- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
tertemizmişşş hsg maşallahhhhCanım valla yoğunum dışardan geldim hemen bikaç sayfa takip ettim bi çay molasında yoksa hep sizleyim herkesi takipteyim :) Özlüyorum ben de çokk :)
İnşallah canım korunup korunmama konusunda biraz kararsızım bu ay öyle bişey söylemediler ama ben şimdi diyet spor falan da yapıorumya bilemedim o yüzdentertemizmişşş hsg maşallahhhhbende şimdiden çokça yazayımki taşınma zamanı takip edemem diye
eeee o zaman tüpleri açık gören bebiş inşallah hayırlısıyla gelsin...sayfamızı şenlendirsin diyorum :))
canımcım senin kararın saygı duyarım ama sen kendini vücudunu iyi tanıyorsun hani şüphelendiğin an bırakırsın diyet ve sporu...hsg sonrası bir 3-4 gün korunma..sonrası serbest diye biliyorum.en azından bende öyle olmuştu...İnşallah canım korunup korunmama konusunda biraz kararsızım bu ay öyle bişey söylemediler ama ben şimdi diyet spor falan da yapıorumya bilemedim o yüzden
Valla canım hepi yopu 1 ay diyet yapıcaktım onu da bırakamam artık yaparım da bişey olmaz heralde yaa zaten çok dengeli ve sağlıklı bi diyet malum.. tam 3-4 gün sonrası da benim ovulasyonuma denk geliyo valla deneyebilirim bilmiorm sporu da çok ağır yapmıyorum zaten bişey olmaz heralde :)canımcım senin kararın saygı duyarım ama sen kendini vücudunu iyi tanıyorsun hani şüphelendiğin an bırakırsın diyet ve sporu...hsg sonrası bir 3-4 gün korunma..sonrası serbest diye biliyorum.en azından bende öyle olmuştu...
TÜM GEBELİĞİNİ BARİZ KANAMA İLE ATLATANLAR VAR TATLIM.... DEĞERİN MAŞALLAH ÇOK İYİ... AKLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRME, AYAĞININ ALTINA 2 YASTIK KOYUYOSUN UZANIYOSUN CANIMCIMCaniiiiiim kanamalarım oluyor ara ara
bebik var canım... kısaca şöyle anlatayım bak şimdi tüp bebekte 5. gün embriyosu (yani bebiş oluştuktan 5 gün sonra) transfer edilse 10 gün sonra kan testi yapılıyor... yani bu da 15. güne denk geliyor. kaba hesapla yeni regl tarihinden 14 gün önce yumurtanın çatladığı farz edilerek o gün birleşme olsa ve embriyo oluşsa 15 gün sonrası demek yani normal regl tarihinden bir gün sonrasıdır muhtemelen. ve genel olarak o gün aldığın değer 100 ve üzeri ise inşallahhhhhh sonrası da genel olarak sorunsuz biter... kanama olabilir ağrılar olabilir ama sağlıkla kucağa alınır büyük ihtimalle. sen şu an regl tarihinde bile değilsin. ve değerin 171.... elbetteki beben var... bi daha varmı yok mu deme!!! şu an yaklaşık 3,5 haftalık hamilesin sen tatlım. inşallah sağlıkla devam eder... kan uyuşmazlığı konusunda bilgim yok. ama dr un bu kadar basit bir konuyu atlıyorsa kötü olmuş!canımmm cok saoll, henüz bebik var mı yok mu bilemiyoruz... inşallah vardır ve tutunur, gergin bekleyiş devam etmekte benim cephemde... yarın sabah 2. hcg bakılacak inşallah normal seyrinde devm eder de bu sefer kavuşurum beybimeinşallah hepimiz bir an önce sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizeeee
ay kuzum ah... bi resim çekiyim birazdan ben..... ancak öyle anlatabilirim. anlatamam görmeniz lazımmmm
yok yaw olmaz sanmıyorum..diyetinide uygula şu sana fazlalık gibi gelen 3-4 kilonda gitsin umarım..ovulasyonuda değerlendir benceValla canım hepi yopu 1 ay diyet yapıcaktım onu da bırakamam artık yaparım da bişey olmaz heralde yaa zaten çok dengeli ve sağlıklı bi diyet malum.. tam 3-4 gün sonrası da benim ovulasyonuma denk geliyo valla deneyebilirim bilmiorm sporu da çok ağır yapmıyorum zaten bişey olmaz heralde :)
