Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Hayat ve yasadklarimiz fikirlerimizi ve bakis acilarimizi degistiriyor.
Hakkimizda hayirlusi olsun.bunu bir tek rabbim bilir. Rabbime sıgındık.bekliyoruz.

Amayaa siZ de bursadanmissiniz sanirim.
Sizde de rezerv dusuklugu mu var ve poxitif sonuc aldiniz mi?

ben hastanedeki dr umun öncelikle özel ine gittim,sonra zaten hastanede konseye girince hemen tüp dendi.ilk tedavimde fsh 13 tü ikincide cetrotide kullanıp düşürmüştüm zaten. (dr vermişti) öylelikle 2 negatif. hep 1 embriyo kondu zaten.2. olmadı.3 . tedavi malum yarım kaldı. böylece rapor hakkım bitti.
dr konusunda da görüşlerine katılıyorum.hele bu saatten sonra bana konuşsa ne olur konuşmasa anlatmasa ne olur.ben az çok vücudumu tanıyorum, durumumu yakından biliyorum.o aksini söylesede inanmamki... maddiyet artık önemli yoksa çoktan çantamı alıp çıkmıştım.artık durulacak bir yer değil çünkü
inşallah hepimize nasip olsun yavrularımızı kucaklamak..

Aşılamanin bende de çok düşük ihtimal tutması.sadece Dr istiyor diye yapacağım, yoksa aşılamadan ümidim yok benim de
evet düşük ...doğal yoldan bile gebelik şansımız her ay en normal koşullarda % 20. ve sen bunu 2 kerede olsa yaşadın. o yüzden aşılamanın sende imkansız olduğunu düşünmüyorum. aşılama ile ikizlere gebe başka bir topikte arkadaşım var. hatta doğum bile yaptı...onunda bizim gibi fsh yüksek ama gerçekten çok yüksekti.amh düşüktü.tüp bebek için rapor alamayınca develet hastanesinde bari aşılama yapalım demişler hatta çok üzülmüştü aşılamanın şansı yokki diye..ama bak şimdi ikizlerine kavuştu maşallahhh :))

Bizim kafamizin rahat olmasi gerekiyor.mutsuz oldugun bir yerde calismak cok zor. Insallah ,eger calismayi dusunuyorsan,gonlune gore bir is bulursun.

Allahim bize de bu mucizeleri yasatsin.

canım ben de öyle düşünüyorum 40 lı yaşlara doğru normal yoldan gebelik için %5 ihtimal veriyorlar hatta o %20 ler daha erken yaşlar için, aşılama için de %15-%17 şans veriyorlar ben de diyorum ki %15 büyüktür %5 ten..denemekten bir şey kaybetmem... tek kaybım maddi olacak, çünkü hepsini özel hstanede yaptırıyorum... zor tabi ya, Allah maddi manevi yardımcımız olsun

Kizlarrrr reglim hala gelmedi, az sonra yatacagim, bu durumda reglim gece gelmiş olsa bile ilk gün yarın sayılır di mi ? Çok sukur 3. Günü pazartesiye denk getirebildim. Mutluyum vallahi

Bizim kafamizin rahat olmasi gerekiyor.mutsuz oldugun bir yerde calismak cok zor. Insallah ,eger calismayi dusunuyorsan,gonlune gore bir is bulursun.
Aminn inşallah Allah hayırlısını versin de bilmiyorum şimdi gönlüme göre bir iş bulabilirsem hiç düşünmem ama şimdiki iş yerinde çok yıprandım 11 senedir

Kizlarrrr reglim hala gelmedi, az sonra yatacagim, bu durumda reglim gece gelmiş olsa bile ilk gün yarın sayılır di mi ? Çok sukur 3. Günü pazartesiye denk getirebildim. Mutluyum vallahi
Canım umut hep var ya kızma bana olur mu,inşallah aşılamaya gerek kalmaz, senin belirtilerin var gibi içime güzel iyi doğuyor, ama baskı yok,regli günün geçsin şöyle 1-2 gün ancak o zaman test mest, Allah nasip etmiştir inşallah bu sefer

Ah keşke olsa tatlim ama inan azıcık umudum yok. Olsa haykiracam da olmadığı için sessiz takılıyorum...keşke nasip etse ve su aşılamadan yirtsam ama olmadı, inan eminim.su an mutluluğum 3. Günü kacirmayacak olmak

Offf kızlar yaaa, yapmayacam dedim dedim, akşam eşim elinde test ile gelmiş, mide bulantıları ve halimden şüphelenerek. Regle 2 gün var henüz. İdrar testi? Sizce durum ne ? Yine geldim oyuna ve yaptım testi yahuuuuuu offf offf bi sabredemedim

ayy 2. çizgi silik ama baya belirgin heyecanlandım şimdi.bir kan testi versene cnm.inşallah hamilesindir yaaa....
Canim yaaaa, çok saol .. 2 kimyasaldan sonra çok korkuyorum, reglim de gelecek gibi yine kimyasal olması çok korkutuyor. Yarın da gelmezse yarın giderim olmazsa ama lekelenmem var. Bugün 3+4 henüz çok erken. İlk defa bu kadar koyu çıktı bu çizgi, fotoda daha silik duruyor, az daha sabredeyim bence kan için diyorum. Regl gelirse yıkıcı oluyor

sen bilirsin cnm.bize de sonucu haber ver mutlaka.inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve bize de umut olursun.Rabbim gönlüne göre versin...

sen bilirsin cnm.bize de sonucu haber ver mutlaka.inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve bize de umut olursun.Rabbim gönlüne göre versin...
Çok saol tatlim, en çok da sizlere umut olabilmek için istiyorum aslina bakarsan. Olmaz deseler de olabiliyoru gösterebilmek için istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…