyo vücut herhalde boya da yabancı madde sonuçta. Dhea bende booolca ergenlik sivilcesi ve çok fazla saç dökmesi yaptı. Hiç sivilce çıkmazdı yüzümde en büyük şikayetim bu zaten, hatta bazılarının yeri var artık düzenli çıkıyolar
Yalnız kızlar bende acayip libido azalması vardı yıllardır, senede 2-3 kez anca ilişki olurdu o derece, iyi dayanmış eşim yani şimdi düşününce eski halimi. Adam şimdi benden kaçar oldu maşallah yediğim içtiğim ne yaradıysa 20li yaşlara geri döndüm
Oh maşallah ne güzel gitsin kilolar, benim o yönde hiç çabam yok henüz nedense. Halbuki kilo vermek çok önemliymiş, ideal kilosunda olan bi kadının doğal yoldan hamile kalma ihtimali çok daha fazla. Keşke biraz dikkat edebilsem ama az yesem de hala düzensiz besleniyorum ve kilo veremiyorum bu yüzden kızın bana
Canım o polenden ben de nefret ediyorum, bi onu içemiyorum düzenli
Hatta öbürlerini içeyim bari diye arısütü bal karışımı aldım özellikle.
Gelir canım aynen hiç şaşmaz.
Canım ben de hiç sevmiyorum, eskiden o kadar şekilden şekile sokardım ki saçlarımı inanamazsınız. Kızılın her tonunu denedim desem yeridir. Turuncu bile yaptım hatta kalıcı örgü rasta falan bile denedim. Güzel günlerdi ve çook özlüyorum o çılgın zamanlarımı :) Evlenmeden siyaha boyattım bi süre de siyah kaldı ama ondan da sıkıldım. 5-6 yıldır doğal rengime boyatmaya çalışıyorum tabiki beceremiyolar. Yok efendim küllüymüş de orjinal renk tutmazmış da bilmem ne. Beyazlarım çok olmasa ben de hiç boyatmak istemezdim. Hamile kalsam nasıl olacak hiiiç bilmiyorum.
Git yaptır sen de bişiiler insanın hiç değilse özgüveni yerine geliyo.
canımcım evet e2 yükselip fsh ı baskılamış...bende mesela kist var muhtemelen e2 yüksek bende tedavi olamayacağım baktırmadım. bu ay tek derdim regli olmak ve şu kistten kurutulmak.Teşekkür ederim canım, peki amh çok düşük çıkarsa tedavi öneriyo mu yoksa artık olmaz mı diyo bu doktorlar, peki adet olmaya devam edemiycek miyim ben. Hormon testlerini yenilemek istiyorum ama ordaki doktor gerek yok dedi ben üçüncü gün başka hastaneye gideyim orda yaptırayım sonra sonuçları alıp, amh sonucunu da alıp iyi bi doktor bulayım. fsh 8.7 e2 246 çıkmıştı ya menapoz değil dedi ama amh çok düşükse ne diycek çok merak ediyorum. e2 yüksek çıktığı için mi fsh düşük çıktı. Öyle olabiliyormuş diyorlardı burdaki arkadaşlar. Sonuçta yumurta rezervim azaldığı için adet olmuyorsam bunun için bi tedavi vermez mi?
Canım cyclo dan şüphelenmeye başladım. Benim de aynısı oluyo ya ayda 2 kez yumurtluyorum ben de ya da bu ilaçlar yapıyo. Zaten adetin 2.günü 3.5 luk kistin diğer tarafında 18 ve 14 mm iki folikül vardı. Geçen ay da böyleydi büyükler çatlarken minikler büyüyo ayda 2 kez yaşanıyo aynı döngü sanki. Adetin 2.günü folikül sayımında belli olur senin de varsa böyle bi durum.Kızlar şaka gibi, şimdi yaptım ovulasyon testini, sırf meraktan. Bu ay hep böyle oldu. Neden dersiniz?
