canım gözün aydın, hayırlı olsun, bana hiç smear yapmadı hainlerKızlar,güzeller.İşi aldım6 Nisan 'da başlayacağım.3 mülakattan,tüm referansların aranmasından,zorlu bir süreç sonunda bugün aradılar.Benim için iyi olacak.Evde kurup durmaktan kurtulurum.Allah utandırmasın.Yarın hem benim doktora hem annemin doktoruna gideceğiz.Ben smear sonucunu göstereceğim,geneli negatif yazıyor bakalım sadece kısmi enfeksiyon demiş,onu soracağım,kötü birşey olmaz inşallah.Anneminde sonuçlarını alacağız.Umarım şu an ki sağlık durumum işime engel olmaz.
günaydın montecim bugün 28. gün mü? ağır falan kaldırma, fazla efor harcama belki geciktirebilirsin, aslında çok ta birşey olmaz 4. gün olmayla ama, tüp bebekte 2. gün başlatıyorlar tedaviye, aşılama nasıl bilmiyorumGünaydın tatlislarrrrhayırlı cumalar olsun hepimizeee güzel haberler alalım inşallah bugün günün kötü haberi benden gelsin, reglim geliyor, ağrısı, sızısı başladı bile kısmet değilmiş, bu ay da olmadı... Sağlık olsun, ne yapalım, vardır bunda da bi hayır
@Gobe cim caniiim, hayırlı, uğurlu olsun yeni işin... Biliyordum işi alacağını, hiç tereddutum yoktu... Şans, bereket, bolluk getirsin inşallah... Dün akşam benim patron aradı, cumartesi goruselim mi dedi, ben de müsait olursam ararim dedim.hala sigorta cikisimi yapmamislar, aklı sıra ikna edip geri dondurecekler ama monte yemezz, evi sevdim ben, dönmeyeceğim. Bu arada hay benim şansıma!!!!, reglim bugün gelince pazartesi 4. Gün olacak, Dr 3. Gün gelmem önemli demişti, ne halt edecem ben yaa, hep aynı şey. 4. Gün olması çok farkeder mi sizce ? Offf bu bile sıkıntı yapmaktabakalım neler olacak...
Çok enteresan tatlim, yaptır smearini, ilk önce yaptıkları test o.. Her şeyden önce kural gibi önce onu istiyorlar. Benim 2 Dr da önce smear sordu.canım gözün aydın, hayırlı olsun, bana hiç smear yapmadı hainler
Yok bebeğim 25. Gün bugün, ilaçtan denge bozuldu sanırım, 3 - 4 nisan gibi bekliyordum ama ilaç erken getirdi galiba. Yarında giderdim aslında ama benim Dr CMT pazar olmuyorgünaydın montecim bugün 28. gün mü? ağır falan kaldırma, fazla efor harcama belki geciktirebilirsin, aslında çok ta birşey olmaz 4. gün olmayla ama, tüp bebekte 2. gün başlatıyorlar tedaviye, aşılama nasıl bilmiyorum
Allah Allah benim ilk gebelikte bakılmıştı yıllar önce, şimdi hiç soran bakan olmadı, temiz temiz diyip geçiyorlar, başka daha önce yazmıştım,bir forumda okudum şok oldum iki tüp yapılıyor bir bayana herşey kaliteli tutmuyor, sonra dr histereskopi yapıyor bir bakıyor ki rahim tümden iltihaplı, karı koca bir ay yoğun antibiyotik kullanıyorlar, sonra 3. tüp tutuyor.Çok enteresan tatlim, yaptır smearini, ilk önce yaptıkları test o.. Her şeyden önce kural gibi önce onu istiyorlar. Benim 2 Dr da önce smear sordu.
inşallah canım arasan mı doktoru günün ilerleyen saatlerindeYok bebeğim 25. Gün bugün, ilaçtan denge bozuldu sanırım, 3 - 4 nisan gibi bekliyordum ama ilaç erken getirdi galiba. Yarında giderdim aslında ama benim Dr CMT pazar olmuyorhenüz ped kirlenmiyor peceteye silince hafif geliyor inşallah yarına kadar bekler
Beklesin 4. Günü ne yapayım, aramayacagim canim, oldukça sıkıldım Dr ile muhattab olmaktan, bi sökülsün bakalım, yapacak bir şey yok, olmadı beklerim 1 ay dahainşallah canım arasan mı doktoru günün ilerleyen saatlerinde
Canım gözün aydın, hayırlı olsun.Kızlar,güzeller.İşi aldım6 Nisan 'da başlayacağım.3 mülakattan,tüm referansların aranmasından,zorlu bir süreç sonunda bugün aradılar.Benim için iyi olacak.Evde kurup durmaktan kurtulurum.Allah utandırmasın.Yarın hem benim doktora hem annemin doktoruna gideceğiz.Ben smear sonucunu göstereceğim,geneli negatif yazıyor bakalım sadece kısmi enfeksiyon demiş,onu soracağım,kötü birşey olmaz inşallah.Anneminde sonuçlarını alacağız.Umarım şu an ki sağlık durumum işime engel olmaz.
canım tazminatımı alabilmek için 15 gün daha buradayım..oldukça iyi bir meblağ benim için.tedavim için gerekli bi para.çalış dediler bir 15 gün daha..mecbur çalışıcam.sözlerine istinaden çalışıcam.umarım kandırmıyorlardır beni.haftaya bir gidip gelicem ama ev tutmak için.eşim karar verememiş tek başına.sekerpancari tatlim ne zaman bitiyor senin iş ? Özgürlük ne zaman ?
