Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım gözün aydın, hayırlı olsun, bana hiç smear yapmadı hainler

günaydın montecim bugün 28. gün mü? ağır falan kaldırma, fazla efor harcama belki geciktirebilirsin, aslında çok ta birşey olmaz 4. gün olmayla ama, tüp bebekte 2. gün başlatıyorlar tedaviye, aşılama nasıl bilmiyorum

Yok bebeğim 25. Gün bugün, ilaçtan denge bozuldu sanırım, 3 - 4 nisan gibi bekliyordum ama ilaç erken getirdi galiba. Yarında giderdim aslında ama benim Dr CMT pazar olmuyor henüz ped kirlenmiyor peceteye silince hafif geliyor inşallah yarına kadar bekler

Çok enteresan tatlim, yaptır smearini, ilk önce yaptıkları test o.. Her şeyden önce kural gibi önce onu istiyorlar. Benim 2 Dr da önce smear sordu.
Allah Allah benim ilk gebelikte bakılmıştı yıllar önce, şimdi hiç soran bakan olmadı, temiz temiz diyip geçiyorlar, başka daha önce yazmıştım,bir forumda okudum şok oldum iki tüp yapılıyor bir bayana herşey kaliteli tutmuyor, sonra dr histereskopi yapıyor bir bakıyor ki rahim tümden iltihaplı, karı koca bir ay yoğun antibiyotik kullanıyorlar, sonra 3. tüp tutuyor.

inşallah canım arasan mı doktoru günün ilerleyen saatlerinde

soğan suyunda ikinci günüm, te ben bunu niye bu işlerin en başında yapmamışım acep, hiç te ağrıtmadı midemi, demek ki zarı ağrıtıyormuş, şimdi rahim incelecek diye korkum, zaten inceydi bana göre, bir dahaki ay fsh baktırıp ona göre tüpe yöneleceğim, bizden iş çıkmıyor çünkü, eğer nasip olur da tutarsa tatile 3 ayı bitirip gideriz, hep plan hep hayal işte, hulusi beye gitsem diyorum ama o fsh 11 in altında ise başlatıyormuş sanırım, bir de birkaç ay bekletebiliyormuş, gerçi ben iki aydır takviyelerimi yaptım, beslenmeme de oldukça dikkat ettim ama soğan kürü biraz geç kaldı, daha önce yapsaydım şimdi de rahmi kalınlaştırmaya bakardım

inşallah canım arasan mı doktoru günün ilerleyen saatlerinde
Beklesin 4. Günü ne yapayım, aramayacagim canim, oldukça sıkıldım Dr ile muhattab olmaktan, bi sökülsün bakalım, yapacak bir şey yok, olmadı beklerim 1 ay daha

Canım gözün aydın, hayırlı olsun.

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah..

no_name_ canım reglin tam başlamamış, tam başladıktan sonraki gün 2. gün ama işte belki 3. gün başlaman gereken ilaçlar ve hormon testleri var malum..canın sıkıldı ama dr u ara sor böyle be de...fikir al mutlaka..

sekerpancari tatlim ne zaman bitiyor senin iş ? Özgürlük ne zaman ?
canım tazminatımı alabilmek için 15 gün daha buradayım..oldukça iyi bir meblağ benim için.tedavim için gerekli bi para.çalış dediler bir 15 gün daha..mecbur çalışıcam.sözlerine istinaden çalışıcam.umarım kandırmıyorlardır beni.haftaya bir gidip gelicem ama ev tutmak için.eşim karar verememiş tek başına.

fshe2 canımcım hiç bir dr smearsiz tedavi bile yapmıyor. tedavi olmasa bile her sene bu smeari vermeliymişiz. mutlaka yaptır.yani öyle kafadan seni tedaviye alalım olmaz...sen de az çok okuyorsun..aceleye getirilmemesi gereken işler. hem maddi hem manevi uzun bir süreç

Nefret edici bir süreç, zorla 15 gün daha gidip gelmek zorunda olmak.vaktinde ödeyip, insanın canını sikmasalar! Ama her yer böyle, inan bana.Rabbim kolaylık versin. Ev tutma heyecanı da ayrı güzel, ohh miss gibi bi hayat bekliyor seni kuzum, demekki az daha sabır gerekiyor

Aynen katılıyorum sana canım, bana daha neyin var demeden hemen smear için çatala almıştı, şok olmuştum. En önce smear! Yaptır canim mutlaka.

canım benim gerçekten hani gerçekten sonu belli ya artık..keşke bir an önce gidebilsem..ayaklarım geri geri gidiyor.hiç böyle olmamıştım iş yaşantımda.ama anladımki burası bitmiş benim için.umarım öderler tazminatımı.
senide çağırmışlar..geleceğini düşünüyorlar galiba :) bilmiyorlarki monte eviyle bütünleşti, haftada bir perde yıkayıp asıyor :))

Öyle oluyor canim, kafada bitince gerisi gelmiyor, çok yaşadım o duyguyu. İnşallah verirler tüm alacaklarini, hakkımı alabilecek miyim kaygısı büyük bir stres kaynağı. İnşallah kolaylıkla atlat bu sureci canim

Canım 2.gün git çok farkeder tedavi başlarsa, bugün sabah adet olursan yarın git doktor çalışıyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…