oooooo çok sevindim...salış sona ermişbebik var canım... kısaca şöyle anlatayım bak şimdi tüp bebekte 5. gün embriyosu (yani bebiş oluştuktan 5 gün sonra) transfer edilse 10 gün sonra kan testi yapılıyor... yani bu da 15. güne denk geliyor. kaba hesapla yeni regl tarihinden 14 gün önce yumurtanın çatladığı farz edilerek o gün birleşme olsa ve embriyo oluşsa 15 gün sonrası demek yani normal regl tarihinden bir gün sonrasıdır muhtemelen. ve genel olarak o gün aldığın değer 100 ve üzeri ise inşallahhhhhh sonrası da genel olarak sorunsuz biter... kanama olabilir ağrılar olabilir ama sağlıkla kucağa alınır büyük ihtimalle. sen şu an regl tarihinde bile değilsin. ve değerin 171.... elbetteki beben var... bi daha varmı yok mu deme!!! şu an yaklaşık 3,5 haftalık hamilesin sen tatlım. inşallah sağlıkla devam eder... kan uyuşmazlığı konusunda bilgim yok. ama dr un bu kadar basit bir konuyu atlıyorsa kötü olmuş!
ay kuzum ah... bi resim çekiyim birazdan ben..... ancak öyle anlatabilirim. anlatamam görmeniz lazımmmmbu arada bugün itibariyle takviyelerime geri döndüm. hafta sonu dolayısıyla şaapamamıştım da
Tatlim hakkini helal et seni uzmek istemem ama senin zaten tup vebege yonelmen lazim ki onun icin bile degerin cok dusuk. Bence hic vakit kaybetme. Bak benim amh degerim 0.79 olmasina ragmen 4 tup bebek tedavisinde negatif aldim. Gerci 0.2 olan arkadasim dogum yapti bile. Ama senin degerin 0.02 bu cok cok dusuk bir deger... sen yumurtlama haplari ile vakit kaybedersin ki drlar sanacok daha agir konusacaklardir. Tup bebek tedavisi de zannedildigi kadar zorlu bir surec degil... katlanilabilir bir zorlugu varZeynep Kamil Hastanesinin sayfasına baktım, amh sonucum çıkmış 0.01 Önceki 0.02 idi zaten, yani artık boşu boşuna tarlusal içiyorum adet olmak için. Zaten hiç yumurtam yok galiba.Ne zaman gidip doktorla konuşayım ki, nasıl olsa doğal yolla olmaz diyecek. Bu durumda tüp bebeğe mi yönlendiriyolar. Yumurtlama için olan haplardan vermezler mi bana?
İnşallah canım yaaaa, bakalım yarın sabah sonuç ne olacak..uyumusum TV karşısında yaaaa, inanamiyorummmm, ben gündüz asla uyumazdimmmm, yaşlı nineler gibi oldum, aman bebik geleceksen tüm gün uyurum benbebik var canım... kısaca şöyle anlatayım bak şimdi tüp bebekte 5. gün embriyosu (yani bebiş oluştuktan 5 gün sonra) transfer edilse 10 gün sonra kan testi yapılıyor... yani bu da 15. güne denk geliyor. kaba hesapla yeni regl tarihinden 14 gün önce yumurtanın çatladığı farz edilerek o gün birleşme olsa ve embriyo oluşsa 15 gün sonrası demek yani normal regl tarihinden bir gün sonrasıdır muhtemelen. ve genel olarak o gün aldığın değer 100 ve üzeri ise inşallahhhhhh sonrası da genel olarak sorunsuz biter... kanama olabilir ağrılar olabilir ama sağlıkla kucağa alınır büyük ihtimalle. sen şu an regl tarihinde bile değilsin. ve değerin 171.... elbetteki beben var... bi daha varmı yok mu deme!!! şu an yaklaşık 3,5 haftalık hamilesin sen tatlım. inşallah sağlıkla devam eder... kan uyuşmazlığı konusunda bilgim yok. ama dr un bu kadar basit bir konuyu atlıyorsa kötü olmuş!
