Ben de martta 33 oldum. 2 asilamayi rapor almak icin yaptirdim.yoksa ben de direk tupten baslardim.fsh im 14.73 ciktigi icin asilama yapilacak dedi cerrahpasa.15 ciksaydi fsh direk rapor vereceklerdi. Bizim de raporla 3. Ve son hakkimiz. Bu da olmazsa dedigin gibi her tedavi 8-9 bin lira. E bu da kolay degil.33 yaşındayım nisan 25 te 34 olucam kısmetse...2014 ten beride tüp bebek tedavisindeyim. aşılama hiç olmadı direk tüp bebek.2 negatif 1 tedavimde yarım kaldı işte. aret kamar dan olanda var memnun olmayanda.ancak dediğin gibi ben bizde yüksek dozun olmayan kaliteyi daha da bozduğunu düşünüyorum. @amayaa da bilir zaten. o da aynı fikirde ve o da bursa da. aret beyide emre karatekelioğlunuda düşünüyorum.ben artık kırklarelinden gidip gelirim.1,5-2 saat arası. ama dediğin gibi asıl maddiyat.artık rapor hakkım falanda kalmadı zaten.şu anda bile işyerimde tazminat için duruyorum ileride tedavi olursam birikmişimiz olsun diye..yoksa tek maaşla bu tedavi işleri bizim için gerçekten zor.açık ve net bu kadar.her seferinde 8-9 bin lira gerçekten zor.Allah cümlemizin yardımcısı olsunnnn
Eşim de kızıyo da içime sinmiyo, birkaç aydır karışmıyodum kist olunca biraz tepem attı sanırım. Dikkat etmicem dedim kızdım işte. Bana gelen yardımcım 6 aylık hamileyken fark etmiş düşünebiliyo musunuz? İkinci çocuğu ama nasıl olur aklım almıyor. Allah verdi mi veriyor işte. Her şey nasip kısmet, inşallah bize de hayırlı yazılar yazmıştır.aferin sana, tatlım niye böyle şeyler yapıyorsun, şu dönemde sal gitsin lütfen, spor evet dolaşımımızı hareketlendirmek evet ama yapılmış işi tekrar yapmak niye, riskli şeyler boşvermelisin, sor akapunkturcuya bak ne diyor sana
Aşılamanin bende de çok düşük ihtimal tutması.sadece Dr istiyor diye yapacağım, yoksa aşılamadan ümidim yok benim dehulusi beyde tedavi olurken beni her gün yumurtaları her gün kontrol etti,her gün lh e2 istedi.başka dr lar 3-4 günde bir çağırırken benim hassasiyetimi bildiği için böyle yaptı sanırım.aşı yöntemini çok sayıda düşük yapanlara uyguluyorlarmış dediğin gibi çoğunlukla.
Canım sana tüp bebek dese hemen kabul etmeyebilirdin seni tanıdığım kadarıyla, aşılamayı bi denemekte fayda var, yüzdelere takılma. Takılacaksan da %1 ihtimal bile şanstır, ya o denk gelirse sana :) bardağın dolu tarafına bakmaya alışmak zorundayız.Aşılamanin bende de çok düşük ihtimal tutması.sadece Dr istiyor diye yapacağım, yoksa aşılamadan ümidim yok benim de
Biz ovulasyonu 14. Günde aramKta hataliyiz o halde, regl bitimi ile bir sonraki regld kdar ilişki olmalı sanırım.ovulasyon zamanı 3-5 ilişki yetmiyor yakalamaya demekki
Biz ovulasyonu 14. Günde aramKta hataliyiz o halde, regl bitimi ile bir sonraki regld kdar ilişki olmalı sanırım.ovulasyon zamanı 3-5 ilişki yetmiyor yakalamaya demekki
Bana zaten ilk gorusmemizde dedi, zaman senin aleyhine, istersen hemen tüp bebek yapabilirsin, şartların uygun dedi. Biz eşimle tüp denemek istemiyoruz, olursa olur, olmazsa olmaz,şansınızı zorlamayacagiz dedim. Sonra kimyasal gebelikleri görünce ve folikul gordukce kendiliğimden hamile kalabileceğimi düşündü, su an son olarak aşılama deneyecek. Sukur ki sabırlı bir Dr, sağolsun hep moral oldu bana. Yumi var, catliyor, dolleniyor, spermlerde sorun yok, kendiliğinden kalirsin dedi hep. Fakat biz özellikle eşimin işi nedeniyle çok sık ve düzenli ilişki yasayamiyoruz, tutturamadigimizi düşünüyorum ben. Dr A gore miyom ve rahim ağzındaki yapisiklikti sebep. Bakalim, bekleyip gorecez artikCanım sana tüp bebek dese hemen kabul etmeyebilirdin seni tanıdığım kadarıyla, aşılamayı bi denemekte fayda var, yüzdelere takılma. Takılacaksan da %1 ihtimal bile şanstır, ya o denk gelirse sana :) bardağın dolu tarafına bakmaya alışmak zorundayız.
