- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Geçen önce bir kız bir erkek dedi sonra iki kıza benziyor net değil dedi :)oyyyy maşallah Allah daha iyi etsin....bakalım cinsiyetleri ne :) çok heyecanlı...benim içimden 2 kız geçiyor sağlıcakla :)
Allah gönlüne göre versin canımcım...elbette bir kız bir erkek kardeş kardeş büyürler...iki kız da çok güzellllGeçen önce bir kız bir erkek dedi sonra iki kıza benziyor net değil dedi :)
Bu kontrolde kesinleşir ins.
Benim içimden de iki kız geçiyor ama Allah biliyor ya gönlümden geçen bir kız bir erkek :) önce sağlıklı olsunlar tabi ins.
:) :) bizde ilişkinin de pek olduğu söylenemez montecimVardır çevremizde genç yaşta bir çocuk yapıp sonra ilerleyen 35 sonrası yaşlarda 2. Bebeği kolay yaparlar. Hiç çocuk yapmamış kadinlR icn durum daha zor diye biliyorum. Dr bana demişti bunca yıl ilişki var, döllenme yok, vücudun buna alışması için zaman gerekli demişti.
amin canım bende diyorum bizim hamişler nerde diye, doktordalarmış meğerSelam kizlar hayirli cumalar hastaneden geldim simdi bebegimin kalp atisini duydum cok şükür darisi hepinizin basina insallah
inşallah canım ikizler büyümüştür epey artık, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHayırlı cumalar arkadaşlar bol bol dua edelim ins birbirimize :)
Sagol canim benim amin insallah hepimiz icin hayirli zamanda insallahdünden beri seni düşünüyordum iyi ki yazdın...maşallah bebişe..Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla gelsin doldursun kucağınızı :)
Amin kuzum insallah darisi size hayirli zamandaMaşallah canım benim, çok sukursağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
şekerpancari şu saizen iğne varya sende işe yarayabilir gibi geliyor bana, Ankara biraz geride mi tüp bebekte bilemiyorum, İstanbul, İzmir de yeni yeni ilaçlar duyuyoruz, yeni yöntem değil ama minitüp duyuyoruz...dünden beri seni düşünüyordum iyi ki yazdın...maşallah bebişe..Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla gelsin doldursun kucağınızı :)
Ederim tabi ediyorum zaten canim hayirlisiyla hayirli zamanda hepinize nasip olsun insallah Allah bu süreçte hepinize sabir versinAmin canim.hamilelerin duasi kabul olurmus. Bize de dua eder misin?
Kucagina almak da nasip olsun.
Ben bu tüp bebek tedavime başladığımdan beri istanbul diyip durdum..ama imkan yoktu gidip gelmek kalmak maddiyat hepsi de önemliydi...şimdi istanbul a yakın olucam hiç olmazsa...birde bu erken yumurta yetmezliği ile ilgili uzman dr lara gitmek istiyorum...izmir olsaydı kesin kaan bozkurt a giderdim zaten.istanbul dada emre karatekelioğlu yada aret kamar ı düşünüyorum.bakalım şu an tamamen düşünce safhasında.ben yüksek doz iğneye yanıt vermiyorum ama o kesin...bunu 3 tedavimdede açık ve net gördüm.kalitesiz yumurta ve embriyo oluyor.ne yapması gerektiğini bilen bir dr a görünmek istiyorumşekerpancari şu saizen iğne varya sende işe yarayabilir gibi geliyor bana, Ankara biraz geride mi tüp bebekte bilemiyorum, İstanbul, İzmir de yeni yeni ilaçlar duyuyoruz, yeni yöntem değil ama minitüp duyuyoruz...
