Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Tüm testleri halledip gitmek daha iyi olur zaten. Hem zamandan kazanırsın hem doktorun işi kolaylaşır.
Aynen canim. 30 sayfa test sonucuyla gittim doktora. 1 sene icinde yaptirdiklarimla. 1 2 kan testi istedi sadece. Obur turlu tam tedaviye baslamaya hazirliyosun kendini haydi bir test daha istiyorlar.sonuc cikana kadar adet donemi geciyor. Bir dahaki adeti bekle bakalim.

tatlım kitabını alıp uygulasan olmaz mı zaten d vitinizi 100 e çıkarın b12 niz tam olsun demiyor mu hoca temelde, ücreti çok yüksek diye duymuştum, 800 tl miymiş neymiş, yanlış olmasın..
katılıyorum tüm katıldığı programları izledim kitabını okudum, hep aynı konular, aynı şeyden bahsediyor... bir kaç izleyince bile mantığı kavrıyor aslında insan, 800 de çokmuş yav, ben yiyemedim al sen ye...yooo vermem o kadar para, azıcık paragöz ve cimriyim galiba ben hiç değilimdir oysa, tüm masraflar batmaya başladı nedense

tatlım kitabını alıp uygulasan olmaz mı zaten d vitinizi 100 e çıkarın b12 niz tam olsun demiyor mu hoca temelde, ücreti çok yüksek diye duymuştum, 800 tl miymiş neymiş, yanlış olmasın..
Kitabı okuyorum canım uygulamaya da başladım tavsiyelerini, ben kendisine çok güvendiğim için genel kontrol amaçlı gitmek istedim. Tüm test sonuçlarımı götürüp bi muayene olmak istiyorum. Biraz hastalık hastası bi yapım var belki de ondan bilmiyorum.

Ben de cerrahpasaya sormustum bir de buna para vermeyim diye. 6 ayda cikar dedi:)
Ben de bi genetik merkezinde yaptirdim.pihtilasma daha cabuk cikiyor. Kromozomla cok ugrasildigi icin uzun suruyor. Kolay mi genlere bakmak incelemek.
O ne yaaa...kan verip sonucu hiç beklemeseymişiz anladım aynı testler özelde süper hızlı devlette ise kamplumbağadan daha yavaş

ama bak Aret bey ben mi soğan suyu mu demiş :))

Canım d vit ampul işi çözüyor. Değerine göre değişiyor, eksiklik azsa 1 kez veya daha fazlaysa 2 hafta arayla 2 ya da 3 kez zeytinyağlı ekmeğe damlatıp kısa zamanda halletmiş oluyorsun.

2 hafta sonra sonuc cikacak. Bakalim doktor ne diyecek.evet ekmege damlatanlari da duymustum.
Havuz yaptiriyordun canim degil mi. Hangi asamadasin. Adeti mi bekliyosun.

Benim 2 tedavimi yaptirdigim merkezin koordinatoru bana da aynisini soyledi. Sogan kuru yap dedi.ari sutu bal polen tuket dedi:)

2 hafta sonra sonuc cikacak. Bakalim doktor ne diyecek.evet ekmege damlatanlari da duymustum.
Havuz yaptiriyordun canim degil mi. Hangi asamadasin. Adeti mi bekliyosun.
Adet geçti de 3.5cm kist olmuş tedaviye engel diye onun gitmesini bekliyorum şimdi de :)

Vermedi doktorum ilaç nedense. Ekimden beri çok hormon aldım belki daha fazla yüklenmemi istemedi bilemiyorum. Kendiliğinden gitmesini bekliyoruz.

En yakin zamanda gider insallah.
Doktor muayenede kist var demedi bana. Ben de sormayi unuttum. Ya temizlendi ya da doktor gordu ama soylemedi. Insallah gitmistir de kür ise yaramistir.

Alıyım ben de o zaman hiç denemedim bak onu da bi deniyim :)

Eczanedeler de satiyor. Aktarlara gidip orda karisimi hazirlatanlar da var. Ben eczaneden aliyorum 15 subattan beri.dynabeille marka.kucuk siseler halinde benim aldigim.icinde 10 tane var.
Esim bir de aktarda mi yaptirsak dedi. Yeni kutu almistim. 9 tane kaldi. O bitince aktara yaptirsam da onu mu tuketsem diyorum ama bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…