Cok canin cekiyorsa tabiki ye nefsini korelt ama mesela her aksam yeme.ve 9dan sonra degil de daha erken yiyebilirsin.yürüyorum şimdilerde ama yetmiyor, yemeyi azaltmazsan olmuyor :) 21:00 dan sonra kabak çekirdeği antep fıstığı yiyorum dizi izlerken muhtemelen o bozdu dengeyi... bugün ekmeği kestim, sabah soğan suyu içtim, arkasından iki yumurta, 10 zeytin, beyaz peynir, domates, salatalık yedim, 3 kilo versem yetecek bana...
öyle ben de çok korkuyorum dış gebelik olmasından ama çaresiz bi durumdayım şu an..ne yapacağımı bilemiyorum, sanırım farklı bir uzman görüşü şarthayırlısı canım ya dış gebelik olmasın nolur, kimyasal kendi kendine sonlanıyor yine hani
canım hayır, herhangi bir şey söylemiyor..Dış gebelik de olabilir, şu aşamada bilemeyiz, 2 güne bir beta hcg yaptır sıfırlanmasını bekleyeceğiz dedi. Allan ya da üstten kontrol de etmedi...
çok güveniyorum ve seviyorum ama zaman da geçmekte, böyle boşa kürek çekmek de istemiyorum..Yaşadığım şehrin en meşhur doktoru aynı zamanda ama bu farklı bi uzmanlık gerektiren bi durum olabilir...Hamile olsam tereddütsüz devam ederim doktorumla ama şu an sanki farklı bi tıp bilgisine ihtiyacım varYani dedigin gibi bir sebebi vardir bunun. Bakalim belki tamamen 0 laninca arastirma yoluna gider.ama hicbisey yapmazsa baska bir doktorla gorussen daha iyi olabilir bence de.
Kesinlikle doktorumuza guvenmek cok onemli. Sen de doktoruna cok guvendigini soylemistin biliyorum ama bazen bir doktorun goremedigini baska bir doktor gorebilir.
çok güveniyorum ve seviyorum ama zaman da geçmekte, böyle boşa kürek çekmek de istemiyorum..Yaşadığım şehrin en meşhur doktoru aynı zamanda ama bu farklı bi uzmanlık gerektiren bi durum olabilir...Hamile olsam tereddütsüz devam ederim doktorumla ama şu an sanki farklı bi tıp bilgisine ihtiyacım var
ben de öyle düşünüyorum canım, en azından neye bakmak gerek sebep ne olabilir bir şey söyler belki, şu kromozom testi sonuçları da çıksın bakalım, biri yazmış az önce okudum kromozom testi sonucuna göre pıhtılaşma sorunu varmış düşükleri ondanmış. kromozom testi pıhtılaşmayı göstermiyor demişlerdi, sen de yaptırdın canım ne gösteriyor bu test?Hamile kalinca devam et tabiki ama sen hic hamile kalamiyor degilsin. Degerin 0 cikmiyor ki senin. Yuksek cikiyor ve devami gelmiyor. Bu sebepsiz bir durum degil bence.bizler icin zaman cok degerli. Ve zaman dedigin cok cabuk geciyor. baska bir doktordan fikir almak bisey kaybettirmez ama belki de bisey kazanirsin. Farkli bir bakis acisi gorursun belki.
Canım ben tedavi aşamasındayım. Özel olarak yiyip içtiğim birşey yok tatlım.
tedavi aşamasındayım derken hormon iğnesi vuruluyorum anlamında mı, takviyeler alıyorsun ama di mi?Canım ben tedavi aşamasındayım. Özel olarak yiyip içtiğim birşey yok tatlım.
ben de öyle düşünüyorum canım, en azından neye bakmak gerek sebep ne olabilir bir şey söyler belki, şu kromozom testi sonuçları da çıksın bakalım, biri yazmış az önce okudum kromozom testi sonucuna göre pıhtılaşma sorunu varmış düşükleri ondanmış. kromozom testi pıhtılaşmayı göstermiyor demişlerdi, sen de yaptırdın canım ne gösteriyor bu test?
Canım ben de bi 10 gün falan olmasını bekliyorum.. İnşallah boşa yapmıyorumdur bu diyeti :) Kepek ekmeği de zaten iki günde 1 dilim falan :) Bence hiç lif alamamak sorun yaratıyo olabilir heralde düzene girer sistem bikaç güne :)cnm ben de ilk hafta hiç kilo verememiştim.ama 10 gün sonra falan tartıldığımda 1 kilo gitmişti.sabret bir de kepek ekmeğinden dolayı ben de tuvalate gidemiyordum.çavdar ekmeği ya da tam buğday tavsiye ederim.o da şişkinlik yapar zaten..
Şu an hormon iğnesi olmuyorum. Dr umun verdiği vitamin takviyelerini kullanıyorum.tedavi aşamasındayım derken hormon iğnesi vuruluyorum anlamında mı, takviyeler alıyorsun ama di mi?
ben de yeni bi dr bulayım da bağışıklık testi varmış ona baktırayım, vitamin değerlerine baktırayım bir de pıhtılaşmaya bakalım derim ama dr ne diyecek bakalımKromozom testinde genlere baktilar.bizim genlerimizde cocuk sahibi olmaya engel bir gen var mi ya da cocuk sahibi oldugumuzda cocugumuzda bir engel olacagini gosteren bir bozukluk var mi ona baktilar.bizim cocuk sahibi olmamiza engel bir durum yokmus ve ayrica pgt incelemesine gerek yokmus. Eger bir yerde esimde veya bende sorun olsaydi embriyoyu da genetik incelemeye gondereceklrdi ama gerek yokmus buna.
