O zaman folikül takibi yapacak bi doktor lazım, bana hiç ultrasonla bakıp folikül var mı yok mu bişey söyleyen olmadı.Bana dedi Dr tüp bebek bile olmaz diye canim. FSH 23.6 idi. Bu rakamlara takılmamak gerek folikul var ve yumurta sağlıklı gelisiyorsa bu rakamlar pek de önemli değil. Fsh 120 olup doğal yoldan hamile kalanlar var
Önemli olan o tatlim genelde de takip yapmıyorlar. Pek ugrasmiyorlar galiba, ben de anlamis degilim.Benim Dr yapmıyor sanirim mesela, aşılama olacak diye bu ay mecbur yapacak. Alttan bakıyor ve folikul var diyor, sonra kendi halime bırakıyor. Belki de 2 kez kimyasal yaşadığım için yumurta gelişiyor ve catliyor diye bende gerek duymuyor. O da olabilir, ama her gittiğimde mutlaka folikule bakiyorO zaman folikül takibi yapacak bi doktor lazım, bana hiç ultrasonla bakıp folikül var mı yok mu bişey söyleyen olmadı.
Hatta geçen ay folikul var mı , kaç tane diye sorduğumda kızdı bana. Bırak sen bunları düşünmeyi git ve gunasiri ilişkiye gir, bunları düşündükçe çocuğun olmaz, rahat ol dedi ve inatla kaç folikul olduğunu söylemedi ya!!!!!Önemli olan o tatlim genelde de takip yapmıyorlar. Pek ugrasmiyorlar galiba, ben de anlamis degilim.Benim Dr yapmıyor sanirim mesela, aşılama olacak diye bu ay mecbur yapacak. Alttan bakıyor ve folikul var diyor, sonra kendi halime bırakıyor. Belki de 2 kez kimyasal yaşadığım için yumurta gelişiyor ve catliyor diye bende gerek duymuyor. O da olabilir, ama her gittiğimde mutlaka folikule bakiyor
ilişkiye gir dediğine göre folikül varmış canım zaten kaç tane olduğu da çok önemli değil 1 olsun sağlam olsunHatta geçen ay folikul var mı , kaç tane diye sorduğumda kızdı bana. Bırak sen bunları düşünmeyi git ve gunasiri ilişkiye gir, bunları düşündükçe çocuğun olmaz, rahat ol dedi ve inatla kaç folikul olduğunu söylemedi ya!!!!!
Bence de kaç folikul olduğunun aslında önemi yok tatlim ama tabi erken menopoz teşhisini bir kere duyunca insan yine de tedirgin oluyor acaba var mı folikul, geçen aydan az mı ki? Gittikçe azalacak mı ki gibi sorular oluyor kafada. Tedirginlikten sadece, yoksa gerekli olanın 1 tane olduğunun farkındayımilişkiye gir dediğine göre folikül varmış canım zaten kaç tane olduğu da çok önemli değil 1 olsun sağlam olsun
Bebebeğim ben de aynı durumdayım malum amh ım yerlerde ama bak kaç aydır 4 folikül 3-5 folikül büyüyo çatlıyo herşey oluyo ama bebek olmuyo.. Tek tek olsa belki de daha kaliteli oluyodur bilmiorumki insan bazen öyle düşünüyo açıkçası.. Ben de tedirginim yoksa biliyosun ama yumurtalar da fazla fazla olursa acaba daha mı erken biterki diye de düşünmüyo değilimBence de kaç folikul olduğunun aslında önemi yok tatlim ama tabi erken menopoz teşhisini bir kere duyunca insan yine de tedirgin oluyor acaba var mı folikul, geçen aydan az mı ki? Gittikçe azalacak mı ki gibi sorular oluyor kafada. Tedirginlikten sadece, yoksa gerekli olanın 1 tane olduğunun farkındayım
Bence de feci, benim bugün 1 hafta oluyor karatay beslenme .... akşama ödül yaptım kendime bol soslu yoğurtlu makarna aaa, yoksa gözüm dönecek saldiracam her şeye.Bu arada kız bu rejim olayı çok zor yaaaAçlıktan ölmesem bari
Ay tabi haftada 1 ödül gayet yerinde bence neyi seviyosan onu yiyceksin falanBence de feci, benim bugün 1 hafta oluyor karatay beslenme .... akşama ödül yaptım kendime bol soslu yoğurtlu makarna aaa, yoksa gözüm dönecek saldiracam her şeye.
