soğan kürü erken mi getiriyor regliyi
Soğan kürü uyguladığında kist, miyom olduğunda yada rahimde enfeksiyon olduğunda lekelenme yada kanama oluyor. Yani bu şekilde lekelenme veya kanamayla ya enfeksiyon temizlenmiştir ya miyomun küçülmüştür ya kistin atılmıştır yada hepsi benceCanim ben 12-17 mart arasi normal adetimi gordum. 2 martta basladigim sohan kurunun etkisiyle 23 martta tekrar kanama geldi ama baya koyu renkti ilk 6 gun. Sonra kanama kesildi kahverengi leke geldi.2 gun once pazartesi de kan geldi tekrar.doktor muayene etti.adetsin dedi.
Eger 23unde gelmeye baslayan adetse evet erken oldum.
Ama sogan sokturduyse,rahmi temizlediyse adet degildi.
Suan adetmisim.normalde cumartesi ya da pazar bitmesi gerekiyor adetimin.
Artik bitsin lekelenme de.15 gundur boyle gezmek sıktı.
Herkeste boyle lekelenme ya da kanama olmuyormus.bende oldu.
Evet bagisiklik sistemi onemli. Bunu iyice arastirmaliyim. Dahiliye doktoru mu bakiyor acaba bagisikliga?aslında herşeyin temeli bağışıklık sistemimiz bence, ona çok iyi bakmalı, kendimize iyi beslenme, spor, stresi azaltıcı yöntemlerle yatırım yapmalıydık... Bundan sonra yapacağız inşallah...
Insallah oyledir canim. Kist vardi.kucuk kucuk miyomlar vardi. Gitsin onlar gitsin:)Soğan kürü uyguladığında kist, miyom olduğunda yada rahimde enfeksiyon olduğunda lekelenme yada kanama oluyor. Yani bu şekilde lekelenme veya kanamayla ya enfeksiyon temizlenmiştir ya miyomun küçülmüştür ya kistin atılmıştır yada hepsi bence
Gunaydin canim. Ayni anda iki doktordan mi fikir alip devam edceksin yola. Yoksa yeni doktor bulup eski doktorunla yollarini mi ayiracaksin.Sanmam canim, zaten dusmezse Dr düşürür, 48 saatte değerin artmaması büyük sıkıntı, sağlıksız olduğunu gösteriyor. Bu arada yeni bi Dr daha bulmaya karar verdim. Tek Dr ile olmayacak.
beslenmeyi çok istediğim gibi uygulayamıyorum, eşim hamur işi tatlıyı çok seviyor, börek, poaça, baklava eksik olmuyor evde, iradem zayıf, yiyorum pişman ola ola... ben de dvit içtim regl olduğumda, folbiole devam ediyorum, inofolic ile ilgili olumlu şeyler okudum.Evet bagisiklik sistemi onemli. Bunu iyice arastirmaliyim. Dahiliye doktoru mu bakiyor acaba bagisikliga?
Beslenmeme dikkat ediyorum.hava iyi oldugu gunler de yuruyus yapiyoruz esimle.
mutlaka D vitamini kullan dedi bir de selen hanim. Folik asit olarak da ben folbiol kullaniyordum.onu birak inofolic kullan dedi.bunlara da baslayacagim.
İnşallah canım.Insallah oyledir canim. Kist vardi.kucuk kucuk miyomlar vardi. Gitsin onlar gitsin:)
Canim yeni Dr dan fikir alayim diyorum, bu bir şey söyleyemiyor çünkü. Neden sürekli gebeliğim sonlaniyor bunun bi sebebi olmalı. Önümüzdeki ay aşılama yapsa ne olacak? Yine düşecek demekki, asilamanin tutacağı ne belli? Önce sorunu çozmeli sanki... Z.yağlı incir yumi kalitesini arttirsin diye canim.Gunaydin canim. Ayni anda iki doktordan mi fikir alip devam edceksin yola. Yoksa yeni doktor bulup eski doktorunla yollarini mi ayiracaksin.
Bir de zeytinyagina incir yatirip yiyorum demistin. Onu neye iyi gelsin diye yapiyorsun.ozellikle bisey icin mi tuketiyosun.
Günaydınnnnn dünya güzellerim,Oyy bebeğim yaaa, çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda atlatirsiniz sıkıntılarınızı, Rabbim kolaylık versin. Ben biraktigin gibiyim, hep bi ekşın bende...naspte varsa olur elbet, yoksa da ne yapalım, kısmet... Çok opuyorum seni, hep aklimdasin, girdikçe yaz böyle tatlim...
Canimsin inşallah faydalı paylaşımları olur da bize de aktarirsin. Opuyorum seni kuzummmGünaydınnnnn dünya güzellerim,
Bugün bir misafirim gelecek bizim konumuzla ilgili bana anlatacakları varmış,sonra sizlerle paylaşacağım zira 11 yılın üstüne şuan 4 aylık hamile. Sebebin nerden geleceği belli olmaz belkide hepimize ışık olur.Hepinizi çook öpüyorum. Sağlıcakla kalın.no_name_ bende sana kıyamam güzel gözlüm Allaha emanet ol.
beslenmeyi çok istediğim gibi uygulayamıyorum, eşim hamur işi tatlıyı çok seviyor, börek, poaça, baklava eksik olmuyor evde, iradem zayıf, yiyorum pişman ola ola... ben de dvit içtim regl olduğumda, folbiole devam ediyorum, inofolic ile ilgili olumlu şeyler okudum.
