Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Gormemisimdir tatlim. Kusuruma bakma... dr yorumlarini okudum. Insallah senin icin en hayirli yere yonelirsin. Ne yazmistin
Tahmin ettim canim gormedigini,sorun degil:)
Bir arkadasimiz senin de rezerv azligin oldugunu,bursadan oldugunu yazmisti. Ben de merak ettim. Benim de rezervim az ve bursadayim.Tedavini nerde oldun,basarili oldu mu,nasil tedaviler uyguladilar diye sormustum.
Ben de simdi 3. Tüp icin karar asamasindayim da arastiriyorum benim gibi rezerv azligi olanlar neler yapmislar diye.iki defa yuksek doza ragmen sonuc alinamadi. O yuzden ilacsiz mi denemeliyim diye dusunuyorum.yaptiranlar var mi diye arastiriyorum.

cnm ben de ilk hafta hiç kilo verememiştim.ama 10 gün sonra falan tartıldığımda 1 kilo gitmişti.sabret bir de kepek ekmeğinden dolayı ben de tuvalate gidemiyordum.çavdar ekmeği ya da tam buğday tavsiye ederim.o da şişkinlik yapar zaten..

kan şekerim benim de çabuk düşer.düşünce de öyle hemen yükselmez.o yüzden ara öğün yemek zorundayız.ben karatayın her dediğine inanmıyorum.bazı dedikleri doğru olabilir ama hepsi değil...

Karatay ile ilgili yazılar paylaşmışsınız ancak benim karşı olduğum noktalar var.tüm meyvelerde şeker olduğunu iddia ediyor mesela.o kadar zararlı olsa Rabbim yasaklardı zaten.çeşit çeşit meyveyi yaratmış içine türlü vitaminler koymuş O bizi bizden çok düşünür.ben inanmıyorum bu kadar zararlı olduğuna.tabi belli miktarlarda...

Canım şekerli olan var olmayan var, zaten meyve yemeyin demiyor suyunu içmeyin onda daha çok şeker var lifiyle tüketin tüketecekseniz diyor. Şekeri tuzu buğdayı da Allah yaratmış ama onları da çok tüketirsek zarar. Kaldı ki eski ürünlerle şimdikiler bir değil, her şey ama her şey ya gdo lu ya hormonlu. Doğalını bulursanız (siyez-kavılca vs) unu ekmeği bile tüketin diyo kadın ama zor işte bulmak. Günden güne daha kötüye gidiyo gıda sektörü ne yazık ki. Çok doktor var karşı çıkan ama bilemiyorum ilaç ve sağlık sektörü dünyanın yeni mafyası olduğu için o doktorlara pek güvenmiyorum; şahsen benim çevremde Karatayı deneyenlerin sağlığında kilosunda olumlu yönde değişimler oldu hep, bu nedenle biraz güveniyorum Karataya.

Kızlar yine kimyasal, değer artmamış, 170 bugünkü değer. Kısmet boyleymis, mücadeleye devammmm... Dr A girecem simdi. Yazarım yine. Optum cok
no_name_ canım benim sevinç ve üzüntüyü aynı anda yaşadım çok üzüldüm. Burada olmadığım zamanlarda sen geldin aklıma ve siteye ilk girişimde senden güzel haberler duymayı bekledim. Takdiri ilahi bunda da bir hayır vardır. İnanıyorum ki bu son hayal kırıklığın senin sonraki muradın olacak Allahın izniyle. Bende de haka bişey yok dertlerin dışında.Eşim her an hapise girebilir eski eşinin sayesinde.Neyse sıkmayayım canını sonra anlatırım. Kocaman öpüyorum Allaha emanet olun güzellerim.

Oyy bebeğim yaaa, çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda atlatirsiniz sıkıntılarınızı, Rabbim kolaylık versin. Ben biraktigin gibiyim, hep bi ekşın bende...naspte varsa olur elbet, yoksa da ne yapalım, kısmet... Çok opuyorum seni, hep aklimdasin, girdikçe yaz böyle tatlim...

Canim sen mevzuyu bence yanlış anlamissin. 1. Karatay meyveyi yasaklamaz. Kilo vermek isteyen meyve fazla yemesin der. Meyve öyle masum bir şey değildir, oturup 1 kg yemeyin der. Yemeğin üstüne yemeyin der, sabahları 1 adet verir diyetlerinde. 2. Karatay günde 5 km yürüyen istediğini yesin der. Kadın kötü bir şey demiyor ki, sağlıksız, hareketsiz bir toplum olarak bizi uyarıyor. Ben bizzat denedim ve çok da memnun kaldim. Bir de Rabbim zararlı olsa yaratmazdi mantığı da bilimsellikten aşırı uzak...uyuşturucu olarak kullanılan tüm otlar doğada Rabbim tarafından yaratılmış olarak bulunmaktadır...

kan şekerim benim de çabuk düşer.düşünce de öyle hemen yükselmez.o yüzden ara öğün yemek zorundayız.ben karatayın her dediğine inanmıyorum.bazı dedikleri doğru olabilir ama hepsi değil...
Aaa canim ayrıca 2 öğün yemek sünnettir, peygamber efendimiz (S.A.V) sadece 2 öğün yermis ben karatayin 2 ogununu mantıksız bulmuyorum

günaydın çok güzel anlatmışsın, ben selen hanımın kortizon fikrini, aret beyin daha basit ilaçla tedavi fikrini olumlu buldum kendimce.. Ama karışık bir durum olmuş gerçekten, 3. bir alternatif var mı :)

Sogan kurunden dolayi baslarda gelen kanama kahverengi lekeye donmustu ve 13 gundur kesilmeden devam etmisti. Eger sogan kuru yapmasaydim 7 nisanda adet olacaktim ama dun adetim basladi. Insallah adet bitince lekelenme falan hepsi biter.
soğan kürü erken mi getiriyor regliyi

Orasi oyle canim. Bizim icin ne yazildiysa onu yasayacagiz ama iste ust uste olumsuzluklari duyunca bu da mi var bu da mi var demekten kendini alamiyorsun.
aslında herşeyin temeli bağışıklık sistemimiz bence, ona çok iyi bakmalı, kendimize iyi beslenme, spor, stresi azaltıcı yöntemlerle yatırım yapmalıydık... Bundan sonra yapacağız inşallah...

Tutunuyor mu acaba montem :)

Gunaaydin canim. Ben bu yabanci cisim olarak algilama durumunu daha once de duymustum.o yuzden iyice bir arastiracagim. Selen hanim kortizonu transfer sonrasi icin verecegini soyledi. Belki aret bey de verir transferden sonra.

Yani ben zaten 2 defa bu yuksek dozu denedim gordum.o yuzden ilacsizi denemek istiyorum bir de acikcasi.
Selen hanim ilacsiz tup bebekle senin 2. Yumurtan kesinlikle olusmaz,tek yumurta elde edilir dedi. Aret bey ise hepimiz tek yumurtadan dunyaya geldik,evet senin yasindakilerin 10-15 yumurtasi olurken senin 1-2 tane olacak ama zaten bize bir yumurta lazim bize fikrinde.

3. Secenek ise yine ayni yerde yaptiracagim.
Esim,annem ve kardesim yeni bir merkezde yeni bir sayfa yeni insanlar yeni bakis acilari denemem gerektigini soyluyorlar.ben de bunu istiyorum sanirim:)
Bursadan gidip gelecegim dedim aret beye,sizin ordan gelmeniz istanbulun uzak bir noktasindan gelmenizden daha kolay dedi.
Bunlarin hepsini dusunup tasinacagiz bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…