Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar 2 gün sonra tekrar HCG değerin düşüp gebeliğin sonlanmasini bekliyoruz. Bu ay korunacam, bir dahaki ay aşılama. Kan uyuşmazlık iğnesi 6. Haftadan sonra yapilirmis

Kızlar 2 gün sonra tekrar HCG değerin düşüp gebeliğin sonlanmasini bekliyoruz. Bu ay korunacam, bir dahaki ay aşılama. Kan uyuşmazlık iğnesi 6. Haftadan sonra yapilirmis
Hayırlısı canim ... olacak bir gün tutunacak bebeğin sana...
Ben artık mucizelere de inanıyorum. .. be vazgeçmişken geldi, tutundu yavrum... sana da tutunacak insallah

Montecim söyliycek söz bulamıyorum, bu sefer tamam oldu demiştik senin için, inan kendim kadar üzüldüm, inşallah diğer aya olucak. Sen başar ki ben de kendimi bırakmayayım.

Günaydın fshe2. Kist olup olmadığını bilmiyorum bişey denmedi. Sen kendiliğinden adet olabiliyo musun canım.
oluyorum maşallah diyim, ama tabi son iki yıldır, 35, 36. günleri gördüğüm oldu, daha önceleri 29-31 günleri arasında olurdu, korkuyor muyum evet, sürecin ne getireceğini bilemiyorum

tatlım hayırlısı kan sulandırıcı olayını sordun mu, belki pıhtılaşma problemi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…