son gittiğim doktor puregon 300 yani fsh vurulduğumda hayıt kullanayım mı dediğimde halk ilacı kullansan da olur kullanmasan da demişti, aşılamada da aynı şeyler geçerli mi, yani fsh yüksek çıksa iptal mi ediyorlar, valla montem bu fsh a hiç takılmamalıyız, biliyorsun önemli olan foliküller, bazen diyorum ona bile takılmamalıyız çünkü vücut her ay farklı kalite yumi üretiyormuş, her ay aynı kalitede olsaydı fabrikadan çıkmış gibi mi olurduk acaba :)Şimdi adetin 3. Günü gittiğimde hormonlar yine bozuk çıkarsa çok kötü hissederim kendimi, aylardır yaptıklarım boşa gitmiş hissi çok canımı sıkar da ondan demiştim, haklı olabilirsiniz...
Ben de kist var mı onu da bilmiyorum ki, bu asistan doktorların bişey dediği yok. e2 niye çok yüksek acaba benim.Malesef öyleymiş e2 yüksek olduğunda fsh yi baskılıyor doğru sonuç vermez dedi doktorum bana bu ay, ben de baktıramadım kist e2 salgılıyodur diye. Merak ediyorum ama yapıcak bişii yok beklemeye devam.
Canim sadece tsh 2.5 in üstü ise aşılama yapılmıyor diye okudum ama diğerlerini bilmiyorum. Tabi hormon bozuk olursa folikul ve yumiler de bozuk olabilir herhalde, bilemedim ki, göreceğiz artık...benim Dr takılmıyordu FSH ve e2 ye ama bu ay bu ikisini istedi. Ben hepsine baktiracağım gitmisken.son gittiğim doktor puregon 300 yani fsh vurulduğumda hayıt kullanayım mı dediğimde halk ilacı kullansan da olur kullanmasan da demişti, aşılamada da aynı şeyler geçerli mi, yani fsh yüksek çıksa iptal mi ediyorlar, valla montem bu fsh a hiç takılmamalıyız, biliyorsun önemli olan foliküller, bazen diyorum ona bile takılmamalıyız çünkü vücut her ay farklı kalite yumi üretiyormuş, her ay aynı kalitede olsaydı fabrikadan çıkmış gibi mi olurduk acaba :)
İnşallah canım, ne bileyim sanki icsem hemen fayda edermiş gibi!Günaydın kızçelerrrsekerpancari bebeğim regln hayırlı uğurlu olsun gözün aydın :) no_name_ cim arkadaşlar doğru söylüyo ilaçla bitkiler etkileşime girebilir sen bu ay kullanma bence hiçbişey inşallah hormonların bozulmamıştır neden bozulsun :) Zaten bu kürler aralıklarla yapılan kürler o zaman her yaptığımızda düzelip her bıraktığımızda bozulması gerekirdi öyle bişey olmaz bence hiç kafana takma
Canım ekmek nutellanın yanında daha masum bence :)bu sabah soğan suyu içtim, ivrenç akşam yine içeceğim
folbiol ve dvit ampul alacağım
akşam bal, çörek otu, tarçın karışımı, 2 incir, 2 ceviz
yeşil çay
yatmadan dhea
gece kalkınca arısütü
bu ay yediğime içtiğime pek dikkat etmedim, arada çay içtim, nutella büyüklerden yarım kavanoz hüplettim, ekmek, hamur işi çok tükettim regl dönemi çılgınlığıydı doymak bilmedim, sonuç artı 3 kilo tabe, şu ekmeği kesmek gerek bakalım...
Hormonlarının bozulduğunu düşünmüyorum canım bence herşey yolunda gidicek regln ne zamandı?İnşallah canım, ne bileyim sanki icsem hemen fayda edermiş gibi!
Canım bak değerlerim yüksekti önceki ay ama opu bile oldum. Bu ay değerler süper ama tedavide kaliteli folikül olmadı. Bence değerleri boşverelim iyi ya da kötü düşünmeyelim sürece bakalım sadece.Onerilerinize uyacam tatlim umarım bozulmamıştır hormonlar, çok bozulurum yoksa ben de
Canim cyclo dün bitti 5-6 gün içinde gelirmiş, öyle yazmışlar genelde. İlk defa kullandığım için emin değilim. Benim 28 gün hesabıma gore 4 nisan.Hormonlarının bozulduğunu düşünmüyorum canım bence herşey yolunda gidicek regln ne zamandı?
