Tatlim cok korkuyorum yine kimyasal diyebak şimdi....eşinle ben aynı kafadan çıktık...belirtiler var demedim mi ben sana :))
montecim kuşum var olmaz mı...gelmiş inşallah sıkı sıkı tutunur sana...ayyyy Rabbim sen bağışla...
öncelikle şimdi lekelenme var mı canım..yerleşme onlar hep...sakin olmaya çalış nolur...daha henüz çok çok minik kendine oda yapıyor...hiç iş yapma uzat yat ayağını.yüksekte tut.bayağı belirgin çizgi dediğin gibi...ayyy Rabbim bağışlasın hayırlısıyla..acile gitsen gebelik var lekelenme oluyor desen bir iğne var.proluton depot diye...tüp bebekte tutunma için ve böyle lekelenme olunca onu vuruyorlar.biraz can yakar ama sanada yaparlarmı bilmiyorum.ama yaparlar sanıyorumTatlim cok korkuyorum yine kimyasal diyeilk defa bu kadar belirgin 2. Çizgi. Henüz 3+4 daha pek minik. Hep regl geçince 3. Gün falan yapıyordum çok çok uçuk oluyordu. Dr tutunması için bir şey de vermiyor. Ne yapmalıyım ben lekelenme de var dünden beri ara ara yok mu bunu tutacak bir şey kuzum yaaaaa
Benim Dr sağlıklıysa tutunur mantığında. Uyanınca lekelenme oldu pecetede, sonraki gidişlerimde olmadı. Tutunmazsa bi de iğne oldum diye kizmasin, aşılama yapacak ya bu ay, bi de tedaviyi ertelemek zorunda kalıröncelikle şimdi lekelenme var mı canım..yerleşme onlar hep...sakin olmaya çalış nolur...daha henüz çok çok minik kendine oda yapıyor...hiç iş yapma uzat yat ayağını.yüksekte tut.bayağı belirgin çizgi dediğin gibi...ayyy Rabbim bağışlasın hayırlısıyla..acile gitsen gebelik var lekelenme oluyor desen bir iğne var.proluton depot diye...tüp bebekte tutunma için ve böyle lekelenme olunca onu vuruyorlar.biraz can yakar ama sanada yaparlarmı bilmiyorum.ama yaparlar sanıyorum
canımcım şimdi Allah korusun kimyasal olursa aşılama olur mu olmaz mı bilmiyorum...hcg hemen sıfırlanmıyor ya...ama tabii senin kararın.bu iğne olayı normal acile giden her kadına yapılıyor yalnız hani tüp yada doğal gebelik farketmiyor.Benim Dr sağlıklıysa tutunur mantığında. Uyanınca lekelenme oldu pecetede, sonraki gidişlerimde olmadı. Tutunmazsa bi de iğne oldum diye kizmasin, aşılama yapacak ya bu ay, bi de tedaviyi ertelemek zorunda kalıroff kafam karışık tatlim yaa, neden hep böyle oluyor
Aksamı bekliyeyim mi?canımcım şimdi Allah korusun kimyasal olursa aşılama olur mu olmaz mı bilmiyorum...hcg hemen sıfırlanmıyor ya...ama tabii senin kararın.bu iğne olayı normal acile giden her kadına yapılıyor yalnız hani tüp yada doğal gebelik farketmiyor.
sen tereddüttesin bu konuda...dr a mesaj atsan aslında..evde test yaptım az da lekelenmem var.ne yapayım desen illaki bir yol gösterir bence...iş yapma dinlen.inşallah güzel olacak her şeyAksamı bekliyeyim mi?
