Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canım bu söylediğin CD56 Natural Killer testi mi farklı bir şey mi?
Murat Berksoy istemişti bunu benden kan verdiğimde bakılmıştı doğal öldürücü hücre diye geçiyo, %5-20 yazıyo normal değerleri. Benim 17.5 çıkmış.

Olabilir canim şimdi gordum bende bi araştıracak bakalım yazarım sonucu.vücut kabullenmeyip atiyormus

Allah razı olsun cancağızım :)
öyle tabii canım..herşey bizler için...Allah beterinden saklasın...farklı bir dr ile devam etme kararınıda destekliyorum ayrıca..bekleyelim görelim...her şerde bir hayır var çok inanıyorum ben buna

Bagisiklik testinin adi neymis canim biliyor musun?
Ben de d ve e vitaminine baktirdim daha sonuc cikmadi ama canan karatay hamile kalmak isteyenler d vitaminine mutlaka baktirsinlar diyor.
d ye baktırdım referansın az üstünde çıktı.devit içtim 2 hafta ara ile.dr un tavsiyesi ile. ama e ye baktırmadım.

soğan kürüne regli bitiminden 2 gün sonra başlamak lazımmış...Saraçoğlu tüm videolarında öyle diyor ama..ben bu ayda treni kaçırdım :) soğan takviye hak getire...

oymuş canım genelde murat berksoy istemiş... bilemiyorum ki yaptırmalı mı..offf nasıl bi girdap bu yaaa...battıkça batıyor insan derine

tam benim kafama göre aslında Aret Bey...bakalım bana ne der acaba...canım şimdi zaten gidemem şu taşınma yerleşme falan...kısmet artık ne zaman olursa...ama sanırım ilk tercihim..

sekerpancari Hayırlı olsun yeni eviniz canım. İnşallah çok güzel günlerin başlangıcı olur hayırla huzurla sağlıkla oturursunuz. En önemlisi de beraber olmanız tabi. Aret Kamar öngörüşme yapıyormuş, 3 Mayısa randevu veriyorlarmış en erken randevu alacaksan hemen al bence bugün.

kesinlikle katılıyorumm..benimde aklıma yatan o..hem az ilaç maddi olarakta yormuyor..bünyeyide yormuyor...hepimiz 1 yumurta 1 sperm değilmiyiz :))

Yeni hayatın evin hayırlara vesile olsun canım

oymuş canım genelde murat berksoy istemiş... bilemiyorum ki yaptırmalı mı..offf nasıl bi girdap bu yaaa...battıkça batıyor insan derine
Canım yaptır altı üstü bi tüp kan, kafaya takmaya değmez, aklın kalmaz en azından basit yani. Galiba erkek ve kadından kan alıp bazı işlemler uygulayıp kadına veriyorlar böyle durumlarda çözüm için. İş arkadaşıma yapmıştı Seval Taşdemir 4.tüp bebek tedavisinde ikizlere hamile kaldı o kan işleminden sonra.

öyleymiş 2010 yılında yaptıran bir kişi 2500 tl ödemiş, bu ne arkadaş yaaa, batacam yakında

canımsınnn..çokk teşekkür ederim...hepimizin evinde huzur mutluluk daim olsun...evet Aret bey çok yoğun gerçekten ama şimdi hem taşınma yerleşme derken maddi manevi çokta iyi değiliz..vakitte kısıtlı ama ama şu an oluru pek yok gerçekten..hayırlısı diyorumm

Canım ben geçen Mayısta yaptırmışım ama öyle bi rakam değildi tam hatırlamıyorum şimdi gerçi.
şimdi ben karyotip analizi yaptırdım ama işte pıhtılaşma falan yaptırmadım esasta..bunları gittiğim yerde varsa üniversite hastanesinde yaptıracağım.bakalım ne çıkacak..

Sonraki ay gidersin o zaman doğru bu ay yorar seni onca iş güç.

hayırlı olsun tatlım :)

şimdi ben karyotip analizi yaptırdım ama işte pıhtılaşma falan yaptırmadım esasta..bunları gittiğim yerde varsa üniversite hastanesinde yaptıracağım.bakalım ne çıkacak..
Tüm testleri halledip gitmek daha iyi olur zaten. Hem zamandan kazanırsın hem doktorun işi kolaylaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…