Yok canım, bitkisel kür de başlamadım, doktorlar da bakıp folikül var mı yok mu hiç bişey demediler. Eşim de doğal yoldan olursa olur diyodu, bence ondan bile vazgeçti, hiç umurunda değil galiba. Kendimde hiç hazır değilim ben tüp bebeğe falan.Tatlim bitkisel kur uyguladin mi hiç? Esin neden istemiyor, süreç mi sıkıyor onu? Off ya bu işin basit bi yani olmalı. Dr folikul görüyor mu ultrason ile baktığında...en son durum neydi ?
En azindan oglun var ne guzel. . Ki hic belli de olmaz blki de gelir bebegin kendiliginden...Canım cevap için teşekkür ederim. Eşim istemiyo tüp bebek, yani oğluşumla yalnız kaldım gibi görünüyo bu hayatta. Adet olmaya devam etmek için nasıl ilaçlar veriyolar ya da herşeyi boşvereyim, menapoza girmişim zaten.
Canım ya teşekkür ederim, ben yine umut edip kendimi kandırmayayım ama olursa da çok mutlu olurum burdan mucize diye paylaşırım sizinle.En azindan oglun var ne guzel. . Ki hic belli de olmaz blki de gelir bebegin kendiliginden...
Tüp bebek su an için dusunmuyorsan o halde kendi kendine bir şeyler yapabilirsin. Bence gardını hemen dusurmemelisin, mucizeler her yerde. Bana tüp bebek bile yapamazsın diyorlardı, su an normal yoldan gebeliği konuşuyoruz. Bence pes etme tatlim... Ben bunu bilirim. Su an hamile değilsem yine mücadeleye baslayacagim, pes etmeyeceğim, hiç de etmedim de, sen de etme lutfenCanım ya teşekkür ederim, ben yine umut edip kendimi kandırmayayım ama olursa da çok mutlu olurum burdan mucize diye paylaşırım sizinle.Evet allahtan oğlum var iyi ki onu doğurmak için daha da geç kalmamışım. Hiç çocuğu olmayanlar için de dua edicem.
Tüp bebek su an için dusunmuyorsan o halde kendi kendine bir şeyler yapabilirsin. Bence gardını hemen dusurmemelisin, mucizeler her yerde. Bana tüp bebek bile yapamazsın diyorlardı, su an normal yoldan gebeliği konuşuyoruz. Bence pes etme tatlim... Ben bunu bilirim. Su an hamile değilsem yine mücadeleye baslayacagim, pes etmeyeceğim, hiç de etmedim de, sen de etme lutfen
regl olmuyor ise civan perçemi çok önemli benceCanim montecim bana destek olduğum için çok teşekkür ederim. Ben de en azindan kendim birşeyler yapmaya çalışayım. Sizce ne ile başlamalı hayit iceyim bak corekotu tarçın. Bir de zeytinyaginda incir. Bunlara başlasam olur mu? Hayitı ne zaman başlayıp ne zaman bırakıyorum.
testeredişli aslan perçemi çok iyi ama hayıtla peşpeşe içmemeni öneririmCanim montecim bana destek olduğum için çok teşekkür ederim. Ben de en azindan kendim birşeyler yapmaya çalışayım. Sizce ne ile başlamalı hayit iceyim bak corekotu tarçın. Bir de zeytinyaginda incir. Bunlara başlasam olur mu? Hayitı ne zaman başlayıp ne zaman bırakıyorum.
Tamam canim Regl için civan percemi. Telefondan zor yaziyorum. Şimdi oğlumu kresten alicam. Yarin iş yerinden devam ederiz. Lütfen bana önerilerde bulunmaya devam edin. Hepinize teşekkür ederim.regl olmuyor ise civan perçemi çok önemli bence
Canim ben ilk önce sabah akşam hayıt suyu ve aksamları testere dişli aslanpençesi ile başladım, arı sütü bal polen, z.yağında incir, çörekotu bal tarçın bunlar çok faydalı bence. Eşime de her sabah keciboynuzu kaynattim, keciboynuzu pekmezi yedirdim, arsutu bal polen yedi, aralıksız 3 ay falan surdurduk bu kurleri. Bence ovulasyon geçince regle 7 gün kala falan başlayıp reglin 2. Günü kesilmelidir hayıt ve aslanpençesi. Diğer karisimlara ovulasyona kadar devam. Fsh ve e2 kaçtı senin canim?Tamam canim Regl için civan percemi. Telefondan zor yaziyorum. Şimdi oğlumu kresten alicam. Yarin iş yerinden devam ederiz. Lütfen bana önerilerde bulunmaya devam edin. Hepinize teşekkür ederim.
