- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Canım nerelere batırıyor, benim doktorum aynı anda hepsi oluyo zaten dedi bana sorduğumda, benim ayak bileklerinin iç tarafı, dizlerin altı, karnımda 4 yere, boğazıma, el bileklerimin iç tarafına, başparmaklarının üstüne, kafaya 4 yere, enseye 4 yere kulaklara 4er tane bi de alnımın ortasına batırıyor.
Sonuç kağıdı yazarlar ama herhalde ? Orda yazar olan her şey.Ay inşallah canım ama benim bu çektirdiğim yer laboratuar gibi biyer doktor bakmıyomuş kendi doktorunuz bakmalı dediler.. E mecburen sonucu aldıktan sonra bi doktora göstermem gerekicekGitmiycem gitmiycem dedim yine yolum doktora düştü ona biraz sinir oldum Şöyle düşünüyorum alırım filmi diğer regl olduğumda yumurtlama günüme yakın tarihlerde falan gider gösteririm hem de folikül saydırırım bi işe yarasın bari doktora gitmem
valla bilemedim şimdi...çok ah vah diyen bir yapım kalmadı onca işlemden sonra...dayanırım herhalde amaaslında acılı birşey değil. benim iğneye hassasiyetim olduğu için akupunktur işi keyifli gelmedi. benim canım kıymetli sanırım. ama senin için aynı durum olmayabilir tatlım.
denge canım bilirsin ankaradaysan zaten :) Aynen diğer reglm bitince falan giderim 10. gün iyidir benim çatlamam 12 de oluyo çünkü bakalım neler oldu gitmediğim süreçlerde hemhımmm neresi ki...görüntüleme merkezi galiba dimi??tabii tabii ihmal etme dr a göster dediğin gibi 12. gün falan olabilir çatlayacakmı falan sorarsın hiç olmazsa ya da reglide gidersin ...her yol olur
Benim de iğne fobim vardı :) Bebek uğruna mecburiyetten alışıyo insan yapıcak bişey yok.aslında acılı birşey değil. benim iğneye hassasiyetim olduğu için akupunktur işi keyifli gelmedi. benim canım kıymetli sanırım. ama senin için aynı durum olmayabilir tatlım.
Sorma canım, Allahtan doktorun eli çabuk da 3dk sürmüyo batırması hepsini, bi bakıyorum bitmiş.bayağıda yer varmışşşşş
Evt canım büyük ihtimal yazarlar kısa bi özel falan ama montenin başına gelen gibi olmasın yine de bi gösteririm :)Sonuç kağıdı yazarlar ama herhalde ? Orda yazar olan her şey.
el ve ayak bileklerime, kafaya, dizlerimin altına, karnıma, sırtıma, enseme, bel kısmıma batırıyor. şu an sağ kulağımda 8-9 civarı iğne saydım. kulaklara iğneyi 15 günde bir batırıyor. 15 günün bitiminde iğneleri çıkarıp tekrar takıyor canım.Canım nerelere batırıyor, benim doktorum aynı anda hepsi oluyo zaten dedi bana sorduğumda, benim ayak bileklerinin iç tarafı, dizlerin altı, karnımda 4 yere, boğazıma, el bileklerimin iç tarafına, başparmaklarının üstüne, kafaya 4 yere, enseye 4 yere kulaklara 4er tane bi de alnımın ortasına batırıyor.
benim bir seans 1 saat 15 dakika sürüyor. geçen seansta sağ elimin bileğine batırdığı iğnede sanki orta ve yüzük parmağmın arasına kramp girmiş gibi bir ağrı hissettim. dr um dedi ki üzerindeki negatif yükü attın. sende de böyle bir durum olmuş muydu? benim canım çok kıymetli galiba.Benim de iğne fobim vardı :) Bebek uğruna mecburiyetten alışıyo insan yapıcak bişey yok.
Sorma canım, Allahtan doktorun eli çabuk da 3dk sürmüyo batırması hepsini, bi bakıyorum bitmiş.
