- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
aşkolsunnnnnCanim yaa Allah razı olsun, fikir verdin, yardımcı oldun. Bu yaşadığım çok saçma, çok tedirgin ediyor beni. Çaresiz hissediyorum kendimi. Kızma ne olur bana
yarasın inşallahhh2 yumurta koca bi bardak süt ve peynir tukettim
Canimsin, soz dinlemiyormus gibi hissediyorum kendimi... Ama Dr lar ne kadar iyi ve mükemmel olsa da biz gibi hassas olamıyorlar. Dr umu çok seviyorum ama rahat bi adam, paniğe gelemiyor. Kalkar bi laf eder, alinganim zaten, bu yaştan sonra laf kaldiramam diye korkuyorum. O sebeple onun talimatlarına uymak zorunda hissediyorum. Ya da Dr değiştirecem, ama buna da hiç gücüm yok bu araaşkolsunnnnnkızarmıyım ben sana hiççç...bak şimdi deliyeee..üzülürüm bak...herşey bebiş için kuzum...sen nasıl istersen kalbin ne diyorsa onu yapacaksın...inşallah vaktin gelmiştir annelik için
sende benim canımsın...istediğimiz kada rokuyup yazalım çizelim bilelim..başa gelmeden anlaşılmaz bazı şeyler...bu da onlardan biri...bekle ve gör taktiği o zaman şimdilik..işten ayrılmanın meyvelerini ye bakalım :)))))Canimsin, soz dinlemiyormus gibi hissediyorum kendimi... Ama Dr lar ne kadar iyi ve mükemmel olsa da biz gibi hassas olamıyorlar. Dr umu çok seviyorum ama rahat bi adam, paniğe gelemiyor. Kalkar bi laf eder, alinganim zaten, bu yaştan sonra laf kaldiramam diye korkuyorum. O sebeple onun talimatlarına uymak zorunda hissediyorum. Ya da Dr değiştirecem, ama buna da hiç gücüm yok bu ara
Gözün aydın Montem, çok sevindim kuzum. Allah analı babalı büyütsün. Bu defa kimyasal olmayacak. İçin rahat olsun.sekerpancari G gulbil10 moyaalitu @amayaa @gibigibiyim zeynepzumra semizotu_ B bursa_83 @fshe2 huuuuu ve diğer arkadaşlar, bana bi el atın lutfeeen :) dayanamadım ben yineeeeEki Görüntüle 1807244
İnşallah bebeğimmmmmm, Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah. İnşallah tutunur bu seferGözün aydın Montem, çok sevindim kuzum. Allah analı babalı büyütsün. Bu defa kimyasal olmayacak. İçin rahat olsun.
İnşallah tatlim, tez zamanda başınıza inşallahhhhsende benim canımsın...istediğimiz kada rokuyup yazalım çizelim bilelim..başa gelmeden anlaşılmaz bazı şeyler...bu da onlardan biri...bekle ve gör taktiği o zaman şimdilik..işten ayrılmanın meyvelerini ye bakalım :)))))
Amin canım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Aklına olumsuz şeyleri getirme. ben eminim bu defa herşey çok güzel olacak tatlım.İnşallah bebeğimmmmmm, Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah. İnşallah tutunur bu sefer
Ah bebeğim ister istemez korkuyor insan, daha geçen ay yaşadım kimyasalı. Yine mi diye çok korkuyorumAmin canım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Aklına olumsuz şeyleri getirme. ben eminim bu defa herşey çok güzel olacak tatlım.
Herkeste değişiyo belirtiler boşver. Kan testi ne zaman yaptırmayı düşünüyosun cnm? Pazartesi mi?Yalnız hep aylardır belirti arardim, su an en büyük belirtim yüksek vücut sıcaklığı, baş ağrısı, mide bulantısı ve yanması. Goguslerde hiçbir şey yok, ucu falan koyulaşır derlerdi ama bembeyaz... Ağrı acı hiç yok göğüste. Sol kasigimda ağırlık var o kadar. Ama inanılmaz halsizim 1 haftadır...
