Canım bu söylediğin CD56 Natural Killer testi mi farklı bir şey mi?d ye baktırmadım ama haftada 1 kez 5 damla dvit suya damlatıp içiyorum. ismi bağışılık testi diye geçiyor sanırım canım bi araştırayım. Vücut embriyoyu yabancı cisim olarak görüp atabiliyormuş...onu gösteriyormuş bu test
Olabilir canim şimdi gordum bende bi araştıracak bakalım yazarım sonucu.vücut kabullenmeyip atiyormusCanım bu söylediğin CD56 Natural Killer testi mi farklı bir şey mi?
Murat Berksoy istemişti bunu benden kan verdiğimde bakılmıştı doğal öldürücü hücre diye geçiyo, %5-20 yazıyo normal değerleri. Benim 17.5 çıkmış.
Allah razı olsun cancağızım :)canıımmm hoşgeldinnn, hayırlı uğurlu olsun yeni evin birtanem..içine sinmiştir inşallahhayırlısı ile taşınıp ağız tadıyla oturmak nasip olsun inşallah
evet benim durum saçma bir hal almaya başladı... yeni bir dr araştırıyorum şimdi fikir verebilecek, bakalım kısmette ne varsa onu yaşıyoruz...hcg yarın bakılacak tekrardan dr dedi dış gebelik de olabilir bekleyip göreceğiz dedi, ben de bekleyelim bakalım dedimamman be kuzuum neler atlatıyor insan, benim için giden gider arkasından asla üzülmem..hayat bu, biri giderrr, biri gelir Allahın izni ile
d ye baktırdım referansın az üstünde çıktı.devit içtim 2 hafta ara ile.dr un tavsiyesi ile. ama e ye baktırmadım.Bagisiklik testinin adi neymis canim biliyor musun?
Ben de d ve e vitaminine baktirdim daha sonuc cikmadi ama canan karatay hamile kalmak isteyenler d vitaminine mutlaka baktirsinlar diyor.
soğan kürüne regli bitiminden 2 gün sonra başlamak lazımmış...Saraçoğlu tüm videolarında öyle diyor ama..ben bu ayda treni kaçırdım :) soğan takviye hak getire...Günaydın can arkadaşlar. Monte'cim inşallah dış gebelik değildir. Kilo vermek için uğraşanlara allah kolaylık versin, umarım istediğiniz kadar kilo verebilirsiniz. Ben 51 kiloyum hiç hayatımda kilolu olmadım, çalıştığım için doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum. Öğlen de yemekhanede ne varsa onu yiyorum. Acaba benim de vitamin takviyesine mi ihtiyacım var.
Ben hayıt suyunu, testere dişli aslan pençesini aldım dün ama başlamadım. Fshe2'nin dediği gibi önce soğan kürüne mi başlayayım. Bi de bugün tarlusalın son günü 2-3 gün sonra regl olurum. Sizce ne zaman soğan kürüne ya da hayıt suyuna başlamalıyım. Hangisine ne zaman başlayıp ne kadar içmem gerekiyor.
oymuş canım genelde murat berksoy istemiş... bilemiyorum ki yaptırmalı mı..offf nasıl bi girdap bu yaaa...battıkça batıyor insan derineCanım bu söylediğin CD56 Natural Killer testi mi farklı bir şey mi?
Murat Berksoy istemişti bunu benden kan verdiğimde bakılmıştı doğal öldürücü hücre diye geçiyo, %5-20 yazıyo normal değerleri. Benim 17.5 çıkmış.
tam benim kafama göre aslında Aret Bey...bakalım bana ne der acaba...canım şimdi zaten gidemem şu taşınma yerleşme falan...kısmet artık ne zaman olursa...ama sanırım ilk tercihim..Canim aret beye havuzu sordum. Sana uygun degil,zaten yumurta az,senin durumunda zaman onemli,hemen baslamak lazim,kaliteli bir yumurta elde edersek neden havuz yapalim ki hemen transfer etmeliyiz onu dedi. Zaman kaybetmeden bir an once baslamaliyiz dedi.
Ben 1 ay oncesinde aradim.ancak 4 nisana verdiler.haberin olsun canim. Yogunluktan randevuyu hemen alamiyosun. Aklinda olsun canim.
kesinlikle katılıyorumm..benimde aklıma yatan o..hem az ilaç maddi olarakta yormuyor..bünyeyide yormuyor...hepimiz 1 yumurta 1 sperm değilmiyiz :))Baska bir forumda bir arkadas vardi. Ilk 4 denemeyi yuksek dozla yapmislar ama olmamis. 5. Denemeyi aret beyde ilacsiz yaptirmis ve bebegini dunyaya getirmis. Onun hem rezerv az ve kalitesiz benim gibi hem de esinin spermi azmis ama dedigin gibi 1 yumurta 1 sperm:)
Yeni hayatın evin hayırlara vesile olsun canımPancarınız geldi :) dün kırklareline gittim,evimizi bulduk tuttuk,hafta sonu eşyaları gönderiyorum...Allahtan bir mani çıkmazsa da 20 sine kadar bende gitmiş ve yerleşmiş olucam.Allah hayırlısını versin hakımızda..inşallah tebdili mekanda ferhalık vardır.
