Tatlim bence reglin 8. İle ,12. Gün arası. Çünkü 14 dahil sonrasında hep kanamam vardı ve ilişki olamadı.monte sence ne zaman hamiş kaldın
tatlım tüp bebekte ananas, kabak çekirdeği yiyorlar tutunma için şehir efsanesi mi bilemiyorum amaDr A yatayim mi dedim, ne yatacaksın hava çok güzel git gez dolaş diyor yaaa, vallahi kendim gibi deli Dr u buldum. Dünden beri süt, muz, yumurta yemekten helak oldum yahu
gayet normal Allah ın izniyle...normal prosedür artışa bakılacak...içime hep güzel şeyler doğuyor,,bencede gez dolaş..normal bir gebelik nihayetinde..Rabbim kucağında görmeyide nasip etsin..bu nisan ne güzel başladı değil mi :) maşallahKizlarrrr Dr bir şey yapmadı, henüz 48 saat geçmemiş dedi, yarın sabah tekrar yaptır, dün güçlü bir iğne yaptık, ilaca gerek yok şu an dedi, artışa gore bakacaz dedi, ben de dönüyorum şimdi :) yapacak bir şey yok beklemekten başka.gebelik var diyor ama normal mi bilemiyoruz
Markete uğrayacağı ananas alayim barı. Ben de muz, yumurta ve süt okudumtatlım tüp bebekte ananas, kabak çekirdeği yiyorlar tutunma için şehir efsanesi mi bilemiyorum ama
iştahın varken ye yee bolca yeee.sağlıklı sağlıklı....yarasın bebişeeeMarkete uğrayacağı ananas alayim barı. Ben de muz, yumurta ve süt okudumayyyy nedir bu cektigimizzz
Cansın, bana pek normal gelmiyor ama hayırlısı be kuzum. Akşam topikleri okudum, şakır şakır kanayarak doğuran da var. Hiç kanama olmadan dusuk yapan da. Kısmet galiba tamamengayet normal Allah ın izniyle...normal prosedür artışa bakılacak...içime hep güzel şeyler doğuyor,,bencede gez dolaş..normal bir gebelik nihayetinde..Rabbim kucağında görmeyide nasip etsin..bu nisan ne güzel başladı değil mi :) maşallah
Canim ben iyiyim de bebik belli değil.Günaydın kızlarrrMontecim bebişimiz bugün daha iyidir umarımmm sen de öyle tabiii??
canımcım o dediklerinin hepsi var elbet...biz planlı gebelik olduğu için erken öğreniyoruz ..eee kötüde olmuyor iğne falan vuruldu bak önlem amaçlı...ama neden kötüyü düşünelim şimdi...bir kere gelmiş bebiş yerleşiyor...eee ufak tefek kanama olabilir tabiiki insanı korkutuyor ama veren Allah a dua edicez 9 ay seninle kalsın diye ....iyi düşünelim çok çok iyi olsun...korkunu en derinimde hissediyorum emin ol..dua ediyorum çokçaCansın, bana pek normal gelmiyor ama hayırlısı be kuzum. Akşam topikleri okudum, şakır şakır kanayarak doğuran da var. Hiç kanama olmadan dusuk yapan da. Kısmet galiba tamamen
nar ve nar suyuda tavsiye ederim.rahim için..ben de bekledim bekledim tam tüp bebeğe karar vermişken soğan kürüne başladım, içim rahat değil rahmimi inceltecek diye, 4.gün herhangi bir akıntı falan olmadı ama, hani diyorum bir taraftan doğal antibiyotik ve c vitamini, şimdi kabak çekirdeği ve antep fıstığı yiyorum belki rahmimi kalın tutabilirim. Döllenme kadar tutunma da önemli, hani belki bir defa deneyeceğiz tüpü de bu sebepten olmazsa üzülürüm, ötelemek te istemiyorum, takviyelerimin etkisi geçip vücudum eski haline gelmesin diye...
saol tatlım nar yiyordum ama kalmadı artık, %100 meyve suyundan alayım dedim, nasıl acı nasıl acı, ananas alsaydım iyiydi ihmal ettim...nar ve nar suyuda tavsiye ederim.rahim için..
Istanbul tup bebek aret kamarCanım inşallah iyi haberlerle dönersin, hangi dr lar ile görüşeceksin :))
Amin canim insallah:)Canım inşallah iyi haberlerle dönersin, hangi dr lar ile görüşeceksin :))
Sizin icin hayirlisi neyse o olsun canim.Kizlarrrr Dr bir şey yapmadı, henüz 48 saat geçmemiş dedi, yarın sabah tekrar yaptır, dün güçlü bir iğne yaptık, ilaca gerek yok şu an dedi, artışa gore bakacaz dedi, ben de dönüyorum şimdi :) yapacak bir şey yok beklemekten başka.gebelik var diyor ama normal mi bilemiyoruz
bi gebe gördüm sankiiiVallahi canim bebik gelecekse gelsin ki daha da ugrastirmasin. İnşallah hepimiz yaşarız bu duyguyu. Reglim gelmedi hala cok sukur
Canim sana da kolaylıklar dilerim, çok güzel haberlerle dön insallahSizin icin hayirlisi neyse o olsun canim.
Insallah saglikli bir gebeliktir:)
Yatcaz kalkcaz test zamani gelecek:)
Caniiiiiim kanamalarım oluyor ara arabi gebe gördüm sankiiievet evet bir gebe gördümmmmmmm
Tatlim ben protein ağırlıklı beslenmeye çok inanıyorum, başıma güzel bir şey geliyorsa yediğim yumurtadan ictigim sutten bence. Protein vücudun yapı taşıdır.yeni hücre oluşturur diye düşünüyorumArkadaşlar, reglin 11. günündeyim,
soğan kürü yapıyorum sabah akşam aç karnına,
akşam bal, çörek otu, tarçın, incir, ceviz, antep fıstığı, kabak çekirdeği, yeşil çay,
gece yatmadan dhea 75 mg, gece kalkıp arısütü dil altı alıyorum,
yürüyüş yapmaya çalışıyorum, meyve-sebze pek yemiyorum, hamur işi, tahıllar, et tüketiyorum maalesef...
dhea sanki işe yaramaya başladı, kendimi daha iyi hissediyorum, aksilik olmaz ise 15 ve 17. günleri değerlendireceğim; bir daha ki ay denk gelirse reglin 2. günü hormon tahlili yaptırıp tüp bebeğe başlayayım diyorum, randevu almadım henüz..
sizler hangi gündesiniz neler yapıyorsunuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?