tatlım lh bozdu yumileri demişsin ama lh çatlatmaya çalışıyor yumileri, anlamadım beniyi düşünelim iyi olsun çok iyi olsun hatta...bu üzgün emojileri değil şunlardangörmek istiyorum...
hulusi bey e gidersen zaten direk kana gönderir seni..öyle geçen aydan kalma hormon testleriyle tedaviye başlamaz birde hemen başlamaz mutlaka bir regli atlar ya da duruma göre 2 regli...sen tedaviye başlayacağından yapma istersen..durmunu hiç bozma...yapmasam mı soğan kürü o zaman bir dahaki regli de tüp bebek startı verebilirim kendimi alıştırdım nihayet tüp fikrine, hulusi beye gitmek istiyorum ama fsh 11 in altında başlamıyor dedin ya, en iyisi 2. gün kan tahlilimi almadan kimseye gitmeyeyim, artık randevu işleri de kısmete kalır:)
o zaman bir tane de benim için35 yaş gerçekten önemliymiş. Şimdi düşününce benim de 2-3 yıldır özellikle vardı benzer şikayetler, isteksizlik, kuruluk, miktar azalması. Hiç uyarmadı ki doktor bu belirtiler için beni. İş dönüp dolaşıp bilgi eksikliğine geliyo, az kaldı yakında Bakırköye eski hastaneme gidip eski proofessör doktorumu dövebilirim haberlerde izlersiniz artık beni :)
lh 18 gibi bir rakamdı rahim yatağını falan bozmuştu...yumiler 1 günde 14 ten 18 e çıktı...üstelik bu yüksel lh ya rağmen biri çatlamayıp kist oldu...işte tedavi sırasında biz iğne vurmadan çatlamamalı..yokse boşa olur...zaten boşa oldu..tatlım lh bozdu yumileri demişsin ama lh çatlatmaya çalışıyor yumileri, anlamadım ben
Evet canım amh 0.02 idi, çok düşükcanımcım evet e2 yükselip fsh ı baskılamış...bende mesela kist var muhtemelen e2 yüksek bende tedavi olamayacağım baktırmadım. bu ay tek derdim regli olmak ve şu kistten kurutulmak.
daha önce amh bakılmışmıydı ve kaçtı...canımcım regli olmaya devam edeceksin inşallah..reglin öyle hemen kesilmez...bu uzun zaman alır.
bir kere iyi bir infertilite uzmanıyla görüş ve yola onunla devam et.normal kadın doğumcular bizi hemen olmaz falan diyip başlarından savıyorlar..canımızı sıkmalarıda cabası.sen reglin 2. ya da 3. günü tüm hormon testlerini yaptır mutlaka. usg de önemli.
bende devlet hastanesine gittim ilk başlarda 4 asistandan 2 si o ilgiliydi ve bana açıklama yapmışlardı, sonra uzman hekimden telefonla randevu alarak gittim, amh falan istedi ama ultrason bakmadı ya var mı böyle birşey, amh 1 in altında çıkarsa direk tüp bebek zaten dedi... sonra özel birdoktora gittim, sadece 2 dk ultrasonla hemen tüp başlattı, çok yoğun ama muayene ücreti de yüksek en azından daha çok zaman ayrılmalıydı bana, bir de benim gittiğim yerde internetten başvurup hiç muayene ücreti ödemeyenler varmış, ya da muayene ücretini tedavi ücretinden düşürtenler, beni apar topar başlattılar, biraz konuşsa hazır olmadığımı anlardı, bir iki aya hazır olurdum zaten....
Canım ya bi de özele gitmişsin para vermişsin ama yine ilgi yok, hemen tüp bebeğe yönlendirmişler, ben tüp bebek yapamam heralde, çalışıyorum, eşim istemiyo. Peki sadece düzenli adet olmak istiyorum desek tedavi veriyo mu bu doktorlar. En azından sadece düzenli adet olurum. Çok üzgünüm ben, bi arkadaşımın kazayla hamile kaldığını öğrendim istemiyomuş, ben istiyorum ama yok...bende devlet hastanesine gittim ilk başlarda 4 asistandan 2 si o ilgiliydi ve bana açıklama yapmışlardı, sonra uzman hekimden telefonla randevu alarak gittim, amh falan istedi ama ultrason bakmadı ya var mı böyle birşey, amh 1 in altında çıkarsa direk tüp bebek zaten dedi... sonra özel birdoktora gittim, sadece 2 dk ultrasonla hemen tüp başlattı, çok yoğun ama muayene ücreti de yüksek en azından daha çok zaman ayrılmalıydı bana, bir de benim gittiğim yerde internetten başvurup hiç muayene ücreti ödemeyenler varmış, ya da muayene ücretini tedavi ücretinden düşürtenler, beni apar topar başlattılar, biraz konuşsa hazır olmadığımı anlardı, bir iki aya hazır olurdum zaten....