Tavsiyem iyi ve seni üzmeyecek güvenilir bir doktor bul lütfen. Çok karışmış kafan biraz rahat ver kendine, iyi düşün iyi olsun. Kist olabilir olmayabilir, değerler iyileşir kötüleşir, hepsi ilka ki olacak önemli olan biziz.Ben de kist var mı onu da bilmiyorum ki, bu asistan doktorların bişey dediği yok. e2 niye çok yüksek acaba benim.
İnşallah hamişsindir.Her gün gelen ince kanamadan 3 gundur eser yok, damla bile gelmiyor çok sukur 3 gundur. Bakalim ne halt ettim bu ay, 3-4 güne kadar çıkar ortaya
boşa gittiği falan yok ki...bu arada sen histereskopi oldun için tertemiz artık..dr un dediklerinide yapıp ona güvendin..eeee ilişkide oldu...kanama da kesilmiş...iyi şeyler güzel belirtiler bakalım reglin gelirse dr un zaten yönlendirir seni...endişelerini kaygılarını anlıyorum...ama biz iyiyi çağıralım hep korkmayalım hayal kurmaya :))Şimdi adetin 3. Günü gittiğimde hormonlar yine bozuk çıkarsa çok kötü hissederim kendimi, aylardır yaptıklarım boşa gitmiş hissi çok canımı sıkar da ondan demiştim, haklı olabilirsiniz...
Sogan kurunu bir defa uyguladiktan sonra 6 ay ara vermek gerekiyormus.dedigin fazla yapmadiktan sonra zarari olmaz. Saracoğlu ne diyor "EVELALLAH" :)canımcım soğan kürünü çok fazla uygulamadığın sürece zararı yok deniliyor. bence bir kez uygulamanın zararı olmaz. bundan 4 ay önce tüp bebek tedavisine başladığımda rahimim inceydi. kistim vardı. soğan kürü uyguladım. kistim eridi. dr um adet düzenleyicisi verdi. onu kullandım. geçen aya kadarki muayenelerimde benim rahimim hep inceydi. geçen ay rahim kalınlığım iyiydi. rahim kalınlığımın iyi olması yumurta üretimi olmasından dolayı idi bence. yumurta gelişimi olduğunda yumurtalıklardan salgılanan östrojen hormonu rahimi kalınlaştırıyor. sende de yumurta üretimi olduğunda rahimin kalınlaşacaktır. ama yinede bir araştır derim...
Canim bal tarcin corekotu karisimi kist yapiyor diye okumustum baska forumlarda. Daha once kullandin mi. Kist olusmasin da.bu sabah soğan suyu içtim, ivrenç akşam yine içeceğim
yeşil çay
yatmadan dhea
gece kalkınca arısütü
bu ay yediğime içtiğime pek dikkat etmedim, arada çay içtim, nutella büyüklerden yarım kavanoz hüplettim, ekmek, hamur işi çok tükettim regl dönemi çılgınlığıydı doymak bilmedim, sonuç artı 3 kilo tabe, şu ekmeği kesmek gerek bakalım...
Ben de basta icememistim sogan suyunu.simdi alistim. Bir dikiste gidiyor.bu sabah soğan suyu içtim, ivrenç akşam yine içeceğim
yeşil çay
yatmadan dhea
gece kalkınca arısütü
Canım inşallah 3. tedaviye gerek kalmaz. Doğal yollardan hamiş kalırsın.Sogan kurunu bir defa uyguladiktan sonra 6 ay ara vermek gerekiyormus.dedigin fazla yapmadiktan sonra zarari olmaz. Saracoğlu ne diyor "EVELALLAH" :)
Ben yaptim ya ister istemez icimde belki 3.tedaviye baslamadan kendisi olur diyorum. Umut dunyasi:)
Amiiinn:)hepimiz insallah.Canım inşallah 3. tedaviye gerek kalmaz. Doğal yollardan hamiş kalırsın.
Peki ilacı önümüzdeki ay da kullanıcakmısın canım? Kullanmıycaksan tahlillerin yapıldıktan sonra en azından hayıt içebilirsin bence ama şu an içmemelisin :)Canim cyclo dün bitti 5-6 gün içinde gelirmiş, öyle yazmışlar genelde. İlk defa kullandığım için emin değilim. Benim 28 gün hesabıma gore 4 nisan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?