Beta hcg baya yüksek çıkmış monte bu iyi bisey sanırım sordunmu doktoruna benimki çok düşük çıkmıştı ilk 16 iki gün sonra 48 sonra katlayarak gitti çok şükür. Bide yüksek hcg de ikiz oluyormuş diye duymuştum ay iklimi yoksa:)Kızlar 5 nisanmis benim regl tarihim. 8 martta olmuştum, 28 günde bir oluyorum, yanlış hesaplamisim, daha varmış ya regle...
Anaaaam birde ikiz oluyormuş gerçektenBeta hcg baya yüksek çıkmış monte bu iyi bisey sanırım sordunmu doktoruna benimki çok düşük çıkmıştı ilk 16 iki gün sonra 48 sonra katlayarak gitti çok şükür. Bide yüksek hcg de ikiz oluyormuş diye duymuştum ay iklimi yoksa:)
buralardayım cnm merak ettgn ıcın tesekkurler ıyıyım sen nasılsınArkadasim yoktun ne zamandir. Nasilsin.
Onceden daha cok yaziyordun. 1 2 haftadir sanki daha az yazdin da merak ettim.iyiyyim ben de allaha sukur. Yarin sabah istanbula gidiyoruz.2 tane merkezle gorusecegiz. Acaba ne diyecekler diye heyecan var:) insallah umutlu konusurlar.buralardayım cnm merak ettgn ıcın tesekkurler ıyıyım sen nasılsın
hayırlısı olsun cnm umarım ıyı haberlerle dönersın ve hersey cok guzel olurOnceden daha cok yaziyordun. 1 2 haftadir sanki daha az yazdin da merak ettim.iyiyyim ben de allaha sukur. Yarin sabah istanbula gidiyoruz.2 tane merkezle gorusecegiz. Acaba ne diyecekler diye heyecan var:) insallah umutlu konusurlar.
Kızlar selam, sabah kanimi verdim sonra esimle şehir dışına gezmeye gittik, dönünce sonucu almaya gittim, 171,72.. Hemen acil Dr na gittim, o da benim kadın dogumcuyu aradı, lekelenmem ve kanamam olduğunu söyledi, bi iğne yaptılar dinlen dedi Dr. Bende durum bu, lekelenme dune gore daha fazla bugün, umarım regl gelmez. Bekleyip göreceğiz.
Gunaydin. Hadi bakalim guzel seyler soylesin insallah:)Kızlar günaydın, herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Şimdi Dr A gidiyorum, cikacam az sonra. Sabah yine kanamam vardı ama 2 saattir falan kesildi. Bakalim ne çıkacak dua edin lütfen. Sizi seviyorum
Hadi hayırlısı yaz bize mutlakaKızlar günaydın, herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Şimdi Dr A gidiyorum, cikacam az sonra. Sabah yine kanamam vardı ama 2 saattir falan kesildi. Bakalim ne çıkacak dua edin lütfen. Sizi seviyorum
Canım inşallah iyi haberlerle dönersin, hangi dr lar ile görüşeceksin :))Istanbul yolcusu kalmasin:)
iyi olacak inşallah...göbüşün büyümeye devam edecek...darısı başımıza :))Kızlar günaydın, herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Şimdi Dr A gidiyorum, cikacam az sonra. Sabah yine kanamam vardı ama 2 saattir falan kesildi. Bakalim ne çıkacak dua edin lütfen. Sizi seviyorum
tatlım sen elinden geleni yapıyorsun önemli olan bu, şimdi yatıp dinlenme ve dua etme zamanıKizlarrrr Dr bir şey yapmadı, henüz 48 saat geçmemiş dedi, yarın sabah tekrar yaptır, dün güçlü bir iğne yaptık, ilaca gerek yok şu an dedi, artışa gore bakacaz dedi, ben de dönüyorum şimdi :) yapacak bir şey yok beklemekten başka.gebelik var diyor ama normal mi bilemiyoruz
Dr A yatayim mi dedim, ne yatacaksın hava çok güzel git gez dolaş diyor yaaa, vallahi kendim gibi deli Dr u buldum. Dünden beri süt, muz, yumurta yemekten helak oldum yahutatlım sen elinden geleni yapıyorsun önemli olan bu, şimdi yatıp dinlenme ve dua etme zamanı
Annelik ilk günden sabır işi, annelerin işi beklemek zaten, hayırlısı olsun tatlım. Sabah ola hayrolaKizlarrrr Dr bir şey yapmadı, henüz 48 saat geçmemiş dedi, yarın sabah tekrar yaptır, dün güçlü bir iğne yaptık, ilaca gerek yok şu an dedi, artışa gore bakacaz dedi, ben de dönüyorum şimdi :) yapacak bir şey yok beklemekten başka.gebelik var diyor ama normal mi bilemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?