ay kuzum ah... bi resim çekiyim birazdan ben..... ancak öyle anlatabilirim. anlatamam görmeniz lazımmmmbu arada bugün itibariyle takviyelerime geri döndüm. hafta sonu dolayısıyla şaapamamıştım da
İnşallah canım yaaaa, bakalım yarın sabah sonuç ne olacak..uyumusum TV karşısında yaaaa, inanamiyorummmm, ben gündüz asla uyumazdimmmm, yaşlı nineler gibi oldum, aman bebik geleceksen tüm gün uyurum ben
Kızlar sabah 7 den beri çok çok azaldı kanama. Böyle devam eder insallahhhh
Bebeğim üzülme ne olur, her şeyin bi çaresi vardır lütfen üzme kendiniZeynep Kamil Hastanesinin sayfasına baktım, amh sonucum çıkmış 0.01 Önceki 0.02 idi zaten, yani artık boşu boşuna tarlusal içiyorum adet olmak için. Zaten hiç yumurtam yok galiba.Ne zaman gidip doktorla konuşayım ki, nasıl olsa doğal yolla olmaz diyecek. Bu durumda tüp bebeğe mi yönlendiriyolar. Yumurtlama için olan haplardan vermezler mi bana?
Canım cevap için teşekkür ederim. Eşim istemiyo tüp bebek, yani oğluşumla yalnız kaldım gibi görünüyo bu hayatta. Adet olmaya devam etmek için nasıl ilaçlar veriyolar ya da herşeyi boşvereyim, menapoza girmişim zaten.Tatlim hakkini helal et seni uzmek istemem ama senin zaten tup vebege yonelmen lazim ki onun icin bile degerin cok dusuk. Bence hic vakit kaybetme. Bak benim amh degerim 0.79 olmasina ragmen 4 tup bebek tedavisinde negatif aldim. Gerci 0.2 olan arkadasim dogum yapti bile. Ama senin degerin 0.02 bu cok cok dusuk bir deger... sen yumurtlama haplari ile vakit kaybedersin ki drlar sanacok daha agir konusacaklardir. Tup bebek tedavisi de zannedildigi kadar zorlu bir surec degil... katlanilabilir bir zorlugu var
Ananas tutunmadan sonra düşüğe sebep olabilir diyolar canım. O biraz karışık her doktor farklı konuşuyor, kimi ye diyor kimi yeme diyor.tatlım tüp bebekte ananas, kabak çekirdeği yiyorlar tutunma için şehir efsanesi mi bilemiyorum ama
canımcım yaaa menopoza girmek gerçekten zaman alan bir süreç..öyle hemen bir adet gecikmesiyle menopoz olmaz...ama adet görebilmek için hormon replesman tedavisi var...iyi bir kadın doğum uzmanına ya da infertilite uzmanına git..o seni yönlendirir mutlaka..belki eşinde razı olur...Canım cevap için teşekkür ederim. Eşim istemiyo tüp bebek, yani oğluşumla yalnız kaldım gibi görünüyo bu hayatta. Adet olmaya devam etmek için nasıl ilaçlar veriyolar ya da herşeyi boşvereyim, menapoza girmişim zaten.
Montecim canım sağol ama ne yapalım kader böyle imiş. Doktora gitmek bile yok artık içimde.Bebeğim üzülme ne olur, her şeyin bi çaresi vardır lütfen üzme kendini
Tatlim bitkisel kur uyguladin mi hiç? Esin neden istemiyor, süreç mi sıkıyor onu? Off ya bu işin basit bi yani olmalı. Dr folikul görüyor mu ultrason ile baktığında...en son durum neydi ?Canım cevap için teşekkür ederim. Eşim istemiyo tüp bebek, yani oğluşumla yalnız kaldım gibi görünüyo bu hayatta. Adet olmaya devam etmek için nasıl ilaçlar veriyolar ya da herşeyi boşvereyim, menapoza girmişim zaten.
Hayır yaa, pes etmek yok, gerçekten istiyorsan mücadeleye devam edeceğiz, bi dur hemen strese sokup harap etme kendini, öyle salıvermek yok, menopozu da öyle kolay kabullenme sakin..Montecim canım sağol ama ne yapalım kader böyle imiş. Doktora gitmek bile yok artık içimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?