Tahmin ettim canim gormedigini,sorun degil:)Gormemisimdir tatlim. Kusuruma bakma... dr yorumlarini okudum. Insallah senin icin en hayirli yere yonelirsin. Ne yazmistin
cnm ben de ilk hafta hiç kilo verememiştim.ama 10 gün sonra falan tartıldığımda 1 kilo gitmişti.sabret bir de kepek ekmeğinden dolayı ben de tuvalate gidemiyordum.çavdar ekmeği ya da tam buğday tavsiye ederim.o da şişkinlik yapar zaten..Kızlar kilo demişken ben 100 gr bile veremedim bugün 6. günüm bu işte bi terslik mi var acabaKafamda deli sorular oysaki yemeklerimi görseniz gülersiniz bebek maması kadar bile yok Gerçi bünyem alıştı baş dönmelerim falan kalmadı ilk günler gibi sadece bazı güler sabah kahvaltısındaki kepek ekmeğin dışında hiç bi öğünde ekmek yok ondan sebep olabilir 3 gündür söylemesi ayıp tuvalete gidemiyodum bugün gidebildim ama yarın sabah tekrar tartılıcam Acaba bi kırılma noktası mı var bu kilo verme işinin ben henüz o noktaya ulaşamadım sanırım
kan şekerim benim de çabuk düşer.düşünce de öyle hemen yükselmez.o yüzden ara öğün yemek zorundayız.ben karatayın her dediğine inanmıyorum.bazı dedikleri doğru olabilir ama hepsi değil...Karatay ara öğünlere karşı, günde 2 öğün beslenmeyi tavsiye ediyor, leptin hormonu aç kalınca salgılanıyor ara öğünler buna engel oluyor diyo. Acıkınca su için mide dolunca açlık hissi gider diyo. İşte tıpın çatışmalarından biri daha. Kime inanacağımızı şaşırıyoruz. Deneme yanılma yöntemiyle işe yarayanı öğrenmek zorunda kalıyoruz.
Canım şekerli olan var olmayan var, zaten meyve yemeyin demiyor suyunu içmeyin onda daha çok şeker var lifiyle tüketin tüketecekseniz diyor. Şekeri tuzu buğdayı da Allah yaratmış ama onları da çok tüketirsek zarar. Kaldı ki eski ürünlerle şimdikiler bir değil, her şey ama her şey ya gdo lu ya hormonlu. Doğalını bulursanız (siyez-kavılca vs) unu ekmeği bile tüketin diyo kadın ama zor işte bulmak. Günden güne daha kötüye gidiyo gıda sektörü ne yazık ki. Çok doktor var karşı çıkan ama bilemiyorum ilaç ve sağlık sektörü dünyanın yeni mafyası olduğu için o doktorlara pek güvenmiyorum; şahsen benim çevremde Karatayı deneyenlerin sağlığında kilosunda olumlu yönde değişimler oldu hep, bu nedenle biraz güveniyorum Karataya.Karatay ile ilgili yazılar paylaşmışsınız ancak benim karşı olduğum noktalar var.tüm meyvelerde şeker olduğunu iddia ediyor mesela.o kadar zararlı olsa Rabbim yasaklardı zaten.çeşit çeşit meyveyi yaratmış içine türlü vitaminler koymuş O bizi bizden çok düşünür.ben inanmıyorum bu kadar zararlı olduğuna.tabi belli miktarlarda...
Kızlar yine kimyasal, değer artmamış, 170 bugünkü değer. Kısmet boyleymis, mücadeleye devammmm... Dr A girecem simdi. Yazarım yine. Optum cok
Oyy bebeğim yaaa, çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda atlatirsiniz sıkıntılarınızı, Rabbim kolaylık versin. Ben biraktigin gibiyim, hep bi ekşın bende...naspte varsa olur elbet, yoksa da ne yapalım, kısmet... Çok opuyorum seni, hep aklimdasin, girdikçe yaz böyle tatlim...no_name_ canım benim sevinç ve üzüntüyü aynı anda yaşadım çok üzüldüm. Burada olmadığım zamanlarda sen geldin aklıma ve siteye ilk girişimde senden güzel haberler duymayı bekledim. Takdiri ilahi bunda da bir hayır vardır. İnanıyorum ki bu son hayal kırıklığın senin sonraki muradın olacak Allahın izniyle. Bende de haka bişey yok dertlerin dışında.Eşim her an hapise girebilir eski eşinin sayesinde.Neyse sıkmayayım canını sonra anlatırım. Kocaman öpüyorum Allaha emanet olun güzellerim.
