Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Heycan, endişe, korku, mutluluk ne ararsan var şuan bende... hormonlarım coştu yine
bende aynılarını yaşadım içini ferah tut diyeceğim ama mümkün olmadığını biliyorum ananas yemeyi tavsiye ediyorlar tutunmayı sağlıyormuş birde kivi ve bol dua et inşallah Rabbim nasip eder sağlıkla kucağına alırsın

Tamam mutlaka yiyeceğim... aynen canim mümkün değil, Duygularım blendirdan geçmiş gibi... Allah korusn

Vallahi kızlar, uzulmedim ya, biliyordum böyle olacağını.alistim buna ben, sağlıksız bir embriyo olmasından sa, olmamasi daha iyi tabiki. Bi yük kalktı üstümden, ben öyle yatıp duramam. Şimdi 3 gundur ertelediğim ne varsa hepsini yapacagimmmm nereden başlasam ki bu arada beni bilen bilir. Yıkmaz beni böyle şeyler, mücadeleye aynen devam. Nerde kalmıştık ?

oluyorum maşallah diyim, ama tabi son iki yıldır, 35, 36. günleri gördüğüm oldu, daha önceleri 29-31 günleri arasında olurdu, korkuyor muyum evet, sürecin ne getireceğini bilemiyorum
Ben bu ayda tarlusal içtim, diğer ay umarım hayıt içmeye başlarsam kendiliğimden olurum inşallah, sen neler kullanıyosun canım. ben hiç olmıycakmışım gibi geliyo, çok korkuyorum. Montenin kararlığı bana biraz güç verdi. Birbirimizi anlayabildiğimiz insanların olması güzel, yoksa hiç kimse beni dinlemiyo, anlamıyo, başlarına gelmeyince insanlar boşver deyip duruyo.

Kızlar yine kimyasal, değer artmamış, 170 bugünkü değer. Kısmet boyleymis, mücadeleye devammmm... Dr A girecem simdi. Yazarım yine. Optum cok

Canım arkadaşım, hayatta her şey olması gerektiği gibi ve olması gereken zamanda oluyor. Her işte bizim bilmediğimiz bir hayır vardır. Zaten sen bunları bizden iyi biliyorsun. Mücadeleye devam.

aslan monte, amazon kadınısın sen bence, tatlım daha önce söylemiştim böyle kimyasal yaşayan biri vardı, hurremsultan nicki vazgeçmedi ve başardı

önce soğan kürü yapmalısın bence iki kere falan sonra hayıt, aslan pençesi, civan perçemi, ben ilk soğanla başlamadığıma pişmanım kist falan yok diye yapmamıştım, bilmediğimiz enfeksiyonlar olabilir..

kızlar benim aklıma takılan birşey var şimdi geçen sene haziran ayında durumumu öğrendikten sonra kendime 15 günlük bir bakım yapmıştım ve 21. gün kanı istemişti asistan dr progesteron sonucum 12,3 gelmişti, okuduklarım 8 in üstünde ise kaliteli yumi olacağı yönünde idi. Kaliteli yumurtluyorum diyerek bir daha gitmemiştim doktora ama hiç gebelik elde edemedim bu süreçte, kaliteyi değil de sadece yumurtladığımızı mı gösteriyor?

no_name_ Aşılamadan önce eksik testleri mi yaptırsan acaba canım?
Trombofili paneli ve sperm dna hasar testi yaptırmamıştınız yanlış hatırlamıyorsam?

ya da dölleniyorda rahim ince tutunamıyor mu, şu estrofemi kendim alsam kullansam, östrojen içerikliymiş..

fshe2 sekerpancari R rozbin kızlar yaaa, nasılsa gelecek o beybiler, relax olmakta fayda var. Ben çok inanıyorum, her şey beyinde bitiyor ve beyin muazzam bir organ! Rahatimdir, huzurluyum, ben de monte cristo prensesiysem bu işin peşini bırakmam! Bir kaç gün relax mod, bi gitsin su sağlıksız embriyo, yenilerine yer açılsın, illaki olacak! O bebik buraya gelecekkk, o kadar !!!

Evet canım sadece yumurtladığımızı gösteriyor. Kalite döllenme olup embriyo 5.güne gitmeden anlaşılmıyor herhalde tam olarak. Tabi folikülün şekli ve sınırları önbilgi veriyor yumurta çıkıp çıkmayacağı ile ilgili ama kaliteyi asla bilemiyorlar.

Kızlar yine kimyasal, değer artmamış, 170 bugünkü değer. Kısmet boyleymis, mücadeleye devammmm... Dr A girecem simdi. Yazarım yine. Optum cok
Montecim değerin çok yüksek olduğu için ben kesin demiştim ya. bilmiyorum vardır belki ama ben kimyasalda bu kadar yüksek değer görmemiştim hic ya benimki 16 olunca kimyasal olabilir demişti doktor çok düşük diye. Neyse hayırlısı olsun canım doğru zamanda sağlıcakla insallah

Canım o değerin sadece kaliteli yumurta için bakıldığını düşünmüyorum çünkü bende de bakılıyor o değere düşük tehlikesini o değere göre söylüyor doktor anladığım kadarıyla tutunmayla alakalida oluyor. Doktor progestan değerin az düşük riski var demişti yani döllenen yumurtanın kalitesini de gösteriyor olabilir

“Çaresiz kaldığım zamanlarda gider, bir taş ustası bulur, onu seyrederim. Adam belki yüz kere vurur taşa; ama değil kırmak, küçücük bir çatlak bile oluşturamaz onda. Sonra birden, yüz birinci vuruşta taş ikiye ayrılıverir. İşte o zaman anlarım ki taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekilerdir.” (Jacop Riis)

Montem sakın moralini bozma. Bundada bir hayır vardır. Bu defa olmazsa bir dahakinde olacak. Buna emin ol.

üzüldüm cnm kimyasal olmasına.inşallah bir dahakine sıkıca tutunur sana.Rabbim kolaylık versin...

Ben bu bebek takvimini nasıl yapabilirim? Yardimci olabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…