- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
bende öyle düşünüyorum..çünkü hani ara vermeden devam edecektim..hatta burada gazi de yaptıracaktım bu testleri ama vakit kalmadı koşuşturmacadan...Tüm testleri halledip gitmek daha iyi olur zaten. Hem zamandan kazanırsın hem doktorun işi kolaylaşır.
Günaydın can arkadaşlar. Monte'cim inşallah dış gebelik değildir. Kilo vermek için uğraşanlara allah kolaylık versin, umarım istediğiniz kadar kilo verebilirsiniz. Ben 51 kiloyum hiç hayatımda kilolu olmadım, çalıştığım için doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum. Öğlen de yemekhanede ne varsa onu yiyorum. Acaba benim de vitamin takviyesine mi ihtiyacım var.
Ben hayıt suyunu, testere dişli aslan pençesini aldım dün ama başlamadım. Fshe2'nin dediği gibi önce soğan kürüne mi başlayayım. Bi de bugün tarlusalın son günü 2-3 gün sonra regl olurum. Sizce ne zaman soğan kürüne ya da hayıt suyuna başlamalıyım. Hangisine ne zaman başlayıp ne kadar içmem gerekiyor.
olmadı ben de üniv hastanesinde yaptırayım bu testleri... az önce bi profu aradım 350 tl arkadaş 1 gidiş..ne bu böyle..vermem ben o kadar paraşimdi ben karyotip analizi yaptırdım ama işte pıhtılaşma falan yaptırmadım esasta..bunları gittiğim yerde varsa üniversite hastanesinde yaptıracağım.bakalım ne çıkacak..
soğan kürü reglin 7. günü başlayıp 15 gün sürüyor, bir orta boy soğanı dörde böl klorsuz bir bardak su ile 5 dk kaynat soğutup sabah akşam yemeklerden 15 dk önce içiliyor. Ben çok acıktığım için akşam hemen üstüne yemek yiyorum, şu ana kadar bir akıntı, kan gelmesi falan olmadı..Günaydın can arkadaşlar. Monte'cim inşallah dış gebelik değildir. Kilo vermek için uğraşanlara allah kolaylık versin, umarım istediğiniz kadar kilo verebilirsiniz. Ben 51 kiloyum hiç hayatımda kilolu olmadım, çalıştığım için doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum. Öğlen de yemekhanede ne varsa onu yiyorum. Acaba benim de vitamin takviyesine mi ihtiyacım var.
Ben hayıt suyunu, testere dişli aslan pençesini aldım dün ama başlamadım. Fshe2'nin dediği gibi önce soğan kürüne mi başlayayım. Bi de bugün tarlusalın son günü 2-3 gün sonra regl olurum. Sizce ne zaman soğan kürüne ya da hayıt suyuna başlamalıyım. Hangisine ne zaman başlayıp ne kadar içmem gerekiyor.
Kaç doktora verdim ben onlarıolmadı ben de üniv hastanesinde yaptırayım bu testleri... az önce bi profu aradım 350 tl arkadaş 1 gidiş..ne bu böyle..vermem ben o kadar pararesmen soyguncu bunlar
vuhuuuu süpper, hastasıyım canan hocanın ben....Kaç doktora verdim ben onları
Elimiz mahkum gidiyoruz. Bu arada deli demeyin bana Canan Karataydan randevu aldım. Seneye Ekim ayına verdiler.
d ye baktırdım referansın az üstünde çıktı.devit içtim 2 hafta ara ile.dr un tavsiyesi ile. ama e ye baktırmadım.