İnşallah en kısa zamanda hamile kalacaksın sağlıkla ben inanıyorum. Normal, aşılama, tüp hangisi olursa olsun. Bebik gelsin de yolunu kendi keyfi bilirBana zaten ilk gorusmemizde dedi, zaman senin aleyhine, istersen hemen tüp bebek yapabilirsin, şartların uygun dedi. Biz eşimle tüp denemek istemiyoruz, olursa olur, olmazsa olmaz,şansınızı zorlamayacagiz dedim. Sonra kimyasal gebelikleri görünce ve folikul gordukce kendiliğimden hamile kalabileceğimi düşündü, su an son olarak aşılama deneyecek. Sukur ki sabırlı bir Dr, sağolsun hep moral oldu bana. Yumi var, catliyor, dolleniyor, spermlerde sorun yok, kendiliğinden kalirsin dedi hep. Fakat biz özellikle eşimin işi nedeniyle çok sık ve düzenli ilişki yasayamiyoruz, tutturamadigimizi düşünüyorum ben. Dr A gore miyom ve rahim ağzındaki yapisiklikti sebep. Bakalim, bekleyip gorecez artik
doğal yoldan gebe kalmıştın aşılama şansını biraz daha arttıracak, bu bir süreç işte napalım ha diyince olmuyormuşAşılamanin bende de çok düşük ihtimal tutması.sadece Dr istiyor diye yapacağım, yoksa aşılamadan ümidim yok benim de
İnşallah tatlim hepimiz biran önce kalalim artık, Rabbim duysun dualarimiziİnşallah en kısa zamanda hamile kalacaksın sağlıkla ben inanıyorum. Normal, aşılama, tüp hangisi olursa olsun. Bebik gelsin de yolunu kendi keyfi bilir
öyleyse bile monte bu defa bilmesen daha iyi olacak gibi bırak kendi sökülsün varsa da ne dersinBu arada reglden eser yok kızlar, ilk günü oteledim sanırım. Yalnız sabah gelen 1-2 damla kahve leke 2 kimyasal gebeligimde de gelmişti, inşallah bi 3. Şunu yaşamampek hayra alamet gelmedi. Tıpkı önceki 2 sinde olduğu gibi, ağrı,sızı, 2 damla ve hoop regl gider , of yaaa bunaldim artık vallahi
Öyle canım, olmuyormuş, öğrendik, Rabbim daha fazla sinamasin hicbirimizi inşallah, sağlıkla versin artikdoğal yoldan gebe kalmıştın aşılama şansını biraz daha arttıracak, bu bir süreç işte napalım ha diyince olmuyormuş
Bence de tatlim, Dr ilaç falan da vermiyor, daha önce erken ogrenirsem belki tutunması için ilaç verir demiştim, vermedi. Evde idrar testi bile yok, almıyorum kasıtlı.öyleyse bile monte bu defa bilmesen daha iyi olacak gibi bırak kendi sökülsün varsa da ne dersin
Bana zaten ilk gorusmemizde dedi, zaman senin aleyhine, istersen hemen tüp bebek yapabilirsin, şartların uygun dedi. Biz eşimle tüp denemek istemiyoruz, olursa olur, olmazsa olmaz,şansınızı zorlamayacagiz dedim. Sonra kimyasal gebelikleri görünce ve folikul gordukce kendiliğimden hamile kalabileceğimi düşündü, su an son olarak aşılama deneyecek. Sukur ki sabırlı bir Dr, sağolsun hep moral oldu bana. Yumi var, catliyor, dolleniyor, spermlerde sorun yok, kendiliğinden kalirsin dedi hep. Fakat biz özellikle eşimin işi nedeniyle çok sık ve düzenli ilişki yasayamiyoruz, tutturamadigimizi düşünüyorum ben. Dr A gore miyom ve rahim ağzındaki yapisiklikti sebep. Bakalim, bekleyip gorecez artik
Bana zaten ilk gorusmemizde dedi, zaman senin aleyhine, istersen hemen tüp bebek yapabilirsin, şartların uygun dedi. Biz eşimle tüp denemek istemiyoruz, olursa olur, olmazsa olmaz,şansınızı zorlamayacagiz dedim. Sonra kimyasal gebelikleri görünce ve folikul gordukce kendiliğimden hamile kalabileceğimi düşündü, su an son olarak aşılama deneyecek. Sukur ki sabırlı bir Dr, sağolsun hep moral oldu bana. Yumi var, catliyor, dolleniyor, spermlerde sorun yok, kendiliğinden kalirsin dedi hep. Fakat biz özellikle eşimin işi nedeniyle çok sık ve düzenli ilişki yasayamiyoruz, tutturamadigimizi düşünüyorum ben. Dr A gore miyom ve rahim ağzındaki yapisiklikti sebep. Bakalim, bekleyip gorecez artik