Bence de ilaçtan tatlim, ovulasyon u etkilemez yazıyor içinde ama tüm ay t pozitifti benim. Saçma oldu bu ayCanım cyclo dan şüphelenmeye başladım. Benim de aynısı oluyo ya ayda 2 kez yumurtluyorum ben de ya da bu ilaçlar yapıyo. Zaten adetin 2.günü 18 ve 14 mm iki folikül vardı. Geçen ay da böyleydi büyükler çatlarken minikler büyüyo ayda 2 kez yaşanıyo aynı döngü sanki. Adetin 2.günü folikül sayımında belli olur senin de varsa böyle bi durum.
canımcım üstüne görenleri düşün..benim yengem tam 11 gün regli olmuş gebeyken...olacağı varsa oluyor yani tıbben olmaz diye bir şey yok...ama ovulasyonda hala yumurtluyor çıkması da çok ilginç.cyclo danda olabilir galibaSanki engel olur gibi düşündüm tatlim ben. Kanama ile atılır gibi geliyor dollense bile.
Tüm ay böyle çıktı testlercanımcım üstüne görenleri düşün..benim yengem tam 11 gün regli olmuş gebeyken...olacağı varsa oluyor yani tıbben olmaz diye bir şey yok...ama ovulasyonda hala yumurtluyor çıkması da çok ilginç.cyclo danda olabilir galibamoyaalitu nun dediği gibi
Benim de hep pozitif çıkıyor demiştim de doktor lh yüksek seyredebilir bu yaşlarda demişti işte. Hemşire olmaz öyle şey bozuktur o test demişti iyice aklım karışmıştı. Kist gitsin diye östrojen bandı verdikleri ekim ayında delirdim artık hatta, adet bitiminin 10 gün sonrası lh pozitifi görünce bandı yapıştırın yazıyodu verdikleri formda. Adet olamadım o ay, teste başlayın o zaman dediler ilk yaptığım gün pozitif çıktı zaten. 4 kez bant yapıştırdım sonra iyice bozuldu bütün dengem kabus gibi bi aydı. Lh testi yapmaktan nefret ediyorum bunun içinBence de ilaçtan tatlim, ovulasyon u etkilemez yazıyor içinde ama tüm ay t pozitifti benim. Saçma oldu bu ay
Canim adetim bittikten 6 gun sonra basladi bu kanama. Baslarda bazi koyu renkti.sonra kirmizi geldi.sonra tekrar kahverengiye dondu. 6 gun aralikla tekrar adet olmam herhalde diye dusunuyorum.Soğan kürünü bende kist için yaptım. 4. günde lekelenme ve sonrasında kanamam oldu. Kanamam 10. günde yoğunlaştı. Gelen kan adet kanıydı. Bıraktım. Kist, rahim içerisinde enfeksiyon olduğu zaman lekelenme, kanama vs. olabiliyor. Soğan kürü bazı kişilerde adeti erken getirebiliyor. bazı kişilerde ise geciktirebiliyor. Kanaman adet kanıysa soğan kürünü bırakmanı tavsiye ederim.
iyi düşünelim iyi olsun çok iyi olsun hatta...bu üzgün emojileri değil şunlardanTüm ay böyle çıktı testlerbakalım artık bekleyip göreceğiz tatlim
benimde aynı şekilde ilk başta kahverengi kan geldi. sonra ara ara rengi kırmızıya döndü. canım soğan kürüne başladığımın 10. gününde kanamam yoğunlaştı. adet kanamasına çevirmişti. dr gittim. kanamamı ve soğan kürü uyguladığımı söyledim. fırça yemeye kendimi hazırlamıştım. hiçbirşey demedi. inşallah sende fırça yemezsin.Canim adetim bittikten 6 gun sonra basladi bu kanama. Baslarda bazi koyu renkti.sonra kirmizi geldi.sonra tekrar kahverengiye dondu. 6 gun aralikla tekrar adet olmam herhalde diye dusunuyorum.
