Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım değerin çok çok güzel,maşallah bebek sıkıca tutunsun inşallah...yarın dr tekrar kan alır katlanmasına bakar..iğne yapması çok iyi olmuş.iğne azıcık keser kanamayı şimdi...hadi bakalım hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah yavrucak..o kadar mutluyum ki senin adına..demekki sen gerçekten erken yumurtlamışsın.buradan bunu anlıyoruz...inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer..

hemde çok çok iyi hatırlıyorum...işte vakti zamanı gelmişse istediğin kadar korun..yiyecek yemeği alacak nefesi varsa kimse önüne geçemez..
Allah tamamına erdirsin sağlıcakla...çok çok sevindim :)) gözünüz aydın :))

Sagol canim insallah. 12 gundur kesilmeyen lekelenme devam ediyor. Baslarda kanamaydi.simdi kahveye dondu. Temizleniyor rahim herhalde.
hımmm olabilir böyle temizleyici bir etkisi var galiba..soğan normaldede antibiyotik yerine geçtiğinden faydalı olduğunu düşünüyorum...

İnşallah tatlim yaa o kadar umutsuzdum ki, değer iyi çıktı çok sukur, bakalım katlayacak mi

Yat yat canim dinlen. Kendi de kan tahlili yaptirmak isteyebilir.
Degerin guzel cikmis ama. Guzelce katlanir insallah:)
Yatiyorum tatlim. HCG yı Dr mun sahibi olduğu hastanede yaptırdım,yarın tekrar ister mi ki? 1 günde katlanır mi ki bu sonuç... Amaan zor surec vallahi...

İnşallah tatlim yaa o kadar umutsuzdum ki, değer iyi çıktı çok sukur, bakalım katlayacak mi
bu sefer olacaaakkkkk Allah ın izniyle...bebikle sohbetlere devam...dua ediyorum isminle çokça...Allah bağışlasın seninkiyle beraber cümlesini...2 günde bir 1,5-2 katı artış istenir ama sen bugün yaptırdın...belki kan almaz..

bu sefer olacaaakkkkk Allah ın izniyle...bebikle sohbetlere devam...dua ediyorum isminle çokça...Allah bağışlasın seninkiyle beraber cümlesini...
Ah bebeğim Allah razı olsun, inşallah sizler de biran önce kavusun bebislerinize sağlıkla, benim de dualarim hep sizlere...

Esimi konusturuyorum soyle bebise tutunsun anasına diyorum, pek komigiz

Ne güzel bir haberr.. Allah kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsin inşallah bir daha acı yaşatmasın rabbim sana. Perde falan yıkama sakın tutunana kadar dinlen bol bol.. Ve bize de umut ol inşallah

Ayyyy hadi inşallah çok iyi çıkmış sonuç Allah'ım tamamına erdirsin.Lütfen kendine dikkat et.

Yatiyorum tatlim. HCG yı Dr mun sahibi olduğu hastanede yaptırdım,yarın tekrar ister mi ki? 1 günde katlanır mi ki bu sonuç... Amaan zor surec vallahi...
Canim benden hep 2 gun sonra istediler iki tedavimde de. Duyduklarim da hep 2 gun sonra yaptirmislar.bu belirsizlik zaten zor olan. Beklemenin sonu iyi olsun insallah ki degsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…