- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Tabi canım kısmetimizde varsa olur hayırlısı neyse o olsun :)bende bakalım tutacakmı dedim o ay tuttu ve 2 ilişkiyle Allah nasip ederse oluyor en kısası:)
kanama inceyse zaten tutunmadır o canım yoğun değil dimi?Yine başladı inceden kanamam, tutunmayacak bu bebik sanki, 2 gundur yatiyorum bunaldim
Canim ben ilk önce sabah akşam hayıt suyu ve aksamları testere dişli aslanpençesi ile başladım, arı sütü bal polen, z.yağında incir, çörekotu bal tarçın bunlar çok faydalı bence. Eşime de her sabah keciboynuzu kaynattim, keciboynuzu pekmezi yedirdim, arsutu bal polen yedi, aralıksız 3 ay falan surdurduk bu kurleri. Bence ovulasyon geçince regle 7 gün kala falan başlayıp reglin 2. Günü kesilmelidir hayıt ve aslanpençesi. Diğer karisimlara ovulasyona kadar devam. Fsh ve e2 kaçtı senin canim?
Canim fsh 8.7 e2 246 hayıt suyunu hazır olanlarından alsam olur mu. Sabah işyerinde demleyemem.Canim ben ilk önce sabah akşam hayıt suyu ve aksamları testere dişli aslanpençesi ile başladım, arı sütü bal polen, z.yağında incir, çörekotu bal tarçın bunlar çok faydalı bence. Eşime de her sabah keciboynuzu kaynattim, keciboynuzu pekmezi yedirdim, arsutu bal polen yedi, aralıksız 3 ay falan surdurduk bu kurleri. Bence ovulasyon geçince regle 7 gün kala falan başlayıp reglin 2. Günü kesilmelidir hayıt ve aslanpençesi. Diğer karisimlara ovulasyona kadar devam. Fsh ve e2 kaçtı senin canim?
Zaten ondan al canım, hep ondan iciyoruz. Hadi bismillah bi başla bakalım tatlim, faydasını göreceksin inan banaCanim fsh 8.7 e2 246 hayıt suyunu hazır olanlarından alsam olur mu. Sabah işyerinde demleyemem.
Hatirladım canim kist olabilir demiştik hatta e2 yüksek olunca. Dr ne dedi bu değerlere? Kist var mı diye bakmadı mi? Önce Dr değiştir canim sen, bi enerjin degissin, çok ciddiyim, bu fshlara takilmayan bi doktor arastir, mutlaka her ay folikullere bi baktir bakalım kaç tane var...Canim fsh 8.7 e2 246 hayıt suyunu hazır olanlarından alsam olur mu. Sabah işyerinde demleyemem.
Tamam canim Regl için civan percemi. Telefondan zor yaziyorum. Şimdi oğlumu kresten alicam. Yarin iş yerinden devam ederiz. Lütfen bana önerilerde bulunmaya devam edin. Hepinize teşekkür ederim.
günaydın e2 yüksek olması kistten mi kaynaklı eğer öyleyse önce soğan kürü yapmalısın benceCanim fsh 8.7 e2 246 hayıt suyunu hazır olanlarından alsam olur mu. Sabah işyerinde demleyemem.
günaydın sabret tatlım, alıştın tabe perde asmasıydı, temizliğiydi.... :)Yine başladı inceden kanamam, tutunmayacak bu bebik sanki, 2 gundur yatiyorum bunaldim
Dualarımız seninle monte, hayırlı haberlerini bekliyoruz.Kızlar gunaydinnnn, Hastanedeyim kanimi verdim bekliyorum, dananın kuyruğu 2 saate kopacak...umrim düzgün yükselmiştir değer, inceden kanama devam bu arada. 1.5 saate çıkarmış, sonucu alıp Dr A girecek, yazarım son durumu. Dua edin lütfen kötü bir şey çıkmasın.
geçenlerde bir yazı da ben okumuştum, paylaşan kişi (değerleri çok kötü)gebelik haberi ile doktorunu aradığında doktoru takdir i ilahi gibisinden bir söz söylemişti, bir yere yazayım demiştim aslında güzel bir cümleydi..Biraz önce bi sayfada Dr. Ulun Uluğ'un amh'ı benimki kadar düşük bir hastasının tüp bebek tedavisi öncesi doğal yolla hamile kaldığını yazdığını gördüm. Bunlar gerçek mi reklam mı emin olamasam da inşallah Allah hepimize nasip eder. Çoğumuzun bazen umudunun tükendiği anlar oluyor, insanız robot değiliz gayet doğal ama lütfen mucizelere inanalım. Uğraşmaya cesareti olmayan doktorlar yüzünden umudunuzu yitirmeyin. Hayatta her şey mümkün.
Canım inşallah değerin katlanmıştır.Dualarımız seninle tatlım.Kızlar gunaydinnnn, Hastanedeyim kanimi verdim bekliyorum, dananın kuyruğu 2 saate kopacak...umrim düzgün yükselmiştir değer, inceden kanama devam bu arada. 1.5 saate çıkarmış, sonucu alıp Dr A girecek, yazarım son durumu. Dua edin lütfen kötü bir şey çıkmasın.
Bekliyorum heyecanla yanıtını... hadi bakalimKızlar gunaydinnnn, Hastanedeyim kanimi verdim bekliyorum, dananın kuyruğu 2 saate kopacak...umrim düzgün yükselmiştir değer, inceden kanama devam bu arada. 1.5 saate çıkarmış, sonucu alıp Dr A girecek, yazarım son durumu. Dua edin lütfen kötü bir şey çıkmasın.
Hadi hayırlısı, 6+7 de kalp atışları ve kese görmüştük biz, daha erken de olabilir ama ben öyle tercih etmiştimGunaydin arkadaslar
Ben vitamin deposu gibi oldum, cok dikkat ediyorum.... bebisimİ çok merak ediyorum kızlar keseyi görmedik daha... bu cunartesi gideceğiz, umarım görebiliriz artık... endişe de var az eski yaşadıklarım geliyor aklima ....
Sizce kacinci hafta da kese gözüküyor?
170 kimyasal için çok yüksek diil mi montem, acaba kimyasal diil de tutunamama problemi mi diye düşündümKızlar yine kimyasal, değer artmamış, 170 bugünkü değer. Kısmet boyleymis, mücadeleye devammmm... Dr A girecem simdi. Yazarım yine. Optum cok
Öyle tatlim yaa, tutunamiyor velet bi turlu170 kimyasal için çok yüksek diil mi montem, acaba kimyasal diil de tutunamama problemi mi diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?