1 gün gelemedim neler olmuş
montemno_name_ adminim editörüm...böyle bir durum beklemiyordum gerçekten..şok oldum..ama kısa sürede toparlanabilme gücünede hayranım biliyorsun..canım dış gebelik falan demişsin..hcg yi baktırmayı ihmal etme...Rabbim sabır versin,daha da çok dayanma gücü versin...güç kuvvet versin birde gene eve girişmişsin...
fshe2 aynen okuyarak geliyorum :))
@bursa_83 yazdıklarını büyük heyecanla okudum inan...hepimiz tek yumurta tek spermiz elbette...ben havuz sistemini yumurtalarım kalitesiz olabileceği ve çözünürken gidebileceği düşüncesiyle istemiyorum..Aret bey evet çok yoğun ama gene de aklımda o var.senin gibi yüksek dozlarla olmayacağını görmüş bulunmaktayım.1 olsun bizim olsun felsefesindeyim.klomen çok akıllıca...ayrıca az hormonla büyüyüen yumurta ve embriyoda kaliteli oluyor bence...Aret bey benimde listemde..bakalım ne zaman gidebilirim...
Canım yaptır altı üstü bi tüp kan, kafaya takmaya değmez, aklın kalmaz en azından basit yani. Galiba erkek ve kadından kan alıp bazı işlemler uygulayıp kadına veriyorlar böyle durumlarda çözüm için. İş arkadaşıma yapmıştı Seval Taşdemir 4.tüp bebek tedavisinde ikizlere hamile kaldı o kan işleminden sonra.oymuş canım genelde murat berksoy istemiş... bilemiyorum ki yaptırmalı mı..offf nasıl bi girdap bu yaaa...battıkça batıyor insan derine
öyleymiş 2010 yılında yaptıran bir kişi 2500 tl ödemiş, bu ne arkadaş yaaa, batacam yakındaCanım yaptır altı üstü bi tüp kan, kafaya takmaya değmez, aklın kalmaz en azından basit yani. Galiba erkek ve kadından kan alıp bazı işlemler uygulayıp kadına veriyorlar böyle durumlarda çözüm için. İş arkadaşıma yapmıştı seval taşdemir 4. Tüp tedavisi de ikizlere hamile kaldı o kan işleminden sonra.
canımsınnn..çokk teşekkür ederim...hepimizin evinde huzur mutluluk daim olsun...evet Aret bey çok yoğun gerçekten ama şimdi hem taşınma yerleşme derken maddi manevi çokta iyi değiliz..vakitte kısıtlı ama ama şu an oluru pek yok gerçekten..hayırlısı diyorummsekerpancari Hayırlı olsun yeni eviniz canım. İnşallah çok güzel günlerin başlangıcı olur hayırla huzurla sağlıkla oturursunuz. En önemlisi de beraber olmanız tabi. Aret Kamar öngörüşme yapıyormuş, 3 Mayısa randevu veriyorlarmış en erken randevu alacaksan hemen al bence bugün.
Canım ben geçen Mayısta yaptırmışım ama öyle bi rakam değildi tam hatırlamıyorum şimdi gerçi.öyleymiş 2010 yılında yaptıran bir kişi 2500 tl ödemiş, bu ne arkadaş yaaa, batacam yakında
çoook çookk teşekkür ediyorummmYeni hayatın evin hayırlara vesile olsun canım
şimdi ben karyotip analizi yaptırdım ama işte pıhtılaşma falan yaptırmadım esasta..bunları gittiğim yerde varsa üniversite hastanesinde yaptıracağım.bakalım ne çıkacak..Canım ben geçen Mayısta yaptırmışım ama öyle bi rakam değildi tam hatırlamıyorum şimdi gerçi.
Sonraki ay gidersin o zaman doğru bu ay yorar seni onca iş güç.canımsınnn..çokk teşekkür ederim...hepimizin evinde huzur mutluluk daim olsun...evet Aret bey çok yoğun gerçekten ama şimdi hem taşınma yerleşme derken maddi manevi çokta iyi değiliz..vakitte kısıtlı ama ama şu an oluru pek yok gerçekten..hayırlısı diyorumm
hayırlı olsun tatlım :)Pancarınız geldi :) dün kırklareline gittim,evimizi bulduk tuttuk,hafta sonu eşyaları gönderiyorum...Allahtan bir mani çıkmazsa da 20 sine kadar bende gitmiş ve yerleşmiş olucam.Allah hayırlısını versin hakımızda..inşallah tebdili mekanda ferhalık vardır.
1 gün gelemedim neler olmuş
montemno_name_ adminim editörüm...böyle bir durum beklemiyordum gerçekten..şok oldum..ama kısa sürede toparlanabilme gücünede hayranım biliyorsun..canım dış gebelik falan demişsin..hcg yi baktırmayı ihmal etme...Rabbim sabır versin,daha da çok dayanma gücü versin...güç kuvvet versin birde gene eve girişmişsin...
fshe2 aynen okuyarak geliyorum :))
@bursa_83 yazdıklarını büyük heyecanla okudum inan...hepimiz tek yumurta tek spermiz elbette...ben havuz sistemini yumurtalarım kalitesiz olabileceği ve çözünürken gidebileceği düşüncesiyle istemiyorum..Aret bey evet çok yoğun ama gene de aklımda o var.senin gibi yüksek dozlarla olmayacağını görmüş bulunmaktayım.1 olsun bizim olsun felsefesindeyim.klomen çok akıllıca...ayrıca az hormonla büyüyüen yumurta ve embriyoda kaliteli oluyor bence...Aret bey benimde listemde..bakalım ne zaman gidebilirim...
Tüm testleri halledip gitmek daha iyi olur zaten. Hem zamandan kazanırsın hem doktorun işi kolaylaşır.şimdi ben karyotip analizi yaptırdım ama işte pıhtılaşma falan yaptırmadım esasta..bunları gittiğim yerde varsa üniversite hastanesinde yaptıracağım.bakalım ne çıkacak..
hayırlı olsun tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?