Amin insallah tatlim. Zaman ne gösterir bilemiyorum, akistayim su anda. Aşılama bile düşünmedim ama Dr uma guvendigim için hadi yapalım bir kez dedim, belki de bu isin sonu tüp olur, su anki fikrim bu ama her an değişmiyor muyuz, belki ileride değişir canim bu
Hayat ve yasadiklarimiz fikirlerimizi ve bakis acimizi degistiriyor.
Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.bunu bir tek rabbim biliyor.rabbime sigindik.bekliyoruz.
Amin insallah tatlim. Zaman ne gösterir bilemiyorum, akistayim su anda. Aşılama bile düşünmedim ama Dr uma guvendigim için hadi yapalım bir kez dedim, belki de bu isin sonu tüp olur, su anki fikrim bu ama her an değişmiyor muyuz, belki ileride değişir canim bu fikrim.
ben hastanedeki dr umun öncelikle özel ine gittim,sonra zaten hastanede konseye girince hemen tüp dendi.ilk tedavimde fsh 13 tü ikincide cetrotide kullanıp düşürmüştüm zaten. (dr vermişti) öylelikle 2 negatif. hep 1 embriyo kondu zaten.2. olmadı.3 . tedavi malum yarım kaldı. böylece rapor hakkım bitti.Ben de martta 33 oldum. 2 asilamayi rapor almak icin yaptirdim.yoksa ben de direk tupten baslardim.fsh im 14.73 ciktigi icin asilama yapilacak dedi cerrahpasa.15 ciksaydi fsh direk rapor vereceklerdi. Bizim de raporla 3. Ve son hakkimiz. Bu da olmazsa dedigin gibi her tedavi 8-9 bin lira. E bu da kolay degil.
iyi yapmissin tazminat icin beklemekle. 1 tedaviyi karsilasan bile kardir. Neyle karsilasacagimizi bilmiyoruz.kac defa daha yaptirmak zorunda kalacagiz bilmiyoruz.o yuzden maddiyat onemli tabiki.
Dedigin gibi her doktordan memnun olan da var olmayan da. Valla benim icin en iyi doktor beni saglikla hayirlisiyla bebegime kavusturacak doktordur. Yoksa cok konusan,cok anlatan, bana hayal satan ,yuzde 70 yuzde 80 cocugun olur diyen doktor degil benim icin aslolan. Hayirlisiyla pozitifi gorup yavrumu/yavrularimi kucagima alayim da ben,doktor az ve oz konussa da olur.
Raporun vardi da hakkin mi bitti canim?
evet düşük ...doğal yoldan bile gebelik şansımız her ay en normal koşullarda % 20. ve sen bunu 2 kerede olsa yaşadın. o yüzden aşılamanın sende imkansız olduğunu düşünmüyorum. aşılama ile ikizlere gebe başka bir topikte arkadaşım var. hatta doğum bile yaptı...onunda bizim gibi fsh yüksek ama gerçekten çok yüksekti.amh düşüktü.tüp bebek için rapor alamayınca develet hastanesinde bari aşılama yapalım demişler hatta çok üzülmüştü aşılamanın şansı yokki diye..ama bak şimdi ikizlerine kavuştu maşallahhh :))Aşılamanin bende de çok düşük ihtimal tutması.sadece Dr istiyor diye yapacağım, yoksa aşılamadan ümidim yok benim de
ben hastanedeki dr umun öncelikle özel ine gittim,sonra zaten hastanede konseye girince hemen tüp dendi.ilk tedavimde fsh 13 tü ikincide cetrotide kullanıp düşürmüştüm zaten. (dr vermişti) öylelikle 2 negatif. hep 1 embriyo kondu zaten.2. olmadı.3 . tedavi malum yarım kaldı. böylece rapor hakkım bitti.
dr konusunda da görüşlerine katılıyorum.hele bu saatten sonra bana konuşsa ne olur konuşmasa anlatmasa ne olur.ben az çok vücudumu tanıyorum, durumumu yakından biliyorum.o aksini söylesede inanmamki... maddiyet artık önemli yoksa çoktan çantamı alıp çıkmıştım.artık durulacak bir yer değil çünkü
inşallah hepimize nasip olsun yavrularımızı kucaklamak..
