Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar coook tesekkur ederim, asla üzgün değilim ve canim sıkkın değil, beni bilirsiniz. Geleceğe yalnız ve yalnız sağlıklı gen taşınır. Sağlıksız di ve gitti. Asla düşünmüyorum bile. İllaki yine olacak, bende bu azim oldukça yumi de olur, döllenme de, tutunma da... Asla kaygılı değilim, rahat olun lutfennn, yazamiyorum çünkü mutfakta dolma yapmaya çalışıyorum

Çok güzelmiş.. duygulandımm

Bunun sebebini araştıracaklar demi montecim tutunamama sebebini kan uyuşmazlığı filan diyordun sen
Kan uyuşmazlığı ile ilgili değilmiş tatlim. Benim Dr biraz kırık, araştırmıyor, olabilir diyor... Ben de olabilir diyorum

Göbeğimin sol tarafında iğne batması gibi batmalar oluyor hep, bu 3.5 cm lik kist büyüyor mu küçülüyor mu kafamda deli sorular. Kist ağrı yapar mı kızlar bende ilk defa bu kadar büyük kist oldu tecrübem yok kist konusunda da anlamıyorum?
Göğüslerde acıma devam ediyor hiç geçmedi ve asıl bomba : tam tamına 73.5 kilo olmuşum. 1 haftada 2 kilo daha eklenmiş kızlar bu kilo işini ele almanın vakti geldi yaz da geliyo yandım..

Amman be kuzummmm, ne istiyorsa denesin, adamın tıp bilgisi ile yarisamam ki! Tam teslimiyet
Tıp bilgisi mi? Benim tüm doktorları bir araya toplama gibi bi hayalim var. Her gittiğim doktor farklı şey söylediği için bugüne kadar, şöyle bi yuvarlak masa toplantısı ayarlayıp hadi buyrun karar verin tartışın demek istiyorum resmen

Evet Semra Hanım Bülent Bey havuz diyor siz karşı çıkıyorsunuz neden?
Murat Bey, Ender Bey siz vitaminlere 2 ay devam tedavi sonra diyorsunuz Semra Hanım Bülent Bey beklemeyin hemen tedavi diyor napsak hanginizi dinlesek?
Kaan Bey morfoloji düzelmen tedavi olmaz düşük olur diyor embriyologumuz Pınar Hanım ilgisi yok morfoloji önemsiz diyor hanginize inanalım?

ben diyetle 3-4 kilo verdim.kist için soğan suyu birebir geliyor.mutlaka deneyin

her doktor farklı birşey söylüyor.hangisine inanacağımızı şaşırdık.kimi fsh önemsiz diyor kimi fsh düşmeden olmaz diyor.Allah bize sabır kolaylık versin ne diyeyim...

tatlım soğan kürü yapsana kist varsa küçülür ya da yok olur, kist e2 yükseltiyo, östrojen yükselince göğüslerde acıma oluyor bence...
ben de iki hafta da 3 kilo aldım, bu sabah tartıda 63,7 gördüm, geçen sene 2 ay çok uğraşıp 8 kilo vermiş, 60 kiloya inmiştim, zaten diyete bağlamıştım hazirandaki kötü çıkan sonuçlarımı da :) saldım hamur işleri, ekmek, derhal toparlanmalıyız, şimdi monte usulu bişeyler yapıcam, tam karatay yapamam ama, sabahları iki yumurta, bol zeytin, peynir, öğlen iş yerinde ne çıkarsa, saat 15:00 meyve ya da kuruyemiş, akşam yemeği ekmeksiz, saat 20:00 süt ya da ayran, öğlen yürüyüş, akşam koşu bandında yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…