Eveeet canim gittim dun gorustum simdi de yeni geldik eve. Yakin da olsa yolculuk yoruyor.A
Aret beyi çok merak ediyorum bakalım nasıl bir bilgi verecek :)
Sagol canimCanim sana da kolaylıklar dilerim, çok güzel haberlerle dön insallah
Sagol canimCanim sana da kolaylıklar dilerim, çok güzel haberlerle dön insallah
Gercek mi degil mi ben de dusunuyorum canim.Biraz önce bi sayfada Dr. Ulun Uluğ'un amh'ı benimki kadar düşük bir hastasının tüp bebek tedavisi öncesi doğal yolla hamile kaldığını yazdığını gördüm. Bunlar gerçek mi reklam mı emin olamasam da inşallah Allah hepimize nasip eder. Çoğumuzun bazen umudunun tükendiği anlar oluyor, insanız robot değiliz gayet doğal ama lütfen mucizelere inanalım. Uğraşmaya cesareti olmayan doktorlar yüzünden umudunuzu yitirmeyin. Hayatta her şey mümkün.
Canım ne güzel yazmış anlatmışsın ayrıntılı sağol. Benim de yaklaşımını tedavi şeklini merak ettiğim doktorlardan biriydi. Olumlu gibi geldi, dikiş atma meselesini anlamadım rahim ağzı kısa olanlarda olduğunu duymuştum. Öyle bir durum mu varmış sende? Hassasanne Ece Kumkale var, onun benzer bi hikayesi var eğer aynı durumdaysan göz atmanı tavsiye ederim canım. Hayırlısı olsun güzel konuşmuş ne tatlı.Eveeet canim gittim dun gorustum simdi de yeni geldik eve. Yakin da olsa yolculuk yoruyor.
Selen hanimla gorustuk.bende vitiligo ve tiroid rahatsizligi var. Ikisi beraber olunca otoimmün rahatsizligi meydana gelirmis.bagisiklik sistemi bozulurmus ve vucut embriyoyu yabanci cisim olarak algilayip kabul etmez ve vucuttan atarmis.o yuzden kortizon hapi kullanmalisin sen dedi.konustuk iste ama pek elektrik alamadik acikcasi.sanirim orda yaptirmayacagim.
Aret beyin yerine gittik. Cok kalabalikti biz gittigimizDe. Ilk giriste doktorla gorusmeden bir gorevli elimizdeki butun tahlillere bakti.onlari bilgisayara girdi. Bir suru soru sordu.onlari da kaydetti.sonra doktorun odasina gectik. Zaten butun bilgiler orda oldugu icin bisey sormadi doktor. Giristeki gorevli en sonki adeti sorunca sogan kurunden dolayi olan kanamalarimi da soylemistim.kiz onu da kaydetmis. Doktor "hem sogan kuru hem ben.hadi bakalim ikimiz beraber nasil olacak :) " dedi. Yumurta kalitesini mi arttiriyormus diye sordu ve guldu. Yapma kizim oyle seyler dedi. Valla hocam 2 asilama 2 tupten sonra yapmam diyecegi seyleri yapabiliyor insan dedim.sonra muayene etti. "yumurta sayin az.yumurta sayisi az olanlar hamile kalamaz diye bisey yok.hepimiz bir tek yumurtadan dunyaya geldik.bize bir yumurta yeter. Evet kolay olmayacak.birkac ay surebilir kaliteli yumuta bulmak ama OLACAK " dedi kendinden cok emin bir sekilde.ama sabirli olacaksiniz dedi. Hic yumurta cikmayan ay olabilir dedi. Klomen verecekmis ilac olarak.esimden ve benden bazi kan testleri istedi. Onlari yaptiracagiz.
Rahim filmimin raporunu goturdum. Orda rahimde sekil bozuklugu oldugu yaziyordu .ama muayenede oyle bisey gormedim,bir dahaki geliste hsg nin cd sini getir inceleyim ama Eger gebelik olursa servikal dikis atacagim dedi.
Iki doktor rahim filmiyle ilgili 2 farkli yorum yapti. Selen hanim rahminin yarisi gelismis yarisi gelismemis,hamilelik olursa dikis atilip doguma kadar yakin takip gerekir dedi. Yani hep yatabilirsin manasinda.
Ama aret bey bisey yok dedi.
Ikisi de farkli konusunca kafam karisti.
Dun iste boyle kosturmacayla gecti. Aksam da esimin kardesine gittik. Cok fazla yorumlayamadik esimle.
Simdi iste evimizde dusunuo tasinip salim kafayla karar verecegiz.
Aret bey cok cok yogun.oyle dakikalarca konusma firsati bulamayabilirsin canim.buyuk merkezlerde doktorlar yogun oldugu icin gorusme sureleri cok uzun olmuyor.zaten giriste butun bilgiler ve tahliller kaydoldugu icin doktor orda okuyup herseyi goruyor ve nasil bir tedavi uygulayacagini soyluyor.
Aret bey ilacsiz tedavi dedi. Klomen verecekmis.
Selen hanim yine gonal vrecegi icin istemiyorum. Sonucta 2 defa gonal ve menopur kullandim. Yuksek doz aldim sonuc negatif oldu. O yuzden ayni tedaviyi isteniyoruz.