Allahim bize de bu mucizeleri yasatsin.evet düşük ...doğal yoldan bile gebelik şansımız her ay en normal koşullarda % 20. ve sen bunu 2 kerede olsa yaşadın. o yüzden aşılamanın sende imkansız olduğunu düşünmüyorum. aşılama ile ikizlere gebe başka bir topikte arkadaşım var. hatta doğum bile yaptı...onunda bizim gibi fsh yüksek ama gerçekten çok yüksekti.amh düşüktü.tüp bebek için rapor alamayınca develet hastanesinde bari aşılama yapalım demişler hatta çok üzülmüştü aşılamanın şansı yokki diye..ama bak şimdi ikizlerine kavuştu maşallahhh :))
canım ben de öyle düşünüyorum 40 lı yaşlara doğru normal yoldan gebelik için %5 ihtimal veriyorlar hatta o %20 ler daha erken yaşlar için, aşılama için de %15-%17 şans veriyorlar ben de diyorum ki %15 büyüktür %5 ten..denemekten bir şey kaybetmem... tek kaybım maddi olacak, çünkü hepsini özel hstanede yaptırıyorum...evet düşük ...doğal yoldan bile gebelik şansımız her ay en normal koşullarda % 20. ve sen bunu 2 kerede olsa yaşadın. o yüzden aşılamanın sende imkansız olduğunu düşünmüyorum. aşılama ile ikizlere gebe başka bir topikte arkadaşım var. hatta doğum bile yaptı...onunda bizim gibi fsh yüksek ama gerçekten çok yüksekti.amh düşüktü.tüp bebek için rapor alamayınca develet hastanesinde bari aşılama yapalım demişler hatta çok üzülmüştü aşılamanın şansı yokki diye..ama bak şimdi ikizlerine kavuştu maşallahhh :))
Aminn inşallah Allah hayırlısını versin de bilmiyorum şimdi gönlüme göre bir iş bulabilirsem hiç düşünmem ama şimdiki iş yerinde çok yıprandım 11 senedirBizim kafamizin rahat olmasi gerekiyor.mutsuz oldugun bir yerde calismak cok zor. Insallah ,eger calismayi dusunuyorsan,gonlune gore bir is bulursun.
Canım umut hep var ya kızma bana olur mu,inşallah aşılamaya gerek kalmaz, senin belirtilerin var gibi içime güzel iyi doğuyor, ama baskı yok,regli günün geçsin şöyle 1-2 gün ancak o zaman test mest, Allah nasip etmiştir inşallah bu seferKizlarrrr reglim hala gelmedi, az sonra yatacagim, bu durumda reglim gece gelmiş olsa bile ilk gün yarın sayılır di mi ? Çok sukur 3. Günü pazartesiye denk getirebildim. Mutluyum vallahi
Ah keşke olsa tatlim ama inan azıcık umudum yok. Olsa haykiracam da olmadığı için sessiz takılıyorum...keşke nasip etse ve su aşılamadan yirtsam ama olmadı, inan eminim.su an mutluluğum 3. Günü kacirmayacak olmakCanım umut hep var ya kızma bana olur mu,inşallah aşılamaya gerek kalmaz, senin belirtilerin var gibi içime güzel iyi doğuyor, ama baskı yok,regli günün geçsin şöyle 1-2 gün ancak o zaman test mest, Allah nasip etmiştir inşallah bu sefer
ayy 2. çizgi silik ama baya belirgin heyecanlandım şimdi.bir kan testi versene cnm.inşallah hamilesindir yaaa....
Canim yaaaa, çok saol .. 2 kimyasaldan sonra çok korkuyorum, reglim de gelecek gibiayy 2. çizgi silik ama baya belirgin heyecanlandım şimdi.bir kan testi versene cnm.inşallah hamilesindir yaaa....
sen bilirsin cnm.bize de sonucu haber ver mutlaka.inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve bize de umut olursun.Rabbim gönlüne göre versin...Canim yaaaa, çok saol .. 2 kimyasaldan sonra çok korkuyorum, reglim de gelecek gibiyine kimyasal olması çok korkutuyor. Yarın da gelmezse yarın giderim olmazsa ama lekelenmem var. Bugün 3+4 henüz çok erken. İlk defa bu kadar koyu çıktı bu çizgi, fotoda daha silik duruyor, az daha sabredeyim bence kan için diyorum. Regl gelirse yıkıcı oluyor
Çok saol tatlim, en çok da sizlere umut olabilmek için istiyorum aslina bakarsan. Olmaz deseler de olabiliyoru gösterebilmek için istiyorum.sen bilirsin cnm.bize de sonucu haber ver mutlaka.inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve bize de umut olursun.Rabbim gönlüne göre versin...
bak şimdi....eşinle ben aynı kafadan çıktık...belirtiler var demedim mi ben sana :))sekerpancari G gulbil10 moyaalitu amayaa gibigibiyim zeynepzumra semizotu_ B bursa_83 fshe2 huuuuu ve diğer arkadaşlar, bana bi el atın lutfeeen :) dayanamadım ben yineeeeEki Görüntüle 1807244
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?