Kimyasal gebelik yaşadığım aylarda inanılmaz baş dönmesi ve mide bulantısı oldu, ikisinde de yolunda gitmeyen bir şey olduğunu anlamistim.şu an ikisi de yok ama çok mide yanması var ve bir şey yedikten sonra midem kalkıyor, bulantı tokken oluyor
canımcımm yaa önce taşınma yerleşme falan var...artık ne zaman başlarım bilinmez..ama çok istediğim bir gerçek.birazda işte taşınma işten ayrılma derken maddi olarak büküldü belimiz...o yüzden Allah ne zaman kısmet ederse diyim..birde taşınınca işte akapunkturla ilgili bir yer bulmam falan lazım...belli bir tarih yok...bakalım tatlım...sekerpancari m akupuntura ne zaman başlıyorsun canımcım?
Hayırlısı olsun şekerim. Bende şimdilik gidiyorum ama bilmem bir faydasını görür müyüm? Akupunkturun bana bir faydası olursa sana kesin faydası olurcanımcımm yaa önce taşınma yerleşme falan var...artık ne zaman başlarım bilinmez..ama çok istediğim bir gerçek.birazda işte taşınma işten ayrılma derken maddi olarak büküldü belimiz...o yüzden Allah ne zaman kısmet ederse diyim..birde taşınınca işte akapunkturla ilgili bir yer bulmam falan lazım...belli bir tarih yok...bakalım tatlım...
olur olsun inşallah..ben alternatif tıbba inanıyorum bayağı..inşallah sanada şifa olur..sonunda da bebik olurHayırlısı olsun şekerim. Bende şimdilik gidiyorum ama bilmem bir faydasını görür müyüm? Akupunkturun bana bir faydası olursa sana kesin faydası olur
İnşallah tatlimİnşallah hamilesindir canım.Bi mucize olsa da biz de hayal kursak...
Şu ana kadar bebik değil göbük oldu.olur olsun inşallah..ben alternatif tıbba inanıyorum bayağı..inşallah sanada şifa olur..sonunda da bebik olur
hahaha canım aşkolsunnn valla diyete başladım bugün şu ana kadar bi sıkıntım yok bi de squat programları inceliyorum biraz diyete derstek bakımından gevşememek için :) O yüzden derin araştırmalara daldım bugün biraz bikaç güne düzene otururum :) Ne var ne yok buralarda güzel haberler var mı?
ooo bu akapunktur ona da faydalı ama hani zayıflama amaçlı gidilende hem iğneler hemde batırdıkları yerler değişiyormuş galiba...kaç seans oldu canımŞu ana kadar bebik değil göbük oldu.İnşallah şimdiden sonra bebik olur.
oooo illa fıstık ötesi olucam diyorsun yani....güzel haber beklemedeyiz süreklihahaha canım aşkolsunnn valla diyete başladım bugün şu ana kadar bi sıkıntım yok bi de squat programları inceliyorum biraz diyete derstek bakımından gevşememek için :) O yüzden derin araştırmalara daldım bugün biraz bikaç güne düzene otururum :) Ne var ne yok buralarda güzel haberler var mı?
