Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Tüm testleri halledip gitmek daha iyi olur zaten. Hem zamandan kazanırsın hem doktorun işi kolaylaşır.
bende öyle düşünüyorum..çünkü hani ara vermeden devam edecektim..hatta burada gazi de yaptıracaktım bu testleri ama vakit kalmadı koşuşturmacadan...

Benim okudugum sogan kuru icin adet bittikten sonra en erken 7 gun sonra basliyorsun.15 gun iciyosun. Sonra adet oluyosun onu atliyosun. Bir sonraki adete 10 gun kala 5 veya 7 gun yapiyosun. Ama bunun disinda adetin 7. Gunu bslayin diyen yazilar da var.
Ve bu kuru bitirdikten sonra 6 ay yapmaman gerekiyor.

Ama yine de sen iyice arastir ne zaman baslanavagini. Ben bu sekilde yaptim.

şimdi ben karyotip analizi yaptırdım ama işte pıhtılaşma falan yaptırmadım esasta..bunları gittiğim yerde varsa üniversite hastanesinde yaptıracağım.bakalım ne çıkacak..
olmadı ben de üniv hastanesinde yaptırayım bu testleri... az önce bi profu aradım 350 tl arkadaş 1 gidiş..ne bu böyle..vermem ben o kadar para resmen soyguncu bunlar

soğan kürü reglin 7. günü başlayıp 15 gün sürüyor, bir orta boy soğanı dörde böl klorsuz bir bardak su ile 5 dk kaynat soğutup sabah akşam yemeklerden 15 dk önce içiliyor. Ben çok acıktığım için akşam hemen üstüne yemek yiyorum, şu ana kadar bir akıntı, kan gelmesi falan olmadı..

olmadı ben de üniv hastanesinde yaptırayım bu testleri... az önce bi profu aradım 350 tl arkadaş 1 gidiş..ne bu böyle..vermem ben o kadar para resmen soyguncu bunlar
Kaç doktora verdim ben onları
Elimiz mahkum gidiyoruz. Bu arada deli demeyin bana Canan Karataydan randevu aldım. Seneye Ekim ayına verdiler.

testler için mutlaka üniversite hastanesini araştır derim...yoksa gerçekten bayağı maliyetlii..insanı yoruyor...

soğan kistlerde ve enfeksiyonda daha etkili sanırım monte, ben de bunlar yok rahimimde bana göre ince ama ben yine de enfeksiyon çok tespit edilemiyormuş ya hani histereskopi falan olmadan o yüzden bir de soğan c vitamini açısından çok iyi diye düşünerek yapıyorum.. klomen ve estrofem kullanasım var ama gelecek ay tüp bebek randevusuna bir gideyim bakalım, kafama göre ilaç almayayım..

Elimiz mahkum gidiyoruz. Bu arada deli demeyin bana Canan Karataydan randevu aldım. Seneye Ekim ayına verdiler.
bende 8 ay sonraya randevu verdiğini duymuştum..demekki doğruymuşş...inşallah sağlıcakla gebe kalırsında o zamanda karatay a gerek kalmaz

Nasil tukettin canim. ilaci direk Ictin mi. Bazilari da corbaya damlatip iciyorlarmis.
Canım d vit ampul işi çözüyor. Değerine göre değişiyor, eksiklik azsa 1 kez veya daha fazlaysa 2 hafta arayla 2 ya da 3 kez zeytinyağlı ekmeğe damlatıp kısa zamanda halletmiş oluyorsun.

kesinlikle kafana göre kullanma...düzenimiz zaten bozuk...kürlere birşey diyememde ilaç hani çokta dr tavsiyesiz kullanılmaz.en iyisini yapıyorsun...

tatlım kitabını alıp uygulasan olmaz mı zaten d vitinizi 100 e çıkarın b12 niz tam olsun demiyor mu hoca temelde, ücreti çok yüksek diye duymuştum, 800 tl miymiş neymiş, yanlış olmasın..

Ben de cerrahpasaya sormustum bir de buna para vermeyim diye. 6 ayda cikar dedi:)
Ben de bi genetik merkezinde yaptirdim.pihtilasma daha cabuk cikiyor. Kromozomla cok ugrasildigi icin uzun suruyor. Kolay mi genlere bakmak incelemek.

kesinlikle kafana göre kullanma...düzenimiz zaten bozuk...kürlere birşey diyememde ilaç hani çokta dr tavsiyesiz kullanılmaz.en iyisini yapıyorsun...
kafayı kırdım ben iyice zaten, şimdi diyorum ki bana niye hiç klomen, cylo falan vermedi bunlar, belki işe yarardı

Kızlar Florance ta Dr. Herman İşçi var, amh değerimi öğrendiğimde gittiğim doktorlardan biriydi. İnşallah doğum için de tercih edeceğim doktor olacak bir gün. Neyse gittiğim zaman iki minik kist vardı ve bana soğan suyu yapmadıysan yap demişti hiç unutmam. O dönem tecrübesiz olduğum bilimsel takıldığım dönemdi yapmamıştım. Şimdi yapıcam yani doktor bile söylüyor kist için soğan suyunu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…