Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım yaaa 17 bayağı büyük olabilir.birde bir arkadaşımdan biliyorum regliyken opu oldu ve o yumurta döllenip donduruldu.inanamıştım.hatta bahçecide güvenç bey yapmış
Biz ovulasyonu 14. Günde aramKta hataliyiz o halde, regl bitimi ile bir sonraki regld kdar ilişki olmalı sanırım.ovulasyon zamanı 3-5 ilişki yetmiyor yakalamaya demekki

canım yaaa 17 bayağı büyük olabilir.birde bir arkadaşımdan biliyorum regliyken opu oldu ve o yumurta döllenip donduruldu.inanamıştım.hatta bahçecide güvenç bey yapmış
Çok ilginç di mi ben de şaşırdım. 3.5 cm kist olmasa kesin opu yapardı bana da şans işte

iğneler kullanırken değil aynen sonrasında kilo olarak dönüyor.bende bunu farkettim..canım havalar güzelleşiyor bol bol yürü hem mutluluk hormonu salgılar vücut hem de fiziksel olarak iyi hissettirir..

Sabahları aç karna 1 fincan sıcak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 adet karanfil at iç canim, karnfil yumiler için de faydalı, 1 haftaya ödem faln kalmaz

Biz ovulasyonu 14. Günde aramKta hataliyiz o halde, regl bitimi ile bir sonraki regld kdar ilişki olmalı sanırım.ovulasyon zamanı 3-5 ilişki yetmiyor yakalamaya demekki
katılıyorum. yıllar önce ilk gittiğim özelde bir kadın dr. vardı herşey yolunda mı biz bebek istiyoruz diye gitmiştim.o da bana bir kaç hormon testi (ferritin tsh asıl önemlileri yapmamış ah bir yapsaymış) yapmış kağıdın arkasınada 12 14 16 ilişki yazmış...ama sanırım gibigibiyim de demişti reglin hemen ertesi gebe kalan kadınlar bence bu şekilde yumurtası halen olan ve çatlayanlar... bence o yüzden eğer bebek isteniyorsa reglin sonunda diğerinin başına kadar gün aşırı devam edilmeli...

canım mini tüp bebek i bütün dr lar yapar yapabilir ama bu dr un tedavi yöntemiyle ilgili yada işte hastanın durumuyla ilgili.
biliyorum hepsi yapabilir ama yapmıyorlar, uzun protokolü dayıyorlar genelde, doktora standart tüp bebek mi yapacaksınız başka bir şey mi dediğimde bana aşı yöntemi var ama hikaye o gibisinden birşeyler dedi, aşı yöntemini zaten gebe kalıp bebeğini kaybedenlerde uyguluyorlarmış sonradan okuduğum ve anladığım kadarıyla, yani mini tüp demedi bile, çünkü sanırım çok takip gerektiriyor, uğraşmak istemiyorlar..

iğneler kullanırken değil aynen sonrasında kilo olarak dönüyor.bende bunu farkettim..canım havalar güzelleşiyor bol bol yürü hem mutluluk hormonu salgılar vücut hem de fiziksel olarak iyi hissettirir..
Pazartesi temizlik vardı evde, ben gıcık bi başak burcu ve de obsesif komp. takıntıları olan bi şapşal olarak yardımcı kadın gittikten sonra bütün evi bi de kendim siliyorum her yerim ağrıyo şu an. Monte gibi perde takıntım da var aynen. Adım atarken baldırlarım acıyo yürüyemiyorum ki yürüyüş yapayım

eşime hafta sonlarını değerlendirelim bare denk gelir belki diyorum amannn diyor :)

hulusi beyde tedavi olurken beni her gün yumurtaları her gün kontrol etti,her gün lh e2 istedi.başka dr lar 3-4 günde bir çağırırken benim hassasiyetimi bildiği için böyle yaptı sanırım.aşı yöntemini çok sayıda düşük yapanlara uyguluyorlarmış dediğin gibi çoğunlukla.

ahhh kıyamam, temizlik kadar güzeli yokta valla canınıza yazık kuzum

aferin sana, tatlım niye böyle şeyler yapıyorsun, şu dönemde sal gitsin lütfen, spor evet dolaşımımızı hareketlendirmek evet ama yapılmış işi tekrar yapmak niye, riskli şeyler boşvermelisin, sor akapunkturcuya bak ne diyor sana

Hiçbişey vermedi, cyclo da mı almayayım dedim yok dedi. Kendiliğinden gitmesini istedi nedense. Soğan kürü yapıcam ilk kez, adet bitiminden 7 gün sonra, umarım işe yarar.
adet bitiminden 2 gün sonra diye biliyorum ben...mesela 5 gün sürüyorsa kanama sen 7. günü başlıyorsun diye biliyorum.ben bu ay ayapamıcam soğan kürü.bu hafta hep yollarda olucam önümüzdeki haftada taşınıcaz yüksek ihtimalle o yüzden düzenli içemem.en iyisi başlamamak

evet lh yanıltıcı bizim durumumuzda bence, zaten hamiş kalanların çoğu öyle sık çalışmayla kaldılar

Allah yardımcınız olsun. Umarım kürlerle ve ek takviyelerle istediğin sonuçlara ulaşırsın. Benim böyle bir durumum yok fakat yumurta dondurmayı hiç düşündün mü ? İnşallah öyle bir şey olmaz ama olur da gerçekten erken menopoz riski varsa böyle bir tedbir de almak gerekir bence. Erken menopoz riski olanlarda yapılan bir işlem geçen gün haberlerde gördüm devlet hastanelerinde de artık yumurta dondurma dönemi başlamış. Herhangi bir zararı ve dezavantajı yok sadece tedbir amaçlı. Tekrardan geçmiş olsun. Mücadeleye devam :)

haklısın sekerpancari iğneyi kendine çuvaldızı başkasına demişler zaten, ben soğan kürüne reglin 7. günü başladım, 15 gün yapıcam, peşine de incir kürü yapayım diyorum ama 22. gün de başlayınca herhalde bir sonraki ay yumilerine yarar, bu arada birşey okudum beyin hangi yumiyi büyüteceğine 3-4 ay önce karar veriyormuş, dhea falan da o yüzden 4 ay sonra daha etkili olurmuş

olabilir tabii kiii.mesela şu anda erkekte olan spermlerde 3 ay önceden üretiliyor.onun gibi düşün.
bişey diyimmi bazen sorun iyiki bende diyorum..eşimde olsa uğraşmazdıki amaaaan derdi.eeee bende kalırdım öylece... hiç olmazsa çaba sarfediyorum az çok...Allah bunuda hayırlısını versin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…