- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
canım değerin çok çok güzel,maşallah bebek sıkıca tutunsun inşallah...yarın dr tekrar kan alır katlanmasına bakar..iğne yapması çok iyi olmuş.iğne azıcık keser kanamayı şimdi...hadi bakalım hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah yavrucak..o kadar mutluyum ki senin adına..demekki sen gerçekten erken yumurtlamışsın.buradan bunu anlıyoruz...inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer..Kızlar selam, sabah kanimi verdim sonra esimle şehir dışına gezmeye gittik, dönünce sonucu almaya gittim, 171,72.. Hemen acil Dr na gittim, o da benim kadın dogumcuyu aradı, lekelenmem ve kanamam olduğunu söyledi, bi iğne yaptılar dinlen dedi Dr. Bende durum bu, lekelenme dune gore daha fazla bugün, umarım regl gelmez. Bekleyip göreceğiz.
yarasın ve de şifa olsun innşallah :)Son sogan suyumu da ictim.
Hadi bakalim hayirlara vesile olsun insaaaalllahhh
hemde çok çok iyi hatırlıyorum...işte vakti zamanı gelmişse istediğin kadar korun..yiyecek yemeği alacak nefesi varsa kimse önüne geçemez..Meraba arkadaşlar...
Uzun aradan sonra, beni hatirladinizmi? Son mesajlarımdan biri buydu... üstünden 4 ay geçmiş bu mesajin...
Bununla beraber bugüne kadar eşimle korunuyorduk... regl im 4_ 5 gün gecti fazla onemsemedim... normalde her ay 4 gün önce gelir... Neyse koruduğumuz için zaten hamilelik yok diye düşündüm.. Sonra test yapmaya karar verdim en azından bileyim diye... 2 çizgi çıktı arkadaşlar.. ben soktayim ... düşündüğümuz zamanlarda olmadı, şimdi çok dikkat ettiğimiz halde Allahım bize bir mucize yolladi... Bir küçük melek.... bugün doktoruma gitti, kese görünmedi. .. kan tahlili yapıldı. ... 2 haftalık hamileyim arkadaşlar..... Rabbim isteğen herkese bu tatlı melek ten versin.... dilerim....
Yat yat canim dinlen. Kendi de kan tahlili yaptirmak isteyebilir.Evet canım prolutondu.yat dedi Dr, yatiyorum. Yarın gel dedi benim Dr, ne yapacam ki ben yarın gidip ?
Sagol canim insallah. 12 gundur kesilmeyen lekelenme devam ediyor. Baslarda kanamaydi.simdi kahveye dondu. Temizleniyor rahim herhalde.yarasın ve de şifa olsun innşallah :)
hımmm olabilir böyle temizleyici bir etkisi var galiba..soğan normaldede antibiyotik yerine geçtiğinden faydalı olduğunu düşünüyorum...Sagol canim insallah. 12 gundur kesilmeyen lekelenme devam ediyor. Baslarda kanamaydi.simdi kahveye dondu. Temizleniyor rahim herhalde.
İnşallah tatlim yaa o kadar umutsuzdum ki, değer iyi çıktı çok sukur, bakalım katlayacak micanım değerin çok çok güzel,maşallah bebek sıkıca tutunsun inşallah...yarın dr tekrar kan alır katlanmasına bakar..iğne yapması çok iyi olmuş.iğne azıcık keser kanamayı şimdi...hadi bakalım hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah yavrucak..o kadar mutluyum ki senin adına..demekki sen gerçekten erken yumurtlamışsın.buradan bunu anlıyoruz...inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer..
Yatiyorum tatlim. HCG yı Dr mun sahibi olduğu hastanede yaptırdım,yarın tekrar ister mi ki? 1 günde katlanır mi ki bu sonuç... Amaan zor surec vallahi...Yat yat canim dinlen. Kendi de kan tahlili yaptirmak isteyebilir.
Degerin guzel cikmis ama. Guzelce katlanir insallah:)
bu sefer olacaaakkkkk Allah ın izniyle...bebikle sohbetlere devam...dua ediyorum isminle çokça...Allah bağışlasın seninkiyle beraber cümlesini...2 günde bir 1,5-2 katı artış istenir ama sen bugün yaptırdın...belki kan almaz..İnşallah tatlim yaa o kadar umutsuzdum ki, değer iyi çıktı çok sukur, bakalım katlayacak mi
Ah bebeğim Allah razı olsun, inşallah sizler de biran önce kavusun bebislerinize sağlıkla, benim de dualarim hep sizlere...bu sefer olacaaakkkkk Allah ın izniyle...bebikle sohbetlere devam...dua ediyorum isminle çokça...Allah bağışlasın seninkiyle beraber cümlesini...
Esimi konusturuyorum soyle bebise tutunsun anasına diyorum, pek komigizbu sefer olacaaakkkkk Allah ın izniyle...bebikle sohbetlere devam...dua ediyorum isminle çokça...Allah bağışlasın seninkiyle beraber cümlesini...2 günde bir 1,5-2 katı artış istenir ama sen bugün yaptırdın...belki kan almaz..
Allah senden de razı olsun kuzum benim...her şey çok güzel olacak inşallah...Ah bebeğim Allah razı olsun, inşallah sizler de biran önce kavusun bebislerinize sağlıkla, benim de dualarim hep sizlere...
baskı yok özgürlük varEsimi konusturuyorum soyle bebise tutunsun anasına diyorum, pek komigiz
Hala inanamiyorum ve içimde korku var.. Bakalim yarın ne olacakbaskı yok özgürlük varo bilir anasını sıkıca tutunur Allah daim etsin bir 9 ay
Kızlar selam, sabah kanimi verdim sonra esimle şehir dışına gezmeye gittik, dönünce sonucu almaya gittim, 171,72.. Hemen acil Dr na gittim, o da benim kadın dogumcuyu aradı, lekelenmem ve kanamam olduğunu söyledi, bi iğne yaptılar dinlen dedi Dr. Bende durum bu, lekelenme dune gore daha fazla bugün, umarım regl gelmez. Bekleyip göreceğiz.
inşallah sıkıca tutunur bırakmaz seni cnm.Rabbim yardımcın olsun bol bol dua et...Yatiyorum tatlim. HCG yı Dr mun sahibi olduğu hastanede yaptırdım,yarın tekrar ister mi ki? 1 günde katlanır mi ki bu sonuç... Amaan zor surec vallahi...
Ayyyy hadi inşallah çok iyi çıkmış sonuçKızlar selam, sabah kanimi verdim sonra esimle şehir dışına gezmeye gittik, dönünce sonucu almaya gittim, 171,72.. Hemen acil Dr na gittim, o da benim kadın dogumcuyu aradı, lekelenmem ve kanamam olduğunu söyledi, bi iğne yaptılar dinlen dedi Dr. Bende durum bu, lekelenme dune gore daha fazla bugün, umarım regl gelmez. Bekleyip göreceğiz.
Canim benden hep 2 gun sonra istediler iki tedavimde de. Duyduklarim da hep 2 gun sonra yaptirmislar.bu belirsizlik zaten zor olan. Beklemenin sonu iyi olsun insallah ki degsin.Yatiyorum tatlim. HCG yı Dr mun sahibi olduğu hastanede yaptırdım,yarın tekrar ister mi ki? 1 günde katlanır mi ki bu sonuç... Amaan zor surec vallahi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?