testler için mutlaka üniversite hastanesini araştır derim...yoksa gerçekten bayağı maliyetlii..insanı yoruyor...olmadı ben de üniv hastanesinde yaptırayım bu testleri... az önce bi profu aradım 350 tl arkadaş 1 gidiş..ne bu böyle..vermem ben o kadar pararesmen soyguncu bunlar
soğan kistlerde ve enfeksiyonda daha etkili sanırım monte, ben de bunlar yok rahimimde bana göre ince ama ben yine de enfeksiyon çok tespit edilemiyormuş ya hani histereskopi falan olmadan o yüzden bir de soğan c vitamini açısından çok iyi diye düşünerek yapıyorum.. klomen ve estrofem kullanasım var ama gelecek ay tüp bebek randevusuna bir gideyim bakalım, kafama göre ilaç almayayım..kist var biliyorum canım ama ben soğan suyunun faydasına inanmadım..bende de miyom vardı ameliyattan yırtarım diye o kadar içtim ama sonuç vermedi..bi de rahim duvarını inceltiyor diyorlar soğan suyu için, buna hiç ihtiyacımız yok sonra da kalınlaştırmak için uğraşıyoruz..benim fikrim hayıt ve aslanpençesine başlaman..ama arkadaşların fikri de çok önemli, fikir alalım derim
bende 8 ay sonraya randevu verdiğini duymuştum..demekki doğruymuşş...inşallah sağlıcakla gebe kalırsında o zamanda karatay a gerek kalmazKaç doktora verdim ben onları
Elimiz mahkum gidiyoruz. Bu arada deli demeyin bana Canan Karataydan randevu aldım. Seneye Ekim ayına verdiler.
tam benim kafama göre aslında Aret Bey...bakalım bana ne der acaba...canım şimdi zaten gidemem şu taşınma yerleşme falan...kısmet artık ne zaman olursa...ama sanırım ilk tercihim..
çok ağır yağ gibi olduğundan dr um suya ya da ekmeğe damlat dedi.bende tam buğday unlu ekmeğe damlattım yedimNasil tukettin canim. ilaci direk Ictin mi. Bazilari da corbaya damlatip iciyorlarmis.
Canım d vit ampul işi çözüyor. Değerine göre değişiyor, eksiklik azsa 1 kez veya daha fazlaysa 2 hafta arayla 2 ya da 3 kez zeytinyağlı ekmeğe damlatıp kısa zamanda halletmiş oluyorsun.Nasil tukettin canim. ilaci direk Ictin mi. Bazilari da corbaya damlatip iciyorlarmis.
kesinlikle katılıyorumm..benimde aklıma yatan o..hem az ilaç maddi olarakta yormuyor..bünyeyide yormuyor...hepimiz 1 yumurta 1 sperm değilmiyiz :))
kesinlikle kafana göre kullanma...düzenimiz zaten bozuk...kürlere birşey diyememde ilaç hani çokta dr tavsiyesiz kullanılmaz.en iyisini yapıyorsun...soğan kistlerde ve enfeksiyonda daha etkili sanırım monte, ben de bunlar yok rahimimde bana göre ince ama ben yine de enfeksiyon çok tespit edilemiyormuş ya hani histereskopi falan olmadan o yüzden bir de soğan c vitamini açısından çok iyi diye düşünerek yapıyorum.. klomen ve estrofem kullanasım var ama gelecek ay tüp bebek randevusuna bir gideyim bakalım, kafama göre ilaç almayayım..
tatlım kitabını alıp uygulasan olmaz mı zaten d vitinizi 100 e çıkarın b12 niz tam olsun demiyor mu hoca temelde, ücreti çok yüksek diye duymuştum, 800 tl miymiş neymiş, yanlış olmasın..Kaç doktora verdim ben onları
herşey yepisyeniYeni bir sehir yeni insanlar yeni bir ortam yeni bir doktor sana sans getirir insallah:)
olmadı ben de üniv hastanesinde yaptırayım bu testleri... az önce bi profu aradım 350 tl arkadaş 1 gidiş..ne bu böyle..vermem ben o kadar pararesmen soyguncu bunlar
kafayı kırdım ben iyice zaten, şimdi diyorum ki bana niye hiç klomen, cylo falan vermedi bunlar, belki işe yarardıkesinlikle kafana göre kullanma...düzenimiz zaten bozuk...kürlere birşey diyememde ilaç hani çokta dr tavsiyesiz kullanılmaz.en iyisini yapıyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?