Nefret edici bir süreç, zorla 15 gün daha gidip gelmek zorunda olmak.vaktinde ödeyip, insanın canını sikmasalar! Ama her yer böyle, inan bana.Rabbim kolaylık versin. Ev tutma heyecanı da ayrı güzel, ohh miss gibi bi hayat bekliyor seni kuzum, demekki az daha sabır gerekiyorcanım tazminatımı alabilmek için 15 gün daha buradayım..oldukça iyi bir meblağ benim için.tedavim için gerekli bi para.çalış dediler bir 15 gün daha..mecbur çalışıcam.sözlerine istinaden çalışıcam.umarım kandırmıyorlardır beni.haftaya bir gidip gelicem ama ev tutmak için.eşim karar verememiş tek başına.
Aynen katılıyorum sana canım, bana daha neyin var demeden hemen smear için çatala almıştı, şok olmuştum. En önce smear! Yaptır canim mutlaka.fshe2 canımcım hiç bir dr smearsiz tedavi bile yapmıyor. tedavi olmasa bile her sene bu smeari vermeliymişiz. mutlaka yaptır.yani öyle kafadan seni tedaviye alalım olmaz...sen de az çok okuyorsun..aceleye getirilmemesi gereken işler. hem maddi hem manevi uzun bir süreç
canım benim gerçekten hani gerçekten sonu belli ya artık..keşke bir an önce gidebilsem..ayaklarım geri geri gidiyor.hiç böyle olmamıştım iş yaşantımda.ama anladımki burası bitmiş benim için.umarım öderler tazminatımı.Nefret edici bir süreç, zorla 15 gün daha gidip gelmek zorunda olmak.vaktinde ödeyip, insanın canını sikmasalar! Ama her yer böyle, inan bana.Rabbim kolaylık versin. Ev tutma heyecanı da ayrı güzel, ohh miss gibi bi hayat bekliyor seni kuzum, demekki az daha sabır gerekiyor
kesinlikle katılıyorum...2014 ten bu yana her sene veriyorum.tedavi olsada olmasada...Aynen katılıyorum sana canım, bana daha neyin var demeden hemen smear için çatala almıştı, şok olmuştum. En önce smear! Yaptır canim mutlaka.
Öyle oluyor canim, kafada bitince gerisi gelmiyor, çok yaşadım o duyguyu. İnşallah verirler tüm alacaklarini, hakkımı alabilecek miyim kaygısı büyük bir stres kaynağı. İnşallah kolaylıkla atlat bu sureci canimcanım benim gerçekten hani gerçekten sonu belli ya artık..keşke bir an önce gidebilsem..ayaklarım geri geri gidiyor.hiç böyle olmamıştım iş yaşantımda.ama anladımki burası bitmiş benim için.umarım öderler tazminatımı.
senide çağırmışlar..geleceğini düşünüyorlar galiba :) bilmiyorlarki monte eviyle bütünleşti, haftada bir perde yıkayıp asıyor :))
Canım 2.gün git çok farkeder tedavi başlarsa, bugün sabah adet olursan yarın git doktor çalışıyorsa.Günaydın tatlislarrrrhayırlı cumalar olsun hepimizeee güzel haberler alalım inşallah bugün günün kötü haberi benden gelsin, reglim geliyor, ağrısı, sızısı başladı bile kısmet değilmiş, bu ay da olmadı... Sağlık olsun, ne yapalım, vardır bunda da bi hayır
@Gobe cim caniiim, hayırlı, uğurlu olsun yeni işin... Biliyordum işi alacağını, hiç tereddutum yoktu... Şans, bereket, bolluk getirsin inşallah... Dün akşam benim patron aradı, cumartesi goruselim mi dedi, ben de müsait olursam ararim dedim.hala sigorta cikisimi yapmamislar, aklı sıra ikna edip geri dondurecekler ama monte yemezz, evi sevdim ben, dönmeyeceğim. Bu arada hay benim şansıma!!!!, reglim bugün gelince pazartesi 4. Gün olacak, Dr 3. Gün gelmem önemli demişti, ne halt edecem ben yaa, hep aynı şey. 4. Gün olması çok farkeder mi sizce ? Offf bu bile sıkıntı yapmaktabakalım neler olacak...
Yok cnm cumartesi pazar olmuyor Dr. Henüz gelen giden yok Allahtan. Yarın gelse de germese barıCanım 2.gün git çok farkeder tedavi başlarsa, bugün sabah adet olursan yarın git doktor çalışıyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?