Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Sen bence cocuk istedigine eminsin montecim:) nasil da heyecanla anlatmissin. Daha yeni okuyorum hepsini. Hadi insallah mutlu haberi alirsin da bize de umut olursun:)
Vallahi canim bebik gelecekse gelsin ki daha da ugrastirmasin. İnşallah hepimiz yaşarız bu duyguyu. Reglim gelmedi hala cok sukur

Hatirladim cnm seni, hayırlı uğurlu olsun inşallah, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

Kızlar ben kaciyorum artık. Bu konudan uzaklasayim biraz. Bir gelişme olursa yazarım.merak etmeyin. Optum hepinizi.dua edin benim için ne olurrrr
Ayyyy canım ya valla baştan beri dizi izler gibi okudum tüm yazılanları,sonunu merak ettim.Bu mutlu son olacak,valla çift çizgi.Allah'ım ne güzel başladı Nisan Ayı,şükürler olsun.Monte'cim sakin ol,mutlu ol,perde yıkama :) uzanma bir yerlere.Hadi innnnşallah oldu bu iş ya.Dualarım seninle tatlım benim.Oyyyy.

Vallahi canim bebik gelecekse gelsin ki daha da ugrastirmasin. İnşallah hepimiz yaşarız bu duyguyu. Reglim gelmedi hala cok sukur
Canım benim,yarını atlat sakince.Pazartesi günü git bakalım doktoruna,hayırlı haberler alalım artık.Çok heyecanlandım.Teyze oluyozzzz inşallah.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Bu gerçekten mucize.Sorun neydi ki sizde?

İnsallah tatlim Rabbim en yakın zamanda hepimize yaşatsın inşallah, gergin bekleyiş sürüyor bende

Kızlar selam, sabah kanimi verdim sonra esimle şehir dışına gezmeye gittik, dönünce sonucu almaya gittim, 171,72.. Hemen acil Dr na gittim, o da benim kadın dogumcuyu aradı, lekelenmem ve kanamam olduğunu söyledi, bi iğne yaptılar dinlen dedi Dr. Bende durum bu, lekelenme dune gore daha fazla bugün, umarım regl gelmez. Bekleyip göreceğiz.

Proluton mu yapti canim

Montem kan sonucun çok güzel çıkmış. Sen hamişsin. Hayırlı olsun. Bebiş yerleşiyor tatlım. Geçer canım.

Montem kan sonucun çok güzel çıkmış. Sen hamişsin. Hayırlı olsun. Bebiş yerleşiyor tatlım. Geçer canım.
İnşallah birtanem, ilk defa böyle yüksek, hem de regl öncesi. Regl günüm bugün ya da yarın olmalı diye biliyorum, bi hesaplayayim tekrar..inşallah tutunur canim

Kızlar 5 nisanmis benim regl tarihim. 8 martta olmuştum, 28 günde bir oluyorum, yanlış hesaplamisim, daha varmış ya regle...

Kaan Bozkurt'un tedavisi iyi ben de hamilelik de başlamıştı ama bebeğim gelişmedi ben artık kaan bozkurt'a gitmiyorum çünkü insan ilişkileri ve diyaloğu çok kötü hep vakti yok hep erken çıkması gerekiyor zaten 6 ay boyunca toplam 3 kere odasına aldı onda da zorla konuştu hiç konuşmak ve bilgi vermek istemiyor robot gibi gidip geleceksin o nedenle bilgi alabileceğim konuşabileceğim bir doktor seçtim size de başka doktor seçmenizi tavsiye ederim. Bebeğin niye gelişmediği ile ilgili de hiç bir şey öğrenemedik zaten bu bilgiyi verme şekli de çok kötüydü kafamızda bir çok soru işareti ile irenbe'den ayrıldık. Ayrıca hemşireleri çok tecrübesiz fiziksel olarak da sıkıcı bir ortam çalışanlar iyi olsa ortamı fark etmezsiniz ama öyle olmuyor. Ben kötü tecrübeler yaşadım başkaları da yaşamasın dye bilgi vermek istiyorum. Çünkü çok yorucu, yıpratıcı ve zor bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…