Cok haklisin canim. Neden sonlandigina dair ne diyor ya da herhangi bir arastirma yoluna gitti mi mesela 2 gundur?Canim yeni Dr dan fikir alayim diyorum, bu bir şey söyleyemiyor çünkü. Neden sürekli gebeliğim sonlaniyor bunun bi sebebi olmalı. Önümüzdeki ay aşılama yapsa ne olacak? Yine düşecek demekki, asilamanin tutacağı ne belli? Önce sorunu çozmeli sanki... Z.yağlı incir yumi kalitesini arttirsin diye canim.
yürüyorum şimdilerde ama yetmiyor, yemeyi azaltmazsan olmuyor :) 21:00 dan sonra kabak çekirdeği antep fıstığı yiyorum dizi izlerken muhtemelen o bozdu dengeyi... bugün ekmeği kestim, sabah soğan suyu içtim, arkasından iki yumurta, 10 zeytin, beyaz peynir, domates, salatalık yedim, 3 kilo versem yetecek bana...Bu yazdiklarini ben de cok seviyorum ama sık yapmiyorum.hatta nadir yapiyorum desek daha dogru olur:)
Benim esim cok fazla ekmek tuketiyordu. Ekmeksiz doyamayacagini dusunuyordu.yavas yavas sofraya koydugum ekmekleri azalttim.2ser 3er dilim azaltmaya basladim. Suanda iyice azalttik. Cok az ekmek koyuyorum sofraya.bol salata yapiyorum.mutlaka ev yogurdu tuketiyoruz. E zaten bi de yemek var corba var. Bunlari tuketince zaten ekmege yer kalmiyor.
Kahvalti en sevdigimiz ogun.canan hocanin dedigi gibi bol zeytin yerim.rokam terem dereotum mutlaka vardir kahvaltida.sutum yumurtam vardir.
Kahvaltidan sonra en az 2 saat gectikten sonra yerim meyvemi veya ceviz findik ve inciri.
Yemekte dedigim gibi bol salata ve hersey var icinde.roka marul havuc kirmizi lahana vs. Dolduruyorum bolca. Son zamanlarda da omega3 acisindan ton baligi koyuyorum.
Yemekten sonra cok cok nadir olarak tatli canim cekerse yerim.
Biraksan beni ben de hamur islerini ve sutlu tatlilari her gun her gun yerim ama tutuyorum kendimi. Ama sunu da yapmam yani.ayda bir defa annemler teyzemler kuzenler bir araya gelmisiz.ay ben yemem demem. Sabah kahvaltimi az yaparim.gittigim yerde canim ne cekerse yerim.aksam yemem mesela.oyle dengelerim
Dunyaya bir daha gelmeyecegim.ayda bir olan biseyden de kendimi mahrum birakamam:)
Eger yiyorum kendimi tutamiyorum diyorsan en azindan her gun 30-45 dk
Yuruyus yapabilsen dengelenir.
beslenmeyi çok istediğim gibi uygulayamıyorum, eşim hamur işi tatlıyı çok seviyor, börek, poaça, baklava eksik olmuyor evde, iradem zayıf, yiyorum pişman ola ola... ben de dvit içtim regl olduğumda, folbiole devam ediyorum, inofolic ile ilgili olumlu şeyler okudum.
monte 2 gün sonra mı gideceğim demiştin kontroleCanim yeni Dr dan fikir alayim diyorum, bu bir şey söyleyemiyor çünkü. Neden sürekli gebeliğim sonlaniyor bunun bi sebebi olmalı. Önümüzdeki ay aşılama yapsa ne olacak? Yine düşecek demekki, asilamanin tutacağı ne belli? Önce sorunu çozmeli sanki... Z.yağlı incir yumi kalitesini arttirsin diye canim.
canım hayır, herhangi bir şey söylemiyor..Dış gebelik de olabilir, şu aşamada bilemeyiz, 2 güne bir beta hcg yaptır sıfırlanmasını bekleyeceğiz dedi. Allan ya da üstten kontrol de etmedi...Cok haklisin canim. Neden sonlandigina dair ne diyor ya da herhangi bir arastirma yoluna gitti mi mesela 2 gundur?
canım kontrol etmedi bu ay, 2 gün sonra yine kan için gideceğim değerin sıfırlanmasını bekliyormuşuz, anlamadım kimonte 2 gün sonra mı gideceğim demiştin kontrole
hayırlısı canım ya dış gebelik olmasın nolur, kimyasal kendi kendine sonlanıyor yine hanicanım kontrol etmedi bu ay, 2 gün sonra yine kan için gideceğim değerin sıfırlanmasını bekliyormuşuz, anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?