Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ben de martta 33 oldum. 2 asilamayi rapor almak icin yaptirdim.yoksa ben de direk tupten baslardim.fsh im 14.73 ciktigi icin asilama yapilacak dedi cerrahpasa.15 ciksaydi fsh direk rapor vereceklerdi. Bizim de raporla 3. Ve son hakkimiz. Bu da olmazsa dedigin gibi her tedavi 8-9 bin lira. E bu da kolay degil.

iyi yapmissin tazminat icin beklemekle. 1 tedaviyi karsilasan bile kardir. Neyle karsilasacagimizi bilmiyoruz.kac defa daha yaptirmak zorunda kalacagiz bilmiyoruz.o yuzden maddiyat onemli tabiki.

Dedigin gibi her doktordan memnun olan da var olmayan da. Valla benim icin en iyi doktor beni saglikla hayirlisiyla bebegime kavusturacak doktordur. Yoksa cok konusan,cok anlatan, bana hayal satan ,yuzde 70 yuzde 80 cocugun olur diyen doktor degil benim icin aslolan. Hayirlisiyla pozitifi gorup yavrumu/yavrularimi kucagima alayim da ben,doktor az ve oz konussa da olur.

Raporun vardi da hakkin mi bitti canim?

Eşim de kızıyo da içime sinmiyo, birkaç aydır karışmıyodum kist olunca biraz tepem attı sanırım. Dikkat etmicem dedim kızdım işte. Bana gelen yardımcım 6 aylık hamileyken fark etmiş düşünebiliyo musunuz? İkinci çocuğu ama nasıl olur aklım almıyor. Allah verdi mi veriyor işte. Her şey nasip kısmet, inşallah bize de hayırlı yazılar yazmıştır.

Aşılamanin bende de çok düşük ihtimal tutması.sadece Dr istiyor diye yapacağım, yoksa aşılamadan ümidim yok benim de

Aşılamanin bende de çok düşük ihtimal tutması.sadece Dr istiyor diye yapacağım, yoksa aşılamadan ümidim yok benim de
Canım sana tüp bebek dese hemen kabul etmeyebilirdin seni tanıdığım kadarıyla, aşılamayı bi denemekte fayda var, yüzdelere takılma. Takılacaksan da %1 ihtimal bile şanstır, ya o denk gelirse sana :) bardağın dolu tarafına bakmaya alışmak zorundayız.

Biz ovulasyonu 14. Günde aramKta hataliyiz o halde, regl bitimi ile bir sonraki regld kdar ilişki olmalı sanırım.ovulasyon zamanı 3-5 ilişki yetmiyor yakalamaya demekki

Benim doktorum her hastada illaki 14. Gunde olacak diye bir sart yok demisti. Dedigin gibi adet bitince baslayip bir sonraki adete kadar gunasiri devam.

Biz ovulasyonu 14. Günde aramKta hataliyiz o halde, regl bitimi ile bir sonraki regld kdar ilişki olmalı sanırım.ovulasyon zamanı 3-5 ilişki yetmiyor yakalamaya demekki

Benim doktorum her hastada illaki 14. Gunde olacak diye bir sart yok demisti. Dedigin gibi adet bitince baslayip bir sonraki adete kadar gunasiri devam.

Bana zaten ilk gorusmemizde dedi, zaman senin aleyhine, istersen hemen tüp bebek yapabilirsin, şartların uygun dedi. Biz eşimle tüp denemek istemiyoruz, olursa olur, olmazsa olmaz,şansınızı zorlamayacagiz dedim. Sonra kimyasal gebelikleri görünce ve folikul gordukce kendiliğimden hamile kalabileceğimi düşündü, su an son olarak aşılama deneyecek. Sukur ki sabırlı bir Dr, sağolsun hep moral oldu bana. Yumi var, catliyor, dolleniyor, spermlerde sorun yok, kendiliğinden kalirsin dedi hep. Fakat biz özellikle eşimin işi nedeniyle çok sık ve düzenli ilişki yasayamiyoruz, tutturamadigimizi düşünüyorum ben. Dr A gore miyom ve rahim ağzındaki yapisiklikti sebep. Bakalim, bekleyip gorecez artik

İnşallah en kısa zamanda hamile kalacaksın sağlıkla ben inanıyorum. Normal, aşılama, tüp hangisi olursa olsun. Bebik gelsin de yolunu kendi keyfi bilir

