Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Yok cnm cumartesi pazar olmuyor Dr. Henüz gelen giden yok Allahtan. Yarın gelse de germese barı
Okudum sonra evet yokmuş neyse o zaman, yapacak bişey yok. Bu iş çok canımı sıkıyor. Aralık ayında benim de böyle olmuştu, pazar günü açıktı şişli memorial ama nöbetçi doktor bakmıştı ters ters konuşmuştu ne üzülmüştüm. İnşallah yarın başlar da kafan rahat eder, olmadı sabah ilk sen gidersin pazartesi erkenden.

İnşallah canım, beklemedeyim bakalım. Sırf su 3.gün davasına kaç ay kaybettim, hatırlar arkadaşlar, benim de hep böyle oluyor

İnşallah canım, beklemedeyim bakalım. Sırf su 3.gün davasına kaç ay kaybettim, hatırlar arkadaşlar, benim de hep böyle oluyor

Yaaa kızlar benimde öyle oluyma ben hayırlısı diye düşünüyorum sonra...günü denk gelmiyors vardır bunda bir hayır..çünkü bi ara hep cumartesi pazarlara denk geliyordu.Allahtan bu hulusi bey dr um cumartesi öğlene kadar çalışıyorduda o şekilde kurtarıyorduk.

CMT çalışmalı Dr hakkaten bu tarz durumlar için.ben rahim filmimi 2 ay gidip gösterememiştim sırf bu yüzden, hatırlarsan hep pazara geliyordu 3. Gunler....gittiğimde gosteririm diye beklemiştim hep

CMT çalışmalı Dr hakkaten bu tarz durumlar için.ben rahim filmimi 2 ay gidip gösterememiştim sırf bu yüzden, hatırlarsan hep pazara geliyordu 3. Gunler....gittiğimde gosteririm diye beklemiştim hep
yaaa özel ise bence çalışmalı...sonuçta bak mesela aşılama falan yapıyor o günler kontrole denk geliyor ise pazartesiye mi atıyor...çokta anlamlı değil..

Hayır vardır tabi ama doktorların genelde tatil günlerini düşünerek hareket ettiğini de düşünüyorum, kötü niyetli olmasalar da gerçek bu ve bu iş beni üzüyo gerçekten, kısmet işte.

orası öyle...bizim çok öyle bol zamanımız yok ki (
zamanımız yok ama okudukça anlıyorum bu yol uzun bir yol, vücudun hazırlanması, bir anlamda yeniden uyandırılması derken epey zaman isteyen bir süreç, ama ben epey sallamışım :)

zamanımız yok ama okudukça anlıyorum bu yol uzun bir yol, vücudun hazırlanması, bir anlamda yeniden uyandırılması derken epey zaman isteyen bir süreç, ama ben epey sallamışım :)
Vardır çevremizde genç yaşta bir çocuk yapıp sonra ilerleyen 35 sonrası yaşlarda 2. Bebeği kolay yaparlar. Hiç çocuk yapmamış kadinlR icn durum daha zor diye biliyorum. Dr bana demişti bunca yıl ilişki var, döllenme yok, vücudun buna alışması için zaman gerekli demişti.

günaydın sizin baktırdığınız aptt ptz ınr gibi rutinde yapılan pıhtılaşma testi olabilir mi
Canim o kadar detayini hic bilmiyorum. Sadece tup b. Mrk. Bize devlet hastanesjndeki doktora pihtilasma deyin onlar bilir dedi. Ay allahim ne kadar sıkıntılı isler bunlar.millet 14. Gunu degerlendiriyor hemen hamile.ama biz nerdeyse tıptaki butun terimleri ezberledik. Folik asite bile karsi olanlar var icmeyenler var.bizim yaptirmadigimiz test kalmiyor.icmedigimiz ilac vitamin yok. Simdi de bu test aklima takildi.acaba eksik bakilan bisey var mi diye.
Allahim su mubarek cuma saatlerinde sen bize yardim et. Hayirlisiyla saglikla bir evlat sahibi olmayi nasip et. Nolur.

Selam kizlar hayirli cumalar hastaneden geldim simdi bebegimin kalp atisini duydum cok şükür darisi hepinizin basina insallah
dünden beri seni düşünüyordum iyi ki yazdın...maşallah bebişe..Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla gelsin doldursun kucağınızı :)

Çok teşekkürler arkadaşlar şükür iyiyiz kontrolümuz Nisanın ikinci haftası ins cinsiyetleri öğreniriz :)
Sizler nasılsınız?
oyyyy maşallah Allah daha iyi etsin....bakalım cinsiyetleri ne :) çok heyecanlı...benim içimden 2 kız geçiyor sağlıcakla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…