4 kg gitti benim bu akşam makarnadan sonra 1 kg geri gelir ama. Benim böyle hızlı gider, hızlı gelirAy tabi haftada 1 ödül gayet yerinde bence neyi seviyosan onu yiyceksin falan1 haftadır yapıosun kilo verebildin mi peki canım?? Ben de tam 1 haftam dolunca tartılmayı planlıyorum sabredebilirsem
Ayy maşallah ne güzel vermişsinn inşallah ben de öyle hızlıca verir kurtulurum yaa hiç sanmıyorum ama ben de hızlı alıp yavaş verenlerdenim kötü bi huy4 kg gitti benim bu akşam makarnadan sonra 1 kg geri gelir ama. Benim böyle hızlı gider, hızlı geliryemekcinden memnun musun ?
Ayyy keske nerdenBana dedi Dr tüp bebek bile olmaz diye canim. FSH 23.6 idi. Bu rakamlara takılmamak gerek folikul var ve yumurta sağlıklı gelisiyorsa bu rakamlar pek de önemli değil. Fsh 120 olup doğal yoldan hamile kalanlar var
Folikul ne banada bakan olmadıÖnemli olan o tatlim genelde de takip yapmıyorlar. Pek ugrasmiyorlar galiba, ben de anlamis degilim.Benim Dr yapmıyor sanirim mesela, aşılama olacak diye bu ay mecbur yapacak. Alttan bakıyor ve folikul var diyor, sonra kendi halime bırakıyor. Belki de 2 kez kimyasal yaşadığım için yumurta gelişiyor ve catliyor diye bende gerek duymuyor. O da olabilir, ama her gittiğimde mutlaka folikule bakiyor
Folikul reglin 2. Veya 3. Günü vajinal ultrason ile görülen, oluşmamış yumurta, bilmem doğru ifade edebildim mi, büyüyüp yumurta olmaları beklenen mini yumurtalar. Bunlardan biri çoğunlukla 14. Günde, bu değişebilir de, yeterli olgunluğa gelir ve çatlar, o esnada sperm ile karşılaşırsa dollenir ve bebiki oluşturan embriyo olurlar. Umarım doğru anlatmisimdirFolikul ne banada bakan olmadı
Kist yapmadiysa sorun yok canim. Ama oyle duymustum.soyleyim dedim.aslında en çok onu kullandım bu süreçte reglin 2 - 14. günleri gibi ama her ay da değildi, son üç aydır her ay
Tamam ben hem rahat olayim hem de kac folikül var bileyim:))Hatta geçen ay folikul var mı , kaç tane diye sorduğumda kızdı bana. Bırak sen bunları düşünmeyi git ve gunasiri ilişkiye gir, bunları düşündükçe çocuğun olmaz, rahat ol dedi ve inatla kaç folikul olduğunu söylemedi ya!!!!!
Supper darısı başımıza, bizimki de çıkar bu hafta.Arkadslar esime ve bana yapilan karyotop kromozom testi sonucunu aldik az once. Cok sukur temiz cikti:))
Hicbir sorun yok dedi doktor.
Embriyolara da genetik inceleme yapmaya gerek yok dedi. Eger sizde bir sorun olsaydi embriyonun genetige gitmesi gerekecekti dedi.
Tesekkurler.Insallah canim sizinki de tertemiz cikar .onumuzdeki hafta da pihtilasma cikacak.o da sorunsuz cikar umarim.Supper darısı başımıza, bizimki de çıkar bu hafta.
Pıhtılaşmaya ne kadar odediniz canim kişi başı? Benden de isteyebilir onuTesekkurler.Insallah canim sizinki de tertemiz cikar .onumuzdeki hafta da pihtilasma cikacak.o da sorunsuz cikar umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?