Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canim yaa Allah razı olsun, fikir verdin, yardımcı oldun. Bu yaşadığım çok saçma, çok tedirgin ediyor beni. Çaresiz hissediyorum kendimi. Kızma ne olur bana
aşkolsunnnnn kızarmıyım ben sana hiççç...bak şimdi deliyeee..üzülürüm bak...herşey bebiş için kuzum...sen nasıl istersen kalbin ne diyorsa onu yapacaksın...inşallah vaktin gelmiştir annelik için

Canimsin, soz dinlemiyormus gibi hissediyorum kendimi... Ama Dr lar ne kadar iyi ve mükemmel olsa da biz gibi hassas olamıyorlar. Dr umu çok seviyorum ama rahat bi adam, paniğe gelemiyor. Kalkar bi laf eder, alinganim zaten, bu yaştan sonra laf kaldiramam diye korkuyorum. O sebeple onun talimatlarına uymak zorunda hissediyorum. Ya da Dr değiştirecem, ama buna da hiç gücüm yok bu ara

sende benim canımsın...istediğimiz kada rokuyup yazalım çizelim bilelim..başa gelmeden anlaşılmaz bazı şeyler...bu da onlardan biri...bekle ve gör taktiği o zaman şimdilik..işten ayrılmanın meyvelerini ye bakalım :)))))

İnşallah tatlim, tez zamanda başınıza inşallahhhh

Amin canım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Aklına olumsuz şeyleri getirme. ben eminim bu defa herşey çok güzel olacak tatlım.
Ah bebeğim ister istemez korkuyor insan, daha geçen ay yaşadım kimyasalı. Yine mi diye çok korkuyorum

Yalnız hep aylardır belirti arardim, su an en büyük belirtim yüksek vücut sıcaklığı, baş ağrısı, mide bulantısı ve yanması. Goguslerde hiçbir şey yok, ucu falan koyulaşır derlerdi ama bembeyaz... Ağrı acı hiç yok göğüste. Sol kasigimda ağırlık var o kadar. Ama inanılmaz halsizim 1 haftadır...

Herkeste değişiyo belirtiler boşver. Kan testi ne zaman yaptırmayı düşünüyosun cnm? Pazartesi mi?

Bugün gidelim dedim eşime ama bekleyelim biraz diyor, yazık o da bezdi aynı şeyleri yaşamaktan. Pazartesi gelmemiş olursa regl giderim sanırım.
Canım hayırlı olsun bu sefer bebeğin tutunacak ins. Korku ve endişenizi anlarım ama bugün bi kan testi yaptırmani öneririm ptesi birdaha bakarsınız ins düzenli katlar ikiye :)
Ayyy güzel haberler verin işte böyle çok sevindim :))
Grip nezle karışımı bir şey oldum dua edin bana da ve önerisi olan var mı ne içsem

Ben tutunması için progestan kullandım hep canım acaba sana niye vermiyolar

Hem o lekelenme yerlesme kanamasidir bence bende de oldu çünkü

Hamile sandım kendimi, degilmişim
Muayne de oldum, doktorum sonucun negatif, hamilelik gözükmüyor dedi....
Dondum kaldım oyle
Geç döllenme olabilir ama çok küçük bir ihtimal salı günü gel dedi

Meraba arkadaşlar...
Uzun aradan sonra, beni hatirladinizmi? Son mesajlarımdan biri buydu... üstünden 4 ay geçmiş bu mesajin...

Bununla beraber bugüne kadar eşimle korunuyorduk... regl im 4_ 5 gün gecti fazla onemsemedim... normalde her ay 4 gün önce gelir... Neyse koruduğumuz için zaten hamilelik yok diye düşündüm.. Sonra test yapmaya karar verdim en azından bileyim diye... 2 çizgi çıktı arkadaşlar.. ben soktayim ... düşündüğümuz zamanlarda olmadı, şimdi çok dikkat ettiğimiz halde Allahım bize bir mucize yolladi... Bir küçük melek.... bugün doktoruma gitti, kese görünmedi. .. kan tahlili yapıldı. ... 2 haftalık hamileyim arkadaşlar..... Rabbim isteğen herkese bu tatlı melek ten versin.... dilerim....

Hayirli olsun canim. Allah bize de yasatsin bu mucizeyi.

Kızlar ben kaciyorum artık. Bu konudan uzaklasayim biraz. Bir gelişme olursa yazarım.merak etmeyin. Optum hepinizi.dua edin benim için ne olurrrr
Sen bence cocuk istedigine eminsin montecim:) nasil da heyecanla anlatmissin. Daha yeni okuyorum hepsini. Hadi insallah mutlu haberi alirsin da bize de umut olursun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…