Canim sen mevzuyu bence yanlış anlamissin. 1. Karatay meyveyi yasaklamaz. Kilo vermek isteyen meyve fazla yemesin der. Meyve öyle masum bir şey değildir, oturup 1 kg yemeyin der. Yemeğin üstüne yemeyin der, sabahları 1 adet verir diyetlerinde. 2. Karatay günde 5 km yürüyen istediğini yesin der. Kadın kötü bir şey demiyor ki, sağlıksız, hareketsiz bir toplum olarak bizi uyarıyor. Ben bizzat denedim ve çok da memnun kaldim. Bir de Rabbim zararlı olsa yaratmazdi mantığı da bilimsellikten aşırı uzak...uyuşturucu olarak kullanılan tüm otlar doğada Rabbim tarafından yaratılmış olarak bulunmaktadır...Karatay ile ilgili yazılar paylaşmışsınız ancak benim karşı olduğum noktalar var.tüm meyvelerde şeker olduğunu iddia ediyor mesela.o kadar zararlı olsa Rabbim yasaklardı zaten.çeşit çeşit meyveyi yaratmış içine türlü vitaminler koymuş O bizi bizden çok düşünür.ben inanmıyorum bu kadar zararlı olduğuna.tabi belli miktarlarda...
Aaa canim ayrıca 2 öğün yemek sünnettir, peygamber efendimiz (S.A.V) sadece 2 öğün yermiskan şekerim benim de çabuk düşer.düşünce de öyle hemen yükselmez.o yüzden ara öğün yemek zorundayız.ben karatayın her dediğine inanmıyorum.bazı dedikleri doğru olabilir ama hepsi değil...
Hamilelik var da tutunamiyor canim, düşmesini bekliyoruz...Cok saskinim... inan hic veklemiyodum hamile olarak gormustum resmen...
Hayirlisi olsun tatlim. Ama inaniyorum gittikce yaklasiyorsun. Kromozom sonuclarini da bi gorelim...
günaydın çok güzel anlatmışsın, ben selen hanımın kortizon fikrini, aret beyin daha basit ilaçla tedavi fikrini olumlu buldum kendimce.. Ama karışık bir durum olmuş gerçekten, 3. bir alternatif var mı :)Eveeet canim gittim dun gorustum simdi de yeni geldik eve. Yakin da olsa yolculuk yoruyor.
Selen hanimla gorustuk.bende vitiligo ve tiroid rahatsizligi var. Ikisi beraber olunca otoimmün rahatsizligi meydana gelirmis.bagisiklik sistemi bozulurmus ve vucut embriyoyu yabanci cisim olarak algilayip kabul etmez ve vucuttan atarmis.o yuzden kortizon hapi kullanmalisin sen dedi.konustuk iste ama pek elektrik alamadik acikcasi.sanirim orda yaptirmayacagim.
Aret beyin yerine gittik. Cok kalabalikti biz gittigimizDe. Ilk giriste doktorla gorusmeden bir gorevli elimizdeki butun tahlillere bakti.onlari bilgisayara girdi. Bir suru soru sordu.onlari da kaydetti.sonra doktorun odasina gectik. Zaten butun bilgiler orda oldugu icin bisey sormadi doktor. Giristeki gorevli en sonki adeti sorunca sogan kurunden dolayi olan kanamalarimi da soylemistim.kiz onu da kaydetmis. Doktor "hem sogan kuru hem ben.hadi bakalim ikimiz beraber nasil olacak :) " dedi. Yumurta kalitesini mi arttiriyormus diye sordu ve guldu. Yapma kizim oyle seyler dedi. Valla hocam 2 asilama 2 tupten sonra yapmam diyecegi seyleri yapabiliyor insan dedim.sonra muayene etti. "yumurta sayin az.yumurta sayisi az olanlar hamile kalamaz diye bisey yok.hepimiz bir tek yumurtadan dunyaya geldik.bize bir yumurta yeter. Evet kolay olmayacak.birkac ay surebilir kaliteli yumuta bulmak ama OLACAK " dedi kendinden cok emin bir sekilde.ama sabirli olacaksiniz dedi. Hic yumurta cikmayan ay olabilir dedi. Klomen verecekmis ilac olarak.esimden ve benden bazi kan testleri istedi. Onlari yaptiracagiz.