Amin canim. En cok sabirla beklemeye ve umut etmeye ihtiyacimiz var bugunlerde.Ederim tabi ediyorum zaten canim hayirlisiyla hayirli zamanda hepinize nasip olsun insallah Allah bu süreçte hepinize sabir versin
Canim durumumuz ayni. Bende de 2 tup tedavisinde yuksek doza ragmen 2 yumurta elde edilebildi ve bir tanedi konacak durumdaydi. Hatta 2. Tedavide direk 375 unite vurmaya basladilar.pihtilasma testi yapmadan onlem olsun diye transfer oncesi kan sulandiriciya basladilar.transfer gunu ozel bir serum taktilar ama malesef. Negatif olunca da ilacsiz dogal tup bebek onerdiler. Bizim gibi fazla yumurta elde edilemeyenlere yuksek doz igne iyi degilmis.kaliteyi daha da bozarmis.oyle dediler.ben de ayni yerde yaptirmasam mi diye dusunmeye basladim.bahcecinin adini duyuyordum.ordan randevu aldim.sonra baska bir forumda bir arkadas gordum. O da benim gibi bursadan. 4 defa yaptirmis bursada.bursadaki butun ismi olanlara gitmis.hepsi vermisler gonal f yi,menopuru yuksek dozlarla ama olmamis. Sonra bir tanidigi aret kamari onermis ve zorla gittim diyor arkadas. Artik umudumu kalmamis herhalde.neyse sonra zorla da olsa gitmis.doktor senin gibi az yumurtasi olanlara yuksek doz verilmez kalite bozulur demis.bosuna hormon almissin demis.ilacsiz kendi yumurtalarini kullanacagiz demis. Ilk adette 3 yumurtasi varmis.2si iyiymis. Transfer etmisler. Basta ikizmis. Sonra biri dusmus.dogum yapmis.simdi kizi 7 aylikmis.ben de bursadanim nasil bir doktor diye yazdim arkadasa. Illa bir git gorus cok basarili bir doktor dedi.ben tv de goruyordum ama iste hemen istanbula gitmek istemedim.belki bursada olur dedim ama olmadi. 1 ay once randevu icin aradim.ancak 4 nisana verdiler. Onu da aksam 8e veriyordu o kadar yogunmus doktor.sehirdisi deyince 12ye sıkıstırdı. Evet dedigin gibi zor gidip gelmek sehirdisina. Benim sansim kardesim istanbulda. Asilama icin 2 ay gittim geldim istanbula.yine gidecegiz napalim. Artik biseylerden kısıp yol parasina gidip gelmeye ayiracagiz paralari. Rabbim herkese maneviyatin disinda maddi olarak da yardim etsin. Asil zor olan maddiyat. Moralimizi yine duzEltmeye calisiyoruz kendimizi hazirliyoruz bi sekilde tedaviye ama maddiyat olmayinca zor.allah hepikize yardim etsin. Pazartesi doktorla ilgili goruslerimi yazarim. Tv de gordugum kadariyla elektrik aldim:) insallah yuZyUze de devam eder elektrigimiz:)Ben bu tüp bebek tedavime başladığımdan beri istanbul diyip durdum..ama imkan yoktu gidip gelmek kalmak maddiyat hepsi de önemliydi...şimdi istanbul a yakın olucam hiç olmazsa...birde bu erken yumurta yetmezliği ile ilgili uzman dr lara gitmek istiyorum...izmir olsaydı kesin kaan bozkurt a giderdim zaten.istanbul dada emre karatekelioğlu yada aret kamar ı düşünüyorum.bakalım şu an tamamen düşünce safhasında.ben yüksek doz iğneye yanıt vermiyorum ama o kesin...bunu 3 tedavimdede açık ve net gördüm.kalitesiz yumurta ve embriyo oluyor.ne yapması gerektiğini bilen bir dr a görünmek istiyorum
ankarada mini tüp bebek yapan var mı bildiğin tatlımBen bu tüp bebek tedavime başladığımdan beri istanbul diyip durdum..ama imkan yoktu gidip gelmek kalmak maddiyat hepsi de önemliydi...şimdi istanbul a yakın olucam hiç olmazsa...birde bu erken yumurta yetmezliği ile ilgili uzman dr lara gitmek istiyorum...izmir olsaydı kesin kaan bozkurt a giderdim zaten.istanbul dada emre karatekelioğlu yada aret kamar ı düşünüyorum.bakalım şu an tamamen düşünce safhasında.ben yüksek doz iğneye yanıt vermiyorum ama o kesin...bunu 3 tedavimdede açık ve net gördüm.kalitesiz yumurta ve embriyo oluyor.ne yapması gerektiğini bilen bir dr a görünmek istiyorum
şekerpancari şu saizen iğne varya sende işe yarayabilir gibi geliyor bana, Ankara biraz geride mi tüp bebekte bilemiyorum, İstanbul, İzmir de yeni yeni ilaçlar duyuyoruz, yeni yöntem değil ama minitüp duyuyoruz...