Pazartesi fırça yemeyi göze alarak doktora soylerim soğan kürü yaptim diye:)
benim lh tedavinin sonunda aşırı yükselip yumurtaları bozdu yaBenim de hep pozitif çıkıyor demiştim de doktor lh yüksek seyredebilir bu yaşlarda demişti işte. Hemşire olmaz öyle şey bozuktur o test demişti iyice aklım karışmıştı. Kist gitsin diye östrojen bandı verdikleri ekim ayında delirdim artık hatta, adet bitiminin 10 gün sonrası lh pozitifi görünce bandı yapıştırın yazıyodu verdikleri formda. Adet olamadım o ay, teste başlayın o zaman dediler ilk yaptığım gün pozitif çıktı zaten. 4 kez bant yapıştırdım sonra iyice bozuldu bütün dengem kabus gibi bi aydı. Lh testi yapmaktan nefret ediyorum bunun için
Aman aman, benim yumileri de bozmuş olmasın sakınbenim lh tedavinin sonunda aşırı yükselip yumurtaları bozdu ya
Canım sanmıyorum, ama lh galiba bizim için en önemli olan değer sanki. Lh yükselip folikülü çatlatıyo ve yumurta tüplere atılıyo çatlayınca. Lh doğru yükselip çatlatmazsa da folikül kisti oluyo gibi görünüyo. Belki de folikül boş olduğu için oluyodur kist bilemiyorum ayrıntısını. Pms nin en deli günü zaten lh ın pik yaptığı gün, adetten önce bi delirme günü yaşarız hani, biri canım dese canın çıksın diyo gibi gelir o gün boş yere sinir harbi yaşarım, eskiden düzenli olurdu o gün. Aylardır olmuyo bende, lh düzensizliğini en çok ondan anlıyorum.Aman aman, benim yumileri de bozmuş olmasın sakın
yapmasam mı soğan kürü o zaman bir dahaki regli de tüp bebek startı verebilirim kendimi alıştırdım nihayet tüp fikrine, hulusi beye gitmek istiyorum ama fsh 11 in altında başlamıyor dedin ya, en iyisi 2. gün kan tahlilimi almadan kimseye gitmeyeyim, artık randevu işleri de kısmete kalır:)selam...soğan kürünün rahmi incelttiği yada işte ara kanamalara neden olduğu söylenir...ilk başlarda yapmıştım 1 sefer ama tam gününü tamamalayamadan tedaviye başlamıştım.rahim kalınlığım ilk seferinde daha iyiymiş.hulusi bey öyle demişti.
ama şimdi bende regli olunca soğan kürü yapıcam..bu aralar dr a falan gidemem ne yazık ki başımın çaresine bakıcam...taşınma vs işleri yüzünden...
canım bende şöyle birşey oldu, 35 yaşına girdikten sonra reglim yarı yarıya miktar ve gün olarak azaldı, sonra isteksizlik başladı, öncesinde de çok çalışma yoktu ama istek vardı, bu isteksizliğe kuruluk, acı vb şikayetler eklendi, ve eşim bu arada ikinci çocuk için start vermişti, 8 ay boyunca ayda sadece bir defa çalışma yapıp olmayınca aaa noluyo ki diyerek doktora gittim... farkındalığım zayıf benim...Aynen regl zamanı salgılanan hormonlar ilginç. Toksin falan atıyo vücut herhalde boya da yabancı madde sonuçta. Dhea bende booolca ergenlik sivilcesi ve çok fazla saç dökmesi yaptı. Hiç sivilce çıkmazdı yüzümde en büyük şikayetim bu zaten, hatta bazılarının yeri var artık düzenli çıkıyolar
Yalnız kızlar bende acayip libido azalması vardı yıllardır, senede 2-3 kez anca ilişki olurdu o derece, iyi dayanmış eşim yani şimdi düşününce eski halimi. Adam şimdi benden kaçar oldu maşallah yediğim içtiğim ne yaradıysa 20li yaşlara geri döndüm
Oh maşallah ne güzel gitsin kilolar, benim o yönde hiç çabam yok henüz nedense. Halbuki kilo vermek çok önemliymiş, ideal kilosunda olan bi kadının doğal yoldan hamile kalma ihtimali çok daha fazla. Keşke biraz dikkat edebilsem ama az yesem de hala düzensiz besleniyorum ve kilo veremiyorum bu yüzden kızın bana
Canım o polenden ben de nefret ediyorum, bi onu içemiyorum düzenli
Hatta öbürlerini içeyim bari diye arısütü bal karışımı aldım özellikle.
Gelir canım aynen hiç şaşmaz.
