Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

arısütü bal polen her zaman da çörek otu bal tarçın 2-12. gün diyorlar niyeyse, benim de organik arısütü bitiyor, şimdi ucuzundan alıcam, hayırlısı bakalım...
Peki arı sütü de çörekotu gibi erken çatlamaya sebep oluyo mu acaba yumurtayı hızlı büyütüp?

ben ilk gebeliğimde yaptırmıştım, geçirmişim galiba bunları ben, bir de cmv mi ne bir test daha vardı o da geçirilmiş bir enfeksiyondu, tam hatırlayamıyorum şimdi.

Ben sadece son 3 testi yaptırmadım. Bir de anticmv, varicella vs de vardı yaptırdığım.

Toxoplasma enfeksiyon, rubella da kızamıkçık. Tüp bebek öncesi hepsine bakıyorlar.

Peki arı sütü de çörekotu gibi erken çatlamaya sebep oluyo mu acaba yumurtayı hızlı büyütüp?

Canım ben de şüpheleniyorum içtiğim şeyler mi etkiledi hızlı büyüttü önceki tedavimde diye. Hatta belki bu kistin büyümesine de etki etmiştir bişeyler kafam çook karışık.

canım ben yaptırdım kimyasal gebelikten sonra ilk 4ü kızamıkçık vs antikorun varmı onlar son 3lü pıhtılaşma testleri

Kızlar ya 1 haftadır su gibi akıntım var sürekli. İkide bir tuvalete gidip ara kanamam mı oldu acaba diye bakıyorum takıntı oldu. Eskiden kuruluktan huzursuz olurdum şimdi tam tersi. Göğüsler de hiç regl öncesi acımaz büyümezdi kaç aydır üzülürdüm niye böyle oldu diye. Şimdi kaç haftadır acıyor ucuna dokunamıyorum. Kist mi yapıyo diyosunuz şimdi bunları, doktoruma sorduğumda o kadar etkilemez demişti bu ne şimdi böyle. Yoksa bu dhea işe yaradı da 20li yaşlara mı dönüyorum

östrojenin yükseliyor bence

Canım kisti büyüttüğünü sanmıyorum ama çörek otunu yıllar önce yapmıştım 5 gün falan erken regl olmuştum çünkü yumurtayı hızlı büyütüp erken çatlamasına sebep olduğu için reglyi öne getiriyomuş.. Benim periyodum zaten kısa 25-26 gün.. 11-12.günde yumurtam çatlıyo normalde, 5 gün erkene gelse regl me bile denk gelir 20 günde bir falan regl olurum heralde

[
Allah razı olsun kuzum ama etmemeli ediyorsa sağlıksız olduğu için alır dr, çünkü beta hcgnin 2 ye katlaması gerek, katlamadığında devam dahi etse kürtaj ile alıyor doktorlar
montecim canım kötü düşünmeyelim dış gebelik olmasın düşsün bhcg gitsin sağlıksız embriyo, montecim eşin dna hasarı baktırsa ve ayrıntılı kromozom testi yaptırsanız çok iyi olur diye düşündüm kimyasalın nedeni sağlıksız sperm yada yumurta

Benim de iki aydır su gibi akıntım var, kistim var mı onu da bilmiyorum. Kürlere başlayayım bakalım ne olacak. Ben daha doktora gidip amh sonucunu göstermedim, çok kötü bir sonuç olduğu için korkuyorum, bana da klomen ya da dhea verir mi ki? Senin amh kaç canım? Bi de ben uyku problemi çekiyorum, hiç deliksiz uyuyamıyorum, 3-4 kez kalkıyorum, deliksiz uykuyu çok özledim.

canım eşimle kan verdik kromozom testi için, henüz sonuçlar çıkmadı bir kaç güne çıkar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…