Allah olmayanlarada nasip etsin bir tane yavrucuğumuz var çok şükür. Seni çok iyi anlıyorum ben de ilk bir ilaç verirler demiştim, keşke kendim klomen alıp başlasaymışım, kısmetten öte değil hiçbir şey ama ben niye yapmadım dememek için yapıyorum...Benim de amh 1 altında çıkıcak, yani beni de mi tüp bebeğe yönlendircek. Ben de hiç hazır değilim. Zaten eşim tüp bebekle uğraşmamı istemiyo. Ben ilaç verirler öyle kendiliğinden şansımı denerim diyordum. Canım bize hiç ilaç verip denemiycekler mi yani((( Hem ultrasonla niye bakmıyolar, belki kist vardır. Amann ben bu doktorlardan bişey anlamadım.
benim gittiğim bölüm infertiliteydi, menapoz bölümüne gidip ben regl olamıyorum dersen sanırım ona göre bir tedavi başlarlar, bir tanıdığım 38 yaşında iki çocuğu var ( 31,5 ve 34 de doğurdu) regli birden kesildi, doktor hemen hormon ilaçları başlamış, o da istemedi, çaylar kullanıyorCanım ya bi de özele gitmişsin para vermişsin ama yine ilgi yok, hemen tüp bebeğe yönlendirmişler, ben tüp bebek yapamam heralde, çalışıyorum, eşim istemiyo. Peki sadece düzenli adet olmak istiyorum desek tedavi veriyo mu bu doktorlar. En azından sadece düzenli adet olurum. Çok üzgünüm ben, bi arkadaşımın kazayla hamile kaldığını öğrendim istemiyomuş, ben istiyorum ama yok...
Evet canım amh 0.02 idi, çok düşük((( Yine aynı mı çıkar pek değişmez diyolar. Usg bakıp kistin var falan hiç bişey demediler, zeynep kamilde gittiğim infertilite doktoru kendisi bakıp bişey demesi gerekmez mi, amh sonucunu alıp gösterdiğimde umarım bakar ve bişey söyler. Peki biz nasıl adet olcaz olmuyo. Geçen ay yapılmıştı diğer hormon testleri zaten. Bu ay adet olursam yaptırmak istiyorum ama doktor gerek yok dedi.
Benim de amh 1 altında çıkıcak, yani beni de mi tüp bebeğe yönlendircek. Ben de hiç hazır değilim. Zaten eşim tüp bebekle uğraşmamı istemiyo. Ben ilaç verirler öyle kendiliğinden şansımı denerim diyordum. Canım bize hiç ilaç verip denemiycekler mi yani((( Hem ultrasonla niye bakmıyolar, belki kist vardır. Amann ben bu doktorlardan bişey anlamadım.
ben erken m......z teşhisi konduğu için eğer bir evladım olursa erkenden adetim kesilsin istemem.hormon replasman tedavisi var..iyi bir dr ile sürekli kontrol ile devam ederim diye düşündüm.çünkü erkenden kalp rahatsızlıkları osteoporoz bunları da beraberinde getiriyor ne yazık ki...en başta bebiş olmuyorda tabiki.benim gittiğim bölüm infertiliteydi, menapoz bölümüne gidip ben regl olamıyorum dersen sanırım ona göre bir tedavi başlarlar, bir tanıdığım 38 yaşında iki çocuğu var ( 31,5 ve 34 de doğurdu) regli birden kesildi, doktor hemen hormon ilaçları başlamış, o da istemedi, çaylar kullanıyor
canımcım klomen ucuz ancak çokta masum bir ilaç değil..rahmi inceltir...çokta istenen bir durum değil biliyorsun...o yüzden asla ve asla dr a danışılmadan kullanılmamalı bence...Allah olmayanlarada nasip etsin bir tane yavrucuğumuz var çok şükür. Seni çok iyi anlıyorum ben de ilk bir ilaç verirler demiştim, keşke kendim klomen alıp başlasaymışım, kısmetten öte değil hiçbir şey ama ben niye yapmadım dememek için yapıyorum...
süphaneke dinimiz aminnnnnnnnnnnnnnnnnn....benim umudum var hala....Şimdi baktım da yerleşme kanaması 12 güne kadar surebiliyormus.. Ay keşke bu ay tutsa da şu aşılamadan kurtulsammmm
Canim yaa keşke.... her ay bu günlerde hayallenmekten biktim, hep hayalde kalıyor yahusüphaneke dinimiz aminnnnnnnnnnnnnnnnnn....benim umudum var hala....
İnşallah canım. Yerleşme kanamasıdır.Şimdi baktım da yerleşme kanaması 12 güne kadar surebiliyormus.. Ay keşke bu ay tutsa da şu aşılamadan kurtulsammmm
biliyorum insan hayal kurmaya korkuyor çekiniyor, çokta haklısın...ama umut var en karanlıkta bile...hayal kurmazsak umut etmezsek nasıl yaşarızz...illaki gerçek hatta gepgerçek olacak.Rabbim ol diyecek olacak...Canim yaa keşke.... her ay bu günlerde hayallenmekten biktim, hep hayalde kalıyor yahuhep aynı, hep ayni
inşallah canım, doğalı en kolayı, en iyisi, takdir i ilahiŞimdi baktım da yerleşme kanaması 12 güne kadar surebiliyormus.. Ay keşke bu ay tutsa da şu aşılamadan kurtulsammmm
onlar kimyasaldı dediğin gibi, yolunda gitmediği doğruydu, belki belirti vermeden gelen bebiktir bu...sağlıklı hooop diye yapışmıştır annesine :)Kimyasal gebelik yaşadığım aylarda inanılmaz baş dönmesi ve mide bulantısı oldu, ikisinde de yolunda gitmeyen bir şey olduğunu anlamistim.şu an ikisi de yok ama çok mide yanması var ve bir şey yedikten sonra midem kalkıyor, bulantı tokken oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?