- 7 Eylül 2015
- 865
- 948
- 23
- 37
Öyle mi... ben bu hafta da goremeyecegim ozaman... benim tam olarak bilemesemde sanırım 3 haftalikHadi hayırlısı, 6+7 de kalp atışları ve kese görmüştük biz, daha erken de olabilir ama ben öyle tercih etmiştim
Doktor ne dediÖyle tatlim yaa, tutunamiyor velet bi turluyapabileceğim hiçbir şey yok vallahi, yetti gayri girip aşılama için konuşayım
Bekliyorum henüz hastası var şu anda...Doktor ne dedi
Günaydın fshe2. Kist olup olmadığını bilmiyorum bişey denmedi. Sen kendiliğinden adet olabiliyo musun canım.günaydın e2 yüksek olması kistten mi kaynaklı eğer öyleyse önce soğan kürü yapmalısın bence
Kızlar yine kimyasal, değer artmamış, 170 bugünkü değer. Kısmet boyleymis, mücadeleye devammmm... Dr A girecem simdi. Yazarım yine. Optum cok[/QUOT
Montecim biz senden çok daha güzel haberler bekliyorduk. Doktorun ne diycek merak ediyorum, haberlerini bekliyoruz. Hayırlısı canım. Senden iyi haberler bekliyorum ki ben de motive olayım, umudumu kaybetmeyeyim. Hiç uyuyamadım, başım ağrıyo. Dualarım seninle..
Ben oğlumda 5 haftalıkken görmüştük keseyi. Kalp atışları için ne zaman gittiğimi hatırlayamadım şimdi. Az daha sabır, inşallah sorunsuz bebişin tutunur sana..Öyle mi... ben bu hafta da goremeyecegim ozaman... benim tam olarak bilemesemde sanırım 3 haftalik
İnşallah... tedirginim birazBen oğlumda 5 haftalıkken görmüştük keseyi. Kalp atışları için ne zaman gittiğimi hatırlayamadım şimdi. Az daha sabır, inşallah sorunsuz bebişin tutunur sana..
canım inan şimdi anladım girip okuyamadım kaç gündür hayırlısı demekten başka bir şey bulamıyorumBekliyorum henüz hastası var şu anda...
ben 6+2 de kalp sesini duymuştum senin ne kadr şimdiÖyle mi... ben bu hafta da goremeyecegim ozaman... benim tam olarak bilemesemde sanırım 3 haftalik
Benim 3 hafta olması lazimben 6+2 de kalp sesini duymuştum senin ne kadr şimdi
Hayırlısı canim ... olacak bir gün tutunacak bebeğin sana...Kızlar 2 gün sonra tekrar HCG değerin düşüp gebeliğin sonlanmasini bekliyoruz. Bu ay korunacam, bir dahaki ay aşılama. Kan uyuşmazlık iğnesi 6. Haftadan sonra yapilirmis
kromozom sonuçları çıktımı canımKızlar 2 gün sonra tekrar HCG değerin düşüp gebeliğin sonlanmasini bekliyoruz. Bu ay korunacam, bir dahaki ay aşılama. Kan uyuşmazlık iğnesi 6. Haftadan sonra yapilirmis
5. haftaya kadar 2 gün aralıklarla bhcg değerindeki artış takip edilir 5. haftada kese 6 haftada kalp atımına bakılır diye biliyorumBenim 3 hafta olması lazim
Montecim söyliycek söz bulamıyorum, bu sefer tamam oldu demiştik senin için, inan kendim kadar üzüldüm, inşallah diğer aya olucak. Sen başar ki ben de kendimi bırakmayayım.Kızlar 2 gün sonra tekrar HCG değerin düşüp gebeliğin sonlanmasini bekliyoruz. Bu ay korunacam, bir dahaki ay aşılama. Kan uyuşmazlık iğnesi 6. Haftadan sonra yapilirmis
oluyorum maşallah diyim, ama tabi son iki yıldır, 35, 36. günleri gördüğüm oldu, daha önceleri 29-31 günleri arasında olurdu, korkuyor muyum evet, sürecin ne getireceğini bilemiyorumGünaydın fshe2. Kist olup olmadığını bilmiyorum bişey denmedi. Sen kendiliğinden adet olabiliyo musun canım.
Heycan, endişe, korku, mutluluk ne ararsan var şuan bende... hormonlarım coştu yine5. haftaya kadar 2 gün aralıklarla bhcg değerindeki artış takip edilir 5. haftada kese 6 haftada kalp atımına bakılır diye biliyorum
tatlım hayırlısı kan sulandırıcı olayını sordun mu, belki pıhtılaşma problemi oluyorKızlar 2 gün sonra tekrar HCG değerin düşüp gebeliğin sonlanmasini bekliyoruz. Bu ay korunacam, bir dahaki ay aşılama. Kan uyuşmazlık iğnesi 6. Haftadan sonra yapilirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?