Canım ben de hiç sevmiyorum, eskiden o kadar şekilden şekile sokardım ki saçlarımı inanamazsınız. Kızılın her tonunu denedim desem yeridir. Turuncu bile yaptım hatta kalıcı örgü rasta falan bile denedim. Güzel günlerdi ve çook özlüyorum o çılgın zamanlarımı :) Evlenmeden siyaha boyattım bi süre de siyah kaldı ama ondan da sıkıldım. 5-6 yıldır doğal rengime boyatmaya çalışıyorum tabiki beceremiyolar. Yok efendim küllüymüş de orjinal renk tutmazmış da bilmem ne. Beyazlarım çok olmasa ben de hiç boyatmak istemezdim. Hamile kalsam nasıl olacak hiiiç bilmiyorum.
Git yaptır sen de bişiiler insanın hiç değilse özgüveni yerine geliyo.
e2 fsh ı baskılıyor diyor doktorlar, ancak e2 genellikle pko lularda ve kist lerde yüksek çıkıyor diye biliyorum.Teşekkür ederim canım, peki amh çok düşük çıkarsa tedavi öneriyo mu yoksa artık olmaz mı diyo bu doktorlar, peki adet olmaya devam edemiycek miyim ben. Hormon testlerini yenilemek istiyorum ama ordaki doktor gerek yok dedi ben üçüncü gün başka hastaneye gideyim orda yaptırayım sonra sonuçları alıp, amh sonucunu da alıp iyi bi doktor bulayım. fsh 8.7 e2 246 çıkmıştı ya menapoz değil dedi ama amh çok düşükse ne diycek çok merak ediyorum. e2 yüksek çıktığı için mi fsh düşük çıktı. Öyle olabiliyormuş diyorlardı burdaki arkadaşlar. Sonuçta yumurta rezervim azaldığı için adet olmuyorsam bunun için bi tedavi vermez mi?
35 yaş gerçekten önemliymiş. Şimdi düşününce benim de 2-3 yıldır özellikle vardı benzer şikayetler, isteksizlik, kuruluk, miktar azalması. Hiç uyarmadı ki doktor bu belirtiler için beni. İş dönüp dolaşıp bilgi eksikliğine geliyo, az kaldı yakında Bakırköye eski hastaneme gidip eski proofessör doktorumu dövebilirim haberlerde izlersiniz artık beni :)canım bende şöyle birşey oldu, 35 yaşına girdikten sonra reglim yarı yarıya miktar ve gün olarak azaldı, sonra isteksizlik başladı, öncesinde de çok çalışma yoktu ama istek vardı, bu isteksizliğe kuruluk, acı vb şikayetler eklendi, ve eşim bu arada ikinci çocuk için start vermişti, 8 ay boyunca ayda sadece bir defa çalışma yapıp olmayınca aaa noluyo ki diyerek doktora gittim... farkındalığım zayıf benim...
bende devlet hastanesine gittim ilk başlarda 4 asistandan 2 si o ilgiliydi ve bana açıklama yapmışlardı, sonra uzman hekimden telefonla randevu alarak gittim, amh falan istedi ama ultrason bakmadı ya var mı böyle birşey, amh 1 in altında çıkarsa direk tüp bebek zaten dedi... sonra özel birdoktora gittim, sadece 2 dk ultrasonla hemen tüp başlattı, çok yoğun ama muayene ücreti de yüksek en azından daha çok zaman ayrılmalıydı bana, bir de benim gittiğim yerde internetten başvurup hiç muayene ücreti ödemeyenler varmış, ya da muayene ücretini tedavi ücretinden düşürtenler, beni apar topar başlattılar, biraz konuşsa hazır olmadığımı anlardı, bir iki aya hazır olurdum zaten....Zeynep kamile gittim canım. Ordaki doktorlar da asistan biliyosunuz, uzman doktoru hiç göremedim ki. Sonuçta Ekimden beri 6- 7 ayımı harcadım, kendim de geç kaldım doktora gitmek için, belki bebişim olur diye hep umdum ama, adet olmayınca nasıl olacak ki?
aaaaaaa ilginç ne oluyor öyle oralardaKızlar şaka gibi, şimdi yaptım ovulasyon testini, sırf meraktan. Bu ay hep böyle oldu. Neden dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?