Rahim filmimin raporunu goturdum. Orda rahimde sekil bozuklugu oldugu yaziyordu .ama muayenede oyle bisey gormedim,bir dahaki geliste hsg nin cd sini getir inceleyim ama Eger gebelik olursa servikal dikis atacagim dedi.
Iki doktor rahim filmiyle ilgili 2 farkli yorum yapti. Selen hanim rahminin yarisi gelismis yarisi gelismemis,hamilelik olursa dikis atilip doguma kadar yakin takip gerekir dedi. Yani hep yatabilirsin manasinda.
Ama aret bey bisey yok dedi.
Ikisi de farkli konusunca kafam karisti.
Dun iste boyle kosturmacayla gecti. Aksam da esimin kardesine gittik. Cok fazla yorumlayamadik esimle.
Simdi iste evimizde dusunuo tasinip salim kafayla karar verecegiz.
Aret bey cok cok yogun.oyle dakikalarca konusma firsati bulamayabilirsin canim.buyuk merkezlerde doktorlar yogun oldugu icin gorusme sureleri cok uzun olmuyor.zaten giriste butun bilgiler ve tahliller kaydoldugu icin doktor orda okuyup herseyi goruyor ve nasil bir tedavi uygulayacagini soyluyor.
Aret bey ilacsiz tedavi dedi. Klomen verecekmis.
Selen hanim yine gonal vrecegi icin istemiyorum. Sonucta 2 defa gonal ve menopur kullandim. Yuksek doz aldim sonuc negatif oldu. O yuzden ayni tedaviyi isteniyoruz.
Boyle iste canim. Baya uzun oldu:)
soğan kürü erken mi getiriyor regliyiSogan kurunden dolayi baslarda gelen kanama kahverengi lekeye donmustu ve 13 gundur kesilmeden devam etmisti. Eger sogan kuru yapmasaydim 7 nisanda adet olacaktim ama dun adetim basladi. Insallah adet bitince lekelenme falan hepsi biter.
Günaydın tatlımKızlar tekrar gunaydinlar, hayıt suyu ile yeniden mücadeleye başlamış bulunmaktayım, hepimize hayırlı bir ay dilerim
Canım soğan kürü bazılarında erken getirebiliyor, bazılarında geciktirebiliyor. Bende erken getirmişti.soğan kürü erken mi getiriyor regliyi
aslında herşeyin temeli bağışıklık sistemimiz bence, ona çok iyi bakmalı, kendimize iyi beslenme, spor, stresi azaltıcı yöntemlerle yatırım yapmalıydık... Bundan sonra yapacağız inşallah...Orasi oyle canim. Bizim icin ne yazildiysa onu yasayacagiz ama iste ust uste olumsuzluklari duyunca bu da mi var bu da mi var demekten kendini alamiyorsun.
Tutunuyor mu acaba montem :)Kızlar dip köşe, köşe bucak temizlik yaptimmm, ohhh rahatladim vallahi, koca koca koltukları kucakladim da reglim hala sokulmedi :) ne garip, kanama gelmesin diye hic kalkmadan yatarken kan geliyordu da, şimdi yapmadigim kalmadı kanama yok
günaydın çok güzel anlatmışsın, ben selen hanımın kortizon fikrini, aret beyin daha basit ilaçla tedavi fikrini olumlu buldum kendimce.. Ama karışık bir durum olmuş gerçekten, 3. bir alternatif var mı :)
Sanmam canim, zaten dusmezse Dr düşürür, 48 saatte değerin artmaması büyük sıkıntı, sağlıksız olduğunu gösteriyor. Bu arada yeni bi Dr daha bulmaya karar verdim. Tek Dr ile olmayacak.Tutunuyor mu acaba montem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?