Canım buralardayken yakaladım seni :) Sen hsg çekildiğin ay mı hamile kalmıştın? Ben yanlış mı hatırlıyorum??testeredişli aslan perçemi çok iyi ama hayıtla peşpeşe içmemeni öneririm
evet canımm çekilen ay hamile kalıp paranoya olmuştum hatırlarsan:)Canım buralardayken yakaladım seni :) Sen hsg çekildiğin ay mı hamile kalmıştın? Ben yanlış mı hatırlıyorum??
ay ben korunmasammı o zaman yaa?? bi de korkuyorum ağrı falan olur diye ilişkideevet canımm çekilen ay hamile kalıp paranoya olmuştum hatırlarsan:)
çekilmeden 2 gün önce antibiyotik kullandım çekildikten 3 gün sonra bitti, 3 gün ilişki yasak dedi 3 gün sonra yumurtlama günüme geldi ilişkide ağrı olmadı çekildiği gün ve ertesi hafif kan geldi ama sürüntü şeklinde dr korkuttu beni kalp atışını duyarsak soreun yok diye kalp sesini duyana kadar hamileyim demedim ama çoğu doktor ilk ayda korunma önermiyor ve ilk 3 ay şans daha yüksek deniyor ben şimdi olsa o ay beklerdim çünkü pinpirik bir yapıya sahip olduğumdan bişey olurmu olmazmı kendimi yedim bakalım senin dr ne dicekay ben korunmasammı o zaman yaa?? bi de korkuyorum ağrı falan olur diye ilişkideçekildikten ne zaman sonra başlamıştın ilişkiye??
Valla benim doktor da korun falan diye bişey demedi 4 gün antibiyotik kullancaksın dedi sadece ama kendi doktoruma diğer ay götürcem sonuçları o zamana kadar korunsammı korunmasammı diye biraz kararsız kaldım ama galiba hsg den sonra daha kolay kalınıyo ben hiç korunmayım o zaman 2 gün sonra antibiyotik de son tam da çatlama günlerime geliyo bi deniyim madem ben belki tutar :)çekilmeden 2 gün önce antibiyotik kullandım çekildikten 3 gün sonra bitti, 3 gün ilişki yasak dedi 3 gün sonra yumurtlama günüme geldi ilişkide ağrı olmadı çekildiği gün ve ertesi hafif kan geldi ama sürüntü şeklinde dr korkuttu beni kalp atışını duyarsak soreun yok diye kalp sesini duyana kadar hamileyim demedim ama çoğu doktor ilk ayda korunma önermiyor ve ilk 3 ay şans daha yüksek deniyor ben şimdi olsa o ay beklerdim çünkü pinpirik bir yapıya sahip olduğumdan bişey olurmu olmazmı kendimi yedim bakalım senin dr ne dicek
bende bakalım tutacakmı dedim o ay tuttu ve 2 ilişkiyle Allah nasip ederse oluyor en kısası:)Valla benim doktor da korun falan diye bişey demedi 4 gün antibiyotik kullancaksın dedi sadece ama kendi doktoruma diğer ay götürcem sonuçları o zamana kadar korunsammı korunmasammı diye biraz kararsız kaldım ama galiba hsg den sonra daha kolay kalınıyo ben hiç korunmayım o zaman 2 gün sonra antibiyotik de son tam da çatlama günlerime geliyo bi deniyim madem ben belki tutar :)
Korunma canim, ben de korunmamistim ama ovu kaçmıştı bendeValla benim doktor da korun falan diye bişey demedi 4 gün antibiyotik kullancaksın dedi sadece ama kendi doktoruma diğer ay götürcem sonuçları o zamana kadar korunsammı korunmasammı diye biraz kararsız kaldım ama galiba hsg den sonra daha kolay kalınıyo ben hiç korunmayım o zaman 2 gün sonra antibiyotik de son tam da çatlama günlerime geliyo bi deniyim madem ben belki tutar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?