adet olmadan önce 7 gün kanama ve lekelenme oldu. adet olduğum gün kanamam yoğunlaştı. 6 gün de adetim sürdü.toplam 13 gün sürdü. adetim bittğinde kanamamda bitti. adetli iken gittiğimde dr um adet düzenleyicisi verdi. belki kanamamı o da kesmiş olabilir.Yiyecegimi de bilsem dogruyu soyleyecgim cunku onu soylemmezsem doktoru farkli yonlendirmis olurum. Yersek de bisey olmaz napalim.doktorlar candir:)
Kanamanin kesilmesi icin bisey yaptin mi ya da doktor ilac verdi mi dursun diye ve toplam kac gun surmustu canim.
önce sırt üstü yatırtıyor. kulağım haricinde iğne batırdığı yerler için 25 dak bekletiyor. onları çıkarıyor. yüz üstü yatırtıyor. tekrar iğne batırıp 25 dak daha bekletiyor. onları da çıkarıyor. bitiriyor.Gözün aydın canım sonunda :)
Yok canım kulağımdakiler kalıcı değil diğerlerinin aynısı. 5dk da batırıyo, 4 veya 6 tanesine elektrik akımı bağlıyo 20 dk yatıyorum. Sonra hepsini çıkarıyo.
günaydın canım, ben regli hariç hiç folikul baktırmadım, idrara sıkışık karından mı bakıyorlar diğer günlerdehımmm neresi ki...görüntüleme merkezi galiba dimi??tabii tabii ihmal etme dr a göster dediğin gibi 12. gün falan olabilir çatlayacakmı falan sorarsın hiç olmazsa ya da reglide gidersin ...her yol olur
Gülbilcim akapunktur iğnesi acıtıyorsa doğum nasıl yapacaksın bebişim :)aslında acılı birşey değil. benim iğneye hassasiyetim olduğu için akupunktur işi keyifli gelmedi. benim canım kıymetli sanırım. ama senin için aynı durum olmayabilir tatlım.
bende sırt ve boyun ağrılarım için yaptırmıştım, dirsek, boyun, sırta batırırdı, bir de baş parmağımın oraya, dirsek ve baş parmak hepsinden daha güzel ağrı keserdi, bir de ısı uygulardı, fizik tedavi uzmanıydı benim doktor, aslında akapunktur kadar yumurtalıkları uyaran birşey yoktur ama...el ve ayak bileklerime, kafaya, dizlerimin altına, karnıma, sırtıma, enseme, bel kısmıma batırıyor. şu an sağ kulağımda 8-9 civarı iğne saydım. kulaklara iğneyi 15 günde bir batırıyor. 15 günün bitiminde iğneleri çıkarıp tekrar takıyor canım.
adet olmadan önce 7 gün kanama ve lekelenme oldu. adet olduğum gün kanamam yoğunlaştı. 6 gün de adetim sürdü.toplam 13 gün sürdü. adetim bittğinde kanamamda bitti. adetli iken gittiğimde dr um adet düzenleyicisi verdi. belki kanamamı o da kesmiş olabilir.
gözün aydın tatlımkızlarrrrr sanırım regli oluyorum çoooookkk şükürrrr
Haklısın canım :) ama benimkisi aslında tamamen psikolojik. insan birşeyi çok istiyorsa katlanıyor. ben tüp bebek tedavisi için iğnelerimi kendim yapıyorum. gün aşırı göbekten yaptığım bir iğne daha var. ki benim gibi canı kıymetli ve iğne fobisi olan biri :) rabbim doğum için de güç verir inşallah tatlım.Gülbilcim akapunktur iğnesi acıtıyorsa doğum nasıl yapacaksın bebişim :)
canımcım soğan kürünü çok fazla uygulamadığın sürece zararı yok deniliyor. bence bir kez uygulamanın zararı olmaz. bundan 4 ay önce tüp bebek tedavisine başladığımda rahimim inceydi. kistim vardı. soğan kürü uyguladım. kistim eridi. dr um adet düzenleyicisi verdi. onu kullandım. geçen aya kadarki muayenelerimde benim rahimim hep inceydi. geçen ay rahim kalınlığım iyiydi. rahim kalınlığımın iyi olması yumurta üretimi olmasından dolayı idi bence. yumurta gelişimi olduğunda yumurtalıklardan salgılanan östrojen hormonu rahimi kalınlaştırıyor. sende de yumurta üretimi olduğunda rahimin kalınlaşacaktır. ama yinede bir araştır derim...gülbilcim bende bugün soğan kürüne başladım kist yok bende ama tırsıyorum rahmim incelir mi diye zaten ince sayılırdı ama yumurtalık rezervinde azalma olup tüp bebekte başarılı olanlar diye bir forumu okuyorum orada birisi benim durumumda sayılır iki kere başarısız tüp bebek deneyiminden sonra doktor histereskopi yapmış ve rahminde enfeksiyon tespit etmiş eşi de kendi de bir ay antibiyotik kullanmışlar, sonrakinde tutmuş, tırstım okuyunca demekki muayenelerde, kanda falan anlaşılmıyor bu, dedim ki varsa böyle birşey soğan temizler, endometrium inceyse de estrofem isterim artık doktordan...