Ayy inşallah her gün en az 1 güzel haber alırız benim şimdilik size haberlerim her hafta kaç kilo verdiğimi falan yazabilirimoooo illa fıstık ötesi olucam diyorsun yani....güzel haber beklemedeyiz sürekli
Hem infertilite hem de zayıflama için akupunktur olur mu diye dr uma sordum. şu an sadece infertilite için olsun, ikisi birden olursa etkisi azalır dedi. ben haftada bir gidiyorum. sanırım 3 yada 4 kez gittim. bende çok yere iğne batırıyor. zayıflama için bu işkenceye katlanır mıyım bilmiyorum.ooo bu akapunktur ona da faydalı ama hani zayıflama amaçlı gidilende hem iğneler hemde batırdıkları yerler değişiyormuş galiba...kaç seans oldu canım
eeeee o da güzel haber...ben herkeste giden kiloya aşırı seviniyorum vallaAyy inşallah her gün en az 1 güzel haber alırız benim şimdilik size haberlerim her hafta kaç kilo verdiğimi falan yazabilirimBu ay beni böyle idare etceksiniz artık kendimi bunlarla avutcam Şimdi bi de c.tesi günü saat 2 de rahim filmim çekilicek anestezisiz istedim inşallah bi sorun yaşamam :)
hımmm anladım canımm...tabiiki önceliğimiz bebik,sonra gebe kalıp doğurduktan sonra eğer gerek olursa zayıflamak içinde gidersinHem infertilite hem de zayıflama için akupunktur olur mu diye dr uma sordum. şu an sadece infertilite için olsun, ikisi birden olursa etkisi azalır dedi. ben haftada bir gidiyorum. sanırım 3 yada 4 kez gittim. bende çok yere iğne batırıyor. zayıflama için bu işkenceye katlanır mıyım bilmiyorum.
Ay inşallah canım ama benim bu çektirdiğim yer laboratuar gibi biyer doktor bakmıyomuş kendi doktorunuz bakmalı dediler.. E mecburen sonucu aldıktan sonra bi doktora göstermem gerekicekeeeee o da güzel haber...ben herkeste giden kiloya aşırı seviniyorum valla
idare ne demekmiş...her halin hoş güzel...sen bahsette bunlardan bahset...
benimde canım tatlıydı yani sanırım eskiden...rahim filmi çekilicem dedim,eşimin abisi dr.azıcık ağrılı ama anestezi alınmaz öyle herşeye,çok zararlı dedi,bende tırsıp almamıştım.evet adet ağrısından azıcık fazla çok çok kısa bir işlemdi...memnunum anestezisiz olduğuna...
inşallah sende su gibi atlatacaksın....tertemiz tüplerim var diyip gelirsin buraya
Canım nerelere batırıyor, benim doktorum aynı anda hepsi oluyo zaten dedi bana sorduğumda, benim ayak bileklerinin iç tarafı, dizlerin altı, karnımda 4 yere, boğazıma, el bileklerimin iç tarafına, başparmaklarının üstüne, kafaya 4 yere, enseye 4 yere kulaklara 4er tane bi de alnımın ortasına batırıyor.Hem infertilite hem de zayıflama için akupunktur olur mu diye dr uma sordum. şu an sadece infertilite için olsun, ikisi birden olursa etkisi azalır dedi. ben haftada bir gidiyorum. sanırım 3 yada 4 kez gittim. bende çok yere iğne batırıyor. zayıflama için bu işkenceye katlanır mıyım bilmiyorum.
hımmm neresi ki...görüntüleme merkezi galiba dimi??tabii tabii ihmal etme dr a göster dediğin gibi 12. gün falan olabilir çatlayacakmı falan sorarsın hiç olmazsa ya da reglide gidersin ...her yol olurAy inşallah canım ama benim bu çektirdiğim yer laboratuar gibi biyer doktor bakmıyomuş kendi doktorunuz bakmalı dediler.. E mecburen sonucu aldıktan sonra bi doktora göstermem gerekicekGitmiycem gitmiycem dedim yine yolum doktora düştü ona biraz sinir oldum Şöyle düşünüyorum alırım filmi diğer regl olduğumda yumurtlama günüme yakın tarihlerde falan gider gösteririm hem de folikül saydırırım bi işe yarasın bari doktora gitmem
aslında acılı birşey değil. benim iğneye hassasiyetim olduğu için akupunktur işi keyifli gelmedi. benim canım kıymetli sanırım. ama senin için aynı durum olmayabilir tatlım.hımmm anladım canımm...tabiiki önceliğimiz bebik,sonra gebe kalıp doğurduktan sonra eğer gerek olursa zayıflamak içinde gidersin
acılı birşey mi bu akapunktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?