Bu arada reglden eser yok kızlar, ilk günü oteledim sanırım. Yalnız sabah gelen 1-2 damla kahve leke 2 kimyasal gebeligimde de gelmişti, inşallah bi 3. Şunu yaşamam pek hayra alamet gelmedi. Tıpkı önceki 2 sinde olduğu gibi, ağrı,sızı, 2 damla ve hoop regl gider , of yaaa bunaldim artık vallahi

doğal yoldan gebe kalmıştın aşılama şansını biraz daha arttıracak, bu bir süreç işte napalım ha diyince olmuyormuş

öyleyse bile monte bu defa bilmesen daha iyi olacak gibi bırak kendi sökülsün varsa da ne dersin

doğal yoldan gebe kalmıştın aşılama şansını biraz daha arttıracak, bu bir süreç işte napalım ha diyince olmuyormuş
Öyle canım, olmuyormuş, öğrendik, Rabbim daha fazla sinamasin hicbirimizi inşallah, sağlıkla versin artik

öyleyse bile monte bu defa bilmesen daha iyi olacak gibi bırak kendi sökülsün varsa da ne dersin
Bence de tatlim, Dr ilaç falan da vermiyor, daha önce erken ogrenirsem belki tutunması için ilaç verir demiştim, vermedi. Evde idrar testi bile yok, almıyorum kasıtlı.

Canim zaten tup istemiyoruz olursa olur demissin. Neden tup istemiyosun?(ozel degilse tabi).

Canim zaten tup istemiyoruz olursa olur demissin. Neden tup istemiyosun?(ozel degilse tabi).

Canim ben zaten halen çocuk istiyor muyum emin değilim, tünelden önceki son çıkışı değerlendirmeye çalışıyorum, çocuk evliligimizde önceliğimiz değildi, 10-11 yıldır evliyiz ama çocuk istemedik hiç, hep korunduk. Şimdi bu erken menopoz olayı çıkınca biraz üstüne egildim.2 sene sonra geriye dönüp pişman olmamak için şu an elimden geleni yapıyorum.bunları çok yazistik, yeni katıldığın için bilmiyor olman doğal canim. Ben elimden geleni yapayım ama şansımı zorlamadan. Tüp bebek yıpratıcı bi surec ve eşimin de benim de buna sabrımız yok. O sebeple olmazsa da vardır bunda bi hayır der yaşantımıza devam ederiz

Anladim canim.
Evet yeni olunca gecmis konulari bilemiyorum:))
Herkesin her ciftin hayattan beklentileri farkli tabiki.en iyisini siz bilirsiniz.
Biz de konusuyoruz esimle ya hic cocuk sahibi olamazsak diye.korkuyoruz tabiki ama belki de bizim icin hayirlisi budur. Olmazsa hayatimiza dedigin gibi bi sekilde devam edecegiz.

Icimden sunu demek geliyor: arkadasim 1 kere de olsa tupu dene(bana kalirsa daha cok dene de),sonra tup zamani da gecerse pisman olma keske deneseydik deme ama diyemiyorum kimsenin hayatini beklentilerini bilemiyosun o yuzden disaridan fazla da yorum yapmak istemiyorum.
Allah sana bana herkese istediklerini hayirlisiyla nasip etsin insallah:)

Anladim canim.
Evet yeni olunca gecmis konulari bilemiyorum:))
Herkesin her ciftin hayattan beklentileri farkli tabiki.en iyisini siz bilirsiniz.
Biz de konusuyoruz esimle ya hic cocuk sahibi olamazsak diye.korkuyoruz tabiki ama belki de bizim icin hayirlisi budur. Olmazsa hayatimiza dedigin gibi bi sekilde devam edecegiz.

Icimden sunu demek geliyor: arkadasim 1 kere de olsa tupu dene(bana kalirsa daha cok dene de),sonra tup zamani da gecerse pisman olma keske deneseydik deme ama diyemiyorum kimsenin hayatini beklentilerini bilemiyosun o yuzden disaridan fazla da yorum yapmak istemiyorum.
Allah sana bana herkese istediklerini hayirlisiyla nasip etsin insallah:)

Amin insallah tatlim. Zaman ne gösterir bilemiyorum, akistayim su anda. Aşılama bile düşünmedim ama Dr uma guvendigim için hadi yapalım bir kez dedim, belki de bu isin sonu tüp olur, su anki fikrim bu ama her an değişmiyor muyuz, belki ileride değişir canim bu fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…