Aynen canim. 30 sayfa test sonucuyla gittim doktora. 1 sene icinde yaptirdiklarimla. 1 2 kan testi istedi sadece. Obur turlu tam tedaviye baslamaya hazirliyosun kendini haydi bir test daha istiyorlar.sonuc cikana kadar adet donemi geciyor. Bir dahaki adeti bekle bakalim.Tüm testleri halledip gitmek daha iyi olur zaten. Hem zamandan kazanırsın hem doktorun işi kolaylaşır.
KESİNLİKLEEE1 tane olsun bizim olsun:)
katılıyorum tüm katıldığı programları izledim kitabını okudum, hep aynı konular, aynı şeyden bahsediyor... bir kaç izleyince bile mantığı kavrıyor aslında insan, 800 de çokmuş yav, ben yiyemedim al sen ye...yooo vermem o kadar para, azıcık paragöz ve cimriyim galiba bentatlım kitabını alıp uygulasan olmaz mı zaten d vitinizi 100 e çıkarın b12 niz tam olsun demiyor mu hoca temelde, ücreti çok yüksek diye duymuştum, 800 tl miymiş neymiş, yanlış olmasın..
Kitabı okuyorum canım uygulamaya da başladım tavsiyelerini, ben kendisine çok güvendiğim için genel kontrol amaçlı gitmek istedim. Tüm test sonuçlarımı götürüp bi muayene olmak istiyorum. Biraz hastalık hastası bi yapım var belki de ondan bilmiyorum.tatlım kitabını alıp uygulasan olmaz mı zaten d vitinizi 100 e çıkarın b12 niz tam olsun demiyor mu hoca temelde, ücreti çok yüksek diye duymuştum, 800 tl miymiş neymiş, yanlış olmasın..
O ne yaaa...kan verip sonucu hiç beklemeseymişizBen de cerrahpasaya sormustum bir de buna para vermeyim diye. 6 ayda cikar dedi:)
Ben de bi genetik merkezinde yaptirdim.pihtilasma daha cabuk cikiyor. Kromozomla cok ugrasildigi icin uzun suruyor. Kolay mi genlere bakmak incelemek.
ama bak Aret bey ben mi soğan suyu mu demiş :))Kızlar Florance ta Herman İşçi var, amh değerimi öğrendiğimde gittiğim doktorlardan biriydi. İnşallah doğum için de tercih edeceğim doktor olacak bir gün. Neyse gittiğim zaman iki minik kist vardı ve bana soğan suyu yapmadıysan yap demişti hiç unutmam. O dönem tecrübesiz olduğum bilimsel takıldığım dönemdi yapmamıştım. Şimdi yapıcam yani doktor bile söylüyor kist için soğan suyunu
Canım d vit ampul işi çözüyor. Değerine göre değişiyor, eksiklik azsa 1 kez veya daha fazlaysa 2 hafta arayla 2 ya da 3 kez zeytinyağlı ekmeğe damlatıp kısa zamanda halletmiş oluyorsun.
Kızlar Florance ta Dr. Herman İşçi var, amh değerimi öğrendiğimde gittiğim doktorlardan biriydi. İnşallah doğum için de tercih edeceğim doktor olacak bir gün. Neyse gittiğim zaman iki minik kist vardı ve bana soğan suyu yapmadıysan yap demişti hiç unutmam. O dönem tecrübesiz olduğum bilimsel takıldığım dönemdi yapmamıştım. Şimdi yapıcam yani doktor bile söylüyor kist için soğan suyunu
Tıp dünyası ve ikilemleri birinin ak dediğine öbürü kara diyor napalımama bak Aret bey ben mi soğan suyu mu demiş :))
Adet geçti de 3.5cm kist olmuş tedaviye engel diye onun gitmesini bekliyorum şimdi de :)2 hafta sonra sonuc cikacak. Bakalim doktor ne diyecek.evet ekmege damlatanlari da duymustum.
Havuz yaptiriyordun canim degil mi. Hangi asamadasin. Adeti mi bekliyosun.
ama bak Aret bey ben mi soğan suyu mu demiş :))
Ilac kullandin mi hic kist icinAdet geçti de 3.5cm kist olmuş tedaviye engel diye onun gitmesini bekliyorum şimdi de :)
Vermedi doktorum ilaç nedense. Ekimden beri çok hormon aldım belki daha fazla yüklenmemi istemedi bilemiyorum. Kendiliğinden gitmesini bekliyoruz.Ilac kullandin mi hic kist icin
vallahi ben 3 aydır sürekli kullanıyorum bebek için de faydalı bence başla tatlım..bu kış hiç hasta olup yatmadım çok şükürArı sütü bal polen için ben geç mi kaldım acaba bugün ovulasyon günüm
Etki gostermesi icin en az 2 ay tuketmek gerekliymis. Bu ay gebe kalamazsan yola devam edeceksen onumuzdeki aylara faydasi olur.Arı sütü bal polen için ben geç mi kaldım acaba bugün ovulasyon günüm
Vermedi doktorum ilaç nedense. Ekimden beri çok hormon aldım belki daha fazla yüklenmemi istemedi bilemiyorum. Kendiliğinden gitmesini bekliyoruz.
Alıyım ben de o zaman hiç denemedim bak onu da bi deniyim :)vallahi ben 3 aydır sürekli kullanıyorum bebek için de faydalı bence başla tatlım..bu kış hiç hasta olup yatmadım çok şükür
Valla canım artık 2 ay 3 ay farketmiyo bize alıştık beklemeye nasıl olsaEtki gostermesi icin en az 2 ay tuketmek gerekliymis. Bu ay gebe kalamazsan yola devam edeceksen onumuzdeki aylara faydasi olur.
Alıyım ben de o zaman hiç denemedim bak onu da bi deniyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?