- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Peki arı sütü de çörekotu gibi erken çatlamaya sebep oluyo mu acaba yumurtayı hızlı büyütüp?arısütü bal polen her zaman da çörek otu bal tarçın 2-12. gün diyorlar niyeyse, benim de organik arısütü bitiyor, şimdi ucuzundan alıcam, hayırlısı bakalım...
ben ilk gebeliğimde yaptırmıştım, geçirmişim galiba bunları ben, bir de cmv mi ne bir test daha vardı o da geçirilmiş bir enfeksiyondu, tam hatırlayamıyorum şimdi.Kizlar aret bey benden testler istedi. Bunlari yaptiran var mi aranizda ya da ne oldugunu bilen?
Toxo IgG
Toxo IgM
Rubella IgG
Rubella IgM
INR
APTT
PT aktivitesi
Son yazDigim 3 test kanama testiymis.
Sanirim yumurta toplama sonrasi kanama olmasi ve durmamasi gibi bir durum olur mu diye. Cunku hemsire bir yeriniz kanayinca durmasi uzun zaman alir mi diye sordu.
arı sütünü 3 ay aralıksız kullanıyorlar, yapmıyor sanırımPeki arı sütü de çörekotu gibi erken çatlamaya sebep oluyo mu acaba yumurtayı hızlı büyütüp?
Peki arı sütü de çörekotu gibi erken çatlamaya sebep oluyo mu acaba yumurtayı hızlı büyütüp?
Ben sadece son 3 testi yaptırmadım. Bir de anticmv, varicella vs de vardı yaptırdığım.Kizlar aret bey benden testler istedi. Bunlari yaptiran var mi aranizda ya da ne oldugunu bilen?
Toxo IgG
Toxo IgM
Rubella IgG
Rubella IgM
INR
APTT
PT aktivitesi
Sanirim yumurta toplama sonrasi kanama olmasi ve durmamasi gibi bir durum olur mu diye. Cunku hemsire bir yeriniz kanayinca durmasi uzun zaman alir mi diye sordu.
sen de geçirmiş misin bu hastalıkları, bende çoğunun antikoru çıkmıştı sanki ya...Ben sadece son 3 testi yaptırmadım. Bir de anticmv, varicella vs de vardı yaptırdığım.
Ben sadece son 3 testi yaptırmadım. Bir de anticmv, varicella vs de vardı yaptırdığım.
Kizlar aret bey benden testler istedi. Bunlari yaptiran var mi aranizda ya da ne oldugunu bilen?
Toxo IgG
Toxo IgM
Rubella IgG
Rubella IgM
INR
APTT
PT aktivitesi
Peki arı sütü de çörekotu gibi erken çatlamaya sebep oluyo mu acaba yumurtayı hızlı büyütüp?
canım ben yaptırdım kimyasal gebelikten sonra ilk 4ü kızamıkçık vs antikorun varmı onlar son 3lü pıhtılaşma testleriKizlar aret bey benden testler istedi. Bunlari yaptiran var mi aranizda ya da ne oldugunu bilen?
Toxo IgG
Toxo IgM
Rubella IgG
Rubella IgM
INR
APTT
PT aktivitesi
östrojenin yükseliyor benceKızlar ya 1 haftadır su gibi akıntım var sürekli. İkide bir tuvalete gidip ara kanamam mı oldu acaba diye bakıyorum takıntı oldu. Eskiden kuruluktan huzursuz olurdum şimdi tam tersi. Göğüsler de hiç regl öncesi acımaz büyümezdi kaç aydır üzülürdüm niye böyle oldu diye. Şimdi kaç haftadır acıyor ucuna dokunamıyorum. Kist mi yapıyo diyosunuz şimdi bunları, doktoruma sorduğumda o kadar etkilemez demişti bu ne şimdi böyle. Yoksa bu dhea işe yaradı da 20li yaşlara mı dönüyorum
Canım kisti büyüttüğünü sanmıyorum ama çörek otunu yıllar önce yapmıştım 5 gün falan erken regl olmuştum çünkü yumurtayı hızlı büyütüp erken çatlamasına sebep olduğu için reglyi öne getiriyomuş.. Benim periyodum zaten kısa 25-26 gün.. 11-12.günde yumurtam çatlıyo normalde, 5 gün erkene gelse regl me bile denk gelir 20 günde bir falan regl olurum heraldeToxoplasma enfeksiyon, rubella da kızamıkçık. Tüp bebek öncesi hepsine bakıyorlar.