sekerpancari @gulbil10 moyaalitu @amayaa @gibigibiyim @zeynepzumra @semizotu_ @bursa_83 @fshe2 huuuuu ve diğer arkadaşlar, bana bi el atın lutfeeen :) dayanamadım ben yineeeeEki Görüntüle 1807244
Öyle canim, geçen sefer regl geçmiş 3 gün test yaptım diye, erken davranıyordu sabırlı ol dedi. Şimdi adamın sözünü yemiş olmak istemiyorum. Cool bi tip, varsa vardır, yoksa yoktur, sabırlı ol diyorsen tereddüttesin bu konuda...dr a mesaj atsan aslında..evde test yaptım az da lekelenmem var.ne yapayım desen illaki bir yol gösterir bence...iş yapma dinlen.inşallah güzel olacak her şey
İnşallah tatliimmmmmm, korkuyorum
Canım Allah sağlıkla hayırlısıyla devamını getirsin, kalpten diliyorum inşallah devamı gelecek bu kez
o zaman bol bol dua edip, yiyip içip yatıcazzzz....reglinin 3-4 gün geçmesini beklicezzzz...Allah tan hep en hayırlısını dilicez..Rabbim bağışlasın inşallah evladınıÖyle canim, geçen sefer regl geçmiş 3 gün test yaptım diye, erken davranıyordu sabırlı ol dedi. Şimdi adamın sözünü yemiş olmak istemiyorum. Cool bi tip, varsa vardır, yoksa yoktur, sabırlı ol diyormantık onda bu şekilde işliyor bi de çok halsizim hast. Ye gidecek gücüm yok şu an, yatiyorum
Canım gebelik belirtilerim vardı test yaptım pozitif çıktı, ara ara lekelenmem oluyor biliyorsunuz, yapabileceğimiz bir şey varsa yapmak istiyorum, ne önerirsiniz diye mesaj at bi. Boşver coolluğunu adamın bebek işi bu, kene gibi yapış adama kızarsa kızsın.Öyle canim, geçen sefer regl geçmiş 3 gün test yaptım diye, erken davranıyordu sabırlı ol dedi. Şimdi adamın sözünü yemiş olmak istemiyorum. Cool bi tip, varsa vardır, yoksa yoktur, sabırlı ol diyormantık onda bu şekilde işliyor bi de çok halsizim hast. Ye gidecek gücüm yok şu an, yatiyorum
Canim yaa Allah razı olsun, fikir verdin, yardımcı oldun. Bu yaşadığım çok saçma, çok tedirgin ediyor beni. Çaresiz hissediyorum kendimi. Kızma ne olur banao zaman bol bol dua edip, yiyip içip yatıcazzzz....reglinin 3-4 gün geçmesini beklicezzzz...Allah tan hep en hayırlısını dilicez..Rabbim bağışlasın inşallah evladını
Aynısını geçen ay yaptım tatlim, bekleyecez testi 2 gün sonra tekrar et dedi. 2 gün sonra test 2 ye katladı ama regl geldi. Acaba bu cyclo yapmış olabilir mi bunu lh gibi HCG yı de yükseltir mi bu ilaç?Canım gebelik belirtilerim vardı test yaptım pozitif çıktı, ara ara lekelenmem oluyor biliyorsunuz, yapabileceğimiz bir şey varsa yapmak istiyorum, ne önerirsiniz diye mesaj at bi. Boşver coolluğunu adamın bebek işi bu, kene gibi yapış adama kızarsa kızsın.
2 yumurta koca bi bardak süt ve peynir tukettimBi de hiç iş yapma hep yat, sakın ha cnm. Bitkisel hiçbişey de içme, kafein içeren de içme sakın.
Yok yükseltmez hcg imkansız canım.Aynısını geçen ay yaptım tatlim, bekleyecez testi 2 gün sonra tekrar et dedi. 2 gün sonra test 2 ye katladı ama regl geldi. Acaba bu cyclo yapmış olabilir mi bunu lh gibi HCG yı de yükseltir mi bu ilaç?
Oh rahatladim canim. Var ya hormon ilaçları hcg yükseltiyor tüp bebek ve aşılama da falanYok yükseltmez hcg imkansız canım.
O çatlatma iğnesi olunca oluyor cnm, ben de denemiştim hatta kist için bi kez verdiğinde. Hayalet çizgi çıkmıştı. Çatlatma iğnesi vermedi ki sana. Bu normal gebelik hayırlısıyla, şimdi nasıl becereceksen stres yapmadan bekleyelim. Bi de konuş minnakla ben seni çok istiyorum güzelce tutun sağlıkla gel falan diye.Oh rahatladim canim. Var ya hormon ilaçları hcg yükseltiyor tüp bebek ve aşılama da falan
Sabahtan beri konuşuyorumO çatlatma iğnesi olunca oluyor cnm, ben de denemiştim hatta kist için bi kez verdiğinde. Hayalet çizgi çıkmıştı. Çatlatma iğnesi vermedi ki sana. Bu normal gebelik hayırlısıyla, şimdi nasıl becereceksen stres yapmadan bekleyelim. Bi de konuş minnakla ben seni çok istiyorum güzelce tutun sağlıkla gel falan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?