Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar 5 nisanmis benim regl tarihim. 8 martta olmuştum, 28 günde bir oluyorum, yanlış hesaplamisim, daha varmış ya regle...
Beta hcg baya yüksek çıkmış monte bu iyi bisey sanırım sordunmu doktoruna benimki çok düşük çıkmıştı ilk 16 iki gün sonra 48 sonra katlayarak gitti çok şükür. Bide yüksek hcg de ikiz oluyormuş diye duymuştum ay iklimi yoksa:)

Anaaaam birde ikiz oluyormuş gerçekten

buralardayım cnm merak ettgn ıcın tesekkurler ıyıyım sen nasılsın
Onceden daha cok yaziyordun. 1 2 haftadir sanki daha az yazdin da merak ettim.iyiyyim ben de allaha sukur. Yarin sabah istanbula gidiyoruz.2 tane merkezle gorusecegiz. Acaba ne diyecekler diye heyecan var:) insallah umutlu konusurlar.

Onceden daha cok yaziyordun. 1 2 haftadir sanki daha az yazdin da merak ettim.iyiyyim ben de allaha sukur. Yarin sabah istanbula gidiyoruz.2 tane merkezle gorusecegiz. Acaba ne diyecekler diye heyecan var:) insallah umutlu konusurlar.
hayırlısı olsun cnm umarım ıyı haberlerle dönersın ve hersey cok guzel olur

Canım çok sevindim, hatta eşime söyledim o bile çok sevindi. İnşallah hayırlısıyla değerin artar hep olumlu sonuçlar görürsün. Senin için en hayırlısı ne ise onu diliyorum.

Kızlar günaydın, herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Şimdi Dr A gidiyorum, cikacam az sonra. Sabah yine kanamam vardı ama 2 saattir falan kesildi. Bakalim ne çıkacak dua edin lütfen. Sizi seviyorum

iyi olacak inşallah...göbüşün büyümeye devam edecek...darısı başımıza :))

Günaydın, montecim maşallah süphanallah, hayırlı uğurlu olsun tatlım, heyecanlı heyecanlı okudum yazıları, inşallah güzel haberlerle geleceksin tatlım, Allahım sağlıkla tutunmasını ve büyümesini nasip etsin, bebeğin uğurlu gelsin topiğimiz bebek haberleri ile dolsun inşallah

Kizlarrrr Dr bir şey yapmadı, henüz 48 saat geçmemiş dedi, yarın sabah tekrar yaptır, dün güçlü bir iğne yaptık, ilaca gerek yok şu an dedi, artışa gore bakacaz dedi, ben de dönüyorum şimdi :) yapacak bir şey yok beklemekten başka.gebelik var diyor ama normal mi bilemiyoruz

tatlım sen elinden geleni yapıyorsun önemli olan bu, şimdi yatıp dinlenme ve dua etme zamanı

tatlım sen elinden geleni yapıyorsun önemli olan bu, şimdi yatıp dinlenme ve dua etme zamanı
Dr A yatayim mi dedim, ne yatacaksın hava çok güzel git gez dolaş diyor yaaa, vallahi kendim gibi deli Dr u buldum. Dünden beri süt, muz, yumurta yemekten helak oldum yahu

Annelik ilk günden sabır işi, annelerin işi beklemek zaten, hayırlısı olsun tatlım. Sabah ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…