Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canim bal tarcin corekotu karisimi kist yapiyor diye okumustum baska forumlarda. Daha once kullandin mi. Kist olusmasin da.
aslında en çok onu kullandım bu süreçte reglin 2 - 14. günleri gibi ama her ay da değildi, son üç aydır her ay

Peki ilacı önümüzdeki ay da kullanıcakmısın canım? Kullanmıycaksan tahlillerin yapıldıktan sonra en azından hayıt içebilirsin bence ama şu an içmemelisin :)
Canim tahlillerle birlikte aşılama için tedaviye baslayacaz ya, mutlaka ilaç iğne bir şeyler verecektir.

Canim tahlillerle birlikte aşılama için tedaviye baslayacaz ya, mutlaka ilaç iğne bir şeyler verecektir.
O da doğruya ben o kısmı atlamışım.. Bi sorun olursa da ilaçlarla herşeyi yoluna koyarlar canım hadi bakalım bu ay senin için çok pozitif olucak lütfen böyle düşün :)

Ah keşke tatlim, ama artık umudum kalmadı. Su kimyasallardan sonra sevkim kırık açıkçası
ne demek kırık şevk....silkin bakayım sen...bir titre bir kendine gel. evet yoruldun zor bir süreç sürekli bekelemk üzerine kurulu..değerler üzerine kurulu..ama umut hep var...en karanlıkta bile... Allah bir daha yaşatmasın kimyasal en sağlıklısından versin sana bebiş ama moral düşürmek yok....o oynak hormonlara prim verme bakayım...zaten bulutttan nem kapıyorlar....

Ah keşke tatlim, ama artık umudum kalmadı. Su kimyasallardan sonra sevkim kırık açıkçası
montecim aksine o kimyasallar en çok ümit sebebin olmalı diye düşünüyorum, 6 ay önce falandı ya kimyasalım bilem yok olsaydı bir şekilde gebelik elde ederdim diyordum

Evet canım bu ara çok dalgalı ruh durumum, durduk yerde ağlıyorum falan, saçma sapan oldum özellikle son 1 haftadır, eşim bile bu ilaç ne yaptı sana böyle diyor yazık. Geçen kırılan bardağa ağladım, ben onu çok seviyordum diye, oysa hiç huyum değildir, bu ara delirdim iyice. Hep bu ilaçtan

montecim aksine o kimyasallar en çok ümit sebebin olmalı diye düşünüyorum, 6 ay önce falandı ya kimyasalım bilem yok olsaydı bir şekilde gebelik elde ederdim diyordum
Yok bebeğim ya ilkinde evet demiştim ki oluyor demekki ama 2. Yı yaşadığımda bunun beni çok yıprattığına karar verdim. Bilirsin regl bekleme sürecindeki heyecanimizi, geldi- gelmedi. Gecikti, oy idrar testi yapayım yok kana gideyim, vay değer düşük vb süreç beni çok boğuyor

hormon ilacı aldığımda bende öyleydim biraz da ondan tırstım tedaviyi bıraktım, ama şimdi ilacın bana neler yapabileceğini biliyorum...

anladım canım, hayırlısıyla olacak inşallah

hormon ilacı aldığımda bende öyleydim biraz da ondan tırstım tedaviyi bıraktım, ama şimdi ilacın bana neler yapabileceğini biliyorum...
İlk ya benim, o sebeple garipsedim bu ayı. Bundan sonra alisirim elbet

Tabii ki ilaçta çok etkili, bilmezmiyim...dediğim gibi zor yorucu..hepimiz bu yolda bebek isteyen güçlü kadınlara dönüştük bir anda.ya da dönüşmek zorunda kaldık..o kadar yoruldum ki tekrar tedavi olur muyum inan bilmiyorum ama kendimi biliyorum bir dürtü var o gelince sanki hiç tedavi olmamışım gibi baştan alıyorum. valla bu ialçalr yüzünden bardağa ağlanır tabağa ağlanır
bir transfer dönemimde uçan fil jumbo izliyorum.çizgi film bildiğin.yavru fili annesinden ayırdılar diye ağladığımı bilirim.herkesin garip garip baktığınıda....ahhh ahhh o bebikler gelsin ısırıcam her yanlarından...

Oy ben sana kiyamam of bi gelseler de rahatlasak

Mrb fhs benım 21 lh 30 Dr senın tıp bebek bıle olmax dedı
Bana dedi Dr tüp bebek bile olmaz diye canim. FSH 23.6 idi. Bu rakamlara takılmamak gerek folikul var ve yumurta sağlıklı gelisiyorsa bu rakamlar pek de önemli değil. Fsh 120 olup doğal yoldan hamile kalanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…