Canım ben de şüpheleniyorum içtiğim şeyler mi etkiledi hızlı büyüttü önceki tedavimde diye. Hatta belki bu kistin büyümesine de etki etmiştir bişeyler kafam çook karışık.
montecim canım kötü düşünmeyelim dış gebelik olmasın düşsün bhcg gitsin sağlıksız embriyo, montecim eşin dna hasarı baktırsa ve ayrıntılı kromozom testi yaptırsanız çok iyi olur diye düşündüm kimyasalın nedeni sağlıksız sperm yada yumurtaAllah razı olsun kuzum ama etmemeli ediyorsa sağlıksız olduğu için alır dr, çünkü beta hcgnin 2 ye katlaması gerek, katlamadığında devam dahi etse kürtaj ile alıyor doktorlar
Bebek sahibi olabilmek için neler duymadık ki... sütün buharı maydonozun bunarı....uzar gider bu liste:)) hadi bakalim ikimiz nasil olacak dedi. Guldu. Valla hocam artik bu durumdayim dedim.
Valla ben sütün buharina oturanlari duydum.
Benim de iki aydır su gibi akıntım var, kistim var mı onu da bilmiyorum. Kürlere başlayayım bakalım ne olacak. Ben daha doktora gidip amh sonucunu göstermedim, çok kötü bir sonuç olduğu için korkuyorum, bana da klomen ya da dhea verir mi ki? Senin amh kaç canım? Bi de ben uyku problemi çekiyorum, hiç deliksiz uyuyamıyorum, 3-4 kez kalkıyorum, deliksiz uykuyu çok özledim.Kızlar ya 1 haftadır su gibi akıntım var sürekli. İkide bir tuvalete gidip ara kanamam mı oldu acaba diye bakıyorum takıntı oldu. Eskiden kuruluktan huzursuz olurdum şimdi tam tersi. Göğüsler de hiç regl öncesi acımaz büyümezdi kaç aydır üzülürdüm niye böyle oldu diye. Şimdi kaç haftadır acıyor ucuna dokunamıyorum. Kist mi yapıyo diyosunuz şimdi bunları, doktoruma sorduğumda o kadar etkilemez demişti bu ne şimdi böyle. Yoksa bu dhea işe yaradı da 20li yaşlara mı dönüyorum
Tesekkurlerr canimcanım ben yaptırdım kimyasal gebelikten sonra ilk 4ü kızamıkçık vs antikorun varmı onlar son 3lü pıhtılaşma testleri
Bebek sahibi olabilmek için neler duymadık ki... sütün buharı maydonozun bunarı....uzar gider bu liste
evet evet düştüyse çektirip yerine koyuyorlarmış..bilemedim yaaaValla oyle canim neler okudum.neler. benim.sogan kuru masum kaldi okuduklarim yaninda.
Gobek kaldirtanlar varmis. Bi ise yariyor mu bilemem ama.
canım eşimle kan verdik kromozom testi için, henüz sonuçlar çıkmadı bir kaç güne çıkar....[
montecim canım kötü düşünmeyelim dış gebelik olmasın düşsün bhcg gitsin sağlıksız embriyo, montecim eşin dna hasarı baktırsa ve ayrıntılı kromozom testi yaptırsanız çok iyi olur diye düşündüm kimyasalın nedeni sağlıksız sperm yada yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?