Pihtilasma sonucum daha cikmadi.haftaya cikinca doktorun soylediklerini yazarim yine.
Kromozom pihtilasmayi gostermiyor benim bildigim.ikisi ayri testler ve farkli seylere bakiliyor diye biliyorum.
Bagisiklik testinin adi neymis canim biliyor musun?ben de yeni bi dr bulayım da bağışıklık testi varmış ona baktırayım, vitamin değerlerine baktırayım bir de pıhtılaşmaya bakalım derim ama dr ne diyecek bakalım
canıımmm hoşgeldinnn, hayırlı uğurlu olsun yeni evin birtanem..içine sinmiştir inşallahPancarınız geldi :) dün kırklareline gittim,evimizi bulduk tuttuk,hafta sonu eşyaları gönderiyorum...Allahtan bir mani çıkmazsa da 20 sine kadar bende gitmiş ve yerleşmiş olucam.Allah hayırlısını versin hakımızda..inşallah tebdili mekanda ferhalık vardır.
1 gün gelemedim neler olmuş
montemno_name_ adminim editörüm...böyle bir durum beklemiyordum gerçekten..şok oldum..ama kısa sürede toparlanabilme gücünede hayranım biliyorsun..canım dış gebelik falan demişsin..hcg yi baktırmayı ihmal etme...Rabbim sabır versin,daha da çok dayanma gücü versin...güç kuvvet versin birde gene eve girişmişsin...
fshe2 aynen okuyarak geliyorum :))
B bursa_83 yazdıklarını büyük heyecanla okudum inan...hepimiz tek yumurta tek spermiz elbette...ben havuz sistemini yumurtalarım kalitesiz olabileceği ve çözünürken gidebileceği düşüncesiyle istemiyorum..Aret bey evet çok yoğun ama gene de aklımda o var.senin gibi yüksek dozlarla olmayacağını görmüş bulunmaktayım.1 olsun bizim olsun felsefesindeyim.klomen çok akıllıca...ayrıca az hormonla büyüyüen yumurta ve embriyoda kaliteli oluyor bence...Aret bey benimde listemde..bakalım ne zaman gidebilirim...
d ye baktırmadım ama haftada 1 kez 5 damla dvit suya damlatıp içiyorum. ismi bağışılık testi diye geçiyor sanırım canım bi araştırayım. Vücut embriyoyu yabancı cisim olarak görüp atabiliyormuş...onu gösteriyormuş bu testBagisiklik testinin adi neymis canim biliyor musun?
Ben de d ve e vitaminine baktirdim daha sonuc cikmadi ama canan karatay hamile kalmak isteyenler d vitaminine mutlaka baktirsinlar diyor.
Pancarınız geldi :) dün kırklareline gittim,evimizi bulduk tuttuk,hafta sonu eşyaları gönderiyorum...Allahtan bir mani çıkmazsa da 20 sine kadar bende gitmiş ve yerleşmiş olucam.Allah hayırlısını versin hakımızda..inşallah tebdili mekanda ferhalık vardır.
montemno_name_ adminim editörüm...böyle bir durum beklemiyordum gerçekten..şok oldum..ama kısa sürede toparlanabilme gücünede hayranım biliyorsun..canım dış gebelik falan demişsin..hcg yi baktırmayı ihmal etme...Rabbim sabır versin,daha da çok dayanma gücü versin...güç kuvvet versin birde gene eve girişmişsin...
B bursa_83 yazdıklarını büyük heyecanla okudum inan...hepimiz tek yumurta tek spermiz elbette...ben havuz sistemini yumurtalarım kalitesiz olabileceği ve çözünürken gidebileceği düşüncesiyle istemiyorum..Aret bey evet çok yoğun ama gene de aklımda o var.senin gibi yüksek dozlarla olmayacağını görmüş bulunmaktayım.1 olsun bizim olsun felsefesindeyim.klomen çok akıllıca...ayrıca az hormonla büyüyüen yumurta ve embriyoda kaliteli oluyor bence...Aret bey benimde listemde..bakalım ne zaman gidebilirim...
kist var biliyorum canım ama ben soğan suyunun faydasına inanmadım..bende de miyom vardı ameliyattan yırtarım diye o kadar içtim ama sonuç vermedi..bi de rahim duvarını inceltiyor diyorlar soğan suyu için, buna hiç ihtiyacımız yok sonra da kalınlaştırmak için uğraşıyoruz..benim fikrim hayıt ve aslanpençesine başlaman..ama arkadaşların fikri de çok önemli, fikir alalım derimGünaydın can arkadaşlar. Monte'cim inşallah dış gebelik değildir. Kilo vermek için uğraşanlara allah kolaylık versin, umarım istediğiniz kadar kilo verebilirsiniz. Ben 51 kiloyum hiç hayatımda kilolu olmadım, çalıştığım için doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum. Öğlen de yemekhanede ne varsa onu yiyorum. Acaba benim de vitamin takviyesine mi ihtiyacım var.
Ben hayıt suyunu, testere dişli aslan pençesini aldım dün ama başlamadım. Fshe2'nin dediği gibi önce soğan kürüne mi başlayayım. Bi de bugün tarlusalın son günü 2-3 gün sonra regl olurum. Sizce ne zaman soğan kürüne ya da hayıt suyuna başlamalıyım. Hangisine ne zaman başlayıp ne kadar içmem gerekiyor.
Pancarınız geldi :) dün kırklareline gittim,evimizi bulduk tuttuk,hafta sonu eşyaları gönderiyorum...Allahtan bir mani çıkmazsa da 20 sine kadar bende gitmiş ve yerleşmiş olucam.Allah hayırlısını versin hakımızda..inşallah tebdili mekanda ferhalık vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?