evet eve tek düştüyse çektirip yerine koyuyorlarmış..bilemedim yaaa
ayyy onu bana da söylediler...yok yaa yaptırmam herhaldeevet evet düştüyse çektirip yerine koyuyorlarmış..bilemedim yaaa
evet eve tek düştüyse çektirip yerine koyuyorlarmış..bilemedim yaaa
eve tek dustuyse ne demek anlamadim canim
Onu yaptirdiktan sonra hamile kaldigini soyleyen bir arkadas vardi baska bir forumda. Ben korkarim yaptiramam:)
Rubellaya bağışıklığım çok yüksek çıkmıştı. 90-100 arası bir değerdi sanırım. varicellada daha önce geçirilmiş hastalık olarak çıktı. toxo değerlerimi çok iyi hatırlamıyorum.sen de geçirmiş misin bu hastalıkları, bende çoğunun antikoru çıkmıştı sanki ya...
rubella kızamıkçıkla ilgili. ıgg ve ıgm değerleri de o hastalığı daha önce geçirip geçirmemiş olmanla alakalı diye biliyorum. toxo enfeksiyonla ilgili. bu testleri dr um tüp bebeğe başlamazdan önce istedi. niye istediğini bilmiyorum.Ilk 4 testte neye bakiliyor
Canım kist o kadar akıntı yapmaz diye biliyorum. aksine kist olduğunda kuruluk olur. bence hamilelik olabilir. bir test yap derim.Kızlar ya 1 haftadır su gibi akıntım var sürekli. İkide bir tuvalete gidip ara kanamam mı oldu acaba diye bakıyorum takıntı oldu. Eskiden kuruluktan huzursuz olurdum şimdi tam tersi. Göğüsler de hiç regl öncesi acımaz büyümezdi kaç aydır üzülürdüm niye böyle oldu diye. Şimdi kaç haftadır acıyor ucuna dokunamıyorum. Kist mi yapıyo diyosunuz şimdi bunları, doktoruma sorduğumda o kadar etkilemez demişti bu ne şimdi böyle. Yoksa bu dhea işe yaradı da 20li yaşlara mı dönüyorum
rubella kızamıkçıkla ilgili. ıgg ve ıgm değerleri de o hastalığı daha önce geçirip geçirmemiş olmanla alakalı diye biliyorum. toxo enfeksiyonla ilgili. bu testleri dr um tüp bebeğe başlamazdan önce istedi. niye istediğini bilmiyorum.
tamam canım hayırlı uğurlu olsun, bebik olsun inşalllahhhhhsekerpancari, fshe2,
monte cristo prensesi,
bursa_83
Cevabınız için teşekkür ederim. Montecim belki de herkeste farklı etkiler gösteriyodur soğan suyu, ben yine de denemek istiyorum. Bu adetten sonra. Soğan kürünü uyguladıktan sonra hayıta ne zaman başlayayım?
Tamam canım, teşekkür ederim, öpüyorum. Tez zamanda herkes bebişine kavuşsun.tamam canım hayırlı uğurlu olsun, bebik olsun inşalllahhhhhsoğan suyuna 7.gün başlasan 15 gün sonra 22. gün olur soğan bitince başlarsın hayıta, reglin 2. gününe kadar devam edersin, ben öyle yapmıştım....
Canım proffların biraz burnu havada oluyo her seferinde kendileri değil asistanlarına takip ettiriyolar durumunu birebir iletişim kurman çok zor.. Alanında uzman olmaları tabi avantaj ama mesela şimdiki doktorun gibi yakın iletişim halinde pek olamazsın.. İyi karar vermen lazım..kızlarrr şimdi bana bi akıl versenize, dr araştırıyorum üniv. hastanesinde bi prof buldum adı sanı duyulmamış meşhur bi dr değil..sizce ona gitmeli miyim başka isimli bi dr mu bulayım...eşime göre üniv. hastanesinden uzak durmalıyım, her şeyi araştırdıkları için kafayı yersin diyor...dr prof olunca daha tecrübeli mi oluyor yani? akademik kökenli olması mı iyi sizce, yoksa piyasa deneyimi mi?????
haklısın canım, bi fikir verir belki durumum ile ilgili demiştim ama iletişim de çok önemli benim için....Canım proffların biraz burnu havada oluyo her seferinde kendileri değil asistanlarına takip ettiriyolar durumunu birebir iletişim kurman çok zor.. Alanında uzman olmaları tabi avantaj ama mesela şimdiki doktorun gibi yakın iletişim halinde pek olamazsın.. İyi karar vermen lazım..
Ama bi proffun özel muayenesine gidersen belki işler değişebilir öyle bişey varsa bi araştır derim.. tetkikler hastanede yapılır görüşmeler muayenehanedehaklısın canım, bi fikir verir belki durumum ile ilgili demiştim ama iletişim de çok önemli benim için....
hastanede düzgün ve isim yapmışların hepsi ayrılmış, özeldeler onlar de 350 tl diyorlar muayene ücreti...vermem ben o kadar paraAma bi proffun özel muayenesine gidersen belki işler değişebilir öyle bişey varsa bi araştır derim.. tetkikler hastanede yapılır görüşmeler muayenehanede
bunu bir sağlık çalışanı olarak söylüyorum yeniliklere açık bir dr olması önemli malesef yaşlı hocalar çok inatçı oluyor yeni uygulamalardahaklısın canım, bi fikir verir belki durumum ile ilgili demiştim ama iletişim de çok önemli benim için....
fazla yaa 350 ama hep öyle biliyomusun canım özelhastanede düzgün ve isim yapmışların hepsi ayrılmış, özeldeler onlar de 350 tl diyorlar muayene ücreti...vermem ben o kadar para
Dhea her doktor kullandırmıyor, bazıları hemen başlatıyor bazıları zararlı diyor. Gittiğin doktora göre karar ver canım.Benim de iki aydır su gibi akıntım var, kistim var mı onu da bilmiyorum. Kürlere başlayayım bakalım ne olacak. Ben daha doktora gidip amh sonucunu göstermedim, çok kötü bir sonuç olduğu için korkuyorum, bana da klomen ya da dhea verir mi ki? Senin amh kaç canım? Bi de ben uyku problemi çekiyorum, hiç deliksiz uyuyamıyorum, 3-4 kez kalkıyorum, deliksiz uykuyu çok özledim.
ben şimdikiyle devam edeceğim o halde, oldukça isim yapmış ve iyi bi doktor aslında..ilaç vermeyi sevmiyor..aslında adama progestan vermedi diye gönül koydum ama adam haklıydı, sağlıklıysa tutunur değilse ne yaparsan yap gider düşüncesi ile ilaç vermedi haklıymış progestan içip kanı durdursaydı şimdide sökülmesi için tarlusol falan vermesi gerekecekti, adam akışa bırakmayı seviyor. şu an sessiz kalma sebebi de sanırım kromozom testi sonucunu bekliyor...bir de geçen ay özellikle erken yapma testi diye uyarmıştı ve ben yine 4 gün öncesinde adamın karşısına dikildim ... biraz söz dinleyip oturmalı mıyım acaba..tez canlılıktan da yanıyor benim canım, farkındayım....fazla yaa 350 ama hep öyle biliyomusun canım özelo zaman sen hastanede normal bi doktora falan git iletişim önemli çünkü bu konularda.. Ay doktor bey regl oldum niye erken oldum falan sürekli bi merakımız oluyo normal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?