Tabi göstermek lazım orası öyle, canım sen niye Ağustos diyosun hep, biliyorum yoruldun ve bıktın ama sanki biraz uzun bi bekleme süresi gibi geliyo bana. Yanlış anlama dilim yandığı için siz de yaşamayın istiyorum benzer duyguları Allah korusun.Evt canım büyük ihtimal yazarlar kısa bi özel falan ama montenin başına gelen gibi olmasın yine de bi gösteririm :)
Sana kalıcı da takıyo yani, ben istemedim onları niye bilmiyorum.el ve ayak bileklerime, kafaya, dizlerimin altına, karnıma, sırtıma, enseme, bel kısmıma batırıyor. şu an sağ kulağımda 8-9 civarı iğne saydım. kulaklara iğneyi 15 günde bir batırıyor. 15 günün bitiminde iğneleri çıkarıp tekrar takıyor canım.
hımmm evet evet biliyorum :)denge canım bilirsin ankaradaysan zaten :) Aynen diğer reglm bitince falan giderim 10. gün iyidir benim çatlamam 12 de oluyo çünkü bakalım neler oldu gitmediğim süreçlerde hemama kararlıyım eğer rahimde falan bi sorun yoksa ben kesinlikle tekrar ilaç falan kullanmayı düşünmüyorum.. Artık ağustosa kadar serbest takılmacalar
Çok haklısın canım ben de korkmuyo değilim ama ağustosta kürtaj olmuştum o zamana kadar tam 1 sene olmuş olucak eğer başarılı olamazsam normal yolla direk tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ağustosta o yüzden.. Çünkü hep doktorlar yeni gebelik geçirmişsiniz olur falan diyolar 1 sene oldu artık yeni olmamış olur.. Aklımda soru işareti kalmaz diye bekleyeyim diyorum o zamana kadar..Tabi göstermek lazım orası öyle, canım sen niye Ağustos diyosun hep, biliyorum yoruldun ve bıktın ama sanki biraz uzun bi bekleme süresi gibi geliyo bana. Yanlış anlama dilim yandığı için siz de yaşamayın istiyorum benzer duyguları Allah korusun.
Aynen canım inşallah herşey hepimizin gönlünce olurhımmm evet evet biliyorum :)
inşallah temiz çıkar sende dediğin gibi misss gibi bir yaz geçirirsin hiç olmazsa...eeee yanında sürprizi olursa o da bal kaymak olur
Oluyo bazen tabi, sinire denk geliyo aslında biraz ondan bence o rahatsız edici his. Dirseğini köşeye çarpma ağrısı gibi fena aslındabenim bir seans 1 saat 15 dakika sürüyor. geçen seansta sağ elimin bileğine batırdığı iğnede sanki orta ve yüzük parmağmın arasına kramp girmiş gibi bir ağrı hissettim. dr um dedi ki üzerindeki negatif yükü attın. sende de böyle bir durum olmuş muydu? benim canım çok kıymetli galiba.
evet kanama olayı rahatsız edici. benim kulağımda o şekilde kanama olmadı. senin kulağa uygulanan iğnelerin ucunda bant yok mu? benim kulağım çok sayıda bant var. küpe deliğini zor buldum.Oluyo bazen tabi, sinire denk geliyo aslında biraz ondan bence o rahatsız edici his. Dirseğini köşeye çarpma ağrısı gibi fena aslındabenim asıl şikayetim kanama olması, kılcal damara denk gelince kanıyo ya o huylandırıyo çok Minik kanıyo kanasa da gerçi ama 1-2 kez kulağımda yatarken biraz akmış, kalkınca çok tırsmıştım
Gözün aydın kuzuuummmkızlarrrrr sanırım regli oluyorum çoooookkk şükürrrr
Gözün aydın tatlım.kızlarrrrr sanırım regli oluyorum çoooookkk şükürrrr
Gözün aydın canım sonunda :)kızlarrrrr sanırım regli oluyorum çoooookkk şükürrrr
Yok canım kulağımdakiler kalıcı değil diğerlerinin aynısı. 5dk da batırıyo, 4 veya 6 tanesine elektrik akımı bağlıyo 20 dk yatıyorum. Sonra hepsini çıkarıyo.evet kanama olayı rahatsız edici. benim kulağımda o şekilde kanama olmadı. senin kulağa uygulanan iğnelerin ucunda bant yok mu? benim kulağım çok sayıda bant var. küpe deliğini zor buldum.
Yiyecegimi de bilsem dogruyu soyleyecgim cunku onu soylemmezsem doktoru farkli yonlendirmis olurum. Yersek de bisey olmaz napalim.doktorlar candir:)benimde aynı şekilde ilk başta kahverengi kan geldi. sonra ara ara rengi kırmızıya döndü. canım soğan kürüne başladığımın 10. gününde kanamam yoğunlaştı. adet kanamasına çevirmişti. dr gittim. kanamamı ve soğan kürü uyguladığımı söyledim. fırça yemeye kendimi hazırlamıştım. hiçbirşey demedi. inşallah sende fırça yemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?