Çok güzelmiş.. duygulandımm“Çaresiz kaldığım zamanlarda gider, bir taş ustası bulur, onu seyrederim. Adam belki yüz kere vurur taşa; ama değil kırmak, küçücük bir çatlak bile oluşturamaz onda. Sonra birden, yüz birinci vuruşta taş ikiye ayrılıverir. İşte o zaman anlarım ki taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekilerdir.” (Jacop Riis)
Benim takvimin altında hamilelik günlüğünü imza alanıma ekle gibi bi seçenek var canım oraya tıkla yaparsınBen bu bebek takvimini nasıl yapabilirim? Yardimci olabilir misin?
Bunun sebebini araştıracaklar demi montecim tutunamama sebebini kan uyuşmazlığı filan diyordun senBu arada bu sefer kimyasal değil, gercek gebelik ama tutunamadı...
Kan uyuşmazlığı ile ilgili değilmiş tatlim. Benim Dr biraz kırık, araştırmıyor, olabilir diyor... Ben de olabilir diyorumBunun sebebini araştıracaklar demi montecim tutunamama sebebini kan uyuşmazlığı filan diyordun sen
Ama böyle olmazki be kuzum önce bi araştırsa sonra aşılama vs. Yapsa?Kan uyuşmazlığı ile ilgili değilmiş tatlim. Benim Dr biraz kırık, araştırmıyor, olabilir diyor... Ben de olabilir diyorum
bizde seni çok seviyoruz bebeğim yada en azından kendi adıma konuşayım. Seni çok seviyorum tatlım.Ve hepinizi pek çok seviyorum...cansiniz hepiniz
Canimsin, ben hep diyorum önce sizzzz, sizin güzel haberlerini bekliyor benim bebikbizde seni çok seviyoruz bebeğim yada en azından kendi adıma konuşayım. Seni çok seviyorum tatlım.
Sanki bi tık daha ilerledim gibi :)tatlı monte seviyoruz seni, bence de bu defa tutunamamaydı sadece
Amman be kuzummmm, ne istiyorsa denesin, adamın tıp bilgisi ile yarisamam ki! Tam teslimiyetAma böyle olmazki be kuzum önce bi araştırsa sonra aşılama vs. Yapsa?
darısı başımıza tatlım :)Sanki bi tık daha ilerledim gibi :)
Amin inşallah canımdarısı başımıza tatlım :)
Tıp bilgisi mi? Benim tüm doktorları bir araya toplama gibi bi hayalim var. Her gittiğim doktor farklı şey söylediği için bugüne kadar, şöyle bi yuvarlak masa toplantısı ayarlayıp hadi buyrun karar verin tartışın demek istiyorum resmenAmman be kuzummmm, ne istiyorsa denesin, adamın tıp bilgisi ile yarisamam ki! Tam teslimiyet
ben diyetle 3-4 kilo verdim.kist için soğan suyu birebir geliyor.mutlaka deneyinGöbeğimin sol tarafında iğne batması gibi batmalar oluyor hep, bu 3.5 cm lik kist büyüyor mu küçülüyor mu kafamda deli sorular. Kist ağrı yapar mı kızlar bende ilk defa bu kadar büyük kist oldu tecrübem yok kist konusunda da anlamıyorum?
Göğüslerde acıma devam ediyor hiç geçmedi ve asıl bomba : tam tamına 73.5 kilo olmuşum. 1 haftada 2 kilo daha eklenmiş kızlar bu kilo işini ele almanın vakti geldi yaz da geliyo yandım..
her doktor farklı birşey söylüyor.hangisine inanacağımızı şaşırdık.kimi fsh önemsiz diyor kimi fsh düşmeden olmaz diyor.Allah bize sabır kolaylık versin ne diyeyim...Tıp bilgisi mi? Benim tüm doktorları bir araya toplama gibi bi hayalim var. Her gittiğim doktor farklı şey söylediği için bugüne kadar, şöyle bi yuvarlak masa toplantısı ayarlayıp hadi buyrun karar verin tartışın demek istiyorum resmen
Evet Semra Hanım Bülent Bey havuz diyor siz karşı çıkıyorsunuz neden?
Murat Bey, Ender Bey siz vitaminlere 2 ay devam tedavi sonra diyorsunuz Semra Hanım Bülent Bey beklemeyin hemen tedavi diyor napsak hanginizi dinlesek?
Kaan Bey morfoloji düzelmen tedavi olmaz düşük olur diyor embriyologumuz Pınar Hanım ilgisi yok morfoloji önemsiz diyor hanginize inanalım?
tatlım soğan kürü yapsana kist varsa küçülür ya da yok olur, kist e2 yükseltiyo, östrojen yükselince göğüslerde acıma oluyor bence...Göbeğimin sol tarafında iğne batması gibi batmalar oluyor hep, bu 3.5 cm lik kist büyüyor mu küçülüyor mu kafamda deli sorular. Kist ağrı yapar mı kızlar bende ilk defa bu kadar büyük kist oldu tecrübem yok kist konusunda da anlamıyorum?
Göğüslerde acıma devam ediyor hiç geçmedi ve asıl bomba : tam tamına 73.5 kilo olmuşum. 1 haftada 2 kilo daha eklenmiş kızlar bu kilo işini ele almanın vakti geldi yaz da geliyo yandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?