33 yaşındayım nisan 25 te 34 olucam kısmetse...2014 ten beride tüp bebek tedavisindeyim. aşılama hiç olmadı direk tüp bebek.2 negatif 1 tedavimde yarım kaldı işte. aret kamar dan olanda var memnun olmayanda.ancak dediğin gibi ben bizde yüksek dozun olmayan kaliteyi daha da bozduğunu düşünüyorum.Canim durumumuz ayni. Bende de 2 tup tedavisinde yuksek doza ragmen 2 yumurta elde edilebildi ve bir tanedi konacak durumdaydi. Hatta 2. Tedavide direk 375 unite vurmaya basladilar.pihtilasma testi yapmadan onlem olsun diye transfer oncesi kan sulandiriciya basladilar.transfer gunu ozel bir serum taktilar ama malesef. Negatif olunca da ilacsiz dogal tup bebek onerdiler. Bizim gibi fazla yumurta elde edilemeyenlere yuksek doz igne iyi degilmis.kaliteyi daha da bozarmis.oyle dediler.ben de ayni yerde yaptirmasam mi diye dusunmeye basladim.bahcecinin adini duyuyordum.ordan randevu aldim.sonra baska bir forumda bir arkadas gordum. O da benim gibi bursadan. 4 defa yaptirmis bursada.bursadaki butun ismi olanlara gitmis.hepsi vermisler gonal f yi,menopuru yuksek dozlarla ama olmamis. Sonra bir tanidigi aret kamari onermis ve zorla gittim diyor arkadas. Artik umudumu kalmamis herhalde.neyse sonra zorla da olsa gitmis.doktor senin gibi az yumurtasi olanlara yuksek doz verilmez kalite bozulur demis.bosuna hormon almissin demis.ilacsiz kendi yumurtalarini kullanacagiz demis. Ilk adette 3 yumurtasi varmis.2si iyiymis. Transfer etmisler. Basta ikizmis. Sonra biri dusmus.dogum yapmis.simdi kizi 7 aylikmis.ben de bursadanim nasil bir doktor diye yazdim arkadasa. Illa bir git gorus cok basarili bir doktor dedi.ben tv de goruyordum ama iste hemen istanbula gitmek istemedim.belki bursada olur dedim ama olmadi. 1 ay once randevu icin aradim.ancak 4 nisana verdiler. Onu da aksam 8e veriyordu o kadar yogunmus doktor.sehirdisi deyince 12ye sıkıstırdı. Evet dedigin gibi zor gidip gelmek sehirdisina. Benim sansim kardesim istanbulda. Asilama icin 2 ay gittim geldim istanbula.yine gidecegiz napalim. Artik biseylerden kısıp yol parasina gidip gelmeye ayiracagiz paralari. Rabbim herkese maneviyatin disinda maddi olarak da yardim etsin. Asil zor olan maddiyat. Moralimizi yine duzEltmeye calisiyoruz kendimizi hazirliyoruz bi sekilde tedaviye ama maddiyat olmayinca zor.allah hepikize yardim etsin. Pazartesi doktorla ilgili goruslerimi yazarim. Tv de gordugum kadariyla elektrik aldim:) insallah yuZyUze de devam eder elektrigimiz:)
canım mini tüp bebek i bütün dr lar yapar yapabilir ama bu dr un tedavi yöntemiyle ilgili yada işte hastanın durumuyla ilgili.ankarada mini tüp bebek yapan var mı bildiğin tatlım
evet evet kötü olmayan hücreleride büyütme özelliği varmış.artık ben tedavi olursam nasıl bir tedavi uygular inanın hiç bilmiyorumCanım ben Kaan Bozkurtun saizen verdiğini öğrenince doktoruma sordum ama bana size önermem dedi. Fibrokistik meme yapım var, her iki göğüste de kistler var ve saizen büyüme hormonu olduğu için bunları büyütebilirmiş. Kötü hastalıklara çevirebilirmiş, çok heves etmiştim ama herkese olmuyormuş işte. Gerçi herkes için risk bu iğneler zaten.
canım yaaa 17 bayağı büyük olabilir.birde bir arkadaşımdan biliyorum regliyken opu oldu ve o yumurta döllenip donduruldu.inanamıştım.hatta bahçecide güvenç bey yapmışKızlar 2 gündür o yapışan akıntıdan var bende. Regl yeni bitti zaten daha ne ki bu anlamadım. Regl bitimi yumurtam mı çatladı acaba, 17 mm vardı 3.gün. Hiç anlamıyorum bu işi çözemedim gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?