Canim ben zaten halen çocuk istiyor muyum emin değilim, tünelden önceki son çıkışı değerlendirmeye çalışıyorum, çocuk evliligimizde önceliğimiz değildi, 10-11 yıldır evliyiz ama çocuk istemedik hiç, hep korunduk. Şimdi bu erken menopoz olayı çıkınca biraz üstüne egildim.2 sene sonra geriye dönüp pişman olmamak için şu an elimden geleni yapıyorum.bunları çok yazistik, yeni katıldığın için bilmiyor olman doğal canim. Ben elimden geleni yapayım ama şansımı zorlamadan. Tüp bebek yıpratıcı bi surec ve eşimin de benim de buna sabrımız yok. O sebeple olmazsa da vardır bunda bi hayır der yaşantımıza devam ederizCanim zaten tup istemiyoruz olursa olur demissin. Neden tup istemiyosun?(ozel degilse tabi).
Canim ben zaten halen çocuk istiyor muyum emin değilim, tünelden önceki son çıkışı değerlendirmeye çalışıyorum, çocuk evliligimizde önceliğimiz değildi, 10-11 yıldır evliyiz ama çocuk istemedik hiç, hep korunduk. Şimdi bu erken menopoz olayı çıkınca biraz üstüne egildim.2 sene sonra geriye dönüp pişman olmamak için şu an elimden geleni yapıyorum.bunları çok yazistik, yeni katıldığın için bilmiyor olman doğal canim. Ben elimden geleni yapayım ama şansımı zorlamadan. Tüp bebek yıpratıcı bi surec ve eşimin de benim de buna sabrımız yok. O sebeple olmazsa da vardır bunda bi hayır der yaşantımıza devam ederiz
Canim ben zaten halen çocuk istiyor muyum emin değilim, tünelden önceki son çıkışı değerlendirmeye çalışıyorum, çocuk evliligimizde önceliğimiz değildi, 10-11 yıldır evliyiz ama çocuk istemedik hiç, hep korunduk. Şimdi bu erken menopoz olayı çıkınca biraz üstüne egildim.2 sene sonra geriye dönüp pişman olmamak için şu an elimden geleni yapıyorum.bunları çok yazistik, yeni katıldığın için bilmiyor olman doğal canim. Ben elimden geleni yapayım ama şansımı zorlamadan. Tüp bebek yıpratıcı bi surec ve eşimin de benim de buna sabrımız yok. O sebeple olmazsa da vardır bunda bi hayır der yaşantımıza devam ederiz
Amin insallah tatlim. Zaman ne gösterir bilemiyorum, akistayim su anda. Aşılama bile düşünmedim ama Dr uma guvendigim için hadi yapalım bir kez dedim, belki de bu isin sonu tüp olur, su anki fikrim bu ama her an değişmiyor muyuz, belki ileride değişir canim bu fikrim.Anladim canim.
Evet yeni olunca gecmis konulari bilemiyorum:))
Herkesin her ciftin hayattan beklentileri farkli tabiki.en iyisini siz bilirsiniz.
Biz de konusuyoruz esimle ya hic cocuk sahibi olamazsak diye.korkuyoruz tabiki ama belki de bizim icin hayirlisi budur. Olmazsa hayatimiza dedigin gibi bi sekilde devam edecegiz.
Icimden sunu demek geliyor: arkadasim 1 kere de olsa tupu dene(bana kalirsa daha cok dene de),sonra tup zamani da gecerse pisman olma keske deneseydik deme ama diyemiyorumkimsenin hayatini beklentilerini bilemiyosun o yuzden disaridan fazla da yorum yapmak istemiyorum.
Allah sana bana herkese istediklerini hayirlisiyla nasip etsin insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?