Boyle iste canim. Baya uzun oldu:)
İlk yaptırdığımda 0.03 ikinci yaptırdığımda 0.06 çıktı canım. Benden düşük 1-2 kişi var ya da yok şu an forumda :)Gercek mi degil mi ben de dusunuyorum canim.
Senin amh kacti
Rahmin yarisi gelistgi icin yani biraz daha kucuk oldugu icin bebegi tasimakta zorlanirsin ve 3. Ya da 4. Ayda rahime agzina dikis atmaak gerekir demisti 3 farkli doktor.Canım ne güzel yazmış anlatmışsın ayrıntılı sağol. Benim de yaklaşımını tedavi şeklini merak ettiğim doktorlardan biriydi. Olumlu gibi geldi, dikiş atma meselesini anlamadım rahim ağzı kısa olanlarda olduğunu duymuştum. Öyle bir durum mu varmış sende? Hassasanne Ece Kumkale var, onun benzer bi hikayesi var eğer aynı durumdaysan göz atmanı tavsiye ederim canım. Hayırlısı olsun güzel konuşmuş ne tatlı.
Okuyacagim canim.Canım ne güzel yazmış anlatmışsın ayrıntılı sağol. Benim de yaklaşımını tedavi şeklini merak ettiğim doktorlardan biriydi. Olumlu gibi geldi, dikiş atma meselesini anlamadım rahim ağzı kısa olanlarda olduğunu duymuştum. Öyle bir durum mu varmış sende? Hassasanne Ece Kumkale var, onun benzer bi hikayesi var eğer aynı durumdaysan göz atmanı tavsiye ederim canım. Hayırlısı olsun güzel konuşmuş ne tatlı.
Benim de ilki 0.18 cikti. 1 ay sonra 0.71. Yukselmis ama bir anlami varsa bu rakamsal yukselisin.İlk yaptırdığımda 0.03 ikinci yaptırdığımda 0.06 çıktı canım. Benden düşük 1-2 kişi var ya da yok şu an forumda :)
Rahmin yarisi gelistgi icin yani biraz daha kucuk oldugu icin bebegi tasimakta zorlanirsin ve 3. Ya da 4. Ayda rahime agzina dikis atmaak gerekir demisti 3 farkli doktor.
Hem rahim kucuk hem yumurta az. Ikisinin olmasi tedadufmus. Kotu bir tesaduf( her ikisi de var. Otoimmün var. Var da var (
Bilemiyorum nasil gebelik elde edecegiz ama aret beyin kararli ve emin sekilde zor olacak ama olacam demesi guven verdi acikcasi. Ama bu olumsuzluklar canimi sıkmadı degil.
Ama sabirli olmamiz greken ve zor gunler bizi beklyor.
Moralimizi yuksek tutmaya calisip kararimizi tam verip bir dahaki adetle baslayip(hangi doktorda yaptiracasak artik) doktora guvenip soylenenleri yapacagiz.
Orasi oyle canim. Bizim icin ne yazildiysa onu yasayacagiz ama iste ust uste olumsuzluklari duyunca bu da mi var bu da mi var demekten kendini alamiyorsun.Olacaksa dünya tersine de dönse olacak, olmayacaksa da her şey kusursuz sorunsuz olsa bile olmayacak. Biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi Allahın takdiri yapacak şey yok :)
Sen söylediğim isme mutlaka bak internetten onun da hikayesi benzer seninle.
Hakkinda hayirlisi olsun canim.Öyle tatlim yaa, tutunamiyor velet bi turluyapabileceğim hiçbir şey yok vallahi, yetti gayri girip aşılama için konuşayım
Ben okumusum canim o yaziyi ama bir daha okudum hatirlamak icin.Olacaksa dünya tersine de dönse olacak, olmayacaksa da her şey kusursuz sorunsuz olsa bile olmayacak. Biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi Allahın takdiri yapacak şey yok :)
Sen söylediğim isme mutlaka bak internetten onun da hikayesi benzer seninle.
Moral bozar miyim hiç, hele de hedefe bu kadar yaklaşmışkenHakkinda hayirlisi olsun canim.
Durmak yok moral bozukluklari yasasak da . Yeniden yeniden denemeye devam.
Murphy KanunlarıKızlar dip köşe, köşe bucak temizlik yaptimmm, ohhh rahatladim vallahi, koca koca koltukları kucakladim da reglim hala sokulmedi :) ne garip, kanama gelmesin diye hic kalkmadan yatarken kan geliyordu da, şimdi yapmadigim kalmadı kanama yok
Cok saskinim... inan hic veklemiyodum hamile olarak gormustum resmen...Kızlar 2 gün sonra tekrar HCG değerin düşüp gebeliğin sonlanmasini bekliyoruz. Bu ay korunacam, bir dahaki ay aşılama. Kan uyuşmazlık iğnesi 6. Haftadan sonra yapilirmis
Merhaba. Gecen gun size yazmistim ama sanirim gormediniz.Cok saskinim... inan hic veklemiyodum hamile olarak gormustum resmen...
Hayirlisi olsun tatlim. Ama inaniyorum gittikce yaklasiyorsun. Kromozom sonuclarini da bi gorelim...
Gormemisimdir tatlim. Kusuruma bakma. Islerim cok yogun bu ara.. dr yorumlarini okudum. Insallah senin icin en hayirli yere yonelirsin. Ne yazmistin bana gecen gun...Merhaba. Gecen gun size yazmistim ama sanirim gormediniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?