Günaydın canım. Bence kullanma. Ya bebiş varsa. Allah korusun bir zararı olur.Günaydın canlarrrr, feciyim bu sabah mide bulantısı ve yanması var. Bu cyclo yaramadı bana sanırım.hormonlarda bi dengesizlik hissediyorum. Bitti dün zaten ilaç, bugün hayıt ve aslanpencesine başlayayım diyorum , adetin 3. Günü hormon testi istiyor ya, düzene girsin azıcık hormonlar, ne dersiniz?
Gözün aydın kuzuuummm
Gözün aydın tatlım.
Gözün aydın canım sonunda :)
Yok canım kulağımdakiler kalıcı değil diğerlerinin aynısı. 5dk da batırıyo, 4 veya 6 tanesine elektrik akımı bağlıyo 20 dk yatıyorum. Sonra hepsini çıkarıyo.
günaydın canım, ben regli hariç hiç folikul baktırmadım, idrara sıkışık karından mı bakıyorlar diğer günlerde
gözün aydın tatlım
günaydın, doğal insan sevmiyor vücut ilacı, sen bilirsin canım olabilir aslındaGünaydın canlarrrr, feciyim bu sabah mide bulantısı ve yanması var. Bu cyclo yaramadı bana sanırım.hormonlarda bi dengesizlik hissediyorum. Bitti dün zaten ilaç, bugün hayıt ve aslanpencesine başlayayım diyorum , adetin 3. Günü hormon testi istiyor ya, düzene girsin azıcık hormonlar, ne dersiniz?
canımcım yani içimden bir ses kullanma diyor...bu cyclo düzenleyen birşey zaten...o da yeni bitmiş..ben olsam nacizane fikrim kullanmazdım.Günaydın canlarrrr, feciyim bu sabah mide bulantısı ve yanması var. Bu cyclo yaramadı bana sanırım.hormonlarda bi dengesizlik hissediyorum. Bitti dün zaten ilaç, bugün hayıt ve aslanpencesine başlayayım diyorum , adetin 3. Günü hormon testi istiyor ya, düzene girsin azıcık hormonlar, ne dersiniz?
dimi yaaa..ilk iğnemi eşim vurmuştu hiç unutmam..sonraaa ohooooo usta mı oldum ne...kısmet böyleymişHaklısın canım :) ama benimkisi aslında tamamen psikolojik. insan birşeyi çok istiyorsa katlanıyor. ben tüp bebek tedavisi için iğnelerimi kendim yapıyorum. gün aşırı göbekten yaptığım bir iğne daha var. ki benim gibi canı kıymetli ve iğne fobisi olan biri :) rabbim doğum için de güç verir inşallah tatlım.
Bebik olmadığına o kadar eminim ki, barı hormonlar düzenlensin demiştim, o halde şöyle yapayım, regl gelsin ilk 2 gün iceyim ?Günaydın canım. Bence kullanma. Ya bebiş varsa. Allah korusun bir zararı olur.
Canım ilaç içerken bunlar zarar verebilir tedaviye demişti benim doktorum ama sen bilirsin.Günaydın canlarrrr, feciyim bu sabah mide bulantısı ve yanması var. Bu cyclo yaramadı bana sanırım.hormonlarda bi dengesizlik hissediyorum. Bitti dün zaten ilaç, bugün hayıt ve aslanpencesine başlayayım diyorum , adetin 3. Günü hormon testi istiyor ya, düzene girsin azıcık hormonlar, ne dersiniz?
Hımm bak o olabilircanımcım yani içimden bir ses kullanma diyor...bu cyclo düzenleyen birşey zaten...o da yeni bitmiş..ben olsam nacizane fikrim kullanmazdım.
Şimdi adetin 3. Günü gittiğimde hormonlar yine bozuk çıkarsa çok kötü hissederim kendimi, aylardır yaptıklarım boşa gitmiş hissi çok canımı sıkar da ondan demiştim, haklı olabilirsiniz...Hımm bak o olabilir
Onerilerinize uyacam tatlim umarım bozulmamıştır hormonlar, çok bozulurum yoksa ben deCanım ilaç içerken bunlar zarar verebilir tedaviye demişti benim doktorum ama sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?