haklısın monte yumurta ve süte ağırlık vereyim ben..Tatlim ben protein ağırlıklı beslenmeye çok inanıyorum, başıma güzel bir şey geliyorsa yediğim yumurtadan ictigim sutten bence. Protein vücudun yapı taşıdır.yeni hücre oluşturur diye düşünüyorum
Aret beyi çok merak ediyorum bakalım nasıl bir bilgi verecek :)Istanbul tup bebek aret kamar
Bahceci klinigi umut tup bebek selen hanim( soyadini hatirlayamadim)
montecim bunu dr un biliyor mu...kan uyuşmazlığı var evet ve sanırım gebelikte yada doğumdan hemen sonra bir iğne olmanız gerekiyor.detaylı bilgim yok amakızlar yaa ne soracam size, bir yazı okudum, kan uyuşmazlığı da kanama ve düşüğe sebep olabiliyormuş ve anne adayının iğne olması gerekiyormuş şimdi okudum bunu..benim kan rh - eşimse rh + acaba bizde kan uyuşmazlığı var ve bu sbeple mi yaşıyorum bu kanamaları falan? bilgisi olan var mı bu konuda?
olabilir tabi ki de doktora bunu söylemelisin bencekızlar yaa ne soracam size, bir yazı okudum, kan uyuşmazlığı da kanama ve düşüğe sebep olabiliyormuş ve anne adayının iğne olması gerekiyormuş şimdi okudum bunu..benim kan rh - eşimse rh + acaba bizde kan uyuşmazlığı var ve bu sbeple mi yaşıyorum bu kanamaları falan? bilgisi olan var mı bu konuda?
sormadım ben bunu dr uma, dr bilmiyor sanırım canım... annemde de varmış ama o anlatırdı ilk çocukta değil de 2.çocukta sıkıntı oluyor derdi, şimdi bir yazı okuyunca acaba dedim? yarın gidince bi sorayım olmazsamontecim bunu dr un biliyor mu...kan uyuşmazlığı var evet ve sanırım gebelikte yada doğumdan hemen sonra bir iğne olmanız gerekiyor.detaylı bilgim yok ama
canımmm cok saoll, henüz bebik var mı yok mu bilemiyoruz... inşallah vardır ve tutunur, gergin bekleyiş devam etmekte benim cephemde... yarın sabah 2. hcg bakılacak inşallah normal seyrinde devm eder de bu sefer kavuşurum beybimeMerhaba kızlar, sayfaları biraz okudum. Montecim çok sevindim, inşallah bebikin çok sağlıklıdır ve 9 ay seninle kalır. Hayırlısıyla, sağlıkla kucağına alırsın. Şekerpancarı sen istanbula mı geliyorsun, kolay gelsin inşallah umut dolu bilgiler verir doktorun. İnşalah herkesin dediği gibi nisan ayı güzellikleriyle, bebiş haberleriyle devam eder. Herkes bir an önce çok mutlu olsun..
canımcım benim annemde de var...hatta eski sağlık sisteminden dolayı 3. gebelikte ortaya çıkmış...ama bu gerçekten üzerinde durulması gereken bir konu...ama kanamalarının bununla ilgisi olmayabilir.birde yerleşme diye düşünüyorum..inşallah iğnenin faydasını göreceksin.yarın kat kat değerler göreceğiz parti yapacağız inşallahhhhsormadım ben bunu dr uma, dr bilmiyor sanırım canım... annemde de varmış ama o anlatırdı ilk çocukta değil de 2.çocukta sıkıntı oluyor derdi, şimdi bir yazı okuyunca acaba dedim? yarın gidince bi sorayım olmazsa
ayyy inşallah canım yaaa, yarın gidince konuşayım şu kan uyuşmazlığı durumunu... ben de öyle düşünmeye çalışıyorum neticede 1 ay önce ameliyat oldum rahim henüz iyileşmemiş ve bebik yerleşmeye çalışırken zaten hafif yaralı olan rahim daha çok kanamış olabilir mi diye düşünüyorum. zaten şu an hassas bi rahmim var sonuçta tam içinden 2,5 cm miyom ameliyat ile alındı..inşallah böyledir...canımcım benim annemde de var...hatta eski sağlık sisteminden dolayı 3. gebelikte ortaya çıkmış...ama bu gerçekten üzerinde durulması gereken bir konu...ama kanamalarının bununla ilgisi olmayabilir.birde yerleşme diye düşünüyorum..inşallah iğnenin faydasını göreceksin.yarın kat kat değerler göreceğiz parti yapacağız inşallahhhh
oooo senin bebik tertemiz rahime yerleşiyor..yeni boya badana yapılmış sıfır daire gibiayyy inşallah canım yaaa, yarın gidince konuşayım şu kan uyuşmazlığı durumunu... ben de öyle düşünmeye çalışıyorum neticede 1 ay önce ameliyat oldum rahim henüz iyileşmemiş ve bebik yerleşmeye çalışırken zaten hafif yaralı olan rahim daha çok kanamış olabilir mi diye düşünüyorum. zaten şu an hassas bi rahmim var sonuçta tam içinden 2,5 cm miyom ameliyat ile alındı..inşallah böyledir...
B bursa_83 geliyor canımcım istanbula a. 2 dr ile görüşmesi var...ama bende yakında kırklareline taşınıyorum.tedavi için düşünüdüğüm yer istanbul.....aminnn inşalahhh :)Merhaba kızlar, sayfaları biraz okudum. Montecim çok sevindim, inşallah bebikin çok sağlıklıdır ve 9 ay seninle kalır. Hayırlısıyla, sağlıkla kucağına alırsın. Şekerpancarı sen istanbula mı geliyorsun, kolay gelsin inşallah umut dolu bilgiler verir doktorun. İnşalah herkesin dediği gibi nisan ayı güzellikleriyle, bebiş haberleriyle devam eder. Herkes bir an önce çok mutlu olsun..
ay çok tatlısın yaa, şimdi senin aklın fikrin yeni tutacağınız evdedir tabioooo senin bebik tertemiz rahime yerleşiyor..yeni boya badana yapılmış sıfır daire gibi
maşallah size 41,5 kerebüyük ihtimalle dediğin gibi..zaten hani az az kanamanda oldu ya...dediğin gibi operasyon dolayısıyladır.
ahahahahaha çok mu belli oluyor yaaaaay çok tatlısın yaa, şimdi senin aklın fikrin yeni tutacağınız evdedir tabidirekt benzetmenin daire ile alakalı olması çok hoşşş inşallah tatlım inşallah gelsin yerleşsin mis gibi daireye, annesi onun için temizledi
Heeehe inşallah bebeğim yaa, bakalım yarın neler olacakno_name_ cim bebeğim inşallah herşey güzel olucak değerin dün gayet güzeldi bence yarın da katlarsa hiç kanamaya falan takılmaya gerek yok.. 9 ay regl olur gibi hamilelik geçiren insanlar var turp gibi çocukları oluyo
Canım valla yoğunum dışardan geldim hemen bikaç sayfa takip ettim bi çay molasında yoksa hep sizleyim herkesi takipteyim :) Özlüyorum ben de çokk :)Sayıngibigibiyim ce diyip kaçmak neden çok mu yoğunsun..sen hsg çekilecektin bakayım noldu :) özleniyorsunuz bilesiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?