Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kızlarrr şimdi bana bi akıl versenize, dr araştırıyorum üniv. hastanesinde bi prof buldum adı sanı duyulmamış meşhur bi dr değil..sizce ona gitmeli miyim başka isimli bi dr mu bulayım...eşime göre üniv. hastanesinden uzak durmalıyım, her şeyi araştırdıkları için kafayı yersin diyor...dr prof olunca daha tecrübeli mi oluyor yani? akademik kökenli olması mı iyi sizce, yoksa piyasa deneyimi mi?????

sen de geçirmiş misin bu hastalıkları, bende çoğunun antikoru çıkmıştı sanki ya...
Rubellaya bağışıklığım çok yüksek çıkmıştı. 90-100 arası bir değerdi sanırım. varicellada daha önce geçirilmiş hastalık olarak çıktı. toxo değerlerimi çok iyi hatırlamıyorum.

Ilk 4 testte neye bakiliyor
rubella kızamıkçıkla ilgili. ıgg ve ıgm değerleri de o hastalığı daha önce geçirip geçirmemiş olmanla alakalı diye biliyorum. toxo enfeksiyonla ilgili. bu testleri dr um tüp bebeğe başlamazdan önce istedi. niye istediğini bilmiyorum.

Canım kist o kadar akıntı yapmaz diye biliyorum. aksine kist olduğunda kuruluk olur. bence hamilelik olabilir. bir test yap derim.

Ben de 3. Tupe baslayacagim. O yuzden istedi doktorum ama iceriklerini bilmiyordum.tesekkurler.

tamam canım hayırlı uğurlu olsun, bebik olsun inşalllahhhhh soğan suyuna 7.gün başlasan 15 gün sonra 22. gün olur soğan bitince başlarsın hayıta, reglin 2. gününe kadar devam edersin, ben öyle yapmıştım....

Tamam canım, teşekkür ederim, öpüyorum. Tez zamanda herkes bebişine kavuşsun.

Canım proffların biraz burnu havada oluyo her seferinde kendileri değil asistanlarına takip ettiriyolar durumunu birebir iletişim kurman çok zor.. Alanında uzman olmaları tabi avantaj ama mesela şimdiki doktorun gibi yakın iletişim halinde pek olamazsın.. İyi karar vermen lazım..

haklısın canım, bi fikir verir belki durumum ile ilgili demiştim ama iletişim de çok önemli benim için....

haklısın canım, bi fikir verir belki durumum ile ilgili demiştim ama iletişim de çok önemli benim için....
Ama bi proffun özel muayenesine gidersen belki işler değişebilir öyle bişey varsa bi araştır derim.. tetkikler hastanede yapılır görüşmeler muayenehanede

Ama bi proffun özel muayenesine gidersen belki işler değişebilir öyle bişey varsa bi araştır derim.. tetkikler hastanede yapılır görüşmeler muayenehanede
hastanede düzgün ve isim yapmışların hepsi ayrılmış, özeldeler onlar de 350 tl diyorlar muayene ücreti...vermem ben o kadar para

bunu bir sağlık çalışanı olarak söylüyorum yeniliklere açık bir dr olması önemli malesef yaşlı hocalar çok inatçı oluyor yeni uygulamalarda

hastanede düzgün ve isim yapmışların hepsi ayrılmış, özeldeler onlar de 350 tl diyorlar muayene ücreti...vermem ben o kadar para
fazla yaa 350 ama hep öyle biliyomusun canım özel o zaman sen hastanede normal bi doktora falan git iletişim önemli çünkü bu konularda.. Ay doktor bey regl oldum niye erken oldum falan sürekli bi merakımız oluyo normal olarak

Dhea her doktor kullandırmıyor, bazıları hemen başlatıyor bazıları zararlı diyor. Gittiğin doktora göre karar ver canım.

ben şimdikiyle devam edeceğim o halde, oldukça isim yapmış ve iyi bi doktor aslında..ilaç vermeyi sevmiyor..aslında adama progestan vermedi diye gönül koydum ama adam haklıydı, sağlıklıysa tutunur değilse ne yaparsan yap gider düşüncesi ile ilaç vermedi haklıymış progestan içip kanı durdursaydı şimdide sökülmesi için tarlusol falan vermesi gerekecekti, adam akışa bırakmayı seviyor. şu an sessiz kalma sebebi de sanırım kromozom testi sonucunu bekliyor...bir de geçen ay özellikle erken yapma testi diye uyarmıştı ve ben yine 4 gün öncesinde adamın karşısına dikildim ... biraz söz dinleyip oturmalı mıyım acaba..tez canlılıktan da yanıyor benim canım, farkındayım....

yarında gideyim test sonucuna göre bi daha konuşayım ben bu benim uyuzla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…