Valla canım artık 2 ay 3 ay farketmiyo bize alıştık beklemeye nasıl olsa
:)))) aynen oyle canim. Nasilsa bekliyoruz bari gidalarla destekleyelim.
Tüh yaa ben de geçen aktara uğramıştım hiç aklıma gelmediEczanedeler de satiyor. Aktarlara gidip orda karisimi hazirlatanlar da var. Ben eczaneden aliyorum 15 subattan beri.dynabeille marka.kucuk siseler halinde benim aldigim.icinde 10 tane var.
Esim bir de aktarda mi yaptirsak dedi. Yeni kutu almistim. 9 tane kaldi. O bitince aktara yaptirsam da onu mu tuketsem diyorum ama bakalim.
Eğriçayır alıyor herkes genelde. Ben beeo marka alıyorum internetten. Arısütü işi biraz karışık. Kime güveneceğimizi iyi seçmeliyiz yoksa boşa para.Eczanedeler de satiyor. Aktarlara gidip orda karisimi hazirlatanlar da var. Ben eczaneden aliyorum 15 subattan beri.dynabeille marka.kucuk siseler halinde benim aldigim.icinde 10 tane var.
Esim bir de aktarda mi yaptirsak dedi. Yeni kutu almistim. 9 tane kaldi. O bitince aktara yaptirsam da onu mu tuketsem diyorum ama bakalim.
Tüh yaa ben de geçen aktara uğramıştım hiç aklıma gelmedieczanedeki de iyidir canım bence ama bu tarz şeyler eczanelerde pahalı oluyo ovulasyon testim bitmişti.. Burda rahim filminden sonra korunma deyince arkadaşlar kaçırmayım diye eczaneden alıyım dedim aman allahım ben şokkk Bi marka vardı 7 tanesi 85 TL dedi Bi marka vardı kutuda 5 tane var 25 TL en ucuzu oydu onu aldım ama içime oturdu yani biz netten bunları tanesi 50 kuruşa alıyoruz dedim, eczacı kadın da tip tip baktı yüzüme Atar gider yaptım çıktım gittim
Eğriçayır alıyor herkes genelde. Ben beeo marka alıyorum internetten. Arısütü işi biraz karışık. Kime güveneceğimizi iyi seçmeliyiz yoksa boşa para.
Hcg etkiliyodur bünyeni mutlaka canım kanamanın gelmesi için bildiğim kadarıyla 10 un altına düşmesi lazım yarılana yarılana düşse 170 den bi 3-4 gün alır sanırım biraz daha sabırçok halsizim kızlar ben yaaa, sürekli yatasım var bugün...henüz reglim sökülmedi.. off sıkıcı bi süreç
çok halsizim kızlar ben yaaa, sürekli yatasım var bugün...henüz reglim sökülmedi.. off sıkıcı bi süreç
öyle yapıyorum canım bir yandan da dr araştırıyorum, kromozom testi sonuçları bir kaç güne çıkar sanırım çıksın da bi sebep buluyor mu bakalım bu durumuma... okudukça da kafam karışıyor...Dinlen canim. Kitap oku tv izle uyu. Regl gelmemesi de vucudu rahatsiz ediyor ya halsizlik yapabilir.
aynen monte bu kış daha az hasta oldum nazar değmesin, demek ki hiç bakmıyormuşum kendime, ondan önceki yılım salya sümük yatak döşekti, bir de bu yıl havalar iyi mi gitti ne...vallahi ben 3 aydır sürekli kullanıyorum bebek için de faydalı bence başla tatlım..bu kış hiç hasta olup yatmadım çok şükür
arısütü bal polen her zaman da çörek otu bal tarçın 2-12. gün diyorlar niyeyse, benim de organik arısütü bitiyor, şimdi ucuzundan alıcam, hayırlısı bakalım...Arı sütü bal polen için ben geç mi kaldım acaba bugün ovulasyon günüm
tüh geç kaldım desene, bir ay bile olmadı :)Etki gostermesi icin en az 2 ay tuketmek gerekliymis. Bu ay gebe kalamazsan yola devam edeceksen onumuzdeki aylara faydasi olur.
ya yola devam ediyorsa bebik...dua ediyorum ben..öyle yapıyorum canım bir yandan da dr araştırıyorum, kromozom testi sonuçları bir kaç güne çıkar sanırım çıksın da bi sebep buluyor mu bakalım bu durumuma... okudukça da kafam karışıyor...
Allah razı olsun kuzum ama etmemeli ediyorsa sağlıksız olduğu için alır dr, çünkü beta hcgnin 2 ye katlaması gerek, katlamadığında devam dahi etse kürtaj ile alıyor doktorlarya yola devam ediyorsa bebik...dua ediyorum ben..
maşallah canım, daha sıcak geçti ama dengesizdi, etrafımdaki herkes gripten dağıldı bu sene bana bir şey olmadı çok şükür.ben de geçen senelerde hep 1 hafta iğnelerle iyileşirdimaynen monte bu kış daha az hasta oldum nazar değmesin, demek ki hiç bakmıyormuşum kendime, ondan önceki yılım salya sümük yatak döşekti, bir de bu yıl havalar iyi mi gitti ne...
o zaman katlansın, sağlıkla büyüsün diye dua edeyimAllah razı olsun kuzum ama etmemeli ediyorsa sağlıksız olduğu için alır dr, çünkü beta hcgnin 2 ye katlaması gerek, katlamadığında devam dahi etse kürtaj ile alıyor doktorlar
öyle yapıyorum canım bir yandan da dr araştırıyorum, kromozom testi sonuçları bir kaç güne çıkar sanırım çıksın da bi sebep buluyor mu bakalım bu durumuma... okudukça da kafam karışıyor...
dün katlanması gerekiyordu bebeğim, dünki değer zaten sağlıksız gebeliği gösterdi... sen dua hakkını başka şeyde değerlendir kuzuum, belki şans kapın açıktır, bu ay bu gebelikten bana fayda yoko zaman katlansın, sağlıkla büyüsün diye dua edeyim
Olsun basla yine de. Nerden baslasak kardir:)tüh geç kaldım desene, bir ay bile olmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?