Bugün gidelim dedim eşime ama bekleyelim biraz diyor, yazık o da bezdi aynı şeyleri yaşamaktan. Pazartesi gelmemiş olursa regl giderim sanırım.Herkeste değişiyo belirtiler boşver. Kan testi ne zaman yaptırmayı düşünüyosun cnm? Pazartesi mi?
Canım hayırlı olsun bu sefer bebeğin tutunacak ins. Korku ve endişenizi anlarım ama bugün bi kan testi yaptırmani öneririm ptesi birdaha bakarsınız ins düzenli katlar ikiye :)Bugün gidelim dedim eşime ama bekleyelim biraz diyor, yazık o da bezdi aynı şeyleri yaşamaktan. Pazartesi gelmemiş olursa regl giderim sanırım.
Ayy monteciiim neler görüyorum burdaaa:) ben bu hissi yaşayamadım hic test yapmadım ama resmen çift cizgiiisekerpancari G gulbil10 moyaalitu @amayaa @gibigibiyim zeynepzumra semizotu_ B bursa_83 @fshe2 huuuuu ve diğer arkadaşlar, bana bi el atın lutfeeen :) dayanamadım ben yineeeeEki Görüntüle 1807244
Ben tutunması için progestan kullandım hep canım acaba sana niye vermiyolarTatlim cok korkuyorum yine kimyasal diyeilk defa bu kadar belirgin 2. Çizgi. Henüz 3+4 daha pek minik. Hep regl geçince 3. Gün falan yapıyordum çok çok uçuk oluyordu. Dr tutunması için bir şey de vermiyor. Ne yapmalıyım ben lekelenme de var dünden beri ara ara yok mu bunu tutacak bir şey kuzum yaaaaa
Hem o lekelenme yerlesme kanamasidir bence bende de oldu çünküTatlim cok korkuyorum yine kimyasal diyeilk defa bu kadar belirgin 2. Çizgi. Henüz 3+4 daha pek minik. Hep regl geçince 3. Gün falan yapıyordum çok çok uçuk oluyordu. Dr tutunması için bir şey de vermiyor. Ne yapmalıyım ben lekelenme de var dünden beri ara ara yok mu bunu tutacak bir şey kuzum yaaaaa
Hamile sandım kendimi, degilmişim
Muayne de oldum, doktorum sonucun negatif, hamilelik gözükmüyor dedi....
Dondum kaldım oyle
Geç döllenme olabilir ama çok küçük bir ihtimalsalı günü gel dedi
Hayirli olsun canim. Allah bize de yasatsin bu mucizeyi.Meraba arkadaşlar...
Uzun aradan sonra, beni hatirladinizmi? Son mesajlarımdan biri buydu... üstünden 4 ay geçmiş bu mesajin...
Bununla beraber bugüne kadar eşimle korunuyorduk... regl im 4_ 5 gün gecti fazla onemsemedim... normalde her ay 4 gün önce gelir... Neyse koruduğumuz için zaten hamilelik yok diye düşündüm.. Sonra test yapmaya karar verdim en azından bileyim diye... 2 çizgi çıktı arkadaşlar.. ben soktayim ... düşündüğümuz zamanlarda olmadı, şimdi çok dikkat ettiğimiz halde Allahım bize bir mucize yolladi... Bir küçük melek.... bugün doktoruma gitti, kese görünmedi. .. kan tahlili yapıldı. ... 2 haftalık hamileyim arkadaşlar..... Rabbim isteğen herkese bu tatlı melek ten versin.... dilerim....
Sen bence cocuk istedigine eminsin montecim:) nasil da heyecanla anlatmissin. Daha yeni okuyorum hepsini. Hadi insallah mutlu haberi alirsin da bize de umut olursun:)Kızlar ben kaciyorum artık. Bu konudan uzaklasayim biraz. Bir gelişme olursa yazarım.merak etmeyin. Optum hepinizi.dua edin benim için ne olurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?