Devlet hastanesinde yaptirdik canim pihtilasmayi.Para vermedik.Pıhtılaşmaya ne kadar odediniz canim kişi başı? Benden de isteyebilir onu
Karyotip demek istedim:)Arkadslar esime ve bana yapilan karyotop kromozom testi sonucunu aldik az once. Cok sukur temiz cikti:))
Hicbir sorun yok dedi doktor.
Embriyolara da genetik inceleme yapmaya gerek yok dedi. Eger sizde bir sorun olsaydi embriyonun genetige gitmesi gerekecekti dedi.
Canım özelde kromozom 200 dü pıhtılaşma 1500-2000 civarı kapsamına göre değişiyo hiç ucuz değil :)Devlet hastanesinde yaptirdik canim pihtilasmayi.Para vermedik.
Kromozom analizi devlet hastanesinde 2.5 ayda cikiyormus. pazartesi istanbula doktora gidecegimiz ve 2.5 ay Uzun bir sure oldugu icin kromozomu disarda yaptirmistik. Ama pihtilasma kromozomdan daha ucuz diye biliyorum.
Pihtilasma daha cabuk cikiyor diye devlet hastanesinde yaptirdik.Pıhtılaşmaya ne kadar odediniz canim kişi başı? Benden de isteyebilir onu
Pihtilasma daha cabuk cikiyor diye devlet hastanesinde yaptirdik.Pıhtılaşmaya ne kadar odediniz canim kişi başı? Benden de isteyebilir onu
Tup bebek tedavimi yaptirdigim merkez 300 lira demisti pihtilasma +kromozoma (1 kisi). Sonra ben arayip sadece kromoZomu sorunca 250 dedi. Digeri de demekki 50 lira dedim. Ama tabi fiyatlar merkeze gore farkli olabilir canim.Canım özelde kromozom 200 dü pıhtılaşma 1500-2000 civarı kapsamına göre değişiyo hiç ucuz değil :)
Tup bebek tedavimi yaptirdigim merkez 300 lira demisti pihtilasma +kromozoma (1 kisi). Sonra ben arayip sadece kromoZomu sorunca 250 dedi. Digeri de demekki 50 lira dedim. Ama tabi fiyatlar merkeze gore farkli olabilir canim.
Ben tedavi gordugum yerde yaptirmadim kromozomu. 400 tl odedik esim ve benim icin.
En iyisi devlet hastanesi veya universite.ucret vermiyoruz. Sonucta tedaviler pahali. Ama iste devlette cok bekliyoruz.bursadaki universite 2.5 ay dedi kromozoma. Cerrahpasayi arayim dedim. 6 ay dedi:))
Eger hemen tedaviye baslanmayacaksa beklenebilir universite.
Acaba farklı bi testten mi bahsediyoruz, benim dediğim pıhtılaşma trombofili paneli diye geçen bişey. Trombofili paneli(Faktör V, Faktör II ve MTHFR mutasyonu)Tup bebek tedavimi yaptirdigim merkez 300 lira demisti pihtilasma +kromozoma (1 kisi). Sonra ben arayip sadece kromoZomu sorunca 250 dedi. Digeri de demekki 50 lira dedim. Ama tabi fiyatlar merkeze gore farkli olabilir canim.
Ben tedavi gordugum yerde yaptirmadim kromozomu. 400 tl odedik esim ve benim icin.
En iyisi devlet hastanesi veya universite.ucret vermiyoruz. Sonucta tedaviler pahali. Ama iste devlette cok bekliyoruz.bursadaki universite 2.5 ay dedi kromozoma. Cerrahpasayi arayim dedim. 6 ay dedi:))
Eger hemen tedaviye baslanmayacaksa beklenebilir universite.
Acaba farklı bi testten mi bahsediyoruz, benim dediğim pıhtılaşma trombofili paneli diye geçen bişey. Trombofili paneli(Faktör V, Faktör II ve MTHFR mutasyonu)
4-5 tüp kan verdim bunun
Tup bebek doktoruma devlet hastanesinde yaptiracagiz biz,ne diyelim dedik. Pihtilasma testi deyin onlar bilir dedi. Tıbbi genetik doktoruna gittik.pihtilasma testi istiyoruz dedik. Laboratuvardan da bir tup kan alindi. Yesil veya mor renkli ozel bir tuptu.
Acaba pihtilasmanin cesitleri mi var?
Yani seninkiyle benimkinde bakilan seyler mi farkli acaba?
Kromozom baktirdin mi peki canim.kromozom icin de esimden de benden de bir tup kan alindi.
Çok karışık hakkaten, her yer farklı mı ki? Aynı olması gerekmez mi uygulamanın?Acaba farklı bi testten mi bahsediyoruz, benim dediğim pıhtılaşma trombofili paneli diye geçen bişey. Trombofili paneli(Faktör V, Faktör II ve MTHFR mutasyonu)
4-5 tüp kan verdim bunun için.
Evet 1500-2000
Bizden tek tup kan aldilar canim.Acaba farklı bi testten mi bahsediyoruz, benim dediğim pıhtılaşma trombofili paneli diye geçen bişey. Trombofili paneli(Faktör V, Faktör II ve MTHFR mutasyonu)
4-5 tüp kan verdim bunun için.
Evet 1500-2000
Kromozom için bizden 2 ser tüp kan aldılar. Her yerde farklı farklı mı bu iş? Çok garip
Canım çok çeşitleri türleri var. Genetik testler yapan lab. internet sitelerinde yazar. Bizim yaptırdığımız yerde şöyle yazıyo mesela:Çok karışık hakkaten, her yer farklı mı ki? Aynı olması gerekmez mi uygulamanın?
Tebrikler, umarım huzurla çalışacağın bi iş olur.Kızlar,güzeller.İşi aldım6 Nisan 'da başlayacağım.3 mülakattan,tüm referansların aranmasından,zorlu bir süreç sonunda bugün aradılar.Benim için iyi olacak.Evde kurup durmaktan kurtulurum.Allah utandırmasın.Yarın hem benim doktora hem annemin doktoruna gideceğiz.Ben smear sonucunu göstereceğim,geneli negatif yazıyor bakalım sadece kısmi enfeksiyon demiş,onu soracağım,kötü birşey olmaz inşallah.Anneminde sonuçlarını alacağız.Umarım şu an ki sağlık durumum işime engel olmaz.
Çok teşekkür ederim canım,umarım iyi olur herşey.Artık birşeyler de güzel gitsin.Tebrikler, umarım huzurla çalışacağın bi iş olur.
günaydın sizin baktırdığınız aptt ptz ınr gibi rutinde yapılan pıhtılaşma testi olabilir miKafama takildi simdi. BIzden tek tup aldilar hem pihtilasmada hem de kromozomda. Ama moyaalitu 4 5 tup diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?