Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

adet olmadan önce 7 gün kanama ve lekelenme oldu. adet olduğum gün kanamam yoğunlaştı. 6 gün de adetim sürdü.toplam 13 gün sürdü. adetim bittğinde kanamamda bitti. adetli iken gittiğimde dr um adet düzenleyicisi verdi. belki kanamamı o da kesmiş olabilir.

önce sırt üstü yatırtıyor. kulağım haricinde iğne batırdığı yerler için 25 dak bekletiyor. onları çıkarıyor. yüz üstü yatırtıyor. tekrar iğne batırıp 25 dak daha bekletiyor. onları da çıkarıyor. bitiriyor.

hımmm neresi ki...görüntüleme merkezi galiba dimi??tabii tabii ihmal etme dr a göster dediğin gibi 12. gün falan olabilir çatlayacakmı falan sorarsın hiç olmazsa ya da reglide gidersin ...her yol olur
günaydın canım, ben regli hariç hiç folikul baktırmadım, idrara sıkışık karından mı bakıyorlar diğer günlerde

aslında acılı birşey değil. benim iğneye hassasiyetim olduğu için akupunktur işi keyifli gelmedi. benim canım kıymetli sanırım. ama senin için aynı durum olmayabilir tatlım.
Gülbilcim akapunktur iğnesi acıtıyorsa doğum nasıl yapacaksın bebişim :)

bende sırt ve boyun ağrılarım için yaptırmıştım, dirsek, boyun, sırta batırırdı, bir de baş parmağımın oraya, dirsek ve baş parmak hepsinden daha güzel ağrı keserdi, bir de ısı uygulardı, fizik tedavi uzmanıydı benim doktor, aslında akapunktur kadar yumurtalıkları uyaran birşey yoktur ama...

gülbilcim bende bugün soğan kürüne başladım kist yok bende ama tırsıyorum rahmim incelir mi diye zaten ince sayılırdı ama yumurtalık rezervinde azalma olup tüp bebekte başarılı olanlar diye bir forumu okuyorum orada birisi benim durumumda sayılır iki kere başarısız tüp bebek deneyiminden sonra doktor histereskopi yapmış ve rahminde enfeksiyon tespit etmiş eşi de kendi de bir ay antibiyotik kullanmışlar, sonrakinde tutmuş, tırstım okuyunca demekki muayenelerde, kanda falan anlaşılmıyor bu, dedim ki varsa böyle birşey soğan temizler, endometrium inceyse de estrofem isterim artık doktordan...

Günaydın canlarrrr, feciyim bu sabah mide bulantısı ve yanması var. Bu cyclo yaramadı bana sanırım.hormonlarda bi dengesizlik hissediyorum. Bitti dün zaten ilaç, bugün hayıt ve aslanpencesine başlayayım diyorum , adetin 3. Günü hormon testi istiyor ya, düzene girsin azıcık hormonlar, ne dersiniz?

Gülbilcim akapunktur iğnesi acıtıyorsa doğum nasıl yapacaksın bebişim :)
Haklısın canım :) ama benimkisi aslında tamamen psikolojik. insan birşeyi çok istiyorsa katlanıyor. ben tüp bebek tedavisi için iğnelerimi kendim yapıyorum. gün aşırı göbekten yaptığım bir iğne daha var. ki benim gibi canı kıymetli ve iğne fobisi olan biri :) rabbim doğum için de güç verir inşallah tatlım.

canımcım soğan kürünü çok fazla uygulamadığın sürece zararı yok deniliyor. bence bir kez uygulamanın zararı olmaz. bundan 4 ay önce tüp bebek tedavisine başladığımda rahimim inceydi. kistim vardı. soğan kürü uyguladım. kistim eridi. dr um adet düzenleyicisi verdi. onu kullandım. geçen aya kadarki muayenelerimde benim rahimim hep inceydi. geçen ay rahim kalınlığım iyiydi. rahim kalınlığımın iyi olması yumurta üretimi olmasından dolayı idi bence. yumurta gelişimi olduğunda yumurtalıklardan salgılanan östrojen hormonu rahimi kalınlaştırıyor. sende de yumurta üretimi olduğunda rahimin kalınlaşacaktır. ama yinede bir araştır derim...

Günaydın canım. Bence kullanma. Ya bebiş varsa. Allah korusun bir zararı olur.

Günaydın kızlarrrr :))

Gözün aydın kuzuuummm

Gözün aydın tatlım.

çok teşekkür ederim kızlar yaa...regli olmak gerçekten büyük nimet.

günaydın canım, ben regli hariç hiç folikul baktırmadım, idrara sıkışık karından mı bakıyorlar diğer günlerde

gözün aydın tatlım

çooook teşekkürler hayatım...
yok canımcım..bekar olmadığın sürece vajinal ultrason..karından folikül v.s. oldukça zor görünür.

günaydın, doğal insan sevmiyor vücut ilacı, sen bilirsin canım olabilir aslında

canımcım yani içimden bir ses kullanma diyor...bu cyclo düzenleyen birşey zaten...o da yeni bitmiş..ben olsam nacizane fikrim kullanmazdım.

dimi yaaa..ilk iğnemi eşim vurmuştu hiç unutmam..sonraaa ohooooo usta mı oldum ne...kısmet böyleymiş

Canım ilaç içerken bunlar zarar verebilir tedaviye demişti benim doktorum ama sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…